Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167485 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Biz de diyoruz ki, o adamlar bizde oynasalar onların defoları göze çok batacaktı.

Bunda medyanın algı yönetimi de var, Fenerbahçe'ye kim gelse yıldız oluyor harika oluyor, şahane oluyor.

Bir Murat Hacıoğlu manşetli Fotomaç gazetesi vardı, hiç unutmam. Hazırlık maçında gol atınca Cetvelle metvelle çizmişlerdi, neden mükemmel oyuncu olduğunu ölçü birimleriyle açıklıyorlardı..

Bizim Benfica ya da Napoli maçına denk zorlukta Manchester United maçı oynadı Fener, gördük işte o stoperlerinin halini.

Kjaer'i 45'te çıkarmak zorunda kaldı teknik direktör, adamlar acımasaydı 7-8 olacaktı o maç da.

Yoksa Rize'ye, Gençlerbirliği'ne karşı biz de pozisyon vermiyoruz, Fabri'nin adını duymuyorduk çoğu maçta.

Bunlar üstüne kendi sahalarından çıkmıyorlar duran top dışında, önlerinde Jozef de gelip 5'li savunma yapıyorlar.
Alıntı yapılan: ilhancelebi - 08 Mart 2016, 15:54:09
Dun attigimiz ikinci gol oncesi atak baslangici :) golun onemi daha da belli bu sekilde. Bu pozisyondan 13 saniye sonrasinda kafayi vuruyor Gomez.

Cok guzel caps. Su golu fb atsaydi bugun hala gomezin kosusunu, kac km hiz yaptigini, kac m mesafe kat ettigini gozumuze sokuyorlardi.

Yahu su turk medyasi yok mu, bu kadar gereksiz bu kadar tarafli bu kadar kaypagi istesen bulamazsin.

Fb nin eskilerde bir transferi vardi murat hacioglu, kotten bacak, bidibidi bir abuk anadolu takimi futbolcusuydu, bu sezon basi hazirlik macinda 5 gol atmisti. O zaman hazirlik maclari soyle oynaniyordu, bu renkli takimlar almanyanin bir koyune giderdi, koyden 11 kisi toplanir, hazirlik maci yaptirilirdi.
Fanatik gazetesi falan ilk sayfadan bu muratin anatomisini incelemislerdi, yok bacaginin acisi bilmem ne dereceymis, yok ayak numarasi kucukmus, yok kalcasinin arkasinda extra kil varmis vs.
Ah o gazeteyi saklamak lazimdi iyi gulerdik simdi.

Sunu yazmisim hacioglu icin. Cok bomba gaSte mansetiydi onu cok aradim internettenbulamadim

Bulan olursa cok guleriz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kızmak istersen kızacak çok bahane bulursun orda beckin bir hatası yok zaten hamlesini yaptı tam topa vurabilecek duruma geldiğinde rakip topu kaybedeceğini anlayıp omuzu koydu Becki düşürdü. O ana kadar topa vurma şansı olmadı tosiç gibi yapıp topa yatabilirdi ama kaçırdığın anda rakibi durduracak kimse yok beck doğru olanı yaptı orda hiç bir hatası yok bir hakemin (Hakaret Yasak)₅ kullanıp kendi oyuncumuzu gömmeyelim.
Abi O poziyonda Marcelo veya Gg olsaydi o topu ya taca yada kornere vurmuştu bu konuda hala israrciyim

Beck adamini perdelemeye calisti ve rakibininde mudahalesiyle dengesini kaybetti topa vuracak zamani vardi en az 3-4 saniye rakibini perdeliyor o pozisyonda Beck :bandit: @Necmi
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 17:42:00 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Alıntı yapılan: ilhancelebi - 08 Mart 2016, 15:54:09
Dun attigimiz ikinci gol oncesi atak baslangici :) golun onemi daha da belli bu sekilde. Bu pozisyondan 13 saniye sonrasinda kafayi vuruyor Gomez.

Cok guzel caps. Su golu fb atsaydi bugun hala gomezin kosusunu, kac km hiz yaptigini, kac m mesafe kat ettigini gozumuze sokuyorlardi.

Yahu su turk medyasi yok mu, bu kadar gereksiz bu kadar tarafli bu kadar kaypagi istesen bulamazsin.

Fb nin eskilerde bir transferi vardi murat hacioglu, kotten bacak, bidibidi bir abuk anadolu takimi futbolcusuydu, bu sezon basi hazirlik macinda 5 gol atmisti. O zaman hazirlik maclari soyle oynaniyordu, bu renkli takimlar almanyanin bir koyune giderdi, koyden 11 kisi toplanir, hazirlik maci yaptirilirdi.
Fanatik gazetesi falan ilk sayfadan bu muratin anatomisini incelemislerdi, yok bacaginin acisi bilmem ne dereceymis, yok ayak numarasi kucukmus, yok kalcasinin arkasinda extra kil varmis vs.
Ah o gazeteyi saklamak lazimdi iyi gulerdik simdi.

Sunu yazmisim hacioglu icin. Cok bomba gaSte mansetiydi onu cok aradim internettenbulamadim

Bulan olursa cok guleriz

2004 Temmuz ya da 2006 Temmuz.

O ayki gazete ön sayfalarına bakmak lazım, Fanatik ve Fotomaç.

Çevrimiçi Necmi

Yahu abartmayin sanki ilk defa oluyor.
Biz sunu gormus nesilis @tangaz

gençler bilmez erman toroğlu ahmet çakarı ondan bunlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi O poziyonda Marcelo veya Gg olsaydi o topu ya taca yada kornere vurmuştu bu konuda hala israrciyim

Beck adamini perdelemeye calisti ve rakibininde mudahalesiyle dengesini kaybetti topa vuracak zamani vardi en az 3-4 saniye rakibini perdeliyor o pozisyonda Beck :bandit: @Necmi

Pastan sonraki pozisyonun tamamı zaten 1-2 saniye sürdü.

Necmi abi'nin dediği doğru, orada sağ bek yanlış bir şey yapmadı.

Hatta taca veya kornere vurmayı gerektirecek bir tehlike yoktu, vursa @mylife1903 kızardı önce.

Beck rakip kendisine faul yapmadan topu alamayacağı durumda devam etti pozisyona.

Bu kalesinden çıkıp topu alan ama aleyhine penaltı çalınan kaleciye kızmaya benziyor, neden çıktı diye.

Adam çıkmış ve almış, pozisyon da penaltı değil. Kaleci napsın burada.

Çevrimdışı mylife1903

2004 Temmuz ya da 2006 Temmuz.

O ayki gazete ön sayfalarına bakmak lazım, Fanatik ve Fotomaç.
Taaa gecen 8 mart dunya kadinlar gununde internetin altini ustune getirmistim ama bulamadim o onsayfayi. Bunlar var yaaa tam satilmis tam ruhunu satmis herifler.

Çevrimiçi Necmi

iyide orda becki sorgulayacağına stoperler nerde onları sorgula iki stoperin kontrol alanına
beck müdahale etmek zorunda kalıyor. maçın başı 1-0 mağlupsun ve ölümüne hücuma çıkmışsın arkada
dengesiz kalmışsın orda suçlanacak adam beckmi hatada yapmamışken adam işinin dışında sorumluluk
üstlenmiş birde bunun sonucu oyundan atılmış haksız yere birde burda gelipde siz gömmeyin

Çevrimdışı Savaş

Bende bu aralar takım formsuz diyorum ama fenerden de hiçbir topçuyu alıp şuan takima koymam. Tamam takımı inceden gömüyorum fakat o kadar da değil.

Ha belki Lens'e bi çıtır yürüyebilirim bilemedim şimdi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyide orda becki sorgulayacağına stoperler nerde onları sorgula iki stoperin kontrol alanına
beck müdahale etmek zorunda kalıyor. maçın başı 1-0 mağlupsun ve ölümüne hücuma çıkmışsın arkada
dengesiz kalmışsın orda suçlanacak adam beckmi hatada yapmamışken adam işinin dışında sorumluluk
üstlenmiş birde bunun sonucu oyundan atılmış haksız yere birde burda gelipde siz gömmeyin
Abi gommuyorum

Evet stoperler hatali , Ikiside onde basıyor adamda Oyle bir yere atıyor ki topu tam bomba ama Beck doğru yerde yani kendi mevkiinde stoperlerin bölgesinde degil ki , Beck Sagdan ice dogru kademe yapıyor evet ama agir kalıyor + Rakibini perdelemeye çalışıyor

Hatalar zinciri kisaca haklisin.

Çevrimdışı mylife1903

Pastan sonraki pozisyonun tamamı zaten 1-2 saniye sürdü.

Necmi abi'nin dediği doğru, orada sağ bek yanlış bir şey yapmadı.

Hatta taca veya kornere vurmayı gerektirecek bir tehlike yoktu, vursa @mylife1903 kızardı önce.

Beck rakip kendisine faul yapmadan topu alamayacağı durumda devam etti pozisyona.

Bu kalesinden çıkıp topu alan ama aleyhine penaltı çalınan kaleciye kızmaya benziyor, neden çıktı diye.

Adam çıkmış ve almış, pozisyon da penaltı değil. Kaleci napsın burada.
Rahat pozisyon o, orda taca vurulur mu ya
En kotu kaleciye donersin. Gg falan zaten orda olmazdinoyun stili olarak adam direk kaleciyle karsi karsiya kalirdi. Goldu o pozisyon gg olsa. Beck ile ggnin saha gorusunu oyun bilgisini karsilastirmam.
Biri ekonomi sinifi golf oburu turk mali modiye murat131

Bende bu aralar takım formsuz diyorum ama fenerden de hiçbir topçuyu alıp şuan takima koymam. Tamam takımı inceden gömüyorum fakat o kadar da değil.

Ben direkt Sowu alir koyarim :bandit:

Gecen sene Sozlesmesi bitiyor alalim dedigimde az Linc edilmedim :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

---Bu Sunderland küme düşerse Lens bu renklilere bedavaya gelecekmiş doğru mu acaba ?
İnşallah öyle birsey yoktur.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 17:55:29 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Doğukan E.

Sadece dün akşam attığı gol o kadar akıl kokuyorki. İzlediğim an takımımızda o golü atıcak santrafor olmadığını farkettim  :by2:

Çevrimdışı mylife1903

---
Bu Sunderland küme düşerse Lens bu renklilere bedavaya gelecekmiş doğru mu acaba ?
İnşallah öyle birsey yoktur.
Hayaller hayaller. Nasildi o laf ac tavuk arpa falan hah o fbnin durumu

Çevrimiçi Necmi

takımın en zayıf haliyle fener deplasmanına gittik birde yetmedi hoca budadı takımı
sonuç 0-0 bizim ölü halimiz bu lige fazla dediğin doğru lens dışında iki takımında hiç bir oyuncusunu
11 e değil kulübeye bile koymam ben kulübemdeki oyuncularla onların sahasında 0-0 yapmışım.
birde 3 günde bir hemde üst seviye efor sarfettiğim maçlardan çıkıp gitmişim 3 gün sonrada hayati bir maça çıkacağım
ne oyuncu konsantrasyonu var nede o maçı oynama isteği var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hayaller hayaller. Nasildi o laf ac tavuk arpa falan hah o fbnin durumu

Valla ben tam detayını bilmediğim için bir sorayım dedim.  :ok:

Verelim parasını biz alalım  :biggrinking:

Sadece dün akşam attığı gol o kadar akıl kokuyorki. İzlediğim an takımımızda o golü atıcak santrafor olmadığını farkettim  :by2:
Ama bizim forumdaki arkadaşlara gore Vasat Golcü

Az buz Linc edilmedim alalim dediğimde :tabe:

Adam 1 tane normal Gol atsa disimi kiricam , Zeki ve akilli oyuncu Demba ba nin da yerini dolduracak yegane oyuncuydu o dönem tabii sonra Gomez geldi beklenmedik şekilde :D

Çevrimdışı mylife1903

takımın en zayıf haliyle fener deplasmanına gittik birde yetmedi hoca budadı takımı
sonuç 0-0 bizim ölü halimiz bu lige fazla dediğin doğru lens dışında iki takımında hiç bir oyuncusunu
11 e değil kulübeye bile koymam ben kulübemdeki oyuncularla onların sahasında 0-0 yapmışım.
birde 3 günde bir hemde üst seviye efor sarfettiğim maçlardan çıkıp gitmişim 3 gün sonrada hayati bir maça çıkacağım
ne oyuncu konsantrasyonu var nede o maçı oynama isteği var.
Yaaa birak @Necmi abi o lens falan futbolcu degil toreyi degismem o lense.

Simdi ingiltere liginden geldi fark yaratiyor o antreman yuklemesiylen. Ikinci yari kamp sonrasi gorecem onu. Kramponi agzina sokacaklar onun konyada ali parantezine alacaklar onu.

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı Doğukan E.

Adam 1 tane normal Gol atsa disimi kiricam , Zeki ve akilli oyuncu Demba ba nin da yerini dolduracak yegane oyuncuydu o dönem tabii sonra Gomez geldi beklenmedik şekilde :D
Bir Gomez değil tabiki ama en azından alabilseymişiz baya bir iş görürmüş...

Çevrimdışı mylife1903

Anadolu takimi topcusu o sow, buyutmeyin okadar.

Anadolu takimi topcusu o sow, buyutmeyin okadar.
Oyuzden dakka basi Rövaşata ve Vole Golü atıyor :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Ne şimdi?şaka mı?

sinir olmaya başladım, efsanemiz ama bu açıklamaları kabul edilemez, en ufak bir hakem hatasından sonra ağlayıp durmasını biliyor. Kabul edilemez bir açıklama yapmış :bandit:

Çevrimiçi Necmi

bizim oyun akışımızda sow kaybolur hep değerlendirmeyi rakibe göre yapıyorsunuz.
hiç kendi takımınızı düşünmüyorsunuz. neden sow bizim maçta kaybolup gitti hiç soruyormusunuz
bunu kendinize fener gibi bütün takımı kapatıp defans yapar rakibi üstüne çekersen sow kendine
oynayacak geniş alan bulur. ama ikinci yarıyı bekleyip görün takımlar 1 puan için savaşmaya başladığında
sow ne yapacak birlikte göreceğiz. gol attığı anlara bakın bir iki metre kare civarında oyuncu yok demarke vaziyette
bizim hiç öyle boş oyuncumuz kalıyormu ceza sahasında sow bizde olsa bizdede bir şey yapamaz bizde
iş görecek oyuncu etoo gibi bir oyuncu olmak zorunda etoo yu direk alır takıma koyarım lens için bile düşünürüm
onada geniş alan lazım bizim oyun tarzımızda lensde bir şey yapamaz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Etiketler: