Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158030 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Of ulan of bitmiyor bugün sizin gibi hakemleride...

Çevrimdışı caner.eryigit

Sakin olmak lazım tüm camia olarak...

Çevrimdışı Çağatay

maç 4-0 giderken 9 kişi kalmış rakibine karşı hala hucum pres yapmak

bi daha elbet eşleşiriz kiev

elbet...

iskoç hakeme gelince

adam isK.(Küfür Yasak)₅. işte daha ne olsun

kaliteli yani
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 00:36:02 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu İtalyan'lara şu saatten sonra ayrı tavım. Mutlaka bir dolap döndü şu maçta.

Çevrimdışı tangaz

bu yıl şl.de sürekli hakem ipnelikleri ile boğuştuk benfica deplasman kiev iç saha net penaltılarımız verilmedi napoli de 2 ucuz penaltı verildi bu maçta hem hatalı penaltı verildi hem de kural ihlali olan bir kırmızı verildi... şeref noksanlığının zirve yaptığı yıldı bakmayın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Böyle zamanların da iyi tarafı içimizdeki İrlandalıların net olarak gün yüzüne çıkması..canları saolsun hepsinin ama tekrardan sakin olmak lazım tüm camia olarak vardır bunda da bir hayır...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Beşiktaş kalitesiz oyuncu transferlerin cezasını cekti sonunda yukarıda arkadasın dedigi gibi zor geldik buraya kadar şansda yanımızdaydı
Biz forvet olmuş oyuncu alacağımız yerine gittik şapkadan tavşan cıkarmaya kalktık aboubakarı bulduk neden yönetim transferleri en sona koydugu icin
kanat eksikliği o kadar göze batıyorken hala inatla oraya transfer yapmadık sözde nasri gelecekti şu gelecekti filan
şlye katılma parası aldık şampiyonluk parası aldık şlye sponspor parası aldık yayın gelirleri parası aldık nereye gitti bunlar tamam caner,gg,inler,fabri iyi transfer ama
fazlası gerekiyordu ve takımdaki ruhsuzların ayıklanması gerekiyordu

şu aboubakarı istemiyorum takımda isterse para verip göndersinler
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 00:48:11 AllstarUmut ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Teknik ekip ve oyuncu gurubunda bu maç sonrası duygusal boşalmalar olacaktır. Fakat taraftar da dahil olmak üzere kırılıp, dökülmek yok. Hatalara, yanlışlara, yetersizliklere rağmen önümüzde uzun bir yol var.

Çevrimdışı Çağatay

izlediğim en iğrenç tiyatroydu

herkese iyi geceler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

her şeye eyvallah Beşiktaşım sağolsun AMA o abubakar bir daha Beşiktaş forması giymesin !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi 38life

Galatasaray Şampiyonlar Liginde Chelsea'ye 5-0 yenilip 3.cü olup Avrupa Ligine gitti ve Avrupa Ligi kupasını aldı. Döndü Süper kupayı aldı.

Çevrimdışı anilsevim

Teknik ekip ve oyuncu gurubunda bu maç sonrası duygusal boşalmalar olacaktır. Fakat taraftar da dahil olmak üzere kırılıp, dökülmek yok. Hatalara, yanlışlara, yetersizliklere rağmen önümüzde uzun bir yol var.

Ben çok üzgünüm
Sabaha kadar da içicem
Ama bursa maçını beklıyorum
Stada gidicem boğazım yırtılana kadar bağırıcam
Takkesini önüne koyup düşünmesi gerekenler düşünücek
Ben maçı beklıyorum destek için
Gerisi bizi yönetenlerde
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

EssiLor

• Ziyaretçi

Bide Sosyal Medyada Sevinenleri Görüyorum
Yazıklar Olsun.

Çevrimdışı Orhan

Beşiktaş kalitesiz oyuncu transferlerin cezasını cekti sonunda yukarıda arkadasın dedigi gibi zor geldik buraya kadar şansda yanımızdaydı
Biz forvet olmuş oyuncu alacağımız yerine gittik şapkadan tavşan cıkarmaya kalktık aboubakarı bulduk neden yönetim transferleri en sona koydugu icin
kanat eksikliği o kadar göze batıyorken hala inatla oraya transfer yapmadık sözde nasri gelecekti şu gelecekti filan Allah aşkına ben mi cahilim söyleyin
Gomez gibi oyuncu gönderdik cok para alan onun daha düsük bütçelisini bulduk maaş bütçesi açtık sosayı sattık ve maaşından kurtulduk bildigim kadar talisca daha az alıyor
şlye katılma parası aldık şampiyonluk parası aldık şlye sponspor parası aldık yayın gelirleri parası aldık nereye gitti bunlar tamam caner,gg,inler,fabri iyi transfer ama
fazlası gerekiyordu ve takımdaki ruhsuzların ayıklanması gerekiyordu

şu aboubakarı istemiyorum takımda isterse para verip göndersinler
Sen ciddi misin? Gomez ve sosa konusunda yazdiklarinda ozellikle?

Çevrimdışı OrhanAker

Acısı bursa dan çıkacak o kadar.

Çevrimdışı Tolga

Hakeme açıkça bu maçı Beşiktaş'a aldırma demişler bu çok net şekilde ortada.

3-0 dan 3-3'e gelse maçı yine D.Kiev kazanırdı. Hiç oyunculara falan laf söylenecek birgün değil.

Neyse UEFA'dan da elenip ligi almamız lazım yine.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan

ilk macin kendi evimizde olmasi sans. Taraftar zaten gereken destegi verecektir takimimiza. Bu kirilma anini umarim kayipsiz sekilde atlatiriz.

Çevrimdışı Tolga

Taraftar olarak da takıma sahip çıkmalıyız. Bu takım bu sezon yine şampiyon olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

bu iskoçun kolunu bacağını kıralım bir yerlerde kıstırıp bu iskoç mafyası falan nerelerde takılır ne yer ne içer nasıl buluruz sağlam döven bir ekip parası neyse verelim kırdıralım bi taraflrını
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

her şeye eyvallah Beşiktaşım sağolsun AMA o abubakar bir daha Beşiktaş forması giymesin !

10 kişi savaşan arkadaşlarını 9 kişi bırakması affedilir gibi değil.

Çevrimiçi 38life

Önder Özen çok güzel konuşma yaptı.

Çevrimdışı Fatih_

Bile bile kirmizi gorup arkadaslarini takimi bu hale dusurenin artik adini bile anmak istemiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı worns

5 maç beklentilerin üzerinde bir Şl hikayesi yaşadık. Çok kötü bitti. Bunun psikolojik etkisinden sıyrılmak gerekiyor.

Başka bir kura çekmiş olsak 3.lüğü gayet makul karşılıyor olabilirdik. Önemli olan ŞL gruplarındaki varlığımızı sürekli hale getirmek şu aşamada.

Nasıl biterse bitsin 101. yıl ile birlikte en iyi ŞL grubu deneyimlerinden biri daha yaşandı. Seneye yine orada olmalıyız.

Avrupa Ligi'nin sonuna kadar gidemedikçe büyük bir manası yok. Bizde de onu yapacak kadro derinliği yok henüz. Çok büyük enerji ayırmaya gerek yok Avrupa Ligine.

Lige dönelim. İyi bir noktadayız. Takımda problemler var bunları çözmeye çalışalım. Bu süreçte gereksiz puan kayıplarıyla haketmediğimiz bir gerileme ve krize girmeyelim.

Devre arasına kadar seri galibiyetlerle havayı dağıtırız.

Etiketler: