Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167504 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi ismi geçtiği için söylüyorum..porto'dan barahimi ile sevilla'dan timothe'yi kiralasak bile çok taş yerine oturur...
Bunların ismi geçiyorsa çok iyi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gecen sezon ogzuhanin penaltisindan sonra butun devre arasi agladi. Yok efenim hakemler olmasaymis daha baska yerde olurmusmus. Senin adamin dink cins cins hareketleri olan bir mahlukat ona bisi deme sonra agla. Efsane kaptan ama cok yetersiz₁ teknik direktor. Yula adem koray riza gosumde
Korayın 4 3 lük maçtaki son golü yeter ama gerisi çöp adem dursun özellike gördüğüm en kötü topçu

Çevrimdışı alimm

sol kanat, stoper, santrafor diyoruz da bence en çok ihityacımız olan mevkii 10 numara...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Korayın 4 3 lük maçtaki son golü yeter ama gerisi çöp adem dursun özellike gördüğüm en kötü topçu
Koray cocuk en azindan iyi besiktasliydi. Adem dursunla kursat turkce konusamiyordu. Yula daha iyi turkce konusur bunlardan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bimiyorum ama bütçemiz 450 M du bu bu kadar gelir kalemi olduğunu gösterir ve bunun
üzerine şampiyonluk ve şl gelirleri geldi. Bütçe yapılırken gelir gider dengesine bunlar konmamıştır.
3 yıldır 10 M yi bulmayan transfer bütçeleriyle haraket etmek zorunda kaldık artık durumlar değişti.
dediğim gibi büyük para saçmayız ama hakeden ve sonrasında para kazanacağımızı düşündüğümüz oyuncuyu alırız.
devre arası çok değişik işler olabilir. kulağıma gidecek oyuncular var diye haberler geliyor. devre arası oyuncu
gitmesi demek satılması demek oluyor. Adaylarım tolgay ve quaresma bir şey duymadım sadece olabiliri konuşuyorum.
giden oyuncu olursa kaliteli gelen oyuncuda olur. kulislerde konuşulan isimler çok iyi bakalım göreceğiz.
Q7 ye 10 milyon € versinler hemen gönderelim :busted_cop:

Tolgay icinde 10-15 milyon € arasi paraya fitim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

İyi para verirlerse Q7 yi satabiliriz şöyle 10-15 arası tolgayın talibi varsa hemen göndermeliyiz bal yapmayan arı 8-10 arası da onu satarsak yerine sol ayaklı oyun kurabilen
hızlı lider bir stoper skora katkı yapacak 8 gol 10 asist gibi bir de etoyu aldıkmıydı şampiyonluk hayırlı olsun.10 numara için taliscanın durumunu değerlendirip gerekirse oraya da
bir oyuncu alınabilir.Eğer bu takviyeler yapılabilir ve takımla uyum sağlarsa şampiyonluk bitime 5-6 hafta kala hayırlı olsun derim.:biggrinking:
Raketci :super: :super: :bandit:

Töre + (Brahimi-Depay-Narsring) gibi 1 kanat gelmeyecekse Q7 yi satmak buyuk risk olur , diger yandanda 33 yasindaki bir adama 10 milyon € verirlerse hayir deme sansimiz olamaz olmamalida zaten kafam karıştı şimdi :alala:

Çevrimdışı underworld

aNtepli geleceğine Taison gelsin

Çevrimiçi Samet Demir

aNtepli geleceğine Taison gelsin
kaç senedir bonservisi elinde olan adamlardan kimi aldık ki. ikiside gelmez. töre gelirse kâfi.

gomez ve töre gelsin sukredecegim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Bishamon

Q7 ye 10 milyon € versinler hemen gönderelim :busted_cop:

Tolgay icinde 10-15 milyon € arasi paraya fitim :bandit:

Tolgay için kim 10 milyon verir hayal bunlar.Şu an zorlasak 5 milyonluk bir futbolcu

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş'in Adana maçı sonrası "Gelecek için endişeliyim" açıklamasından sonra 5 maça çıktık, 1G (kupa maçı), 3B, 1M aldık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay için kim 10 milyon verir hayal bunlar.Şu an zorlasak 5 milyonluk bir futbolcu
7 m euro iyi fiyat Sarri istiyordu  alsın

Çevrimdışı Bishamon

7 m euro iyi fiyat Sarri istiyordu  alsın

İstediğini sanmıyorum elindeki orta sahalar daha iyi  :D

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
29 Ağustos 2016, 17:30:35 »
Bu meblağlar ya olmuş isme yada yatırıma ödenir. Her ikisi de değilse yüksektir. Bir önceki 27 diğeri 28 bırakmış. Bir benzerini yaptığı an yanlışa rağmen kimse rakam konuşmaz. Fakat yanlış, yanlıştır.

Bırakır mı 20 tane? Çünkü kadro mühendisliği bunu gerektiriyor. Eğer bırakırsa yanlışa doğru da deriz, önemli değil.
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2016, 00:11:05 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İstediğini sanmıyorum elindeki orta sahalar daha iyi  :D
Umut dünyası işte

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu sene belirli bir oyun formatı oturtamadık.
Orta sahada Ozzie ya da İnler tercihi, sadece oyuncu tercihinden ibaret değil.
Ya da Tolgay' a biçilen rolün belirsizliği.

Maalesef bu sene sadece tuğla aldık ama onları birarada tutacak harç yok.

Bu arada Albayrak oyuncu izliyorsa devre arasında da beklentim yok.
Bazı menajerlerin cebi sağlam dolacak demektir.

erdal torunoğulları geri döndü onun yapması lazım bu işi.

Umut güner ile olcak iş değil bu.

Çevrimdışı ozankarakoc

Hala geçen seneki gibi 4-2-3-1 oynamaya çalışıyoruz.

2 defansif orta saha (CDM), 1 ofansif orta saha (CAM), 2 kanat (LM-RM), 1 forvet (ST).

Oysa ofansif orta saha oyuncumuz yok bizim. 'İyisi yok' değil. 'Hiç yok'. Sosa vardı, gitti. Talisca bana göre oranın adamı değil. Zaten sakat...

Forvetimiz Aboubakar. Geçen seneki düzende oynayabilecek bir forvet mi? Değil. Gomez'in yerini doldurma ihtimali başından beri yoktu, çünkü bambaşka türde bir oyuncu. Tek forvet taktiğine hiç de uygun görünmüyor. Cenk zaten ikinci yarı oyuncusu... Cenk'in ilk onbirde başlayıp 90 dakika sahada kaldığı ve etkili olduğu tek bir maç hatırlamıyorum.

Malzeme şu:

GK: Fabri
CB: Marcelo, Rhodolfo, Tosic
LB: Adriano, Caner
RB: Gökhan Gönül, Beck
CDM: Atiba, Necip, Gökhan İnler
CM: Tolgay, Oğuzhan, Talisca
CAM:
LM: Olcay
RM: Quaresma
ST: Aboubakar, Cenk, Ömer

Bu malzemeyle yapabileceğin yemek, 4-1-4-1 olabilir, 4-1-3-2 olabilir, 4-2-2-2 olabilir, 4-5-1 olabilir. Ama 4-2-3-1 olamaz!

Bu gereksiz 'malumun ilamı'ndan sonra, son gereksiz tespit:

- Derhal stoper alınmalı
- Derhal golcü alınmalı

İyi bir golcü alınırsa, Talisca iyileştiğinde 4-2-3-1'e geri dönülüp Aboubakar yedek bırakılabilir, ya da 4-1-3-2 ile çift forvete geçilebilir. Talisca'nın formsuz olduğu durumlarda Aboubakar ofansif orta saha olarak da değerlendirilebilir.

Devre arasında çok iyi bir stoper ve çok iyi bir golcü alınabileceğine inanıyor muyum? Malesef pek inanmıyorum. Umarım bir yolu bulunur.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

erdal torunoğulları geri döndü onun yapması lazım bu işi.

Umut güner ile olcak iş değil bu.

Erdal Torunoğulları ya da Umut Güner oyuncu bulan akıl değil.
Onlar sadece belirlenen hedefi alamaya çalışan yöneticiler.

Tek fark; Erdal Bey iş bitirici, diğeri biten işle birlikte fotoda ye alan bir obje.

Asıl merak ettiğim konu, hangi oyuncuya atak yapacağımızı kim nasıl belirliyor?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

wolfsburg julian draxleri göndermek istiyormus, keske gomezle birlikte kiralayabilsek, törede geldimi birtanede stoper, al sana acik ara sampiyonluk :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Demir

Erdal Torunoğulları ya da Umut Güner oyuncu bulan akıl değil.
Onlar sadece belirlenen hedefi alamaya çalışan yöneticiler.

Tek fark; Erdal Bey iş bitirici, diğeri biten işle birlikte fotoda ye alan bir obje.

Asıl merak ettiğim konu, hangi oyuncuya atak yapacağımızı kim nasıl belirliyor?
onuda manajerler buluyor. biz imkan dahilinde onlardan gelen oyuncu havuzu arasından seçmeye çalışıyoruz. yoksa bir oyuncu bulduk, araştırdık biz bu adamı alalım diye bir proje olmuyor. bizde ki gözlemci heyeti falan filan hep fasa fiso.

Bu yüzden bizde transfer tutma yüzdesi düşük

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Dün geceden beri hiçbirşey yazılmadı mı forumda.

Neyse kalkın beyler Beşiktaş'ın maçı var.

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin. Gunlerden besiktas ama forum sakin

Gunaydin. Gunlerden besiktas ama forum sakin

akşam ki maçı bekliyoruz bu şekilde.

Etiketler: