Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156562 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Asil Formalarımız Soyunma Odasında.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar Beşiktaş-Kiev ve Benfica-Napoli maçlarını PES2017'de oynadım.

Beşiktaş ve Benfica'yı seçtim.

Beşiktaş 1-1 Kiev
Benfica 0-3 Napoli

Napoli gerçekte ki gibi çok gıcık 2 pas yaptırmıyor şut bile attırmıyor kiev maçında gol'ü oğuzhan attı son dakikalarda yedik.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar Beşiktaş-Kiev ve Benfica-Napoli maçlarını PES2017'de oynadım.

Beşiktaş ve Benfica'yı seçtim.

Beşiktaş 1-1 Kiev
Benfica 0-3 Napoli

Napoli gerçekte ki gibi çok gıcık 2 pas yaptırmıyor şut bile attırmıyor kiev maçında gol'ü oğuzhan attı son dakikalarda yedik.

Ben dün gece Kiev'i alıp oynadım Aboubakar anasını ağlattı oyunun 2-7 bitti :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Ben dün gece Kiev'i alıp oynadım Aboubakar anasını ağlattı oyunun 2-7 bitti :D

napıyon amatorde filan mı oynuyon süper starda oynuyorum ben ayrıca muhtemel kadroda ne varsa onu oynatıyorum talisca,caner filan oynatmadım mevcut oyuncu güçlerinde ellemiyorum :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

napıyon amatorde filan mı oynuyon süper starda oynuyorum ben ayrıca muhtemel kadroda ne varsa onu oynatıyorum talisca,caner filan oynatmadım mevcut oyuncu güçlerinde ellemiyorum :)

Aynen süper star ama pes13 :D Markaj falan dinlemiyor Aboubakar :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Aynen süper star ama pes13 :D Markaj falan dinlemiyor Aboubakar :bandit:

pes13'de herkes ronaldo messi :D

Pes2017 zor :D

Kar yağışı başlamış tekrardan.

Çevrimdışı OrhanAker

Rahat takımlara dikkat etmek lazım kaybedecek hiç bir şeyleri yok.Maçın ilk dakikalarında biraz stresli olabiliriz ilk çeyreği bilinçli oynayıp gol yemeden geçelim.
Bugün beraberliğin yeteceğini düşünüyorum umarım istediğimiz gibi biter bugün. :boxin:

EssiLor

• Ziyaretçi

Fikret Orman Ukrayna gecelerinde diye Başkanımıza İftira Atan Terbiyesizler i şiddetle kınıyorum
Ayıp ya bukadar Terbiyesizlik olmaz pes yani
Adam Beşiktaş gecesine katılmış Ukraynada
Nekadar kolay insanlara aslı olmayan haberlerle iftiralar atmak onları karalamak Şahsına hakaret eder nitelikte fotoğraf paylaşmak
Reziller.
Adam Beşiktaş gecesine katılmış.
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2016, 20:25:21 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman Ukrayna gecelerinde diye Başkanımıza İftira Atan Terbiyesizler i şiddetle kınıyorum
Nekadar kolay insanlara aslı olmayan haberlerle iftiralar atmak onları karalamak Şahsına hakaret eder nitelikte fotoğraf paylaşmak
Reziller.
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ekrembaser

Reziller.

İftira atan belli kardeşim bizim iletişim departmanı ne iş yapar ss alacaklar başkanın avukatlarına verecekler önce bu (Hakaret Yasak)₅ hesaplarına mahkeme kanalıyla tedbir koyacaklar sonra da kapattıracaklar başkanın avukatı ya da avukatları kimse uyumayıp harekete geçerse gereği yapılır

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizimkiler kar yağışı altında 1 saattir stada yürüyormuş. Allah yardımcıları olsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizimkiler kar yağışı altında 1 saattir stada yürüyormuş. Allah yardımcıları olsun.

Çok çile çektiler. Maç sonunda hep beraber mutlu olup coşalım inşallah :pray:

Vincent Aboubakar, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 12 maçta 8 gol attı.

Aralık ayında Avrupa'da oynadığımız son 6 maçın 5'ini kazandık
CSKA Sofya 1-2
Rapid Wien 2-0
M. Tel Aviv 2-3
Stoke City 3-1
Totthenam 1-0

Çevrimdışı caner.eryigit

Oğuzhan yerine Necip diye bir söylenti var hayır olsun

Dinamo Kiev'e karşı Avrupa Kupaları'nda attığımız son 3 golün 2'si Quaresma'nın ayağından geldi
17.02.11 - 38.dakika
28.09.16 - 28.dakika

Oğuzhan yerine Necip diye bir söylenti var hayır olsun

oğuzhan'ın sakatlığı vardı bence inler daha mantıklı olur bu ligi biliyor.

Necip kritik bir hata yapabilir.

Ayrıca inler isabetli uzun paslar atabiliyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Valla abi ne diyim kim oynarsa oynasın hayırlısıyla kazanalım da gerisi hikaye...adrenalin tavan yaptı yalnız Maçta sigaranın dibine dibine vururuz artık

Çevrimdışı LuceGel

Benfica Napoli taraftarları birbirine girmiş maçtada bekleriz .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Valla abi ne diyim kim oynarsa oynasın hayırlısıyla kazanalım da gerisi hikaye...adrenalin tavan yaptı yalnız Maçta sigaranın dibine dibine vururuz artık

çok içmeyin zamlanmış :D

Benfica Napoli taraftarları birbirine girmiş maçtada bekleriz .

inşallah abi bi kata külli yapmasınlarda :)

Etiketler: