Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167680 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Ulan saçmalığa bak. Mükafat diye ceza veriyorlar resmen bize.

Çevrimdışı tangaz

bizi bilmemde fener ya astra ya da hapoeli çeker
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Ben halı sahada ilk forvet olarak başlıyorum birkaç sefer gol kaçırınca(biraz kazmalık vardır bende) hemen defansa geçiyorum.Yani birşeyleri beceremeyince çok ısrar etmiyorum
Bu sadece çok basit bir olay , o devletin başındaki insanlar sanırım hiçbir şekilde  başarısız olduklarını düşünmüyorlar ki istifa etmiyorlar.Ama bu onların kazma olduğu gerçeğini
asla ve asla değiştirmeyecek.En azından benim nezdimde  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Ulan saçmalığa bak. Mükafat diye ceza veriyorlar resmen bize.

gene n'oldu?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu Real Madrid'den bahsediyoruz ligi ve şampiyonlar ligini kaldırdıkları senenin sonunda teknik direktör kovan takım bu adamı kötü antrenör mü yapacak? :)  Real Madrid'in kovduğu teknik direktörleri açıp inceleyelim istersen :)

Kötü antrenör yapmayacak, ama bu aksini doğrulamaz.

Bence daha rüştünü ispat etmedi Zidane, mesela 2-0'dan Dortmund'a içeride puan verip liderliği kaptırması kötü bir nottu bence.

Sporting'i ilk maçta çok bala yenmişti, Legia'yı deplasmanda yenemedi falan.

Seni ikna ettiyse bilemem.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Genelde basit çıkarımlar hep senden çıkıyor.  :lol:

Kolombiya'dan stoper çıkmaz, Afrika'dan santrafor çıkmaz, oradan kaleci çıkmaz vs.

Çok basit böyle, istisnalara falan yer vermeden yapılan genellemeler falan.

Hayatı basitleştiriyor dediğim gibi, takdir ediyorum bu özelliğini.  :ok:
Yahu o Milan'ın aldığı adam ne oldu bu arada? :) Afrikadan santrafor çıkmaz da demedim ayrıca hemen manüpile etme :) İstisnalar kaideyi bozmaz kuralını unutuyorsun o zaman istisnalar üzerine konuşup kaideleri unutalım ne dersin? Sana göre zaten istisnalar üzerine yaşamalı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Liquidator

Öncelikle hain saldırıda ölenlere Allahdan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun((((((((((

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tangaz

Yahu o Milan'ın aldığı adam ne oldu bu arada? :) Afrikadan santrafor çıkmaz da demedim ayrıca hemen manüpile etme :) İstisnalar kaideyi bozmaz kuralını unutuyorsun o zaman istisnalar üzerine konuşup kaideleri unutalım ne dersin? Sana göre zaten istisnalar üzerine yaşamalı :)

africadan kolay kolay santrafor çıkmaz  :bandit: çıkan hepi topu 4 tane adam war weah etoo drogba yekini

Çevrimdışı Serhat Akkaya

africadan kolay kolay santrafor çıkmaz  :bandit: çıkan hepi topu 4 tane adam war weah etoo drogba yekini
İkimizi karıştırmış o zaman..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

İkimizi karıştırmış o zaman..

ihtimal dahilinde arasıra balık haplarını almayı unutuyor  :bandit:

Çevrimdışı 38life

Güçlüler güçlülerle. güzel...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ellerinden öper, son 3 maçın 2'sinde 90 dakika oynadı.  :tabe:

İstisnalarla kaidelerle uğraşmaya gerek yok, futbol farklı ve istisnalara açık bir spor.

Galli bir oyuncuya 100 milyon euro bonservis ödenebiliyor mesela.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

Bize boş çıkacak heralde.

Kalanlardan Mönchengladbach çıkmazsa sorun yok.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı atalay

sonuç olarak bu coğrafyanın insanıyım ve bu coğrafyada yaşıyorum. başkalarından bir beklentiye girebilecek durumda değiliz. bir kişi de bile farkındalık yaratabiliyorsak bu bir kazanımdır. damlaya damlaya...

Neyin farkındalığı? Düzen o mu-bu mu üzerine kurulu. Mesele salt seçimler/tercihler değil. Düzen değişmedikten sonra hiçbir şey damlamayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alkmaar, Hapoel ve PAOK kaldı.

Sorun olmayacaktır 3'ü de.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kalanlardan Mönchengladbach çıkmazsa sorun yok.
1986 veya 78 arjantin çıkacak bence..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

50 tane takımın içinden İsrail takımı çektiler...

Çevrimdışı Tolga

Hapoel ile eşleştik bu turu geçeriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Etiketler: