Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170148 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı anilsevim

Geçen yılki şampiyonluk bizimkilere yetmiş ya.
Geçen sene Her maç gördük ne kadar istediklerini.
Bu seneki isteksizlik ve ciddiyetsizliği de görüyoruz.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Alper1903

Nico Rosberg bu yıl F1 şampiyonu oldu ve kariyerine nokta koydu, sözüm ona zirvede bıraktı!!

Tekrar şampiyon olamayacağını biliyor ve podyum için mücadele etmeye takati kalmadı, kısaca bir atımlık barutu vardı o da bitti.

Bilirsiniz spor dünyasında buna benzer sayısız örnek var...

Bizim takımda da şampiyonluğu kaldıramayan ağır gelen oyuncular var. Cenk Olcay Oğuzhan gibi... Geçen yıl Rosberg misali sıkı mücadele ettiler ve zirvede bıraktılar!

Gerçekçi olmak lazım bu futbolcular şampiyon yapabilecek yeterliliğe mental anlamda sahip değiller. Oğuzhan'dan ümitliydim açıkçası, 1 şampiyonluk görsün büyük oyuncu olur diyordum malesef hayal kırıklığına uğratıyor beni. Ama "şampiyonluk" kavramını tam anlamıyla bilen, ona göre oynayan oyuncuların yanında görev bilinciyle oynadıklarında kendi üstüne düşen görevleri hakkıyla yerine getiriyorlar. Geçen sene gördük. Aslında kaba tabirle gazlanmaları gerekiyor. Umarım takımı ateşleyici oyuncuları devre arasında alırız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Plansız, "kim daha ucuzsa o olsun" mantığıyla yapılan transferler..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Şöyle de bir durum var ki gerekli takviyeler kısa sürede yapılıp hazırlık kampına yetiştirilmeli. Son günü bekleme lüksümüz yok.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle öyle. 31 Aralığa kadar kim alınacaksa hepsi ayarlanmalı ve 1 Ocakda imza attırılmalı.  Ama bizim yönetim son güne kadar bekletir. Biz de son gün stoper gelecekmiş evrak yetişir mi acaba falan diye bekleriz. Aklım almıyor bu nasıl profesyonelliktir ya. Şu geçtiğimiz yaz transfer dönemi boyunca 1 tane stoper almayışımızı aklım hafsalam almıyor. Transferin son 1 haftası boyunca şokdaydım ve hala şoktayım. Stoperimizde Tosic oynuyor arkadaş Tosic! Ve biz stoper alabilecekken almadık. Neden?

Çevrimdışı 38life

Herşey bir yana yönetim acilen Şenol hocayıo tekrar Beşiktaşın başına getirmelidir. Şuan Beşiktaş ile maçlara çıkan her kimse takımı son derece kötü yönetiyor.

Çevrimdışı anilsevim

Plansız, "kim daha ucuzsa o olsun" mantığıyla yapılan transferler..

Yine o olacak, bakınız BABEL

Çok yazdık kaleci alın stoper alın vs vs vs

Almadılar, almayacak da
Çünkü yama ile olacagını düşünüyor, bi kere oldu diye hep olacak sanıyor

Çevrimdışı anilsevim

Kesinlikle öyle. 31 Aralığa kadar kim alınacaksa hepsi ayarlanmalı ve 1 Ocakda imza attırılmalı.  Ama bizim yönetim son güne kadar bekletir. Biz de son gün stoper gelecekmiş evrak yetişir mi acaba falan diye bekleriz. Aklım almıyor bu nasıl profesyonelliktir ya. Şu geçtiğimiz yaz transfer dönemi boyunca 1 tane stoper almayışımızı aklım hafsalam almıyor. Transferin son 1 haftası boyunca şokdaydım ve hala şoktayım. Stoperimizde Tosic oynuyor arkadaş Tosic! Ve biz stoper alabilecekken almadık. Neden?

Arkadaşlar yine son hafta yapacak transferleri başkanımız
Kampa yetişecek falan diye hiç beklemeyelim üzülürüz

Çevrimdışı Barış1903

Benim için şuan ilk sorumlu Şenol hocadır. Oğuzhan'nın eleştrilmesinin sebebide kendisidir keza tosicin ya da quaresmanın övülmesininde sebebi kendisidir.

Çevrimdışı levitate

Takım sezon başından beri Fatih Terim takımı gibi oynuyor. Doldur boşaltlar, saçma sapan şutlar vs.
bipbipbupbup

Çevrimdışı EMİR EMRE

Beşiktaş; ligdeki ilk, yirmi küsur maçtaki ikinci kaybedişini bugün yaşamadı. Beşiktaş ve Güneş oyunu bu sezon defalarca kaybetti. Çünkü defalarca söylediğim gibi bu takımın güçlü bir oyun pratiği yok. Üstelik organizasyondaki arızalar bazı oyuncuların gereksiz yerilmesine sebebiyet veriyor.

takımın bir oyuncuya bu kadar bağlı olmasına inanamıyorum. quaresma iyi oynamaya çalışıyor ama etkili olamadığında duruyoruz.

neden geçen seneki gibi göbekten hızlı ve derin toplarla kaleye gitmiyoruz ?

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar yine son hafta yapacak transferleri başkanımız
Kampa yetişecek falan diye hiç beklemeyelim üzülürüz

Ha biz beklemeyelim yönetim de rahat rahat davransın öyle mi? Kuzu olalım yani... Bu sezon şampiyonluk kaçarsa yönetim için bunun bedeli çok ağır olur. Çünkü inanılmaz bir gevşeklik gösterdiler transfer sezonunda. Aynısını devre arasında yapma lüksleri yok.

Çevrimdışı 38life

Talisca'dan medet umanlara da üzülüyorum...

Çevrimdışı atalay

Bu ligin en önemli dinamiklerinden biri; hücumda problem çözebilme yeteneği ve çeşitliliği yüksek, final aksiyonlarını doğru kurgulayan, sonuca giderken zoru basit gösteren oyunculara sahip olmaktır. Yeterince güçlü ve alternatifli plan, şablon veya metoda sahip olmasanız da eldeki zenginliği doğru hücum stratejileri ile birleştirirseniz işleri olabildiğince kolaylaştırır ve oyununuzun karşılığından fazlasını alabilirsiniz.

Çevrimdışı anilsevim

İnler gibi tecrübeyi de ziraat kupası için aldık sanırım :)
Ne güzel, her kupa için farklı oyuncularımız var, lüx içindeyiz :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Benim için şuan ilk sorumlu Şenol hocadır. Oğuzhan'nın eleştrilmesinin sebebide kendisidir keza tosicin ya da quaresmanın övülmesininde sebebi kendisidir.

buna katılamam.

Oğuzhan bu sene çok formsuz, hoca eminim her konuda destek oluyordur kendisine. artık onun da seviye atlaması lazım yoksa yerinde sayar, tolgay gibi orta seviye olur.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fabri Tolga kontenjanından ve libero özelliğinden oynuyor. Vasat kaleci.
GG-Beck hangisi olsa fark etmiyor bir maç varlar bir maç yoklar.
Ozi-Olcay-Rhodolfo geçen senenin banko oyuncuları bu sene yokları oynuyorlar. Cenk sonradan girip katkı yapıyordu. Gol olarak var (10 gol) ama oyun olarak 0.
Q7 başka bir kulüpte olsa Avrupa'da, kramponlarını asmak zorunda kalırdı. Adam tükenmiş bugün çok daha net belli oldu biri çizgide biri ortada 2 kere 10 m gerisindeki adama yakalandı ve geçemeyip ayağına dolandırdı birinde ayakta bile kalamadı. Artık kızamıyorum da opsiyonunu kendi kullanırsa seneye 1 sene daha oynar sonra ya bırakır ya yine arap çin vs yapar. ve bu adam takımın en iyi kanat oyuncusu maalesef.
Caner bu senenin en iyi transferi sezonu kapadı. Talisca yine en büyük skor silahımız aylardır sakat.
Töre gitti yerine Aras geldi zaten daha kağıt üstünde kayıp üstüne  adam hem forma alamadı hem sakatlıktan çıkamıyor.
Necip-İnler-Kerim-Ömer gibi oyuncular müzmin yedekler zaten seviye olarak.
Tosiç koyacak yer bulamıyoruz. Tolga-Atınç-Utku yerli statüsü yüzünden isim işgali olsun diye takımda tutuluyor.
Gomez-Abu değişimi ise Allah düşman başına vermesin. En zengin 100 kişiden biriyken batıp evsiz kalmak gibi...

Kime kızacağımı da şaşırdım. Oyunculara mı Hocaya mı Yönetime mi. Hepsinin suçlu olduğu yerde var suçsuz olduğu yer de.
Ama bildiğim inanılmaz güç kaybettik Atiba-Marcelo ve Adriano hariç banko oyuncusu yok takımın Allah sonumuzu hayır etsin. Rakipler sayesinde tutunuyoruz zirveye.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı anilsevim

Ha biz beklemeyelim yönetim de rahat rahat davransın öyle mi? Kuzu olalım yani... Bu sezon şampiyonluk kaçarsa yönetim için bunun bedeli çok ağır olur. Çünkü inanılmaz bir gevşeklik gösterdiler transfer sezonunda. Aynısını devre arasında yapma lüksleri yok.

Yaşayınca göreceğiz devre arsı
Yazın bağırdık o kadar noldu, aldı atıncı getirdi son gün
Bütün yaz bağırdık stoper diye
Devre arası da göreceğiz. İnş yanılırız ama ben simdiden duyar gibiyim
Beşiktaşın parasını yedirmem, acelemiz yok, avrupa kupası maçımıza daha çok var, aklımla alay ediyorlar gibi laflarla son haftaya gireriz.
Daha şampiyonlar ligi maçımıza cok var diye diye yazı yedik ya.
Sonrası tamamen nasip :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

fabri yi eleştiren yazılar okuyorum, gerçekten üzücü.

yenilen iki golde de hatası yok, dandik defans hattının yamasını iki yenildiğimiz maçta da çekti bu sene.

tosic miş rhodolfoymuş atınç mış, 10 üzerinden toplasan 6-7 eder mi etmez mi tartışılır, al 2 tane adam gibi stoper gerekiyorsa 10 tane forma alalım her sene.

Çevrimdışı ardiles

Beşiktaş; ligdeki ilk, yirmi küsur maçtaki ikinci kaybedişini bugün yaşamadı. Beşiktaş ve Güneş oyunu bu sezon defalarca kaybetti. Çünkü defalarca söylediğim gibi bu takımın güçlü bir oyun pratiği yok. Üstelik organizasyondaki arızalar bazı oyuncuların gereksiz yerilmesine sebebiyet veriyor.

Oyuncuların yerilmesi sebepsiz değil hatta bir adım daha atıp bazı oyuncuların hocayı sabote etmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Şenol Güneş in "takımda bazı problemler var" demeci boşuna değildi.

Güçlü oyun pratiği olmamasının sebebi nedir? Hocanın teknik yeterliliğinden mi yoksa oyuncunun oyun disiplinine uymamasından mı kaynaklanıyor? Bu illüzyonu çözmek zor. Sanırım profesyonel futbolcu olmak böyle birşey insanı ikilemde bırakıyor. Geçen yıl Chelsea li futbolcuların eli güçlüydü Mou yu alenen sabote ettiler. Bizimkiler o kadar kuvvetli değil ancak aba altından sopa gösteriyorlar. Benim gördüğüm bu... benim düşüncem bu...

Edit: Şenol hoca kendini riske ederek oyuncuları alışılmışın dışında terbiye etmeye çalışıyor. O yüzden kadro dışı uygulamaları bizde yok
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 22:16:50 ardiles ]

Çevrimdışı Barış1903

buna katılamam.

Oğuzhan bu sene çok formsuz, hoca eminim her konuda destek oluyordur kendisine. artık onun da seviye atlaması lazım yoksa yerinde sayar, tolgay gibi orta seviye olur.

O zaman şöyle dersem daha doğru olur %70 i hocaya % 30 u oyuncunun kendisine bağlı bi durum. Ayrıca ben sahada ki oyuncuların quaresmadan rahatsız olduğunu düşünüyorum hatta bir gün kargaşa çıkabilecek bir rahatsızlık.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Benim taraftar olarak bu yılki şampiyonluk geçen seneye göre daha rahat kazanılacak veya bu yıl tek favori olarak giriyoruz deme hakkım var. Ama yönetimin öyle bir şey deme veya yaklaşımda bulunma lüksü yok. Gerekirse ederinden fazla para verilerek takviyeler yıldırım hızıyla bitirilmeli.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Yorumsuz...

Beşiktaşın bu hale gelmesinin en büyük sorumlusu yönetimdir. Kimse hedef şaşırtmasın. Futbolcunun kendisini eleştirmeyin. Bizi o futbolcuya mahkum ettiği için yönetimi eleştirin. Yana yana muhtaç ve mecbur olduğumuz halde sırf keyfiyetten o bölgeye transfer yapmayan yönetimi eleştirin.

Çevrimdışı anilsevim

fabri yi eleştiren yazılar okuyorum, gerçekten üzücü.

yenilen iki golde de hatası yok, dandik defans hattının yamasını iki yenildiğimiz maçta da çekti bu sene.

tosic miş rhodolfoymuş atınç mış, 10 üzerinden toplasan 6-7 eder mi etmez mi tartışılır, al 2 tane adam gibi stoper gerekiyorsa 10 tane forma alalım her sene.

Şu maçı kurtardı diyelim ben birşey demem.
Burdaki kiev maçı fabri hatalı
Son kiev maçı ilk gol 0 dan pas attırdı adama 0 dan
Bugun 2. golde futbolcu vuracak zaten sen neden açılıp yolda yakalanıyorsun
Defans kötü zaten ona eyw
Ama fabri de kötü
Hatta baya kötü
Bir maç kurtarmış olsa eyw. Bir maça etkisini görmedim ben.
Toldagan sonra Abdurrahmançelebi oldu adam, özü bu

Çevrimdışı Çağatay

Giden eski sistem adamlarini yenileriyle dolduramazsan ve yeni gelen farklı karakterlerden yeni bir tarif yaratamazsan sonuc bu iste. Devre arasi bunun gerçekleşeceğini dusunmek guzel bir hayalden oteye gidemez.

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Yaşayınca göreceğiz devre arsı
Yazın bağırdık o kadar noldu, aldı atıncı getirdi son gün
Bütün yaz bağırdık stoper diye
Devre arası da göreceğiz. İnş yanılırız ama ben simdiden duyar gibiyim
Beşiktaşın parasını yedirmem, acelemiz yok, avrupa kupası maçımıza daha çok var, aklımla alay ediyorlar gibi laflarla son haftaya gireriz.
Daha şampiyonlar ligi maçımıza cok var diye diye yazı yedik ya.
Sonrası tamamen nasip :)

Geçen yaz bi işe yaramadı diye susacak değiliz tam tersi artık daha yüksek ses çıkarmak zorundayız. Böyle bi laubaliliğe kimsenin hakkı yok. Takımda stoper yok kanat yok sen koca transfer döneminde ne yapıyorsun? Nasıl birşey bu?

Etiketler: