Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171129 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Tosic'i ben bu takımda hiçbir pozisyonda hiçbir şartta hiçbir maçta oynatmazdim. Koca bir sezonun ilk devresi boyunca takımı mahvetti katletti bu adam. Yemişim onun yaptığı mudaheleleri. Verdiği zararı goremeyenler kral yaptı bu adamı. Sabriye el ense çekti diye , ona buna kabadayılık yaptı diye bi kaç tane kayarak başarılı mudahele yaptı diye kral yaptılar bu adamı. Bu adam Beşiktaş'ın 24 kişilik kadrosunda bulunmayı bile hak etmiyor.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Nazar boncugu olsun bu rakiplerin ağlaması biraz kesilir hakemler kolluyor diye ağlıyorlardı seri gitsin diye gs ve fbde puan kaybetme ihtimalleri yüksek bu hafta
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı anilsevim

İlk gol aboubakar çalım denedi kaptırdı, yedik
İkinci gol ozi çalım denedi, gönül inanılmazı başardı, once kendine asist yaptı, sonra vuruş yaptı.
İkinci golde futbolcunun müdehale edecegi belli, fabri neden açıldı ve yolda yakalandı onu hiç çözemedim
Kiev maçında da hatalı cıkısla boş kaleye almıştı
Bu hareketler hep ciddiyetsizlik, savrukluk.
Bana ağlama, 1 maç kurtar da Fabri aldı bu maçı diyelim. Şut atamayan takıma 2-1 mağlup olmak hüner ister ya.
Durmadan yazasım var, çok sinirlerim bozuk.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi tolga1903

Burada yetkili bi abi var bu seneki takımın geçen senekine göre daha iyi olduğunu en azından savunma yapabildiğini gol atınca skoru koruduğunu daha olgun olduğunu kadronun geçen seneye göre daha iyi olduğunu falan yazıyordu dün okudumda. Güzel tespit üstad saygılar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hadi ust düzey oyuncu alamayiz diyelim

Ozaman Babel - Visca - Aminu - Bakambu dörtlüsünden en az birini almaliyiz birde Mumkunse GOMEZ !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Atınç'ı nasıl iyi bir fiyata verip transfer mucizesi yaşadıysak, Porta da Abou ile aynısını kendi yaşadı.

Çevrimdışı eaglekartal

Rodolfo ve tosic ikilisinden bi stoper cikmaz.rodolfo hikaye tosic iyice tanka donmus.marcelonun yanina cok ust duzey stoper sart.gomeceksin parayi ne varsa kacari yok.bi sanrrafor sart oglu sart

Çevrimdışı caner.eryigit

Fb nin bu hafta puan kaybetme ihtimali sıfır bence..gs yrn kazanamaz en fazla berabere biter...abuşa falan sallıyoruz da Oğuzhan'a acaip kitlendim abi birde özellikle dikkatimi çekiyor kankilerinden başka kimseye pas vermiyor!!!

Çevrimdışı 38life

Cenkten bir halt olmayacağını da artık anlamış olduk. Bugun vurduğu o saçma şutu daha önce de çok yaptı. Bir golcunun bunları yapma lüksü yok. Kalecinin kucağına aheste aheste top göndermek nedir ya. Neyle açıklanır bu? Bunu yapıyorsan büyük takımda oynayabilecek çapta değilsin demektir.

Çevrimdışı anilsevim

Olcay sana da tebrikler.
Çapraz karsı karsıyasın. Kaleci golü yedi ya kafasında hamle bile yapmadı, gol oldu dedi kaleci
Sağolsun olcay, yerde plase yerine abanıyosun kalecinin göğsüne
Altyapı oyuncusu vurmas o topa oyle.

Sayamadım kaç topu kontrol bile edemiyo bizimkiler
Ciddiyetsizlik ciddiyetsizlik ciddiyetsizllik

Çevrimdışı mellfred

bugün mental olarak herkeste bir bıkkınlık yorgunluk da vardı. ne sahadakiler ne de kulübe oyuna veremedi kendini
geçen haftaki etkili oyunu sırf quaresma'ya yer açabilmek için bıraktık ve hata ettik
geride gökhan ya da necip önlerinde atiba tolgay oğuzhan ile 4'lü ortasahadan çabuk vazgeçmeyecektik
ders olsun

Çevrimdışı anilsevim

Cenk sen de at kendini yere abicim
İstemiyoruz biz Burak Yılmaz gibi penaltı kovalayan adam
Topa gidip alacagına hak yemeye çalılıyosun
Sene başından beri kendini ata ata geçen seneki tribün  sevgisini kaybettin
Sana da Allah akık fikir versin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk sen de at kendini yere abicim
İstemiyoruz biz Burak Yılmaz gibi penaltı kovalayan adam
Topa gidip alacagına hak yemeye çalılıyosun
Sene başından beri kendini ata ata geçen seneki tribün  sevgisini kaybettin
Sana da Allah akık fikir versin
Çoğu pozisyonda ayakta kalsa pozisyona girecek. Birisi kulağını çekmeli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Evet artık uykudan uyandıysanız ve kendinizi kandırmayı bıraktıysanız bişeyler yazalım.

Hep dedim, sezon başından beri dedim yine diyorum. 'Biz iyi top oynamıyoruz' bu sezon hiç bir maçta iyi top oynamadık. Hep bir kaos futbolu oynadık, sistemsiz ve taktiksiz. Bir şekilde galibiyeti aldık çünkü kazanma ve kaybetmeme alışkanlığımız vardı. Fakat hiç bir zaman iyi top oynamadık.

Hep sistemsiz oynadık, taktiksiz oynadık, oyunun hangi bölümünde ne oynayacağımızı hiçbir zaman bilmedik. Çünkü dediğim gibi kaos futbolu oynadık, oynuyoruz.

Tekerin bir yerde patlaması gerekiyordu ve patladı. Bunda şaşıracak hiçbir şey yok.

Oyuncularımız formsuz, sene başından beri formsuz. Bunu da hep dedim. Oyunculara güvenmiyorum sadece birlikte oynama alışkanlıklarına güveniyorum dedim fakat o da yok artık, uzun zamandır yok. Takımın hücum gücü sadece Quaresma dedim, o da bugün batırınca nasıl tıkandığımızı hepimiz gördünüz.

Cenk yok, Oğuzhan yok, Olcay yok, Kerim yok, Aboubakar yok... E kim atacak bu golü? Ben mi atayım? Kim atsın? Bir Talisca atıyordu o da sakatlandı.. Böyle olması çok normal.

Dışarıdan takımı gömüyor gibi olabilirim. Gömmüyorum, eleştiriyorum. Taktiksizliği, sistemsizliği, kaos futbolunu eleştiriyorum. Sezon başından beri form tutamayan oyuncuları eleştiriyorum. Böyle olmaya devam ettiği sürece de eleştirmeye devam edeceğim.

En basiti sistemi taktiği geçtim, her futbolcunun yapabileceği geçen seneki şok preslerden ne oldu da vazgeçti takım bunu eleştireceğim.

İyi değiliz, iyi top oynamıyoruz. Devre arası transfer döneminde kimi alırsan al bu kaos futbolu devam ettiği sürece de iyi olmayacağız. Evet belki kazanacağız ama iyi top oynamayacağız. Bu net!

Yenilebiliriz, yenileceğiz, elbette namağlup bitmeyecekti bu lig, fakat ben Kasımpaşa gibi leş bir takıma yenilmeyi hazmedemiyorum. Umarım futbolcularda hazmedemez de biraz toparlarlar kendilerini..
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 21:47:21 Savaş ]

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Geçen seneye göre daha rahat bir şampiyonluk bekliyordum açıkçası. Bu sene de muhtemelen şampiyonluk gelir ama kendi kendimizi bu kadar sabote etmek nedir onu anlamadım. Hele hocam bu yıl seni hiç anlamadım.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Olcay'ın bu 1 değil 10 değil 20 değil. Artık ısrar edilen nedir ?

Çevrimdışı tangaz

oynanan oyun, skor, hocanın tercihleri... bugün aklınıza gelen ne warsa rezaletti!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcay'ın bu 1 değil 10 değil 20 değil. Artık ısrar edilen nedir ?
Yok anasini satayım elimzde baska adam yok ne yapalım

Q7 bugun sahada yoktu 90 dakika sahada kalmasi inanilir gibi değildi ayriyeten 43.cu dakikada topu istop edip geri pas verecegine Soldaki bomboş arkadasini gorse skor 2-0 olacaktı Buyuk olasilikla

Aboubakar a söylenecek bisey yok adamin 2 Golu var ligde sanırım

E sen sahada 9 kişi oynarsan mağlup olursun bu kadar basit
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ardiles

Nico Rosberg bu yıl F1 şampiyonu oldu ve kariyerine nokta koydu, sözüm ona zirvede bıraktı!!

Tekrar şampiyon olamayacağını biliyor ve podyum için mücadele etmeye takati kalmadı, kısaca bir atımlık barutu vardı o da bitti.

Bilirsiniz spor dünyasında buna benzer sayısız örnek var...

Bizim takımda da şampiyonluğu kaldıramayan ağır gelen oyuncular var. Cenk Olcay Oğuzhan gibi... Geçen yıl Rosberg misali sıkı mücadele ettiler ve zirvede bıraktılar!

[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 21:50:34 ardiles ]

Çevrimdışı Orhan_

Oyuncuların yeterlilikleri ya da profilleri her ne kadar doğru ve tatmin edici olmasa da doğru bir oyunla bu ligi süpürecek bir takımımız var. Şenol Güneş takıma yazık ediyor. Senin oynadığın Bursa maçı oturup üzerine düşünebileceğin bir veri olarak önünde duruyor. Onu bile analiz etmemişler. Rezil oyun, hakedilen skor. Başka izahı yok.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Şöyle de bir durum var ki gerekli takviyeler kısa sürede yapılıp hazırlık kampına yetiştirilmeli. Son günü bekleme lüksümüz yok.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

geçen hafta 4-4-2 ile gelen güzel oyundan q7nin cezası bitti die anında vazgeçmek kısır, kaotik ve sıkıntılı oyuna geri dönmek şenol hocanın bildiğin ayağına sıkmasından başka bir şey değil...

hep söylerim hocanın B planı yok die bugün hoca sözümün altına ıslak imza çaktı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş; ligdeki ilk, yirmi küsur maçtaki ikinci kaybedişini bugün yaşamadı. Beşiktaş ve Güneş oyunu bu sezon defalarca kaybetti. Çünkü defalarca söylediğim gibi bu takımın güçlü bir oyun pratiği yok. Üstelik organizasyondaki arızalar bazı oyuncuların gereksiz yerilmesine sebebiyet veriyor.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 21:55:29 atalay ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Aboubakarı aldıklarında dedim zaten portekiz liginde 13 gol atmış adam bizim ligde nasıl 17-18 gol barajını gecicek (şampiyon olan takımın forvetinin atması gereken ortalam az bile söyledim)
dışardan gelen çoğu oyuncu kendi liginde attıgı gol sayısının yarısını atıyor genelde bizim lig zor çünkü sert oynanıyor aboubakar bu sezon 10 golü bulursa süpriz olur
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Beşiktaş; ligdeki ilk, yirmi küsur maçtaki ikinci kaybedişini bugün yaşamadı. Beşiktaş ve Güneş oyunu bu sezon defalarca kaybetti. Çünkü defalarca söylediğim gibi güçlü bir oyun pratiği yok. Üstelik organizasyondaki arızalar bazı oyuncuların gereksiz yerilmesine sebebiyet veriyor.

Sorun bence ilerdeki kalite eksikliği q7'den başka kaliteli ayak göremiyorum geçen sezon sosa ve gomez tamamladı şampiyonluğa yürüdük
Sadece Beşiktaş

Etiketler: