Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162889 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu fbliler falan agliyor da bize sampiyonlar liginde 5 macta kac penalti verildi, verilmeyenleri saymiyom. Neyin aglamasi bu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu fbliler falan agliyor da bize sampiyonlar liginde 5 macta kac penalti verildi, verilmeyenleri saymiyom. Neyin aglamasi bu

Ağlasınlar şuanda onları izleyip acayip keyif alıyorum , deli oldular resmen şeref seviyesi düşük olan insanlar.

Çevrimdışı mylife1903

bazen maçı maçtan önce kazanırsın lucescu bunu düşünmüştü kurt hoca staylı ama anlayamadı kimse o dönem. mesela denizli hollanda maçını bursa kazandırır demişti ve öyle de olmuştu.
Abi dusunsene yaa londradan bukrese geliyon, patates tarlasi gibi zemin. Butun gece havalaninda kicini basini aramislar, kopeklere koklatmislar. Otelde sicak su yok, soyunma odalarinda havalandirma yok, kanalizasyon tikali mac oncesi lucescu sahaya cikiyor senin oynayacagin kalenin oraya fiskiyeleri actirtiyor, tribunler zaten atesli. Yemisim macini bitse de gitsek dersin. Hatta yukselip kendi kalene cakarsin kafaylan da bitsin hemen dersin.

Varyaaa adami delerdik deler gecerdik.

Yahu dusunun iste sifo mehmet takim calistiriyor rusya liginde bir ariza cikiyor rusyada italyanlar biz oynamayiz gitmeyizndiyor, sifo maci vodafone arenaya aldiriyor. Ordan cikamaz rakip takim ezeriZ ustelik ne guzel ceza alsqn besiktas degil baska takim cekecek ahaha yeme de yanknda yat

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

22.45 te maçmı olur lan!
neden olmasın :D az uyursun Beşiktaş için ne olacak  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sorun az uyumak değil Beşiktaş ' ı o saate kadar nasıl bekleyeceğiz :)

Çevrimdışı mylife1903

Skn napoli macinda saat kurup uyumustum ben. Kazandik. Totem yapsam mi acep.
Hadi bi sekil izlersiniz siz ben ne yapacam. Sabah 3:30 gibi biter o mamac geyigi forum takibi mac sonu sacmaliklarinderken saat 5 olur. 7de malk borusu 745 evden cikis yahu
Insan seyredecek o maci insan

Koy 6:45e oynayalim bitsin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hadi bi sekil izlersiniz siz ben ne yapacam. Sabah 3:30 gibi biter o mamac geyigi forum takibi mac sonu sacmaliklarinderken saat 5 olur. 7de malk borusu 745 evden cikis yahu

uykusuz bir gece daha Beşiktaş için çok mu  :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarın ben yoğunum akşam 8'e kadar ondan sonrada maça az kalır zaten  :evillol:

Çevrimdışı panic13

Valla ben de saati kurup uyancam o saatte. Sonra maç sırasında uyuyakalırım :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı 38life

Ahd ediyorum; yarın gruptan çıkarsak saçımı usturaya vuracağım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çaresizliğin  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yarın ben yoğunum akşam 8'e kadar ondan sonrada maça az kalır zaten  :evillol:

Vallaha bende zaman geçsin diye 7 de işten çıkıyorum  19:30 - 20:30 halısaha maçı var daha sonrada 21:00 - 22:00 halısaha maçına gidecem salı günü olmasını 1 maç daha ekleyerek sürenin çabuk geçmesini sağlayacagım :)

Çevrimdışı tangaz

tam bir dram abi bu maç için ist.a gelseydin keşke  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tam bir dram abi bu maç için ist.a gelseydin keşke  :D
o değilde abi sen hiç maçlara gidiyor musun, seni ne zaman göreceğiz Vodafone Arenada :D

Çevrimdışı tangaz

o değilde abi sen hiç maçlara gidiyor musun, seni ne zaman göreceğiz Vodafone Arenada :D

gelecekte  :bandit:

senin gibi salla başını al maaşını tayfası değiliz abicim c.tesi dahi çalışıyorum  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gelecekte  :bandit:

senin gibi salla başını al maaşını tayfası değiliz abicim c.tesi dahi çalışıyorum  :ebebe:
lütfen abi devlette çalışıyoruz ama mesai kavramı bazen olmuyor, denetim işi tehlikeli valla  :iblush:

Çevrimdışı OrhanAker

az uyuruz da ertesi gün sıkıntı büyük :D

Valla ben de saati kurup uyancam o saatte. Sonra maç sırasında uyuyakalırım :D
Maça kadar uyuklamadan gelebilirsem kurtarırım :D

Çevrimdışı tangaz

lütfen abi devlette çalışıyoruz ama mesai kavramı bazen olmuyor, denetim işi tehlikeli valla  :iblush:

denetim iyidir, ek gelir kapısı ohh miss  :money:

Çevrimdışı Gokhan-

Şu sıralar işsizim, sabaha kadar maç izleyebilirim sıkıntı yok @cursedofdragon, @Necmi abi ve ben maç kritiğini aramızda yaparız artık  :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı sametbagan

9-10 Halı saha maçım var eve geldin duşunu falan aldın tam maç saati uğurlu koltuğuma oturup maçımı izlerim ohh miss :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

9-10 Halı saha maçım var eve geldin duşunu falan aldın tam maç saati uğurlu koltuğuma oturup maçımı izlerim ohh miss :icool:

hahahahaha :) uğurlu koltuk dedinde babam sırf uğur olsun diye bana maçı neredeyse pencereden dışarda izle diyecek adamın tuhaf tuhaf totemleri var maçı evin içinde 5 farklı pozisyonda tamamlıyorum :)

EssiLor

• Ziyaretçi

EssiLor

• Ziyaretçi

gomez  :alala: :alala: :bawling: :bandit:
yeminle rüyalarıma giriyor Mario Gomez
Geçen gece rüyamda Gool mario gomez diye bi bağardım herkes başıma toplandı noluyor diye
Evde misafir de vardı rezil olduk  :evillol:

EssiLor

• Ziyaretçi

Hep şu yanındaki nin yüzünden
Yenge çeldi adamın aklını.

Etiketler: