Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157183 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

birlikten beraberlikten anlamaz o 12ciler. 2 gün sonra sağa sola saldırmaya başlayacaklar yine.
kesinlikle , saçmalık olmuş resmen
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı alimm

UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluk oranları ;

151.00  Osmanlıspor
34.00 Fenerbahçe
26.00 Beşiktaş

En favori Man united 5.00 oran ile.
bence de en favori zenit
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

bence de en favori zenit

çok iyi gitmiyorlar şimdiye kadar kupayı kaldırabilecek kadar dominant bir oyunları yok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı cursedofdragon

Kulağı filan da büyük gibi biraz  :lol:

yav bu adam nasıl 21 yaşında :D

30 yaşında gibi :D

ben 25 olucam buna abi derim :D :evillol:

Çevrimiçi Necmi

iyi işte ne güzel okuyorlarsa gitmesi gerektiklerini bilirler.

Şenol hocada hem fikir olsa gerek ki olcay,kerim'i ve aras'ı filan oynatmıyor zaten.

Çok'ta bozulmazlar.
iyi o zaman bozulmazlarsa sende bir daha böyle bir şey yazdığında ceza alırsan bozulma o zaman @cursedofdragon

Çevrimdışı atalay

Henry Onyekuru için nabız yoklamak lazım. Kumaşı çok iyi.

Çevrimdışı cursedofdragon

iyi o zaman bozulmazlarsa sende bir daha böyle bir şey yazdığında ceza alırsan bozulma o zaman @cursedofdragon

2 hafta kaldı şurda transfer sezonuna o zaman yazarım sıkıntı yok :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Televizyondaki, basındaki söylemleri ile icraatları bir olmayan insanları eleştirmeye devam edeceğim, çoluğuyla çocuğuyla maç izlemeye gelen insanları tribünlerden kaçırmaya kimsenin hakkı yok, yönetim madem böyle şeyler artık olmayacak dedi buna imkan vermeyecek, verecekse de kulübün parasını kullanmayacağı kullanmadığı sistemlere harcamayacak!!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş taraftar profili git gide saçma bir hal almaya başladı, herkes bir menfaatin peşinde, tribün grupları liderleri vs, En son Bursa maçında ağaçlı yoldan stada giderken yaşadığım şeyler gerçekten çok acı verici, ağzıyla içmeyi bilmeyip insanların üzerine yuvarlanıp düşen tipler, yoldan geçen arabalara, arabalardaki insanlara saldıran kör kötük tipler, stadın içinde birbirine hakaret eden küfür eden kavga eden tipler. İçmeyi bilmiyorsan içmeyeceksin bu kadar basit, gelecek adına takımdan ümitliyim ama taraftardan hiç ümidim yok!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

stad boş kalacak resmen , rezillik
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Beyler akşama maçımız var lig devam ediyor takımımız şampiyonluk mücadelesi veriyor.
futbolla ilgili ne yazıyorsunuz haftalardır yaptığınız şey kendi oyuncularımıza vurmak.
Burası kendi oyuncularımıza sallamak için varlığını sürdürmüyor. Aynı zamanda transfer başlığıda
değil. Twitterdeki ergenleri geçtiniz bundan sonra burda kurallara uyulmadığında işlem yapılacak
forum 3 kişinin Beşiktaş oyuncusuna saldırarak ego tatmin yerine döndü.
İnsanlara soruyorum neden girmiyorsunuz diye söyledikleri seviyesi düştü evet doğru kesinlikle
buranın seviyesi düşmeye başladı bunun önlemini alacağız Bundan sonra Beşiktaş oyuncusuna bel altı girene
kesinlikle forum kuralları uygulanacakbu forum ilk açıldığında burda yolladığınız her hangi bir mesaj nedeniyle forumdan atılanlar vardı
kimse kusura bakmasın işler iyice laçkalaştı. Kendini tatmin etmek isteyen gitsin twitterde tatmin etsin
burasının amacı bu değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

sow tr sevdalısı bir adam gelmek istediği doğru ama babelle ne alakası varda sowu örnekledin anlamadım alakasız olmuş. sonra o sow transferin bilabedel olduğuna bir Allahın kulu beni inandıramaz muhtemelen fenerli bir iş adamı o kulübün sahibinin bir işini bilabedel yapmıştır falan filan aynı atıf şeyşu transferine benzer bir fırıldak dönmüştür. bu uefanın ffp savcılarına bir dosttan mektup mu göndersek napsak  :icool:

Sow'un transferinde dümen olduğu belli zaten, geçen sene 16 milyon euro'ya sattıkları 30 yaşındaki adamı bedava kiralıyorlar falan.

Benzerlik şu: Babel de Katar'dan İspanya'ya kaçmak istemiş olabilir.

Zaten wiki'de yazıyor, kulübü bunun sosyal medya hesaplarına falan bile karışıyormuş.

Çevrimdışı arda

Akşamki maça kaç bilet satılmıştır acaba  :telekom:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tuncaboylu

Henry Onyekuru için nabız yoklamak lazım. Kumaşı çok iyi.

Yönetici tanıdığı olan birileri şu isimleri kulübe iletsin sevabına ya.  :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beyler akşama maçımız var lig devam ediyor takımımız şampiyonluk mücadelesi veriyor.
futbolla ilgili ne yazıyorsunuz haftalardır yaptığınız şey kendi oyuncularımıza vurmak.
Burası kendi oyuncularımıza sallamak için varlığını sürdürmüyor. Aynı zamanda transfer başlığıda
değil. Twitterdeki ergenleri geçtiniz bundan sonra burda kurallara uyulmadığında işlem yapılacak
forum 3 kişinin Beşiktaş oyuncusuna saldırarak ego tatmin yerine döndü.
İnsanlara soruyorum neden girmiyorsunuz diye söyledikleri seviyesi düştü evet doğru kesinlikle
buranın seviyesi düşmeye başladı bunun önlemini alacağız Bundan sonra Beşiktaş oyuncusuna bel altı girene
kesinlikle forum kuralları uygulanacakbu forum ilk açıldığında burda yolladığınız her hangi bir mesaj nedeniyle forumdan atılanlar vardı
kimse kusura bakmasın işler iyice laçkalaştı. Kendini tatmin etmek isteyen gitsin twitterde tatmin etsin
burasının amacı bu değil.

Benim üyeliğimi siler misin abi o 3 kişiden birisi gidince burası değerlenir belki..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Televizyondaki, basındaki söylemleri ile icraatları bir olmayan insanları eleştirmeye devam edeceğim, çoluğuyla çocuğuyla maç izlemeye gelen insanları tribünlerden kaçırmaya kimsenin hakkı yok, yönetim madem böyle şeyler artık olmayacak dedi buna imkan vermeyecek, verecekse de kulübün parasını kullanmayacağı kullanmadığı sistemlere harcamayacak!!
eleştirmeyi küfürle karıştırmayacaksın o zaman eleştirmek küfür etmek değildir. @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

Benim üyeliğimi siler misin abi o 3 kişiden birisi gidince burası değerlenir belki..
girmek istemiyorsan girmezsin burda taleple üyelik silinmiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

girmek istemiyorsan girmezsin burda taleple üyelik silinmiyor.
Eyvallah, sağlıcakla kalın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Sow'un transferinde dümen olduğu belli zaten, geçen sene 16 milyon euro'ya sattıkları 30 yaşındaki adamı bedava kiralıyorlar falan.

Benzerlik şu: Babel de Katar'dan İspanya'ya kaçmak istemiş olabilir.

Zaten wiki'de yazıyor, kulübü bunun sosyal medya hesaplarına falan bile karışıyormuş.

ee bunun sosyal medya hesapları da karışılmayacak gibi değildi burada kim paylaşmıştı dubaide bir gökdelen fotosu vardı latin bir ablanın kanepedeki pozlarını falan  şey ediyordu bu ebabil :D

sowla benzerlik şöyle olamaz demiştim ebabil uyum sorunu yaşayabilir arap ülkelerinde ama sow zaten oranın insanı onunki uyum sorunundan çok tr .de yaşadığı hayat özlemi olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş taraftar profili git gide saçma bir hal almaya başladı, herkes bir menfaatin peşinde, tribün grupları liderleri vs, En son Bursa maçında ağaçlı yoldan stada giderken yaşadığım şeyler gerçekten çok acı verici, ağzıyla içmeyi bilmeyip insanların üzerine yuvarlanıp düşen tipler, yoldan geçen arabalara, arabalardaki insanlara saldıran kör kötük tipler, stadın içinde birbirine hakaret eden küfür eden kavga eden tipler. İçmeyi bilmiyorsan içmeyeceksin bu kadar basit, gelecek adına takımdan ümitliyim ama taraftardan hiç ümidim yok!
Beşiktaş taraftar profili diyerek neden Beşiktaş taraftarını aşağılıyorsun bu tip insanlar toplumun her kesiminde
var Beşiktaşa özgü bir şey değil

Çevrimdışı alimm

çok iyi gitmiyorlar şimdiye kadar kupayı kaldırabilecek kadar dominant bir oyunları yok

ama çok büyük güçleri olan lucescu var.. uefa 'yı başka bir klüple tekrar almak isteyecektir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: