Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144626 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

@Berat senin avatarı gördüğüm zaman acaba yanlış siteye mi girdim diye linki kontrol ediyorum. :busted_cop: 
bu tip avatarları gs li ergen renkliler kullanır :D
şimdi desek kızacak gene :evillol:

Çevrimdışı underworld

SON DAKİKA: TFF, resmi internet sitesi Quaresma'nın sözleşme bitiş tarihi 2020 olarak güncelledi.
Simdiden Hakkınızı helal edin beyler, olurda  ölürsem sebebi yönetimdir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

abi adam iki maçtır oyuna giriyor siz daha önce kaç tane oyuncuya böyle yaptığını gördünüz , resmen ısınsın diye oyuna alıyor belli ki beğeniyor
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı cagdas44

bir ek bilgi bb erzurum oyuncusu erdem koçal yeğenimdir. :D

@MURAT abi sen mi organize ettin yoksa  :lol: :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosic ile 1+1  yıllık 700 bin € ya anlaştık ,hayırlı olsun deselerdi kimse kizmazdi.

Ya tamam da adam rotasyon oyuncusu ve yedek sol bek olarak geldiği takımda as stoper olmuş ve şampiyonluk yaşamış. 7-8 maç daha oynarsa sözleşmesi 950 bin euro olarak uzayacak. Neden maaşında indirime gitmeyi kabul etsin?

Bazen gerçekten düşünmeden yazıyorsunuz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Ya tamam da adam rotasyon oyuncusu ve yedek sol bek olarak geldiği takımda as stoper olmuş ve şampiyonluk yaşamış. 7-8 maç daha oynarsa sözleşmesi 950 bin euro olarak uzayacak. Neden maaşında indirime gitmeyi kabul etsin?

Bazen gerçekten düşünmeden yazıyorsunuz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Işine gelirse kafasına silah dayanmıyor der, rotasyon oyuncusu olacağını ve bu yaşta bu kulüpte kalmak için kendisininde bazi seylerden feragat edeceğini soyleriz.
Bu konuda bizim elimiz daha güçlü.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 20:09:15 underworld ]

Çevrimdışı murat

@MURAT abi sen mi organize ettin yoksa  :lol: :lol:
ahmet yıldırım td olarak çalışıyor ve muhtemelen yönetimde tanıdıklar vardır.benim organizasyonum en fazla mangal organizasyonu olur :lol:

Çevrimdışı ardiles

sanıyorum Uefa kuralı nedeniyle Caner Türkiyede yetişmiş oldugu için tercih edildi
yada boş kalacaktı

saygılar

bu kadroda bir problem var gibi. sonradan gereksizce başımıza iş açmayalım diye temkinli olmaya çalışıyorum.

25 kişilik kadro yerine cezamız nedeniyle 23 kişi bildiriyoruz burada sorun yok.

sorun şurada;

alyapıdan 4 oyuncu kontenjanı sabit eğer eksik olursa mevcut kadro sayısından düşülür. kadroda bu şartları taşıyan 2 oyuncumuz var atınç ve necip. bu 2 oyuncu hariç kadro sayısı 19 olmalı ama listede 20 kişi gözüküyor.

cezalı olduğumuz 2 oyuncu kontenjanına zorunlu olduğumuz 1 altyapı oyuncusunu yazdırmışız. böyle sonuç çıkıyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA: TFF, resmi internet sitesi Quaresma'nın sözleşme bitiş tarihi 2020 olarak güncelledi.
:super: :super: :super:

Hafta sonu Gol&Asisti var kesin bilgi yayalim :bandit:
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 20:39:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ardiles

@Necmi  abi ben nerede yanılıyorum.

23 kişilik kadro bildirme hakkımız var

4 altyapı ve 4 yurt içinde yetişmiş oyuncu zorunlu. eğer bu oyuncularda eksik varsa 23 kişilik kadrodan düşülür.

yutiçinde yetişen: utku, tolga, caner, g.gönül

altyapı: necip, atınç 2 oyuncumuz var. eksik olan diğer 2 oyuncu 23 kişilik kadrodan düşülür mevcut kadro sayısı 21 olur.

oysa yukarıdaki listede 22 oyuncu bulunuyor.

Çevrimdışı abdusta

Kupa macına rakibimizin 7 stoperle maça çıkacagı,Planınlarının uzatalarda penaltı atışları
olduğu iddia edildi!!

Çevrimdışı Egos

bu tip avatarları gs li ergen renkliler kullanır :D
şimdi desek kızacak gene :evillol:

ağabey gördüğün gibi bizim gençler de kullanıyor, demek ki takımla alakalı değil; belki yaşla alakalıdır.

hedefini yüksek tutmuş, çocuğun şevkini kırmayalım.

Çevrimdışı Berat

Yokluğumda kombo yapmışsınız  :evillol:

@sametbagan  Foruma olan ilgiyi artırıyorum, bu hafta içinde üye sayımızda acayip artış olmuş.  :icool: @Necmi  Başından beri diyorum ben renkliyim diye. @MUSTAFA_  Since 2011 @Egos  Hedefi 2 sene önce tutturdum abi merak etme  :eyes

Çevrimdışı worns

Tosic'in sözleşmesinin uzatılmasıyla bir problemim yok. Geçen sene yaşadığımız sıkıntıda stopere yerleşerek önemli katkı verdi. Bu sene de TSL için ortalama bir verim verebileceğini gösterdi. Ama ilk 11'deki yeriyle ilgili problemim var bu aralar kendi ortalamasının da üstünde basit hatayla oynuyor. Mitrovic'le daha dengeli bir tandemin oluşacağını umuyorum. Tosic sözleşmesi boyunca sol stoper pozisyonunu yedekleyebilir.

Quaresma meselesinde rakam önemli. Umarım ekstrem bir rakam yazılmamıştır. 35'ine merdiven dayamış bir adam. Takımda kalacağını zaten biliyorduk.

Ozi ile yeni sözleşme haberi okudum. Quaresma'dan daha önemli. Ozi'nin sürekli uzun kontratlarla oynaması gerekiyor. Ciddi bir değer sıçraması olasılığı hep var. Pozisyonuna döndükten sonraki performansıyla geçen seneyi aratmadığını görüyoruz,

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

karijmayla sözleşme uzatılması beni sinirlendirdi 3 sene nedir yahu 37 yaşına kadar sözleşme verilir mi offfffffffff

Çevrimdışı underworld

karijmayla sözleşme uzatılması beni sinirlendirdi 3 sene nedir yahu 37 yaşına kadar sözleşme verilir mi offfffffffff
Güç zehirlenmesi yaşanıyor...

Çevrimdışı aşığımsana

Arena'da ilk derbi. Lamı cimi yok. En iyiysek koyup geçeceğiz. Taktik maktik yok bam bam bam!!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:alala: gs maçı vardı. yani ilk derbi değil, ilk fb derbisi.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Berat

1, 2 ve 3.kategorilerdeki biletler bitse de rahatlasak  :xmas:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1, 2 ve 3.kategorilerdeki biletler bitse de rahatlasak  :xmas:
beklentim bugün sadece 1.inci kategorinin kalmasıydı fakat öyle olmadı. 3.kategoride satış pek olmuyor, 325 vereceğine olan 375 lira verip çok daha güzel yerden izlersin  :D

Çevrimdışı underworld

Tolga , Q7 , Tosic > harika yapilanma

Çevrimdışı tuncaboylu

beklentim bugün sadece 1.inci kategorinin kalmasıydı fakat öyle olmadı. 3.kategoride satış pek olmuyor, 325 vereceğine olan 375 lira verip çok daha güzel yerden izlersin  :D

Televizyon da veriyor maçı, onun da etkisi var bence.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3 er, 3 er sözleşme dağıtıyoruz, bu sözleşme yaptığın her oyuncunun kadronda 1 kişilik yer işgal edeceğinin farkında mıyız?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga , Q7 , Tosic > harika yapilanma
Utkunun bonservisini alip Tolga yi Bir yere yollamamiz lazım mesela Ts ye :bandit:

As Kaleci ustelik yabanci 1.1 milyon €

Tolga 1.4 milyon € aliyor...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Utkunun bonservisini alip Tolga yi Bir yere yollamamiz lazım mesela Ts ye :bandit:

As Kaleci ustelik yabanci 1.1 milyon €

Tolga 1.4 milyon € aliyor...
ciddimisin yoksa tolga yı gönderip boykoya yer açma taktiğimi bu.
Tolga boykodan iyi kaleci

Etiketler: