Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164123 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babel ile resmi sözleşme imzalanmış  :alala:
Bende onu okuyorum butun haber siteleri Resmen Beşiktaş ta diyor

Ama Resmi sözleşme degil , On protokoldur o imzalanan :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yoo resmi sözleşme imzalayabilirsin başlangıç tarihi olarak 1 ocağı veya transfer dönemi başlangıncını gösterip diye biliyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

fabri örneğindekine benzer resmi sözleşme de olabilir Yunus Emre
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Aksam diger takimlarin forvetlerine bakacam
Simdilik
Kayseriden ondeyiz ilk aklima gelen

Osmanli falan felaket zaten

Çevrimdışı Tolga

Yazın Serdar Aziz, Gs'ye gittiğinde çok sevinmiştim çünkü o maliyetlere değecek bir oyuncu olmadığı gibi sürekli sakatlanan bir oyuncu olarak alınmasına da karşıydım.

Almadığımız için sezon içerisinde sevineceğimizi söylemiştim daha devre bitmeden sonuç ortada.

Serdar Aziz, Bursa'nın Gs'ye çok güzel attığı bir kazıktır. Bu kazıktan iyi kurtulduk.

Tabi Serdar Aziz'e de geçmiş olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Scout ekibi Manoel Messias'ı izledi falan diye haber yazıyorlar yemin ederim sinir krizi geçirecek gibi oluyorum.

Yüklü bonservis ve deli yıllık ücret teklif edilmiş (yıllık 10 milyon euro) gidiyo diyolar
Hepsi söylentiden ibaret şu an
Abi 10-15 milyon € varsa o teklif Havaalanina kadar omzumda taşırım

33 yasinda sonuçta bu adam Yetenekler baki , Gücü kuvveti hala yerinde ama hizi her gecen Ay geriye gidiyor , Suan Güçlü fizigi - Kondisyonu ve yetenegi sayesinde oynuyor

Yerine Babel + Iyi bir kanat + Forvet alalim..

Daha onceki fikrim Sezon sonu satilmasindan yanaydi cunku bu sezonki oyun planinda cok on planda olmasıydı

Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Mehmet K

Sol kanat alınacak deseler tabiki ilk tercihim Babel olmaz ama açık alan bulduğunda şut fırsatı yakaladığında Babel tehlikeli bir isim. En azından Kerim'den daha fazla katkı verecektir.

Bizim şampiyonluk formülümüz Visca+Eto'o(Gomez)+Klasik 10 numara.

Çevrimdışı levitate

Scout ekibi Manoel Messias'ı izledi falan diye haber yazıyorlar yemin ederim sinir krizi geçirecek gibi oluyorum.
Muhteşem scout ekibimizin FM değerleri:

Oyuncu Yeteneği Değerlendirme : 19/20
Oyuncu Potansiyeli Değerlendirme : 18/20
bipbipbupbup

Babel trasnferi (temsili);

yönetici: Baba transfer lazım. Takım kötü
Menajer: Baba elimde Babel var , tam size uygun. Fİyatı da iyi.
Yönetici: Gelsin.
Menajer : Bonservisi yok

Fikret Orman : Bak Simdi beni Zayif yerimden vurdun hemen Sozlesme imzalayalım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı anilsevim

Kısa bişey anlatıcam
Cenk tosunla karşılaştık. Gecen hafta içi ataşehir denizbank ta.
Sıra beklerken cenk geldi. Yukarı cıktı, görevli ile aşağı indi
Cenk' e dediler az bekleticez sizi, geldi yanıma
Konuşacaktım zaten de yanına gelince direk sohbete başladık
Benfica maçını konuştuk, dedim ne aktın o maç solda, tam da önümdeydi stadda, hakkaten top her ona geldiğinde bütün stad hucüm ettik.
Onları konustuk, golü konustuk falan.
Zaten bu sezona dair en iyi hatırladıgım şey o macın 2. yarısı. Son golden sonra tansiyonun düştü yere yattım 2-3 dk tribünde.

Neyse tam diyecektim; bak cenk geçen sene maç önü yedek bile olsan, oley çektirirken seni 4 tribünde çağırıyordu. Bu sene azaldı sevgi. Maç içinde olur eyw da bırakma kendini çok. İyi niyetli bunu anlatacaktım. Tasarladım da kafada daha bunu ilk gördüğümde. Neyse tam girecektim konuya görevli dedi Cenk bey işiniz tamam. Bu dedi eyw abi, vedalaştık

Ulan attı ya kendini bu haftada
Direk aklıma geldi, belki söylesem yapmazdı dedim içimden

Gören eden olursa söyleyin ya şu çocuga
Beşiktaşlılığından zerre şüphemiz yok. Ama girmesin şu işlere. Girip de kendini bitirmesin

Bu da böyle bi notumuz olsun
Bi daha denkgelirsen söylücem, siz de söyleyin :)

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yazın Serdar Aziz, Gs'ye gittiğinde çok sevinmiştim çünkü o maliyetlere değecek bir oyuncu olmadığı gibi sürekli sakatlanan bir oyuncu olarak alınmasına da karşıydım.

Almadığımız için sezon içerisinde sevineceğimizi söylemiştim daha devre bitmeden sonuç ortada.

Serdar Aziz, Bursa'nın Gs'ye çok güzel attığı bir kazıktır. Bu kazıktan iyi kurtulduk.

Tabi Serdar Aziz'e de geçmiş olsun.
Erken sevinme Tolga. Zira Hoca'nın hızlı hamleli stoper aşkı devam ediyor . Orta sahayı geriye çekerek nasıl savunmayı rahatlatacağını düşündüyse bir stoperin sırf hızlı ve hamleli olmasıyla defansta yaşadığımız zafiyetlerin üstesinden geleceğimizi sanıyor. Hoca kendi ezberlerini biraz sorgulamalı artık.

Yoo resmi sözleşme imzalayabilirsin başlangıç tarihi olarak 1 ocağı veya transfer dönemi başlangıncını gösterip diye biliyorum.
fabri örneğindekine benzer resmi sözleşme de olabilir Yunus Emre
Olabilir

On Protokolde Resmi bir sozlesme sayilir zaten , resmi sozlesmeden Farki iki tarafında Belli bir Bedel karsiligi anlasmadan Cayma hakki oluyor sadece

Ben hic izlemedim de 2 gündür oyle tepki veriyorsunki sanki Dunyanin en kötü stoperi

Bu kadar mi kotu bu adam ya :alala:

Çevrimdışı 38life

Quaresma'nın instagram paylaşımı tahmin ettiğim gibi şampiyonlar ligiyle alakalıymış.  Gönderiyi düzenleyip sonuna (Champions League) yazdı.

Çevrimdışı Tolga

Erken sevinme Tolga. Zira Hoca'nın hızlı hamleli stoper aşkı devam ediyor . Orta sahayı geriye çekerek nasıl savunmayı rahatlatacağını düşündüyse bir stoperin sırf hızlı ve hamleli olmasıyla defansta yaşadığımız zafiyetlerin üstesinden geleceğimizi sanıyor. Hoca kendi ezberlerini biraz sorgulamalı artık.
Serdar Aziz'i almadığımıza seviniyorum çünkü gereksiz ve yanlış transfer olacaktı.

Hızlı bir stoper de değil ki Serdar Aziz hep böyle bir algı var ama öyle aman aman hızı da yok yani.

Bu arada Manoel de büyük ihtimalle Tosic'in yerine düşünülüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Ben hic izlemedim de 2 gündür oyle tepki veriyorsunki sanki Dunyanin en kötü stoperi

Bu kadar mi kotu bu adam ya :alala:

Hayır değil. Ama neden ilk hedef bu adam. Neden hedef küçük? Rakitsky için şartlar neden zorlanmıyor? Veya Rakitsky seviyesinde biri için? Ayrıca Neden hep Güney Amerikalı stoper? Hayatında Güney Amerikanın dışına tatil için bile çıkmamış adamı getiricez buraya...

Çevrimdışı Bishamon

Alıntı
@atalay

Manoel'i daha önce burada yazmıştım.

11 Aralık 2015, 21:43:29

Gum, vasat bir stoper. Gökhan Keskin izliyor ise bunları: "Gil ve Marlon'u" izlesin. Rodrigo Caio, Samir, Manoel'in olduğu ligde Gum kovalıyorlar.

Bu oyuncuların alt sınırı 5-6 milyon eder.

Çevrimdışı 38life

Konu dışı ama Rikering neden Chedjou'yu oynatmıyordu ki zaten? Neden Serdar - Hakan ikilisine döndüler adamların elindeki en iyi stoper Chedjou.

Çevrimdışı Bishamon

Hayır değil. Ama neden ilk hedef bu adam. Neden hedef küçük? Rakitsky için şartlar neden zorlanmıyor? Veya Rakitsky seviyesinde biri için? Ayrıca Neden hep Güney Amerikalı stoper? Hayatında Güney Amerikanın dışına tatil için bile çıkmamış adamı getiricez buraya...

Rakitsly'nin soruşturulmadığını nereden biliyorsun? Bu adam Shaktar'ın banko oyuncusu getirmek kolay mı zannediyorsun?

Çevrimdışı alimm

Hayret Babel'i istemeyenlerin sayısında artış gözlemliyorum bugün :D

istemeyen kişi sayısı ne kadar fazla ise babel'in gelme ihtimali o kadar çok fazla bana göre...
örnğin; fabri, atiba...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

Rakitsly'nin soruşturulmadığını nereden biliyorsun? Bu adam Shaktar'ın banko oyuncusu getirmek kolay mı zannediyorsun?

Burada ihtimaller üzerinde konuşuyoruz. Ve şuan konuştuğumuz ihtimal/senaryo medyada da hergün 10larca kez zikredildiği üzere Manoel ile anlaşıldığı ve transfer dönemi başlayınca imzalatılacağı ihtimali.

Çevrimdışı tangaz

Burada ihtimaller üzerinde konuşuyoruz. Ve şuan konuştuğumuz ihtimal/senaryo medyada da hergün 10larca kez zikredildiği üzere Manoel ile anlaşıldığı ve transfer dönemi başlayınca imzalatılacağı ihtimali.

yaz aylarında da transferin son günleri manoel zorlanmış olmayınca atınçla yama yapılmıştı die hatırlıyorum. demek ki stoperde hedef aylardır manoelmiş  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Medya'da transferin sonuna yaklaşışan isimler yazılıyor.Bizimkiler Shaktar'a fiyat sormuştur bunlar zaten kapıyı 15'ten açmışlardır.Bizimkiler tamam size iyi günler o zaman demiştir.

Etiketler: