Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166864 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Dedin dedin de sonra yine felaket senaryonu oluşturup bize en zorları çıkacak ManU çıkacak yazıp durdun  :evillol:

totem di o :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Hükümetler arası normalleşse ne olur önemli olan taraftarların ne yapacağı.Filistin üzerinden polemik olacak.

Tamam da bu işi körükleyenler hükümetler zaten, onlar ateşi alttan yakmadıklarında millet harlamıyor.

Şu anda Türk insanına sorsan günlük dertleri ve öncelikleri arasında Filistin ilk 10'a bile giremez. (Hatta dış politikada gireceği bile şüpheli)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tamam da bu işi körükleyenler hükümetler zaten, onlar ateşi alttan yakmadıklarında millet harlamıyor.

Şu anda Türk insanına sorsan günlük dertleri ve öncelikleri arasında Filistin ilk 10'a bile giremez. (Hatta dış politikada gireceği bile şüpheli)
Türkiye'de yaşadığına emin misin? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Yakın deplasman çıkmasını da istemiştim, 2 saatlik bir yol çekeceğiz.

Çevrimdışı Alper1903

Bence lige odaklanmak daha dogru ama hayirlisi neyse o olsun.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yine İsraile ve takımına küfürler, tehditler felan baslamıs. Kiev'de ki gibi adamların damarına basıyoruz resmen ya. !!!

Çevrimdışı tuncaboylu

Rakip küçümsemek bana ters, ama çıkabilecek en zayıf rakibi çektiğimiz de gerçek.

Avrupa Kupaları'nda devam eden 48 takım arasında en zayıfı.

Inter'i yenmelerine de takmamak lazım, buraya gelen herkes birilerini yendi sonuçta.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rakip küçümsemek bana ters, ama çıkabilecek en zayıf rakibi çektiğimiz de gerçek.

Inter'i yenmelerine de takmamak lazım, buraya gelen herkes birilerini yendi sonuçta.
Brugge çıkınca halay çekmişti(k) :) Futbol sahada oynanır, zayıf mayıf mevzusuna girmeye gerek yok diyecektim ki Erdal Başkan hemen açıklama yapmış..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

CL ön elemesinde bizim rakip Beer Sheva Osmanlıspor'un rakibi Olympiakos'u elemiş bu sene.
ne olimpiyakosu adamlar Southampton ve interi grup dışına atmış interi iki maçtada yenmi.
Southampton ile iki maçta berabere kalmış bir takım oldukça iyi bir takım

Çevrimdışı tangaz

bence en zayıfı astra idi ikisi de farketmez ama birini tercih et deseler astrayı seçerdim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Hapoel yine de bize ters gelebilecek takım. Kolay gol atıyorlar...

Çevrimdışı 38life

Hapoel İnter'i 2-0'dan gelip 3-2 yenmişti.

Çevrimdışı atalay

Sadece Avrupa ligi ve bir ön eleme maçlarını izledim. Fakat algıda kabul görülenden çok daha iyi takım. Deplasmandaki maçta işi görürsek sürprize izin vermeyiz. @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiye'de yaşadığına emin misin? :)

Evet.

Mavi Marmara davası düştü geçen gün mesela, haberin oldu mu?

Medyada yer bile verilmedi.

Günlük Cumhurbaşkanı konuşmalarında konusu bile açılmadı.

Hükümet şimdi herkesi Avrupa'ya (özellikle Almanya'ya) karşı bilemeye çalışıyor, İsrail'le kötü olmaya cesaret edemiyorlar.

Çevrimdışı 38life

Hapoel'den daha zayıf olan birsürü takım var. Kim diyor en zayıfı diye? neye göre bu söyleniyor?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sadece Avrupa ligi ve bir ön eleme maçlarını izledim. Fakat algıda kabul görülenden çok daha iyi takım. Deplasmandaki maçta işi görürsek sürprize izin vermeyiz. @Yusuf Tekeli

İnşallah
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hapoel'den daha zayıf olan birsürü takım var. Kim diyor en zayıfı diye? neye göre bu söyleniyor?
Tuncaboyluya göre, Manu çıksaydı çekilebilecek en kolay kurayı çektik diyecekti o yüzden çok fazla üstünde durmaya gerek yok  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

ne olimpiyakosu adamlar Southampton ve interi grup dışına atmış interi iki maçtada yenmi.
Southampton ile iki maçta berabere kalmış bir takım oldukça iyi bir takım

Zayıf takım abi, çekebileceklerimiz içinde en zayıfı.

Şu takımdan da korkacaksak, katılmayalım turnuvaya zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tuncaboyluya göre, Manu çıksaydı çekilebilecek en kolay kurayı çektik diyecekti o yüzden çok fazla üstünde durmaya gerek yok  :evillol:

İsrail'den takım çıkar mı Serhat?  :lol: :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben diyorum, kim var mesela Hapoel'den daha zayıf?

Çevrimdışı tangaz

Ben diyorum, kim var mesela Hapoel'den daha zayıf?

yazdık ya astra die  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Bu kulübün hedefi bilmem kaçıncı kez Avrupa Ligi şampiyonluğu ise fikstürün bu zamanlarında, ilerledikçe ise doğal olarak sonrasında rakip konuşulmaz. Doğru rakip analizleri ve güçlü saha içi pratiği ile o hedefin altını doldurmak gerek.

Çevrimdışı Berat

İşin özü ismini büyük çapta duyurmamış kaliteli bir takımla eşleştik.

Deplasmanda Adriano,Beck ve Aboubakar'ın eksikliğini hissetmeyeceğimizi düşünüyorum.

Bu arada umarım 4-4-2'ye geçişi sağlarız.

Çevrimdışı tuncaboylu

yazdık ya astra die  :bandit:

2 senedir West Ham'i eliyor onlar da.

Çok bir farkları yok benim gözümde.

Etiketler: