Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166076 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Oyuzden dakka basi Rövaşata ve Vole Golü atıyor :bandit:
Birak atsin yahu. Eren de atti rovosata golu cenk de atiyor. Kisa boylu guduk bir adam, hizli da degil bos fitbolcu. Fbden hayvandao gelsin bize daha faydali olur

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dakka başı mı ? Hangi dakka başı?  :biggrinking:

Olsa olsa ay başı olur ondan  :ok:

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misali cidden abarttın emre =)

Çevrimdışı mylife1903

bizim oyun akışımızda sow kaybolur hep değerlendirmeyi rakibe göre yapıyorsunuz.
hiç kendi takımınızı düşünmüyorsunuz. neden sow bizim maçta kaybolup gitti hiç soruyormusunuz
bunu kendinize fener gibi bütün takımı kapatıp defans yapar rakibi üstüne çekersen sow kendine
oynayacak geniş alan bulur. ama ikinci yarıyı bekleyip görün takımlar 1 puan için savaşmaya başladığında
sow ne yapacak birlikte göreceğiz. gol attığı anlara bakın bir iki metre kare civarında oyuncu yok demarke vaziyette
bizim hiç öyle boş oyuncumuz kalıyormu ceza sahasında sow bizde olsa bizdede bir şey yapamaz bizde
iş görecek oyuncu etoo gibi bir oyuncu olmak zorunda etoo yu direk alır takıma koyarım lens için bile düşünürüm
onada geniş alan lazım bizim oyun tarzımızda lensde bir şey yapamaz.
Yok abi fb ile ayni sistemle oynuyor gozukuyoruz ama cok fark var arada.
Atif gelsin bize hayvandao gelsin tutar. O keya meya sikertel sow falan futbolcu degil onlar
Illa biri gelcekse ayi gelsin mesela yedek oturabilir fabrinin arkasinda
Ha deseniz osmanlidan kim gelsin

Baslarim saymaya
Webo musa mehmet guven erdal "yerdenipgibipas" kilicarslan numan vs.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Anadolu takimi topcusu o sow, buyutmeyin okadar.
abi bence de abartılıyor, Sansasyonel goller attığı için dikkat çekiyor, tek forvet olsa iş yapamaz bizde  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Birak atsin yahu. Eren de atti rovosata golu cenk de atiyor. Kisa boylu guduk bir adam, hizli da degil bos fitbolcu. Fbden hayvandao gelsin bize daha faydali olur
aman abi hayvanla falan işimiz yok, Bize bitirici forvet lazım

Çevrimdışı mylife1903

abi bence de abartılıyor, Sansasyonel goller attığı için dikkat çekiyor, tek forvet olsa iş yapamaz bizde  :D
Kuveke gelsin daha iyi oynar bizde sovdan. Sov kim yaaa
Weliton daha iyidir ondan ya da vagner lof

Çevrimdışı mylife1903

Yok ben cografi laf sokusturma kalkismasindaydim, sonra dusundum ahaha gercekten bos oyuncu

Çevrimdışı Savaş

bizim oyun akışımızda sow kaybolur hep değerlendirmeyi rakibe göre yapıyorsunuz.
hiç kendi takımınızı düşünmüyorsunuz. neden sow bizim maçta kaybolup gitti hiç soruyormusunuz
bunu kendinize fener gibi bütün takımı kapatıp defans yapar rakibi üstüne çekersen sow kendine
oynayacak geniş alan bulur. ama ikinci yarıyı bekleyip görün takımlar 1 puan için savaşmaya başladığında
sow ne yapacak birlikte göreceğiz. gol attığı anlara bakın bir iki metre kare civarında oyuncu yok demarke vaziyette
bizim hiç öyle boş oyuncumuz kalıyormu ceza sahasında sow bizde olsa bizdede bir şey yapamaz bizde
iş görecek oyuncu etoo gibi bir oyuncu olmak zorunda etoo yu direk alır takıma koyarım lens için bile düşünürüm
Eto'o konusunde hemfikiriz abi. Eto'o bizde çok iş yapardı. Ister 35 ister 36 olsun.

Belki devre arasında yürürüz Eto'ya. Gomez momez gelmez hikaye.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

13 maçta 4 golü var nasıl dakka başı gol atıyor anlamadım hayatınız abartı olmuş sezon sonunda konuşalım
kaç gol atacak bakalım.daha 5 maç oynamış sakatlanmış takıma uyum sağlamamış taliscanın 4 gol bir asisti var
sowumu oynatırsın taliscayımı sen elindeki değeri sıvayıp renklileri zirveye çıkart sonra renkli sevici değilim ben diye konuş.
bu gün renklilere al taliscayı ver sow u desen daha cümleni bitirmeden sow tesislerde olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lens dar alanda da is yapar abi ben transfer doneminde bu yuzden istiyordum cunku adam eksiltebiliyor ayrica bencil degil ve pas oyununa da uyumlu iyi paslar ve asistler çıkarıyor

Sow da ise hakli olabilirsin Oda tipki Demba ba gibi bitiriciligi gayet iyi Zeki ve akilli lakin biraz Ağır :tabe:

Emenike Dengesizinin HIZINI al buna yükle ortaya inanilmaz bir Forvet çıkar :tabe:
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 18:17:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

13 maçta 4 golü var nasıl dakka başı gol atıyor anlamadım hayatınız abartı olmuş sezon sonunda konuşalım
kaç gol atacak bakalım.daha 5 maç oynamış sakatlanmış takıma uyum sağlamamış taliscanın 4 gol bir asisti var
sowumu oynatırsın taliscayımı sen elindeki değeri sıvayıp renklileri zirveye çıkart sonra renkli sevici değilim ben diye konuş.
bu gün renklilere al taliscayı ver sow u desen daha cümleni bitirmeden sow tesislerde olur.

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

Yok ben cografi laf sokusturma kalkismasindaydim, sonra dusundum ahaha gercekten bos oyuncu
yok ya tamamen komşu tavuk olayı işte
adamın oyun içinde hiç bir katkısı presi yok bir kaç artistik gol attı diye
bütün oyuncularımızın önüne geçti kimsede istatistiğine bakmıyor. Kapanan
takımlara karşı ayağına top değmez. bizim hücum hattındaki her oyuncu sowdan iyidir
ömer bile.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Renkliler , Ntep  ve Taison'la ilgileniyorlar   :akuma:
Kimi bulup el atsak yapışıyorlar ya :s20: :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 18:22:52 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Necmi

Lens dar alanda da is yapar abi ben transfer doneminde bu yuzden istiyordum cunku adam eksiltebiliyor ayrica bencil degil ve pas oyununa da uyumlu iyi paslar ve asistler çıkarıyor

Sow da ise hakli olabilirsin Oda tipki Demba ba gibi bitiriciligi gayet iyi Zeki ve akilli lakin biraz Ağır :tabe:

Emenike Dengesizinin HIZINI al buna yükle ortaya inanilmaz bir Forvet çıkar :tabe:
ben bilirsin mişlerle mışlarla konuşmam bunun ne kadar iş yaptığını ikinci yarı göreceğiz takımlar kapandığı tekmeler
havada uçuştuğunda. Bizim maçta tosiç çift daldı sonra adam futbola küstü ikinci yarı 2 dakikada bir başına gelecek
o haraketler ondan sonra değerlendirelim bunu. şimdi olasılık hesapları yapmayalım

Elimzdeki Değeri sivamiyorumki

Gg varken Beck kulübede olmalı diyorum bunda yanlis olan ne :alala:

Gg de suan bizim degerimiz Beck de ama arada kalite farki var

Talisca cok entresan bir oyuncu adam oyunda hic yok kayboluyor ama acayip tabela yapıyor Alex gibi ben beğeniyorum Taliscayi

Bence Taliscayi Kanat forvet veya Direkt forvet oynatmak daha mantikli boylece oyun icinde kaybolmaz oyunun icinde olur surekli buda bizi ucurur :bandit:

Mesela Marcelo suan Hem Kjaerin hemde Skrtlin cok önünde performans olarak diyorum Bir cok kisinin aksine ama hala renkli sevici oluyorum :bandit:

Görüşler kisiye göre değişir bana göre Sow iyi oyuncudur sana gore değildir

Bana Gore Gg varken Beck kulübede olmalidir sana Gore Tam tersi Beck sahada Gg kulübede olmalıdır

Görüşlere ve fikirlere SAYGI ! RESPECT ! Belki daha açıklayıcı olur :busted_cop:

Çevrimdışı Necmi

Elimzdeki Değeri sivamiyorumki

Gg varken Beck kulübede olmalı diyorum bunda yanlis olan ne :alala:

Gg de suan bizim degerimiz Beck de ama arada kalite farki var

Talisca cok entresan bir oyuncu adam oyunda hic yok kayboluyor ama acayip tabela yapıyor Alex gibi ben beğeniyorum Taliscayi

Bence Taliscayi Kanat forvet veya Direkt forvet oynatmak daha mantikli boylece oyun icinde kaybolmaz oyunun icinde olur surekli buda bizi ucurur :bandit:

Mesela Marcelo suan Hem Kjaerin hemde Skrtlin cok önünde performans olarak diyorum Bir cok kisinin aksine ama hala renkli sevici oluyorum :bandit:

Görüşler kisiye göre değişir bana göre Sow iyi oyuncudur sana gore değildir

Bana Gore Gg varken Beck kulübede olmalidir sana Gore Tam tersi Beck sahada Gg kulübede olmalıdır

Görüşlere ve fikirlere SAYGI ! RESPECT ! Belki daha açıklayıcı olur :busted_cop:
sowu getirip 11 imize yazarsan elimizdeki değeri sıvamış olursun :bandit:
taliscaya haksızlık etme tamamen farklı bir kültüre geldi alışkanlıklarının dışında bir takım
hepsi hepsi 5 maça çıktı onlarında kaçı doksan dakika genede tabelası mükemmel oldu
bende şu anda değerlendirmiyorum ama attığı gollere bak hiç biri rastlantı değil direk sonuca oynayan biri
ve burda çok tabela yapar sakatlanmasa ben gomez performansına ulaşabileceğini düşünüyordum.
ikinci yarı düzgün döner ve yine sakatlanmazsa bence gol sayısı 20 yi görür. Takıma uyum sağladıkça takım onu
o takımı anladıkça vaz geçilmez olacak

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ahahaha @Yusuf Tekeli ne goruyor acaba?

Bana mesela toyota reklami cikiyor habire

Ben de reklam çıkmıyor abi uBlock sağolsun :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Ntep 15 milyon Euro Taison'da daha pahalı ancak 6-7 milyon Euro maaş vereceksin sene sonu için imzalayacaksın.

Çevrimdışı Necmi

Ben de reklam çıkmıyor abi uBlock sağolsun :D
zaten sende reklam çıksa onları incelemekten foruma bakamazsın :naughty:

Çevrimdışı Necmi

işte anca ilgilenirler :evillol: orda kalır.

Çevrimiçi Samet Ç

işte anca ilgilenirler :evillol: orda kalır.
Bizim içinde aynısı geçerli bence  :bandit:

sowu getirip 11 imize yazarsan elimizdeki değeri sıvamış olursun :bandit:
taliscaya haksızlık etme tamamen farklı bir kültüre geldi alışkanlıklarının dışında bir takım
hepsi hepsi 5 maça çıktı onlarında kaçı doksan dakika genede tabelası mükemmel oldu
bende şu anda değerlendirmiyorum ama attığı gollere bak hiç biri rastlantı değil direk sonuca oynayan biri
ve burda çok tabela yapar sakatlanmasa ben gomez performansına ulaşabileceğini düşünüyordum.
ikinci yarı düzgün döner ve yine sakatlanmazsa bence gol sayısı 20 yi görür. Takıma uyum sağladıkça takım onu
o takımı anladıkça vaz geçilmez olacak
Abi haksizlik etmiyorumki aksine senin gibi dusunuyorum :alala:

Cok yetenekli Direkt kaleyi düşünüyor sonuc odaklı bir oyuncu Ciddi tabela yapıyor lakin yeri 10 numara degil oda tipki Ozii gibi yadirgadi o mevkiiyi

Oyun icinde kayboluyor sadece ama Tabela yapıyor baya iyi yapiyor hemde

O yüzden Kanat forvet veya direkt forvet oynatalimki daha fazla oyun icinde olsun ve daha fazla tabela yapsın :busted_cop:

Adam oyun içinde yokken bile ciddi tabela yapıyor

Yada en iyisi tamamen serbest birakalim saha icinde nerde oynamak istiyorsa ne yapmak istiyorsa onu yapsin cunku zaten bir şekilde tabelayi değiştiriyor :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim içinde aynısı geçerli bence  :bandit:
bende bunu düşünüyordum, Samet Ntep falan 15 m nasıl ediyor, Taison tamam ama Ntep'in bu kadar edeceğini pek sanmıyorum.

Çevrimdışı Necmi

Abi haksizlik etmiyorumki aksine senin gibi dusunuyorum :alala:

Cok yetenekli Direkt kaleyi düşünüyor sonuc odaklı bir oyuncu Ciddi tabela yapıyor lakin yeri 10 numara degil oda tipki Ozii gibi yadirgadi o mevkiiyi

Oyun icinde kayboluyor sadece ama Tabela yapıyor baya iyi yapiyor hemde

O yüzden Kanat forvet veya direkt forvet oynatalimki daha fazla oyun icinde olsun ve daha fazla tabela yapsın :busted_cop:

Adam oyun içinde yokken bile ciddi tabela yapıyor

Yada en iyisi tamamen serbest birakalim saha icinde nerde oynamak istiyorsa ne yapmak istiyorsa onu yapsin cunku zaten bir şekilde tabelayi değiştiriyor :D
yok işte erken hüküm veriyorsun oynadığı maçlar orta sahamızın en pasif olduğu top çıkaramadığımız maçlardı.
buna bakıp on numara oynayamıyor dersen yanlış söylersin ölçü değil o maçlar. Adam kendimi en iyi hissettiğim mevki 10 numara
diyor her yerde oynarım ama 10 numarayı tercih ederim diyen birine on numara yeri değil demek yanlış olur bir kaç maça bakıp hemde
takıma yeni girmiş bir oyuncu için karar vermek yanlış. Geçen sene marcelo içinde yapılmadımı aynısı hemen gömdüler.
ama bu sene takıma uyum sağlamış marcelonun değeri ortaya çıkmaya başladı. kimse farkında değil ama takım ciddi pozisyon vermiyor
zaten verdiğindede yiyor.

Çevrimdışı Tolga

Bütün dünya da Messi ile ilgileniyor ama hala Barcelona da :evillol:

Taison'un yolu buralara düşmez kolay kolay.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: