Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154441 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Birde bütün FBli GSli yazarlarda bir Tosic güzellemesi vardı, kasten mi yapıyorlardı acaba diye aklıma gelmiyor değil.
Burada da çok var onlardan abi  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı OrhanAker

Birde bütün FBli GSli yazarlarda bir Tosic güzellemesi vardı, kasten mi yapıyorlardı acaba diye aklıma gelmiyor değil.
Bizim taraftarlar da güzelleme yapıyor asıl sıkıntı orda.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünkü maç çok istisna bir maç ama çoğu şey bağıra bağıra geldi, Tangaz abinin dediği gibi şampiyon olmuş yazın 12 transfer yapan bir takım halen transfer sezonunda 3-4 adam peşinde koşuyorsa burada bir yanlışlık vardır. Bir müsibet bin nasihattan iyidir misali dünkü maçın ve geçmişin geleceğin tamamını hakeme yükleyip herşeyi toz pembe görmeye devam edersen daha büyük trenleri kaçırabiliriz, umarım yönetim, hoca, futbolcular ve taraftar gidişatın farkına varır ve herkes üzerine düşen görevi yapar bu süreçte..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Burada da çok var onlardan abi  :evillol:
Maalesef. Bu takımın forvetten önce stopere ihtiyacı var iyi bir stopere.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maalesef. Bu takımın forvetten önce stopere ihtiyacı var iyi bir stopere.
Şu an sağlam üst düzey bir stoper ve forvetimiz olsaydı ligde 7 puan farkla öndeydik, şampiyonlar ligi umrumda değil, orada yine en fazla uefaya kalırdık, sene başından beri anlatmaya çalıştığım şey bu. Geçmiş senelerde yaptığımız yanlışı yapıp hakemler bizi biçiyor diye gerçekleri halı altına süpürürsek sonra biz nerede yanlış yaptık diye ağlamaya devam ederiz, kimse göz göre göre toz pembe tablo çizmeye kalkmasın sene sonunda kral çıplak dememek için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş hesapları sosyal medyada Tosic'e savunma bakanı falan diyorlardı siz düşünün savunma organizasyonunun kalitesizliğini. Yıllardır bu böyle Toraman yüzünden Alex'ten yenilen goller Ferrari'ler Zapo'lar, Gökhan Zan'lar daha bir ton böyle boş adam sayabilirim. 2000'li yıllardan bu yana Zago-Ronaldo ikilisinden başka iyi bir stoper tandemimiz olmadı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abi, bu sanuç sence transfer stratejisini değiştirirmi, artık hocanın da başkanında duruma el koyup en az 2 a class adam kovalaması lazım.

Çabuk demorilize olan bir camiayız, umarım bu olumsuz hava lige yansımaz, Başkanda ciddi olarak kimsenin burun kıvırmayacağı adamlar alır.
Geçen senede kırılma dönemleri yaşadık uefadan elenince hatırlarsanız o dönemde vizyon reyisin televizyonlardaki açıklamalarına bakın, bu sene o tarz bir lider yok saha içinde, saha dışında da Şenol Güneş stres altında başarı baskısı altında, saha içinde, soyunma odasında, idmanda ona bir yardımcı lazım, mylife Zago diyor antrenör ben de lider özelliği olan bir oyuncu diyorum, yeni gelen yaşı olgun oyunculardan hiç biri bunu sahiplenmedi görülen (GG, İnler, Adriano)..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş hesapları sosyal medyada Tosic'e savunma bakanı falan diyorlardı siz düşünün savunma organizasyonunun kalitesizliğini. Yıllardır bu böyle Toraman yüzünden Alex'ten yenilen goller Ferrari'ler Zapo'lar, Gökhan Zan'lar daha bir ton böyle boş adam sayabilirim. 2000'li yıllardan bu yana Zago-Ronaldo ikilisinden başka iyi bir stoper tandemimiz olmadı.
Toraman yüzünden Sivok'a kötü stoper diyen gördüm ben :) Adam o kadar kötüydü ki ama mücadele ediyor diye herkes tapıyordu Sivok'u suçluyordu, maçları çıplak gözle 2 dk izleyen mantıklı birisi bile Toraman'ın net kötü futbolcu olduğunu anlayabiliyordu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Toraman yüzünden Sivok'a kötü stoper diyen gördüm ben :) Adam o kadar kötüydü ki ama mücadele ediyor diye herkes tapıyordu Sivok'u suçluyordu, maçları çıplak gözle 2 dk izleyen mantıklı birisi bile Toraman'ın net kötü futbolcu olduğunu anlayabiliyordu.
:tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünkü maç özelinde ben Marcelo'ya çok daha fazla yüklenirim ona gelen tüm topları neredeyse kaleciye geri pas olarak kullandı, Fabri'de ileri vurdu gelen toplar atak olarak bize geri döndü bunu ligde de çok yapıyor ve göz göre göre hiç insiyatif almıyor, risksiz oynayacağım diye takımı zor durumlara sokuyorlar, ligde baskı yapan takım olmayınca kalecinin uzaklaştırdığı toplar çoğu zaman tehlikeli olmuyor ama Avrupa'da iyi bi kaç takım bu zaafı çok iyi kullanabiliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Dünkü maç çok istisna bir maç ama çoğu şey bağıra bağıra geldi, Tangaz abinin dediği gibi şampiyon olmuş yazın 12 transfer yapan bir takım halen transfer sezonunda 3-4 adam peşinde koşuyorsa burada bir yanlışlık vardır. Bir müsibet bin nasihattan iyidir misali dünkü maçın ve geçmişin geleceğin tamamını hakeme yükleyip herşeyi toz pembe görmeye devam edersen daha büyük trenleri kaçırabiliriz, umarım yönetim, hoca, futbolcular ve taraftar gidişatın farkına varır ve herkes üzerine düşen görevi yapar bu süreçte..

üstelik kanırta kanırta eze eze şampiyon olan takım yaptı 12 transferi. takımda ayrılan olmasaydı kaleci stoper sol bek transferi planlanıyordu 3 kişi hadi gomez ve sosa gitti 2 kişi de oraya yaz eder 5 kişi ama aldığımız eleman sayısı 12! bakın oyuncu demiyorum eleman diyorum abubakarı falan da bir daha kimse savunmasın. şaşkaza bir gol atınca adımı etiketleyip bana atıfta bulunmasın ağır bozarım bunu yapanları!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Dünkü maç özelinde ben Marcelo'ya çok daha fazla yüklenirim ona gelen tüm topları neredeyse kaleciye geri pas olarak kullandı, Fabri'de ileri vurdu gelen toplar atak olarak bize geri döndü bunu ligde de çok yapıyor ve göz göre göre hiç insiyatif almıyor, risksiz oynayacağım diye takımı zor durumlara sokuyorlar, ligde baskı yapan takım olmayınca kalecinin uzaklaştırdığı toplar çoğu zaman tehlikeli olmuyor ama Avrupa'da iyi bi kaç takım bu zaafı çok iyi kullanabiliyor.
Başakşehir maçını kazanamamamızın asıl sebebini yazmışsın abi takım yorgundu falan hikaye. O maçta adamlar üst düzey bir ön alan baskısı bile yapmadan oyunumuzu bozdular oyun kuramadık bu da stoperler yüzünden Tosic ayağına top geldi mi kalp atışlarım hızlanıyor Marcelo'nun geldi mi geri kaleciye dönecek diyorum. Ligde ön alan baskısını iyi yapan her takım bizi zor duruma düşürür.

Çevrimdışı Nouma7

Ne yalam söyliyeyim. Şampiyon bir takım olarak bu kadar transfer yaptık. Ayağına top gelince bu gol atabilir dediğim tek oyuncu Quaresma.

Size göre kim merak ettim arkadaşlar?

Çevrimiçi Samet Ç

Ne yalam söyliyeyim. Şampiyon bir takım olarak bu kadar transfer yaptık. Ayağına top gelince bu gol atabilir dediğim tek oyuncu Quaresma.

Size göre kim merak ettim arkadaşlar?
Talisca

Çevrimdışı Serhat Akkaya

üstelik kanırta kanırta eze eze şampiyon olan takım yaptı 12 transferi. takımda ayrılan olmasaydı kaleci stoper sol bek transferi planlanıyordu 3 kişi hadi gomez ve sosa gitti 2 kişi de oraya yaz eder 5 kişi ama aldığımız eleman sayısı 12! bakın oyuncu demiyorum eleman diyorum abubakarı falan da bir daha kimse savunmasın. şaşkaza bir gol atınca adımı etiketleyip bana atıfta bulunmasın ağır bozarım bunu yapanları!!!
Vasat seviciliğin kimseye faydası yok, vasat olanı sevince üst düzey olmuyor, kendini kandırıyorsun, sonra o vasat adam seni yolun yarısında bırakıyor dünkü maçta ve büyük maçlarda olduğu gibi. Form geçici klas kalıcıdır, bizim eksikliğimiz klas adam eksikliği bu sene, sadece Q7 nin ayağına bakıyoruz, Talisca olduğunda bi de onun ayağına bakıyorduk..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

dünkü maçtan bağımsız olarak takımdan memnun değilim , nerde geçen seneki takım nerde şimdi ki takım , geçen sene de aptalca goller yiyorduk ama en azından 3 4 atıyorduk , şimdi de çok aptalca goller yiyoruz ama  üstüne bir de gol atamıyoruz. resmen geri gittik
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Nouma7

Kiev maçı aynen bu şekilde Vodafone Arena da oynansaydı ne olurdu acaba diye kendi kendime sormadan edemiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca
İşin komik tarafı şu iki güvendiğin adamdan birisi 33 yaşında her an su kaynatabilecek birisi diğeri 22 yaşında bir yıldız adayı. Geçen sene başında Gomez'de böyleydi net kimse iyi diyemiyordu, bu sene başında herkes Q7 gitsin artık diyordu şimdi o olmazsa naparız diyoruz, bu da transfer ve kadro planlamasının anlık olduğunun ve çoğu şeyin Şenol Hoca'nın ittirmesiyle olduğunun bir kanıtı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kiev maçı aynen bu şekilde Vodafone Arena da oynansaydı ne olurdu acaba diye kendi kendime sormadan edemiyorum.
Kendi evimizde yenemedik ve ikinci yarı futbol olarak ezildik..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aboubakar ve Talisca transferleri tamamen son anda menajerlerin eline düşmemizin sonucu yapılmış transferler olduğu gün geçtikçe ortaya çıkıyor, verilen kiralama ücretinden tutun adamların maaşına kadar nereden tutsan elde kalıyor, Talisca sakatlanmasaydı faydalı olabilirdi skor anlamında ama Abou'nun kesinlikle bonservisi alınmamalı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı caner.eryigit

İçim acıyor ciğerim yanıyor valla...hala kendime gelemedim nasıl birşeydir bu...

Çevrimdışı mylife1903

Şu an sağlam üst düzey bir stoper ve forvetimiz olsaydı ligde 7 puan farkla öndeydik, şampiyonlar ligi umrumda değil, orada yine en fazla uefaya kalırdık, sene başından beri anlatmaya çalıştığım şey bu. Geçmiş senelerde yaptığımız yanlışı yapıp hakemler bizi biçiyor diye gerçekleri halı altına süpürürsek sonra biz nerede yanlış yaptık diye ağlamaya devam ederiz, kimse göz göre göre toz pembe tablo çizmeye kalkmasın sene sonunda kral çıplak dememek için.
Fbnin bebek sendromu olmasin da baska bisi lazim degil. Adamlar iki gun boyunca gol attilar bu maci yol kazasi olarak gorup onumuzdeki lig maclarina odaklanmaliyiz.
Bebek bunun yaninda iyi yonetmisti o maci. Verdigi penalti penaltiydi kartlari dogruydu adami gomduler dunku cem papila boyutuydu.
Hakeme ve maca takilmamaliyiz. Ben belki canli seyretmedigim icin daha bir sakinim sizden, olabilir ama gorunun koy kilaviz istemez.
Futbolcusundan, yonetimine ve hocasina sureyya abi disindaki herkese yazar bu mac.

Çevrimdışı levitate

Aboubakar ve Talisca transferleri tamamen son anda menajerlerin eline düşmemizin sonucu yapılmış transferler olduğu gün geçtikçe ortaya çıkıyor, verilen kiralama ücretinden tutun adamların maaşına kadar nereden tutsan elde kalıyor, Talisca sakatlanmasaydı faydalı olabilirdi skor anlamında ama Abou'nun kesinlikle bonservisi alınmamalı..
Talisca en azından gelişime açık abi, Abou'da o da yok.

Adam forvetlerimizden daha fazla gol attı şaka maka
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

şimdi bu dediğin gerçekcimi :alala:
ligde 5 beraberlikle 10 puan kaybetmişiz fener maçı golsüz yani hadi hepsi stoper hatası olsa 8 puan kaybetmişsin
başakşehir 2 puan önde 7 puan fark atmak için 9 puan daha almamız gerekiyordu nasıl olacak bu iş
forvete gelince puan kaybettiğimiz maçlarda zaten girdiğimiz pozisyonu gol yaptık.
fener maçında hiç pozisyonumuz yok elinde messi olsa ne yazar gs maçında zaten 3 pozisyonumuz var ikisi gol oldu.
senin mantıkla iyi forvet olacak bütün pozisyonlara o girecek ve girdiği her pozisyonu golle sonuçlandıracak bizde
7 puan fark atacağız bu gerçekten garip bir hesap senin dediğin fark için hiç puan kaybetmememiz lazım
mümkünmü böyle bir şey 13 maç oynamışsın 29 puan almışsın ilk yarının bitmesine 4 maç kalmış ve büyük ihtimal
hepsini alırız buda ilk devreyi 41 puanla tamamlamak demektir bu lig için mükemmel bir sonuçtur.
sanki vahim bir durumdayız geçen seneyle aynı istikrarı korumuşuz kaldıki şl gibi zor bir kulvardan geçerken
başarmışız bunu ikinci yarı şu ana göre daha kolay geçecek sakatlar caner hariç geri gelecek devre arası takviye gelecek
Başakşehiri saymıyorum zaten düşüşü başladı rakibimiz fener olacak bu görünüyor. kalan maçlarını alsalar 37 puan eder
biz istikrarı sürdürürsek fenerin bizi yakalayabilmesi için 17 maçın 15 ini kazanması gerekiyor bu devre puan kaybetmeme
koşuluyla başarırmı mucize olursa başarır. bu devre kalan dört maçtan birinde bile puan kaybetse havlu atar.
gs desen tahminim 60-65 arası bir puanda kalır.
ne istiyorsun anlamadım söylediğin hesap kayıpsız gitme hesabı böyle bir şey mümkünmü.

Etiketler: