@tuncaboylu
yok oyle bir sey neymis acik genelev e donusmus mu yok gecim sorunu varmis o yuzden fuhus yapiyorlar
fuhus her ulkede var kardesim simdi kalkip a ulkesinde fuhus var iya tum milleti or..... gozu ile bakamazsin
bir ornek vereyim Turkiyede Kadin nufusu kac ?
kac tane vesikali buluyor
yanlis hatirlamiyorsan 300binin uzerinde 400bine yakin vesikali var diger vesikasiz calisanlari bahsetmiyorum bile
simdi bu orani kadin nufusu ile bir kiyaslarmisin
Turkiyede fuhus pazarlayan kisilerin aldigi ceza ne kadar ?
rus ulkelerinde verdikleri ceza ne kadar yani rus ulkelerinde bu cezayi goze almaya kimsenin bir tarafi yemez
bir baska ornek
turkiyede adam nerede ise 1 ton uyusturucu yakalatiyor aldigi ceza 10 yil diyelim saglam bir butce ile bu cezayi yatmazsin bile
ama bundan kisa bir sure once havalimaninda bir bayan 1.5 adet ex yakalatti diye 12.5 yil hapis cezasi verdiler
gittigin gece klubunde 3 5 tane bayan bu isi yapiyor diye sokaktaki insanlara bu damgayi vuramazsin
yani uzun lafin kisasi rus ulkelerinde holiganlik yapamazsin yaptirmazlar yapmaya kalksan polis musade eder ev sahibi taraftari seni linc eder hadi guclu geldin ev sahibi takim taraftarini dovdun ama bu sefer iceriden cikamazsin
Abi özellikle Odessa için ilk ağızdan duyduklarım dediğim yönde bilgiler içeriyor.
Vesikalı sayısını falan bilmiyorum, ama sırf çalıştığım şirketten arkadaşlar bile onlarca hatun getirdiler ve getiriyorlar.
Gelenlerin hiçbirinin vesikası falan yok, çoğu üniversite öğrencisi, meslek sahibi olan kadınlar.
Aylık maaşları 300 euro, İstanbul'a günlüğü 100-150 euro'ya geliyorlar. Uçak biletini, getiren sponsorlar karşılıyor.
Havaalanında dönen rüşvetin falan da hesabı yokmuş, içkilere el koyan polisler vs.
Yanlış anlaşılma olmasın, ben oraya gidip holiganlık yapabilirsin falan demiyorum. Dediğin gib kan alırlar bir tarafından.
Benim bahsettiğim ülkenin durumunun gittiği yön ve orada yükselen faşist/saldırgan akımın sebebi.
Kiev de bu akımın merkezi gibi duruyor, zira geçen sene Shakhtar'ın Lviv'de oynadığı maç dünkünden çok daha elektrikli olmasına rağmen bu tarz haberler görmedik fazla.