Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161934 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

"Beşiktaş'ın yıldız oyuncuları olduğunu söylemek güç. Quaresma birkaç yıl önce yıldız olarak gösterilebilirdi.

İki takımın güçleri eşit."

+ ilk maçta ki açıklamalar , hal ve hareketler

çok ukala kendini bi halt zanneden birisi , ben çok gıcık oldum bu adama , atalım 4 5 fena mı olur :D

Yıldız oyuncularımız olmadığı doğru, bunda kızılacak bir şey yok. Bu aksine övülecek bir şey bir takım için.

İki takımın güçleri eşit demesi de özeleştiri bence, demek ki teknik direktör olarak kendisi yetersiz.

2 gün önce orta sıra takımına 2-0'dan 2-2 puan vermiş adam, kulüp ve taraftarın baskı altında normal açıklamalar bunlar.

Yarınki maçtan sonra da "Şanssızdık", "Bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik", "Beşiktaş kaliteli oyunculardan kurulu bir takım", "Onlar kazandı, ama biz de kazanabilirdik" açıklamaları duyacağız kendisinden.  :tabe:

Çevrimdışı Ensar

Yıldız oyuncularımız olmadığı doğru, bunda kızılacak bir şey yok. Bu aksine övülecek bir şey bir takım için.

İki takımın güçleri eşit demesi de özeleştiri bence, demek ki teknik direktör olarak kendisi yetersiz.

2 gün önce orta sıra takımına 2-0'dan 2-2 puan vermiş adam, kulüp ve taraftarın baskı altında normal açıklamalar bunlar.

Yarınki maçtan sonra da "Şanssızdık", "Bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik", "Beşiktaş kaliteli oyunculardan kurulu bir takım", "Onlar kazandı, ama biz de kazanabilirdik" açıklamaları duyacağız kendisinden.  :tabe:
işte bi halt olmayan hadsiz bir herif , ayrıca quaresma adriano gokhan inler caner talisca abubakar bunlar yıldız oyuncular
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

İnşallah bu açıklamaları duyarız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Kiev maçını hatırlamadım çünkü o zaman çok küçüktüm belki o maç daha önemli olabilir dediğin gibi ama Guruptan çıkmak için chelseye göre kiev maçı daha yapılabilir gözüküyor.

Chelsi maci husnu gurelinin hesabina yazar. O mactan galibiyet cikarsaydik onumuzu kesemezlerdi.

Lucescu bukreste oynayacakti o maci, paragoz gureli alamanyaya aldirdi gurbetcilerimizden para toplamak icin. Schalke stadi da masmavi chelsea ev sahibi oldu. Icime kurt dustu simdi

Bizim mac sifir sifir orda benfika 1-0 onde 95 dakikada benfikanin kaleci topu kaleeye yumsrukluyor biz de altta kucuk ekrandan goruypruz falan. Irkildim resmen, titredim suan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nişanlı kızın peşine düşme zaten. :bandit:
Ben masumdum abi yarın bakardan hiç umutlu değilim

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Nişanlı kızın peşine düşme zaten. :bandit:

kız buna yazılmış ama bu tlf numarasını almamış  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Chelsi maci husnu gurelinin hesabina yazar. O mactan galibiyet cikarsaydik onumuzu kesemezlerdi.

Lucescu bukreste oynayacakti o maci, paragoz gureli alamanyaya aldirdi gurbetcilerimizden para toplamak icin. Schalke stadi da masmavi chelsea ev sahibi oldu. Icime kurt dustu simdi

Bizim mac sifir sifir orda benfika 1-0 onde 95 dakikada benfikanin kaleci topu kaleeye yumsrukluyor biz de altta kucuk ekrandan goruypruz falan. Irkildim resmen, titredim suan
Sergen, Lucescu şampiyonlar liginde bir takımın bütün ayrıntılarını videolu anlatır demişti. Bekler topu alınca kime oynuyor  ortasaha topu alınca ne tarafına dönüyor önemli hepsi. Lucescu büyük hocaydı o gün Demirören yerine Fikret Orman seçilse heryerimiz kupaydı.

Çevrimiçi Samet Demir

Buzda dans, kiev 0 besiktas 2
Beşiktaş iyi kayar

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ilhan mansız

kulüp tarihinin en önemli maçı değil almanyada oynadığımız chelsea maçından bir farkı yok hatta daha geridedir ve kievden 5 yediğimiz şampiyon kulüpler kupası çeyrek finali deel sıralama da 3. sırada bence. geçmişi çabuk unutuyorsunuz balık hafızalılar sizi  :bandit:
hiç unutmuyorum. Maçı Köyde rahmetli dedemlerde izlemiştim. Dedem bir ara içeri geldi, ne maçı OLDUĞUNU sordu. O zaman Kiev sscb takımıydı, dedem ülkelerin güçlerine göre kıyaslardı. Oğlum ne izliyorsun onlar bize 5 tane atar demişti  :). Hatırladığım kadarıyla o dönemki Kiev aşağı yukarı Rus milli takımıydı. Dassaev, kuznetsov, mihalicenko, litovcenko gibi Oyuncuların tamamı milli takımdaydı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi duygusal düşündüm ondan hep başkasından bulacak belasını

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Buzda dans, kiev 0 besiktas 2
Kaymak lazım buzda abi keşke ilhan mansız olaydı o iyi kayardı...

Çevrimdışı mylife1903

Bu agilli telefonlara fazla sorumluluk vermeye basladi yeni nesil abi. Halbuki beyin bedava

Çevrimdışı OrhanAker

Bu agilli telefonlara fazla sorumluluk vermeye basladi yeni nesil abi. Halbuki beyin bedava

:kop: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Nişanlıyken yazan kızdan da hayır gelmez bence, ama  bu tip durumlarda telefonu almak lazım tabii ki.  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Murat abi olayı yanlış lanse ediyor, hep Nişanlı olmasından kaynaklı o numarayı 10 sn de öğrenirdim yoksa

Çevrimdışı tuncaboylu

Chelsea maçı Yasin Sülün'e yazar.

Lazio Sparta'da Sparta'yı yenmediği sürece beraberlik bize yarıyor, Chelsea'ya zaten koşulsuz şartsız yarıyor.

Al gülüm ver gülüm, Cumartesi günkü FB-BJK maçından farksız. Kaleyi bulan şut yok.

Bu saf gitti topu kaptırdı ceza sahasının önünde, Hasselbaink de attı golü. Yoksa 2.5 gün oynansa gol mol olamzdı o maçta.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi duygusal düşündüm ondan hep başkasından bulacak belasını
Nişanlı kız sana yazılıyorsa başına bela arıyorsun demektir Mehmet Ali.  Hele hele kıza İzmir'de yaşadığını söylediysen kızın niyeti baştan belli zaten.  Neyseki numaraları hafızanda tutamaman faydalı olmuş o anki durumda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

V i n c e n t    A b o u b a k a r ..

Çevrimdışı Gordon

Çevrimdışı tangaz

biz kievi yenseydik ist.da puan durumu şimdi 9-8-8 olacaktı. lider olarak maça çıkacaktık. son maçlar ne olursa olsun turlamayı garantilemiş olacaktık değil mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Chelsea maçı Yasin Sülün'e yazar.

Lazio Sparta'da Sparta'yı yenmediği sürece beraberlik bize yarıyor, Chelsea'ya zaten koşulsuz şartsız yarıyor.

Al gülüm ver gülüm, Cumartesi günkü FB-BJK maçından farksız. Kaleyi bulan şut yok.

Bu saf gitti topu kaptırdı ceza sahasının önünde, Hasselbaink de attı golü. Yoksa 2.5 gün oynansa gol mol olamzdı o maçta.
Yahu @tuncaboylu isine gelince topu yonetime atiyon isine gelince saha icine. Simdi bakmak lazim akhisar macina gecen seneki sen alexisi mi tolgayi mi yoksa ismaeli mi hesaba aldin, diye

Ben diyorum o mac macin almanyaya alinmasi ile kaybedildi. Bukresten barselona cikamazdi yahu adamlari havaalaninda otelde sokakta bezdirtirdi lucescu.

Çevrimdışı OrhanAker

biz kievi yenseydik ist.da puan durumu şimdi 9-8-8 olacaktı. lider olarak maça çıkacaktık. son maçlar ne olursa olsun turlamayı garantilemiş olacaktık değil mi?
Aynen öyle üçlü averaja kalsa bile çıkacaktık her türlü :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tangaz

Yahu @tuncaboylu isine gelince topu yonetime atiyon isine gelince saha icine. Simdi bakmak lazim akhisar macina gecen seneki sen alexisi mi tolgayi mi yoksa ismaeli mi hesaba aldin, diye

Ben diyorum o mac macin almanyaya alinmasi ile kaybedildi. Bukresten barselona cikamazdi yahu adamlari havaalaninda otelde sokakta bezdirtirdi lucescu.

bazen maçı maçtan önce kazanırsın lucescu bunu düşünmüştü kurt hoca staylı ama anlayamadı kimse o dönem. mesela denizli hollanda maçını bursa kazandırır demişti ve öyle de olmuştu.

Etiketler: