Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151354 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi 38life

Babel diyince aklıma Bebe geliyor...

Çevrimdışı cursedofdragon

jese varmış işte jese'yi uğraşalım babel de ne oluyor ki.

Çevrimdışı mylife1903

Çok doğru. Kiralama ücreti,maç başı primleri, menajer hepsini üst üste koyunca 6 milyon euro yapsa (iyi ihtimal) 15 gol atsa gol başı 400.000 €.
Ligde kaldi 20 mac. Bana kupa maclarinda falan gol lazim degil. Kupa macinda attigi gol, benim icin telefonun alarmiyla sahura kalktigimda 20 dakika sonra sokaktan gecen ramazan davulcusuna duydugum histir.

Altin kasik, ben corbayi bitirmisim ana yemege gecmisim sen bana kasik getirirsen o kasik altin bile olsa ariza cikartirim.

Ligde 15 golu bulmasi icin ohoooo ismailden cok atsin da

Çevrimiçi murat

bebe ne oldu acaba.onunda menejeri iyiymiş.

Çevrimdışı Ensar

Ligde kaldi 20 mac. Bana kupa maclarinda falan gol lazim degil. Kupa macinda attigi gol, benim icin telefonun alarmiyla sahura kalktigimda 20 dakika sonra sokaktan gecen ramazan davulcusuna duydugum histir.

Altin kasik, ben corbayi bitirmisim ana yemege gecmisim sen bana kasik getirirsen o kasik altin bile olsa ariza cikartirim.

Ligde 15 golu bulmasi icin ohoooo ismailden cok atsin da
:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

en son deportivoda oynuyordu halen ordadır herhalde :D

Çevrimiçi 38life

Geçen sene Aras'ın takım arkadaşıydı.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Eslem gerçekten çok olgun top oynuyor. 19 yaşında böyle oynaması beni çok sevindiriyor. Aarrik genç takımı bırakıp A takımla çalışmalı kadroya girmeli.

Fatih de epey iyi göründü.

Çevrimiçi 38life

Fatih de epey iyi göründü.

Aynen. Bir pozisyon dışında bütün topları olumlu kullandı. Üstelik bir stoper olmasına rağmen sağ bek pozisyonunu yadırgamadı. Ama Eslem başka. Eslem genç gibi oynamıyor. Geçen sene sakatlık geçirdikten sonra baya hırslı dönmüş ve kendini geliştirmiş anlaşılan.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 01:00:37 38life ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok doğru. Kiralama ücreti,maç başı primleri, menajer hepsini üst üste koyunca 6 milyon euro yapsa (iyi ihtimal) 15 gol atsa gol başı 400.000 €.
Napoli ve Benfica maçında attığı gollerin toplam değeri 2 milyon euro.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alimm

Babel'in Sol Kanat performansı   125 maç   22 gol   24 asist
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi 38life

Babel diyince aklıma Dentinho geliyor :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Geçenlerde Deportivo'nun maçına denk gelmiştim.
Orada izlediğim kadarı ile Babel bayağı kendini toparlamış göründü.
Sol açıkta oyuncu eksikliği dikkate alındığında, daha iyisi olmayacaksa iyi bir alternatif olabilir.

FO' nun kendi özel kontenjanından birilerini umarım almayız.
Özellikle kendisinin istediği ve aldığı alttaki oyuncular seçim kalitesini de gösteriyor.
Sezer Öztürk,
Boyko,
Aras.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, ben de Abou hakkında yavaş yavaş karamsar olmaya başlıyorum ama dere geçerken at değiştirilmez(eleştirilmez) felsefesine de sonuna kadar inanıyorum.
Bu yüzden olumsuz yorum veya stad için de hormurdanma olmadı benim şahsımda.
Ama seneye de Abou'ya güvenerek yola çıkılmaz, hele o maaşla hiç çıkılmaz inşallah böyle bir hataya düşmezler.

Yani sene boyunca pohpohlamaya devam, el mahkum :)
söylenecek bir şeylerimiz varsa bu transfer döneminde elbet söylenir. Şu anda oyuncu transfer edemeyeceğimize
göre elde olan bunlar bize düşende destek vermek. şu anki haliyle cenkmi abou mu denirse ben abou derim. Cenkle iyice
on kişi oynuyoruz

Çevrimiçi Necmi

Geçenlerde Deportivo'nun maçına denk gelmiştim.
Orada izlediğim kadarı ile Babel bayağı kendini toparlamış göründü.
Sol açıkta oyuncu eksikliği dikkate alındığında, daha iyisi olmayacaksa iyi bir alternatif olabilir.

FO' nun kendi özel kontenjanından birilerini umarım almayız.
Özellikle kendisinin istediği ve aldığı alttaki oyuncular seçim kalitesini de gösteriyor.
Sezer Öztürk,
Boyko,
Aras.

Diğerlerini başkasımı istedi sanıyorsun bahsettiğin kişi Kulüp Başkanı bu arada burda
Beşiktaş kulübü başkanından bahsederken kısaltma kullanmıyoruz. @Özgür Gültekin

Babel diyince aklıma Dentinho geliyor :)

hem bebe hem dentinho mu geliyor :)

Başka varmı :)

Çevrimiçi 38life

hem bebe hem dentinho mu geliyor :)

Başka varmı :)

Serdar Özkan geliyor bi de :D

Çevrimdışı 'TaNeR'

Şu fblerin sosyal medyada lick tv iptal kampanyası da mide bulandırmaya başladı... lick tv müdürleri güya toplantı kararı almışmış... bakalım neymiş n'olcak bekleyelim görelim... umarım pis oyunlar dönmez...

Beşiktaş'ımız bu sene de Şampiyon olacak... ama sosyal medyada bir algı yaratılıyor... amaçları da aslında belli; başarımızı karalamak, Şampiyonluğumuzu küçümsemek; yok şu destekle yok bu eyyamla aldılar gibisinden...

Aslında takmıyorum ama adamlar bir fesat ki! Beşiktaş'ın başarısı bunların resmen canını acıtıyor,
yeşil sahada bu işlerin olmayacağını anlayınca işleri güçleri yok karalama kampanyaları, hakemler kolluyor, vs... Yat kalk bizimle uğraşıyorlar; ağlamadıkları, bizimle uğraşmadıkları bir gün yok... Ne diyeyim... En iyisi kafaya takmamak aynen yolumuza devam...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Mehmet57

Babel'i Depor'da izledim. Son zamanlarda formda, cok etkili oynuyor. Hollanda milli takimina alinmasi konusuluyor yerel basinda.

Adam Ajax'dan Pasa'ya para icin geldi. Bunu soylemisti. Ve gol yollarinda Babel >>> diger kanatlarimiz.

Çevrimiçi Necmi

Şu fblerin sosyal medyada lick tv iptal kampanyası da mide bulandırmaya başladı... lick tv müdürleri güya toplantı kararı almışmış... bakalım neymiş n'olcak bekleyelim görelim... umarım pis oyunlar dönmez...

Beşiktaş'ımız bu sene de Şampiyon olacak... ama sosyal medyada bir algı yaratılıyor... amaçları da aslında belli; başarımızı karalamak, Şampiyonluğumuzu küçümsemek; yok şu destekle yok bu eyyamla aldılar gibisinden...

Aslında takmıyorum ama adamlar bir fesat ki! Beşiktaş'ın başarısı bunların resmen canını acıtıyor,
yeşil sahada bu işlerin olmayacağını anlayınca işleri güçleri yok karalama kampanyaları, hakemler kolluyor, vs... Yat kalk bizimle uğraşıyorlar; ağlamadıkları, bizimle uğraşmadıkları bir gün yok... Ne diyeyim... En iyisi kafaya takmamak aynen yolumuza devam...

işte bu güne kadar elde ettikleri başarının neyle geldiğini seslendiriyorlar.
sıkıntı yok bugün herkes Beşiktaşın gücünün onlardan az olmadığını görüyor.
onların üyeliği kadar Beşiktaşlılarında üyeliği vardır. onlar kendilerini kandırmaya
devam etsin. bir iki senede buna inanarak geçirirler. Hala transfer yapabileceklerini falan sanıyorlar
ne yani hakemler kurtarsa seni kaç maç kurtarır. ikinci yarı lig kızıştığında sen o kadroyla
darmadağın olacaksın. İlk yarıdaki maçların hangisinde top oynama üstünlüğü fenerde kalmış
boş verin bunlar hala güçlü olduklarını sanan ergenlerin tepkisi.
passo üyeliğine bakıyorsun 3 takımda kafa kafaya gidiyor hani nerde o bizim iki katımız olan
taraftarları yıllarca milleti kandırıp durdular bunun ekmeğini yediler genede güçlerimiz kafa kafayaysa
bundan sonra korkmalılar çünkü biz her an üstüne katarak ilerliyoruz.
Korkuyorlar yönetim bazında ipleri çekilmiş karşılarında eski Beşiktaş yok çok akıllı yönetilen hiç bir şeyin
altında kalmayan Beşiktaş var paniklediler on yıldır beslendikleri gücüde kaybettiler şimdi ligtv den
medet umuyorlar :evillol:
sallamayın hiç kafa yormaya gerek yok biz işimize bakalım onlarla laf ebeliği yapmak için durmak lazım
bizim ilerlememiz gerekiyor. Yola devam

Çevrimdışı mylife1903

Fbli ergen geyigi

Dicituruku kapattiriyorum, ben
Haydi kapattiriyoruz
Aksam evde ama baba arkadaslarima soz verdim, kapattiracagiz,
Olm bas git

Yahut daha iyisi
Alo diciturk kapattiriyorum ukan licktvnizi
Efenim iki haftaligina erotik kanal verelim
Haa, guzel guzel kapatmiyom

Bunlat ya kablo keser ya protesto eder bilmem ne

Haklarini yemeyelim iyi organize oluyorlar, dunku maci semt ortasindaki stadta dolduramadik mesela
Ama isin icine para girince o organze bozulur, 200-300 kisi iptal etmistir encok onlarinda durumu yoktur.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
01 Eylül 2016, 15:26:35 »
Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda 36 yaşında kadar kontrat alan bir; 35 ve 34'e kadar iki; 33'e kadar bir; 32'ye kadar beş ve 31'e kadar bir olmak üzere 30+ on iki oyuncu var. İlaveten iki oyuncunun ise birer yıllık opsiyonu var.

Devre arası ne yapmamalıyız üzerine...
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 05:45:09 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Devre arası ne yapmamalıyız üzerine...
Mahkemeye verir iki yas kuculturuz bunlari devre arasinda.

Bir iki gazeteye de ilan veririz, besiktas genclesti, besiktasin onu acik, diye. Guzel algi olur

Çevrimdışı atalay

Elimizde 28 yaş altı düzenli oynayan sadece dört oyuncu var. "Genç" diye tanımlanabilecek 23 yaş altı düzenli forma giyen oyuncu yok. Zaten oyuncu havuzu içerisinde süre alabilecek 23 yaş ve altı toplam üç oyuncu var. Ve bu üç oyuncunun ikisi kiralık. @mylife1903

Etiketler: