Evet artık uykudan uyandıysanız ve kendinizi kandırmayı bıraktıysanız bişeyler yazalım.
Hep dedim, sezon başından beri dedim yine diyorum. 'Biz iyi top oynamıyoruz' bu sezon hiç bir maçta iyi top oynamadık. Hep bir kaos futbolu oynadık, sistemsiz ve taktiksiz. Bir şekilde galibiyeti aldık çünkü kazanma ve kaybetmeme alışkanlığımız vardı. Fakat hiç bir zaman iyi top oynamadık.
Hep sistemsiz oynadık, taktiksiz oynadık, oyunun hangi bölümünde ne oynayacağımızı hiçbir zaman bilmedik. Çünkü dediğim gibi kaos futbolu oynadık, oynuyoruz.
Tekerin bir yerde patlaması gerekiyordu ve patladı. Bunda şaşıracak hiçbir şey yok.
Oyuncularımız formsuz, sene başından beri formsuz. Bunu da hep dedim. Oyunculara güvenmiyorum sadece birlikte oynama alışkanlıklarına güveniyorum dedim fakat o da yok artık, uzun zamandır yok. Takımın hücum gücü sadece Quaresma dedim, o da bugün batırınca nasıl tıkandığımızı hepimiz gördünüz.
Cenk yok, Oğuzhan yok, Olcay yok, Kerim yok, Aboubakar yok... E kim atacak bu golü? Ben mi atayım? Kim atsın? Bir Talisca atıyordu o da sakatlandı.. Böyle olması çok normal.
Dışarıdan takımı gömüyor gibi olabilirim. Gömmüyorum, eleştiriyorum. Taktiksizliği, sistemsizliği, kaos futbolunu eleştiriyorum. Sezon başından beri form tutamayan oyuncuları eleştiriyorum. Böyle olmaya devam ettiği sürece de eleştirmeye devam edeceğim.
En basiti sistemi taktiği geçtim, her futbolcunun yapabileceği geçen seneki şok preslerden ne oldu da vazgeçti takım bunu eleştireceğim.
İyi değiliz, iyi top oynamıyoruz. Devre arası transfer döneminde kimi alırsan al bu kaos futbolu devam ettiği sürece de iyi olmayacağız. Evet belki kazanacağız ama iyi top oynamayacağız. Bu net!
Yenilebiliriz, yenileceğiz, elbette namağlup bitmeyecekti bu lig, fakat ben Kasımpaşa gibi leş bir takıma yenilmeyi hazmedemiyorum. Umarım futbolcularda hazmedemez de biraz toparlarlar kendilerini..