Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyler nerdesiniz yav.Maç var kimse ortalıkta yok.
selamünaleyküm kardeşim naber nasılsın skor tahmini alayım senden
ve aleykümselam iyi kardeşim sen nasılsın Skor tahmini bu sene pek formda değilim ama 2-0 diyorum
bende iyiyim çok şükür forumda genel kanı 2-0 gibi görünüyor , şöyle farklı saplasak çok iyi olur biraz keyiflenmek lazım 4-0 diyorum bende
ooo 4-0 en sevdiğim, nostaljik skor bjk 4 fb 0. çocukluğumun ritüeli
yav çok kıskanıyorum sizi abi hep anlatıyor büyükler sabah akşam 4 atardık fenere diye biz göremedik o günleri bize varsa yoksa hüzün , vay arkadaş ne pis bi döneme denk geldik
Kartal dort kose 5iktas boyle yazilirGavur yakalayinca nasil cakiyor 5-6-7-8 acimasiz olacaksin ki rakip ustune gelmesin, az yersek iyi desin. Fetocu hamza cikip kazanmaya gidiyoruz diyor, bak densize
Takımlarının bugüne dek ŞL ve AL'den kazandığı paralar:Galatasaray 178.5M€Fenerbahçe 94.3M€Beşiktaş 85.1M€Trabzon 39.2M€Bursa 20.9M€Gs ye yillarca ikram ettik S.L yi ama buna rağmen batıyorlar...
2.ci yarı şöyle bir 11 imiz olsa nasıl olur FabriGökhan Marcelo Raketçi Adriano Atiba İnlerQuaresma Talisca Taison Gomez
Keşke olsa da biraz rahat , gönül rahatlığıyla mac izlesek
o kadar himmetçi₁ operasyonu yapıldı bu totoş nasıl yırttı düşündüm de sanırım PARAtore sinyorite terim kalkanı devrede olsa gerek. başka izahı olamaz...