Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163836 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

gs nasıl bizim 3 puan dibimize geldi ya. Bunlar fenerden daha kötü futbol oynuyorlar..?

Çevrimdışı AigleBordeaux

gs nasıl bizim 3 puan dibimize geldi ya. Bunlar fenerden daha kötü futbol oynuyorlar..?
onlarla yarisacaz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Berat

Son 2 şampiyonlukları da böyle gerçekleşti. 'İttire ittire..'

Çevrimdışı Savaş

Sıkıntı yok. Haftaya 6 olacak tekrar. Ankara'dan çıkamazlar.

Çevrimdışı Berat

Konya ve Gençler'e verdiğimiz 4 puana yanıyorum.

Çevrimdışı mellfred

rakibimiz hala fener diyorum gs haftaya osmanlı şamarını yer
ikinci yarı yine düşecekler

Çevrimdışı mellfred

Konya ve Gençler'e verdiğimiz 4 puana yanıyorum.
daha önce de yazdım biz konyada 3 puan bırakmadık 1 puan kazandık. gençler maçı ise talihsiz serüvenler dizisiydi adımıza

Çevrimdışı Necmi

rakibimiz yok :bandit:
illaki kendinize rakipmi arıyorsunuz :alala:

Çevrimdışı mellfred

rakibimiz yok :bandit:
illaki kendinize rakipmi arıyorsunuz :alala:
rakipsiz seyrin zevki olmaz ağabey. ben de sana katılıyorum ama. ligin çok üstündeyiz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ittire ittire..

Bilicin son senesindeki sampiyonlugu hatırla

Ben Fb den hic çekinmiyorum korkmuyorum da ama bu bukalemunlardan hersey beklenir :bandit:

Dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var

Şimdiden Sampiyon ilan edilmemizi doğru bulmuyorum sonra agir travma oluyor

Biz daha simdiden böyle rehavete girersek Futbolcuları da etkiler bu DİKKAT Daha 14.cu haftadayız :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2016, 22:08:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu fenerliler cidden gerizekalı tuvalet terliği kadar akıl yok bunlarda...

Şimdi de TFF ve yıldırım demirören sayesinde biyerlere geldiğimiz idda ediyorlar.

Ulan beyinsizler YD 5 yıldır baskan, bizim ona olan borcumuz simdi mi aklınıza geldi? Milletin hakkını yerken , beleş penaltıları alırken iyi ama.

Beter olun pavalılar.

Çevrimdışı 38life

Açıkçası ben de rüzgarın aksine öyle düşünüyorum. Çünkü uzun maratonda futbola bakarak konuşmak lazım gs futbol olarak fenerden daha kötü. Ama puan farkına bakınca da ilginç bir durum var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba tek başına fener'den daha fazla pas yapmış :D  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Açıkçası ben de rüzgarın aksine öyle düşünüyorum. Çünkü uzun maratonda futbola bakarak konuşmak lazım gs futbol olarak fenerden daha kötü. Ama puan farkına bakınca da ilginç bir durum var.
aynı rakiplerle arka arkaya oynuyoruz bu iniş çıkışlar o nedenle şimdi biz zoru bitirdik düze çıktık gs zora girecek
5. haftadaki gs maçına kadar büyük ihtimal kopartırız Başakta ilk malubiyetini alır hızlı bir inişe geçer. çok absürt şeyler yapmazsak yada uefada
yukarılara tırmanmazsak geçen seneden daha rahat bir şampiyonluk alırız. Normal koşullarda Bu ligde bizi yenebilecek takım yok.
ikinci yarı zorlu olan konya gençler fener içerde oynanacak bunlara ilk yarıdaki gibi puan bırakmayız osmanlı var ama onlarlada
çok iyi zamanda oynuyoruz bizim zorlanacağımız iki maç var biri başak diyeri gs deplasmanı oralardanda en kötü beraberlik alırız.
Belki birazda ts zorlar yeni stad rüzgarı falan tutarsa.

Çevrimdışı Necmi

rakipsiz seyrin zevki olmaz ağabey. ben de sana katılıyorum ama. ligin çok üstündeyiz
ya birde iyi futbol oynamıyoruz gerçektende oynamıyoruz birde oynasak varya :alala:
fena şeyler yaparız :evillol:

Çevrimdışı Necmi

yoo ben bayağı zevk alırım şahsen :D

Çevrimdışı Necmi

sunucu değişikliğine gidiyoruz arkadaşlar giremeyen olursa modemlerini resetleyip denesin

Çevrimdışı Bishamon

Maç boyu düzgün pas falan yapma kaleyi bulan şutun falan olmasın sonra Cüneyt Çakır futbolu katlediyor diye ağlamaya başla.Bu adamlar cidden çok komik.

Çevrimdışı tangaz

ya birde iyi futbol oynamıyoruz gerçektende oynamıyoruz birde oynasak varya :alala:
fena şeyler yaparız :evillol:

tüm maçlarımızı kazanırdık o durumda ezerdik hatta şu kötü oyunlarımızla dahi gerek gençler gerek gs maçlarını almamız işten bile değildi. puan durumu biz 36 başak 32 gs 28 fb 25 olurdu.  bildiğin ligin ırzına geçmek bu  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

tüm maçlarımızı kazanırdık o durumda ezerdik hatta şu kötü oyunlarımızla dahi gerek gençler gerek gs maçlarını almamız işten bile değildi. puan durumu biz 36 başak 32 gs 28 fb 25 olurdu.  bildiğin ligin ırzına geçmek bu  :bandit:
ilk yarı arayı böyle açmana izin vermez kimse o nedenle ilk yarıyı aheste geçmek iyidir.
biz şu anda tüm takımlara bizi yenemezsiniz sinyali verdik emin olun yenmek için karşımıza çıkanda yok
o nedenle zaten hepside biliyor bu Beşiktaş oturmadı çok sakatı çok eksiği var genede yenilmiyor.
Stadında büyüsünü oturttuk artık. Bundan sonra yükseliş olur. bu bizim dipteki halimiz.

Çevrimdışı ozankarakoc

ilk yarı arayı böyle açmana izin vermez kimse o nedenle ilk yarıyı aheste geçmek iyidir.
biz şu anda tüm takımlara bizi yenemezsiniz sinyali verdik emin olun yenmek için karşımıza çıkanda yok
o nedenle zaten hepside biliyor bu Beşiktaş oturmadı çok sakatı çok eksiği var genede yenilmiyor.
Stadında büyüsünü oturttuk artık. Bundan sonra yükseliş olur. bu bizim dipteki halimiz.

İyi ki varsınız Necmi Abi :) Ne zaman takımla ilgili umutsuzluğa kapılsam girip son yazdığınız bir iki şeyi okuyup rahatlıyorum. Bana, Gordon Milne zamanındaki rahatlığımı hatırlatıyorsunuz, bütün dertlerim, tasalarım bitiveriyor. O yıllardan sonra o kadar çok çektik ki kıl payı kaybedilen şampiyonluklardan, haksızlıklardan, hukuksuzluklardan, şanssızlıklardan, 2-0'den 2-2'ye gelen maçlardan falan... Şu an 20 puan önde olsak, hala birçoğumuz 'ya üstüste 8 maç kaybedersek' diyor olurdu :D

Sizin de zorlamanızla takımımıza yeniden her şartta güvenmeyi öğreneceğiz inşallah.

Bugünkü Antalya galibiyeti harika oldu. Zorlu dönemeci, ufak tefek yaralarla da olsa geçtik. Haftaya 3 rakibimizin de maçları bizimkinden zor. Sonraki haftada bir tek Fener'inki zor, diğerlerininki aynı seviyede... Her şey yolunda giderse devreyi zirvede kapatırız. Yeni transferimiz Talisca da en kötü ihtimalle Osmanlı maçında sahada. Mis...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Savaş

Devre arasına girerken aşağıdaki puan tablosunu bekliyorum. Bakalım tutucak mı?

Beşiktaş 38
Başakşehir 36
Galatasaray 32
Fenerbahçe 29

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalizm

@Necmi abi q7 nin pozisyonunu manşet yapanlar geçen hafta van persinin hareketini bu hafta de souza nın hareketini özetlere bile koymadılar bunlara sosyal medya üzerinden bişey yapabilir miyiz
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı ozankarakoc

@Necmi abi q7 nin pozisyonunu manşet yapanlar geçen hafta van persinin hareketini bu hafta de souza nın hareketini özetlere bile koymadılar bunlara sosyal medya üzerinden bişey yapabilir miyiz

Geçen hafta Bursa'nın ofsayt olan golünün tekrarını bile koymamışlar özete... Utanmazlığın bu kadarı! Göz göre göre!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Kısaca bir göz attım. Beşiktaş, bu zamana kadar ligde bulduğu gollerin; 15'ini akan oyunda, 10'unu duran toplarda, 1'ini ise duran top sonrası kaydetmiş. ŞL'de ise atılan dokuz golün 4'ü akan oyundan, 5'i ise duran toplardan meydana gelmiş. Totalde bulduğumuz 15 duran top golünün 8'i ise penaltılardan kaydedilmiş.

Tolgay ve Oğuzhan'ın ağırlıklı oynadıkları pozisyonları göz önünde bulundurur, hücuma dönük diye tanımladığımız oyuncuları genel olarak ele alırsak; kadroda bu tanıma uyacak 10 oyuncudan ligde akan oyunda sadece 14 gol bulabilmişiz. Ligdeki son 11 maçta ise Beşiktaş'ın satraforları akan oyunda yalnızca 3 gol kaydedebilmiş. Mevcut kadroda en çok süre alan hücum oyuncusu Quaresma'nın ise 19 maç sonunda akan oyunda golü yok. Beşiktaş'ın ligde oynadığı 14 maçta akan oyunda en çok skor üreten iki oyuncusundan biri yalnızca 6 maç ve 451 dakika süre alabilen Talisca. Diğeri ise yine dört golle Cenk ve oynadığı son dokuz lig maçında akan oyunda gol kaydedememiş durumda. Son 5 haftada ise akan oyunda yalnızca bir gol üretebildik. Bulduğumuz son yedi golün, dördü penaltı olmak üzere altısı ise yine duran toplardan kazanıldı. Talisca'nın son üç golünü çıkarırsak son yedi haftada bu sayıda bir değişiklik meydana gelmiyor. Bu tablo, ligin şu ana kadar geçilen zaman diliminin yarısı demek.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 07:31:40 atalay ]

Etiketler: