Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163198 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
30 Ağustos 2016, 18:29:37 »
Savunmadaki temel problemin kaynağı çözüme kavuşturulmaz ise Manoel yada X kişi problemin yeni bir parçası olur. Zira halihazırda problemin kaynağı çözülmedi.

Bunu da ekle ki eksik olmasın. @Bishamon

Çevrimdışı 38life

Fiyat çok uygun. Bonservis yok. Herzamanki gibi müthiş maliyetsiz bir transfer. Amaaaaaaa; bize ne katacak? hep birlikte göreceğiz.

Babel sezon sonuna kadar 750 bin Euro, sonraki 2 sezon için ise yıllık 1.7 milyon Euro kazanacak. (FANATİK)
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2016, 15:22:31 38life ]

Çevrimdışı anilsevim

Manoel ile ilgili
Brezilya futbolu ile yatıp kalkan biri şunu demiş

Atletik, hamleli, hızlı ve özellikle uzun pasları çok iyi

"rhodolfo metrobüse binmek için kapının eşiğinde hep en doğru pozisyonu alansa, manoel arka sıradan kalabalığı yarıp boş koltuğa oturan yolcu" tanımını yapmış.

İstedigimden değil, merak edene bilgi olsun diye yazdım
Atalay da bilir herhalde
Doğru ise özellikleri bu imiş
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Serdar Aziz'i almadığımıza seviniyorum çünkü gereksiz ve yanlış transfer olacaktı.

Hızlı bir stoper de değil ki Serdar Aziz hep böyle bir algı var ama öyle aman aman hızı da yok yani.

Bu arada Manoel de büyük ihtimalle Tosic'in yerine düşünülüyor.
Bir başka yanlışa  imza atıldıktan sonra Serdar Aziz'in alınmayışının bir anlamı kalmıyor. Düşünülen oyuncu ayriyeten yabancı kontenjanında +1'lik bir yer kaplayacak.
Serdar Aziz ,Türkiye şartlarında hız, çabukluk,hamleli olma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu özellikler bakımdan üst düzey olmasa da diğer özellikler bakımdan zayıf olması bu özelliklerini daha fazla göz önüne çıkarıyor.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı anilsevim

Gomez gelecekse veya muadili (ama harbi muadili)
Ben razıyım ya babele manoele falan filana
Ama golcü gelecek, şart o :)

Çevrimdışı 38life

Nezamandır Kanat ve stoper için isimler geçiyor ama forvet konusunda ne yazan var ne çizen var. Yönetim ya forvet transferi düşünmüyor ya da çok gizli yürütüyorlar işi.

Çevrimdışı Bishamon

Bir başka yanlışa  imza atıldıktan sonra Serdar Aziz'in alınmayışının bir anlamı kalmıyor. Düşünülen oyuncu ayriyeten yabancı kontenjanında +1'lik bir yer kaplayacak.
Serdar Aziz ,Türkiye şartlarında hız, çabukluk,hamleli olma gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu özellikler bakımdan üst düzey olmasa da diğer özellikler bakımdan zayıf olması bu özelliklerini daha fazla göz önüne çıkarıyor.

Fazla hızlı bir adam değil bunun üstüne sakar bir oyuncu.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Abi gomez'in muadili mi var Allah aşkına, gomez gibi topçu Türkiye'ye kaç yılda bir geliyor ki :)

Çevrimdışı eaglekartal

babel alındığına göre başarılı olması dileğinden başka birşey gelmez elden.inşallah iyi bir performans gösterir ikinci yarı ve gol kısırlığımızı çözmeye yardımcı olur.şimdi stoper ve santrafor transferini düşünmeliyiz.manoli bilmiyorum hiç olumlu yorumlayanda var normal diyende.inşallah oda beklediğimizden daha iyi katkı verir.

Çevrimdışı tangaz

gomezin gelme ihtimali yok.

son hafta maçı sonrası yaptığı açıklamalarda vizyon reislik kasmış gene...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Sene başında 3 ana oyuncumuzu kaybettik(İsmaili saymadım) ve yerlerini düzgün dolduramadık.Şimdi ise yine yama yapmaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı 38life

Babel konusunda artık hayırlı olsun demekten başka yapacak birşey yok sanırım. Umarım aşı tutar, kan uyuşur, şans yanında olur, uyum sağlar ve takıma fayda sağlayabilecek fırsatları yakalayabilip değerlendirir.

Sanmıyorum ama umuyorum...

Çevrimdışı sozkul

Dedikodu:
Babel... bu yarım sezon için 750 bin euro
Devamı 1+1 yıllık
Yıllık 1,7 milyon euro

Deportivonun bile güven duymayıp yarım sezon kontrat yaptıgı adama 1,5+1 yani 2,5 yıllık kontrat yapmak. Deportivo ya bu.
Neyse dedikodu...

imza parası yok mu?

Çevrimdışı anilsevim

imza parası yok mu?

Abi bilmiyorum ki
Dedikodu diye yazdım
Rakamlar bu diyolar
Başkan imza parası vermez sanmıyorum
Hiç almasa daha iyi de :)

Bu Manoel' e de cok negatif değilim ben
Olumlu tarafları var. 90 doğumlu, brezilyayı takip edenler çok beğeniyo falan
Bu yaştaki oyuncu denenir eyw
Babel denenmez ona negatifim o baki :)
Golcü geliyorsa ona da gözyumarız eyw.

Çevrimdışı Kalyoncu

Daha gelmediğine göre şimdiden diyeceğimi söyleyeyim ben bir çöp adamımız hayırlı olsun. Gelince Messi yaparım. Yönetime şampiyonluk hiç yaramadı transferde %100 başarı sağlayamazsın hep bunu savundum yönetimin yanında oldum şimdi ben sıralayayım siz yüzdeyi verin
Marcelo
Boyko
Alexis
Gökhan inler
Gökhan Gönül
Caner
Adriano
Aboubakar
Talisca
Aras özbiliz
Atınç

Çevrimdışı anilsevim

Abi gomez'in muadili mi var Allah aşkına, gomez gibi topçu Türkiye'ye kaç yılda bir geliyor ki :)

Bulsunlar hocam işleri ne :)
Bulamazsa geçmiş olsun, kendi bilir yönetim

Çevrimdışı atalay

Brezilya'daki savunmacıların, genel oyun kurgusu ve oyun alışkanlıklarından dolayı ekseriyetle temas oyunlarındaki becerisi Avrupa futbolu için yeterli seviyede olmaz. Bizim ligimizin stoperleri için çata çat oyun ön şart. Ne istediğini bilmek ve iyi izlemek gerek.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Babel özellik olarak tam aradığımız kanat forvet tipi adam geçer fuleli içeri kat eder ve iyi şut çıkarır. Ama aynı şeyleri Aras için de diyorduk o müzmin sakatlıktan bu da futbola bakış açısından dolayı artık dikiş tutmazlar. 90 dk da 5-10 dk ya oynar ya oynamaz savunma yapmaz sorumsuz bir adam yaşını bilmeyen  33-34 civarında sanar kafasında futbolu bitirmiş algısını kendi yaptı 26 yaşında k.paşa ya gelip ordan arap kulübü ki orada bile barınamadı kulüpsüz kaldı.

Babel alınıyorsa ya q7 satılır ya da aras ın sözleşmesi dondurulur. Yabancı hakkından dolayı çünkü onun ipiyle kuyuya inilmez 1 kanat daha kiralamamız gerekir. (Ntep-Brahimi vs)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Liquidator

Bir stoper işleri ne kadar kolaylaştırabilir?
https://www.youtube.com/embed/d_fcf-3I-WE?start=1&end=420

Bu adama bayılıyorum. Keşge bizdede olsa amma aması  var((( adama MS 65 million veriyordu adam gitmedi(( bize İtaliyadan orta bir stopper gelse yeter. Zaten İtaliyadan en çok  Defans ve Kaleçiler yetişiyor.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2016, 15:56:10 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Bishamon

Brezilya'daki savunmacıların, genel oyun kurgusu ve oyun alışkanlıklarından dolayı ekseriyetle temas oyunlarındaki becerisi Avrupa futbolu için yeterli seviyede olmaz. Bizim ligimizin stoperleri için çata çat oyun ön şart. Ne istediğini bilmek ve iyi izlemek gerek.

Çata çat giren taş gibi Tosiç'imiz var o olmaz mı  :) :) :) Vurmayın şaka yapıyorum...

Çevrimdışı atalay

Zaten gözümüz-gönlümüz modern bir stoper görsün diye paylaştım. Güçlü bir scouting yapısı olan bir takım için bütün pazarlar doğrudur. Ama bence de İtalya ligindeki oyunsal alışkanlıklar stoperler için bizim ligin yapısına daha uygun. @Liquidator Çünkü doğru pozisyon oyunu oynuyorlar. Ayrıca İtalyan olmasına da gerek yok. | Önce ayakta kalmayı başarsın sonra çata çat oynar. @Bishamon
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2016, 16:18:44 atalay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Q7 e yeni kontrat yapılacakmış.

Çevrimdışı Gokhan-

gomezin gelme ihtimali yok.

son hafta maçı sonrası yaptığı açıklamalarda vizyon reislik kasmış gene...

Yav abi gına geldi şu kılkuyruktan, okulun en güzel kızının yaptığı havadan kapristen farkı yok, vizyonuna tükürdüğüm.

Yakın zaman da uzun süreli sakatlanır inşallahta bizim taraftar adını anmaz artık.

(kimse hümanizm kasmasın, evet sakatlanmasını istiyorum).
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

Q7 e yeni kontrat yapılacakmış.

Bi' kanat q7 diğeri Babel.  :bandit:

Uzat ayaklarını izle..

Etiketler: