Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163323 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beck devre arasina kadar inzivaya cekilmeli :bandit:

Gg gerekirse koltuk degenekleriyle oynasin ama yeterki Oynasin :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Beck devre arasina kadar inzivaya cekilmeli :bandit:

Gg gerekirse koltuk degenekleriyle oynasin ama yeterki Oynasin :)

dün yazdım bursa maçı hücum planı GGnin bindirmeleri üzerine kurgulanmalı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Forumda Masaj salonu reklami cikiyor :naughty: :naughty:

Iyide ben daha bir kere bile Netten masaj salonu aramasi yapmadim neden boyle bir reklam çıkıyor @Necmi abi

Çevrimdışı Necmi

ben rebrova fenerli .iç yazdım bi cigara içip döndüm baktım daha okuyamadan silindi nasıl  serbestse artık  :D forum yönetimi içinde çatırdama oldu orda biri serbest dedi diğeri değil dedi  :lol:
forumun genç yönetici kuşağı olayı iyi kavrayamadı kuralları direk uyguladı.
eski kurtlar işi pişkinliğe verdi diyelim. Yoksa forumun bütün yöneticilerinin bir gözü forumdaydı
ama geri planda durdular. olayı akışına bıraktılar. bizler makine değilizki @tangaz
her Beşiktaşlının duygularını bizde yaşıyoruz. genç arkadaşlarla tek fark onlar söyleyip sonra düşünüyorlar biz
düşünüp sonra söylüyoruz. O gece bizimde beyin durdu. Valla ben girseydim foruma sağlam küfrederdim öyle
sizin yaptığınız gibi yumuşakta geçirmezdim iskoçyanın dağı taşı bile nasibini alırdı.

dün yazdım bursa maçı hücum planı GGnin bindirmeleri üzerine kurgulanmalı
Aynen öyle

Abi okadar gomdunuz hep soyledim Gg nin ölüsü Beckin en diri halinden daha iyidir Bu kadar Net bu konu :tabe:

Bu takımın Sagbeki GG dir .

Çevrimdışı mylife1903

Iyide ben daha bir kere bile Netten masaj salonu aramasi yapmadim neden boyle bir reklam çıkıyor @Necmi abi
Ahahaha @Yusuf Tekeli ne goruyor acaba?

Bana mesela toyota reklami cikiyor habire

Ahahaha @Yusuf Tekeli ne goruyor acaba?

Bana mesela toyota reklami cikiyor habire
@Yusuf Tekeli ye Oyuncak reklamlari çıkıyordur abi :evillol: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı tangaz

forumun genç yönetici kuşağı olayı iyi kavrayamadı kuralları direk uyguladı.
eski kurtlar işi pişkinliğe verdi diyelim. Yoksa forumun bütün yöneticilerinin bir gözü forumdaydı
ama geri planda durdular. olayı akışına bıraktılar. bizler makine değilizki @tangaz
her Beşiktaşlının duygularını bizde yaşıyoruz. genç arkadaşlarla tek fark onlar söyleyip sonra düşünüyorlar biz
düşünüp sonra söylüyoruz. O gece bizimde beyin durdu. Valla ben girseydim foruma sağlam küfrederdim öyle
sizin yaptığınız gibi yumuşakta geçirmezdim iskoçyanın dağı taşı bile nasibini alırdı.

ben olayın şaşkınlığı ile sövemedim bile bu derecesini böyle katledilmeyi kimse beklemiyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

@Yusuf Tekeliye Oyuncaklar çıkıyordur abi :evillol: :naughty: :naughty:
Toys R us
Toys4u

Ahhh toys4u ulan bakam boyle bi firma yoksa parayi vurdum su an. Cok kritif adamim

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle

Abi okadar gomdunuz hep soyledim Gg nin ölüsü Beckin en diri halinden daha iyidir Bu kadar Net bu konu :tabe:

Bu takımın Sagbeki GG dir .

haftasonu beşiktaşla maçımız var dedi die gömdüm iyi ettim az bile gömdüm  :D

kalitesine lafımız hiç olmadı sağlık durumuna oldu ama büyük maçları bir tarafa bırakıyorum küçük maçlarda (önümüzdeki 3 maç) iyi bir hücum planı parçası olabilir.

Toys R us
Toys4u

Ahhh toys4u ulan bakam boyle bi firma yoksa parayi vurdum su an. Cok kritif adamim
Yok abi öyle oyuncaklar degil :D

Çevrimdışı mylife1903

ben olayın şaşkınlığı ile sövemedim bile bu derecesini böyle katledilmeyi kimse beklemiyordu
Yahu abartmayin sanki ilk defa oluyor.
Biz sunu gormus nesilis @tangaz

Çevrimdışı Necmi

google üç türlü tarama yapar biri kullanıcının yani senin alışkanlıkların ikincisi sayfadaki konu seçenekleri yani o an bir şeyden bahsediliyorsa
google bunu yakalar reklamları buna göre şekillendirir. üçüncüsüde eğer otsan bir şeyle ilgilenmiyorsan rast gele popiler reklam çıkarır.
mesela bende sürekli e ticaret sitelerinin reklamı çıkar. son dönemler kadın kıyafetleri çıkıyor sürekli noluyor dedim anlaşıldı paketler
gelmeye başlayınca bizimkiler benim pc yi kullanıp alışveriş yapmışlar.

haftasonu beşiktaşla maçımız var dedi die gömdüm iyi ettim az bile gömdüm  :D

kalitesine lafımız hiç olmadı sağlık durumuna oldu ama büyük maçları bir tarafa bırakıyorum küçük maçlarda (önümüzdeki 3 maç) iyi bir hücum planı parçası olabilir.
Kiev macinda Gg oynamali diye 50 kere yazdik , Sakattir dendi , 2.ci yari girdigine göre sakat falan değilmiş e ozaman boyle bir maca neden Beckle cikarsin ki

O Macta Gg oynasaydi o penalti ve kirmizi kart olmazdi - Olmayacaktı ( Her ne kadar kart ve penalti karari skandal olsada ) Gg orada o topa yetisir ve boyle bir seye musaade etmezdi
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2016, 17:13:22 Yunus Emre Dökmeci ]

google üç türlü tarama yapar biri kullanıcının yani senin alışkanlıkların ikincisi sayfadaki konu seçenekleri yani o an bir şeyden bahsediliyorsa
google bunu yakalar reklamları buna göre şekillendirir. üçüncüsüde eğer otsan bir şeyle ilgilenmiyorsan rast gele popiler reklam çıkarır.
mesela bende sürekli e ticaret sitelerinin reklamı çıkar. son dönemler kadın kıyafetleri çıkıyor sürekli noluyor dedim anlaşıldı paketler
gelmeye başlayınca bizimkiler benim pc yi kullanıp alışveriş yapmışlar.
Yok canim Ot degiliz ilgileniyoruz biseylerle :D

Çevrimdışı onur_U

zaten anlatmak istediğimde bu bizim defans hattımız oldukça tatminkar yemişim kariyerlerini
neden sene başı hücum oynamaya kalktıklarında o kariyerliler yerlerde süründü ne zaman duvar öreyim
gol yemeyim atarsam kar olur dedi hocaları sonra ipin ucunu tutabildiler şimdi ne yapıyorlar bütün takım savunma yap savunmada
kaptığın topları kanatlara gönder hızlı adamlarla golü bul adamların orta sahası yok o nedenle bypass ediyorlar orta sahayı
bu oyun sonucu kapanan hızlı forvetleri olan takımlara karşı bir şey yapamıyorlar ya sow şapkadan tavşan çıkaracak yada puan kaybedecekler
en zayıf takıma karşı bile orta sahayı teslim ediyorlar ölümüne savunma yapıyorlar fener maçlarını bir incele
en basit takımla bile oynasalar rakibin topla oynadığı süre fazladır. ikinci yarı bu sistem çökecek her puan değerli olacak
ve fenerle oynayan takım bir puan olsun benim olsun diyip çanakkale savunması yapacak bunu çözecek orta sahaları yok
işte o zaman stoper oynayan liberoları ileri çıkmak zorunda kalacak o defansı o zaman göreceğim ben bakalım ne kadar
kalitelilermiş.

uzun uzun yazmışsınız ama inanın bizimkilerin defoları çok daha fazla...her iki napoli maçı, istanbul'daki benfica maçı daha farklı sonuçlarla bitmediyse bu tamamen rakibin golleri atamamasındandır..ayrıca gs ve başakşehir maçlarında yediğimiz goller ve verdiğimiz pozisyonlarda ortada..lütfen gerçekleri görelim..bu adamlar bizde olsa marcelo da yedekleri olsa herşey farklı olurdu..biz kendi sahamıza çekilsekte yani duvar örsekte pozisyon veriyoruz, gol yemediğimiz maç sayılıdır bunu gözardı etmeyelim..neyse görüşler farklıdır çok övüyormuşum gibi görnüyor ama bizimkiler yetersiz maalesef onu demek istiyorum..en az kjaer ve skrtel kadar kaliteli olsalar iş değişir bence..

Çevrimdışı Necmi

Fenerin Stoperleri bizimkilerden Daha iyi olsada ben butune bakıyorum ve

Gg-Marcelo-Tosic-Adriano > Sener-Kjaer-Skrtl-Hasan ali

Diyorum

Ha Skrtl-Kjaer > Marcelo-Tosic(Rhodolfo) orasi ayri konu

Ama Performans olarak bakarsak Marcelo suan Skrtlden de Kjaerden de daha iyi bunu istatistikler de kanitliyor zaten ayrica Goz var izan var
marcelo hem savunmayı iyi yapıyor hem geriden oyun kuruyor hemde gol bölgelerinde aktif sorumluluk alıyor
bana görede ikisindende çok daha iyi. ilk zamanlar yavaş diye taktılar ama takıma yeni girmiş gelir gelmez sorumluluk
almış bir oyuncu ister istemez tutuk olurdu. Birde yanında oynayan stoperde teni bir stoperdi ve arkalarında tolga vardı
adamlar geri pas yapıyor gol oluyor. Bu sene varmı öyle hatalar arkasına adam kaçırmalar çok yetekli oyuncuları durdurabilecek
stoper yoktur. Marceloda durduramaz ama bütüne baktığında mükemmel performans gösteriyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kiev macinda Gg oynamali diye 50 kere yazdik , Sakattir dendi , 2.ci yari girdigine göre sakat falan değilmiş e ozaman boyle bir maca neden Beckle cikarsin ki

O Macta Gg oynasaydi o penalti ve kirmizi kart olmazdi - Olmayacaktı ( Her ne kadar kart ve penalti karari skandal olsada ) Gg orada o topa yetisir ve boyle bir seye musaade etmezdi

Müsaade edilen bir şey yok yalnız, Beck de yetişti o topa zaten. Top Beck'in kontrolündeydi.

Hakem o kararı verecek olduktan sonra, sağ bekte Dani Alves de olsa değişen bir şey olmazdı. O pozisyon olmazdı, başka pozisyon olurdu.

uzun uzun yazmışsınız ama inanın bizimkilerin defoları çok daha fazla...her iki napoli maçı, istanbul'daki benfica maçı daha farklı sonuçlarla bitmediyse bu tamamen rakibin golleri atamamasındandır..ayrıca gs ve başakşehir maçlarında yediğimiz goller ve verdiğimiz pozisyonlarda ortada..lütfen gerçekleri görelim..bu adamlar bizde olsa marcelo da yedekleri olsa herşey farklı olurdu..biz kendi sahamıza çekilsekte yani duvar örsekte pozisyon veriyoruz, gol yemediğimiz maç sayılıdır bunu gözardı etmeyelim..neyse görüşler farklıdır çok övüyormuşum gibi görnüyor ama bizimkiler yetersiz maalesef onu demek istiyorum..en az kjaer ve skrtel kadar kaliteli olsalar iş değişir bence..
Bizde bizim stoperlerin önüne 3 tane On libero koysak bizde pozisyon vermeyiz :bandit:

Mesela Marcelo - Tosicin önüne Gokhan Inler - Necip - Atibayi koyalim mac basina 2 pozisyon falan veririz heralde

Ha bende Yazdım stoperleri isim olarak kalite olarak bizimkilerden onde orasi ayri konu ama Performans olarak bakarsak Ikisi de Marcelo dan iyi degil , Rakamlarda bunu ortaya koyuyor zaten :tabe:

Müsaade edilen bir şey yok yalnız, Beck de yetişti o topa zaten. Top Beck'in kontrolündeydi.

Hakem o kararı verecek olduktan sonra, sağ bekte Dani Alves de olsa değişen bir şey olmazdı. O pozisyon olmazdı, başka pozisyon olurdu.
Orasi oyle Hakem baska bisey bulurdu

Bende ona kızıyorum zaten abi Beck adamini kacirmasina ragmen Topa daha yakindi dokun topa ver kalecine veya vur taca kornere bu kadar mi zor ya Adamin gelip senden topu sokmesine davetiye çıkarıyorsun cok kızdım buna

Bizim sagbeklerde hep bu sikinti var nedense Bu akim serdarla başladı , Eger bir risk varsa ve sen savunmaciysan ve yeteneklerin kisitliysa o riske girmeyeceksin vuracksin Taca veya kornere bu kadar Basit

Çevrimdışı Necmi

bende diyorumki ikiside çöp arkalarını toplayan iki libero var bak ön libero demiyorum.
napoli Benfica örneği veriyorsun biri avrupada 9. sırada diğeride 13. sırada sen bu takımları durdurabiliyorsan zaten avrupada şl de yarı finali rahatlıkla görürsün. Ben hayalle mukayese etmiyorumki aynı şartlarda ligde gösteriyorum hedefi bak 13 maç oynanmış bizim defans 10 gol yemiş fener 11 gol yemiş nasıl onlar mükemmel biz vasat oluyoruz onlarında karşısına üst seviyede bir takım çıktığında görüyoruz manudan 4 yediklerini nasıl unutuyorsun. Benficada napolide ileri uç adamları pire gibi adamlardı ve yetenekliler sen o maçları örnek gösterip mukayese edersen yanlış edersin biz o maçlardan ister şans de istersen ne dersen de bir galibiyet üç beraberlik aldık ancak fener onlarla oynadığı zaman mukayesen doğru olur. şimdi doğru olması için lige bakmak zorundasın çünkü orda rakipler aynı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz de diyoruz ki, o adamlar bizde oynasalar onların defoları göze çok batacaktı.

Bunda medyanın algı yönetimi de var, Fenerbahçe'ye kim gelse yıldız oluyor harika oluyor, şahane oluyor.

Bir Murat Hacıoğlu manşetli Fotomaç gazetesi vardı, hiç unutmam. Hazırlık maçında gol atınca Cetvelle metvelle çizmişlerdi, neden mükemmel oyuncu olduğunu ölçü birimleriyle açıklıyorlardı..

Bizim Benfica ya da Napoli maçına denk zorlukta Manchester United maçı oynadı Fener, gördük işte o stoperlerinin halini.

Kjaer'i 45'te çıkarmak zorunda kaldı teknik direktör, adamlar acımasaydı 7-8 olacaktı o maç da.

Yoksa Rize'ye, Gençlerbirliği'ne karşı biz de pozisyon vermiyoruz, Fabri'nin adını duymuyorduk çoğu maçta.

Bunlar üstüne kendi sahalarından çıkmıyorlar duran top dışında, önlerinde Jozef de gelip 5'li savunma yapıyorlar.

marcelo hem savunmayı iyi yapıyor hem geriden oyun kuruyor hemde gol bölgelerinde aktif sorumluluk alıyor
bana görede ikisindende çok daha iyi. ilk zamanlar yavaş diye taktılar ama takıma yeni girmiş gelir gelmez sorumluluk
almış bir oyuncu ister istemez tutuk olurdu. Birde yanında oynayan stoperde teni bir stoperdi ve arkalarında tolga vardı
adamlar geri pas yapıyor gol oluyor. Bu sene varmı öyle hatalar arkasına adam kaçırmalar çok yetekli oyuncuları durdurabilecek
stoper yoktur. Marceloda durduramaz ama bütüne baktığında mükemmel performans gösteriyor.
Abi bende ayni seyi söylüyorum zaten Marcelo performans olarak ikisininde cok onunde şuan , Istatistikler de ortada

Ileri cikip Golde atıyor oyunda kuruyor :tabe:

Ne skrtel nede Kjaer oyun kurabilen stoperler degiller oyuzden topu direkt Topala veriyorlar oyunu M.Topal kuruyor :D @Necmi

Çevrimdışı Necmi

Orasi oyle Hakem baska bisey bulurdu

Bende ona kızıyorum zaten abi Beck adamini kacirmasina ragmen Topa daha yakindi dokun topa ver kalecine veya vur taca kornere bu kadar mi zor ya Adamin gelip senden topu sokmesine davetiye çıkarıyorsun cok kızdım buna

Bizim sagbeklerde hep bu sikinti var nedense Bu akim serdarla başladı , Eger bir risk varsa ve sen savunmaciysan ve yeteneklerin kisitliysa o riske girmeyeceksin vuracksin Taca veya kornere bu kadar Basit
kızmak istersen kızacak çok bahane bulursun orda beckin bir hatası yok zaten hamlesini yaptı tam topa vurabilecek duruma geldiğinde rakip topu kaybedeceğini anlayıp omuzu koydu Becki düşürdü. O ana kadar topa vurma şansı olmadı tosiç gibi yapıp topa yatabilirdi ama kaçırdığın anda rakibi durduracak kimse yok beck doğru olanı yaptı orda hiç bir hatası yok bir hakemin (Hakaret Yasak)₅ kullanıp kendi oyuncumuzu gömmeyelim.

Etiketler: