Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164270 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı worns

Valla ne tarz motivasyonlarla oynadı bilmiyorum da, herif gol kralı oluyordu o kısır Rus Ligi'nde.  :evillol: :evillol:

Özetlerini izlerdim, karlı buzlu sahada defansın arkasına atılan topları yakalayıp atardı golleri hep.

CL'de bile 3 gol atmış hatta.

Bende Aboubakar da karda tipide iş yapacak siyahi potansiyeli görüyorum.

Rusya'da yıpratıcı, patlayıcı tipler iş yapar hep. Doumbia, Musa eskiden Odemwingie diye bi adam vardı :)

Abou'dan goller bekliyorum.

Çevrimdışı tangaz

Valla ne tarz motivasyonlarla oynadı bilmiyorum da, herif gol kralı oluyordu o kısır Rus Ligi'nde.  :evillol: :evillol:

Özetlerini izlerdim, karlı buzlu sahada defansın arkasına atılan topları yakalayıp atardı golleri hep.

CL'de bile 3 gol atmış hatta.

beni şimdi moskowaya tayin et cebimede 2,5 milyon avro sıkıştır offf ne goller atarım warya futbol basketbol voleybol hiç bir maçı kaçırmam hepsinde atarım  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de diyorum ki iki takımda berbat durumda, birisi oyuncuların maaşını ödeyemiyor iç çekişmeler içinde diğeri teknik direktör değiştirmiş lige berbat başlamış sen ikisini de yenemedin. Bu benim için başarı değildir..

Serhat'çım, ben başarıdan falan bahsetmiyorum, şampiyonluk yarışından bahsediyorum.

Beşiktaş başarılı mı sorunu mu sordum sana, yoksa başarılı gidiyoruz diye bir cümle mi kurdum?  :bandit:

Söylediğim cümle şu:

"İçeride kapanan takımlara çok puan verecekler, Galatasaray'dan erken kopabilirler şampiyonluk yarışında."

Ne demişim?

"Beşiktaş başarılı mı" demişim? "Başarılı olduk Serhat, sen ne diyorsun?" mu demişim?

Demişim ki, Fenerbahçe yarışta Galatasaray'dan önce kopabilir.

Çünkü Galatasaray 2 derbiyi dışarıda oynarken, Fenerbahçe içeride oynadı.

Şu andaki realite bu. Ha Galatasaray yine 4 haftalık bir buhrana girer, Fenerbahçe de kör topal bir galibiyet serisi yakalar, o zaman konuşuruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

beni şimdi moskowaya tayin et cebimede 2,5 milyon avro sıkıştır offf ne goller atarım warya futbol basketbol voleybol hiç bir maçı kaçırmam hepsinde atarım  :evillol:

Sen başka gollerden bahsediyorsun galiba, Yusuf'u çağırtma bana.  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abouda Şl balı var bir şekilde gol atıyor adam, Napoli maçında Reina içeri almıştı bu maçta da Kiev'in kalecisi içeri alabilir

Çevrimdışı Kalyoncu

Atiba-Necip-Tolgay orta sahası bekliyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben  dediğin paranın yarısına yaparım o dediklerini abi

Çevrimdışı tangaz

Sen başka gollerden bahsediyorsun galiba, Yusuf'u çağırtma bana.  :evillol: :evillol: :evillol:

gol goldür yahuu her türlüsünü atarım aşırtma rövaşata dömi vole plase trivela pis burun  :bandit:
Yusufun tecrübesi şeyetmez boşver yusufu beni gönderin aranızda 2,5 milyonu toplamayı unutmayın ama  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gol goldür yahuu her türlüsünü atarım aşırtma rövaşata dömi vole plase trivela pis burun  :bandit:
Yusufun tecrübesi şeyetmez boşver yusufu beni gönderin aranızda 2,5 milyonu toplamayı unutmayın ama  :evillol:
2500 lirada iş görür bence  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ben  dediğin paranın yarısına yaparım o dediklerini abi

bırak Allah aşkına Mehmet ali sen avcunun içindeki kızdan tlf numarasını dahi alamıyorsun  :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

Şu ana kadar topladığımız puanlar, hem futbolcu-hem takım oyunu anlamında, işin kötü yanını saklıyor. Burada pollyannacılık oynamaya gerek yok. Haftalardır söylenen bir şey var. Beşiktaş yense de berabere de kalsa akılda kalıcı bir oyun bırakmıyor.

Ama aynı zamanda felaket tellallığına da gerek yok. Yarıya kadar bu şekilde gidersek azalan maç programı bizi rahatlatacaktır. Ayrıca yapılacak 2-3 iyi transfer (zor ama) takımı toparlayacaktır.

Bu arada yasaklı haber sitesinin özel haberlerine göre;

Ntep için 15 milyon euro istemişler.
Antalya Kerim ve Ömer ile ilgileniyormuş.

Günaydın hepinize.

Çevrimdışı OrhanAker

Eto yu alsaydık keşke :bandit: arkaya yaslanıp izlerdik

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu ana kadar topladığımız puanlar, hem futbolcu-hem takım oyunu anlamında, işin kötü yanını saklıyor. Burada pollyannacılık oynamaya gerek yok. Haftalardır söylenen bir şey var. Beşiktaş yense de berabere de kalsa akılda kalıcı bir oyun bırakmıyor.

Ama aynı zamanda felaket tellallığına da gerek yok. Yarıya kadar bu şekilde gidersek azalan maç programı bizi rahatlatacaktır. Ayrıca yapılacak 2-3 iyi transfer (zor ama) takımı toparlayacaktır.

Bu arada yasaklı haber sitesinin özel haberlerine göre;

Ntep için 15 milyon euro istemişler.
Antalya Kerim ve Ömer ile ilgileniyormuş.

Günaydın hepinize.
Güzel noktalara değinmişsin, 2.yarıdan itibaren yeni transferlerin etkisiyle daha da toparlanacaktır takım, umarım Fikret Başkan yine transferin son gününe bırakmaz gelecek adamdan bi hayır gelmez takıma girip adapte olana kadar lig bitecek zaten..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

kulüp tarihinin en önemli maçı değil almanyada oynadığımız chelsea maçından bir farkı yok hatta daha geridedir ve kievden 5 yediğimiz şampiyon kulüpler kupası çeyrek finali deel sıralama da 3. sırada bence. geçmişi çabuk unutuyorsunuz balık hafızalılar sizi  :bandit:
Kiev maçını hatırlamadım çünkü o zaman çok küçüktüm belki o maç daha önemli olabilir dediğin gibi ama Guruptan çıkmak için chelseye göre kiev maçı daha yapılabilir gözüküyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Eto yu alsaydık keşke :bandit: arkaya yaslanıp izlerdik
Hazır antalyada kerim ve ömeri istemişken bir yol bulunur ama yine geçici bir çözüm olur.

Çevrimdışı Ensar

Ben de diyorum ki iki takımda berbat durumda, birisi oyuncuların maaşını ödeyemiyor iç çekişmeler içinde diğeri teknik direktör değiştirmiş lige berbat başlamış sen ikisini de yenemedin. Bu benim için başarı değildir..
biz çok mu harikayız abi :) şampiyon kadro dağılmış , yeni transferler sakat , takım oturmamış , biraz gerçekçi olalım:)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ŞL.'de son maçlar aynı saatte mi başlıyordu ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı Ensar

şu rebrovun açıklamalarından sonra iyice bilendim kıl oldum , gıcık herif , şöyle 4 5 atsak ne güzel olur , sinirlerimi zıplattı sabah sabah

Çevrimdışı ilhan mansız

Forum yönetimi yarın eksiksiz görev BAŞINDA olmalı. Allah korusun yarın ters bir sonuçta burası feci karışır. Vay efendim sen ne Biçim Beşiktaşlısında, renkli gibi yazıyorsunda, bu Şenol Hoca'yı Çocukken de sevmezdim de, abuabakarı kim getirdi de, Gomez senin ben... ,, 😀😀

Çevrimdışı tuncaboylu

şu rebrovun açıklamalarından sonra iyice bilendim kıl oldum , gıcık herif , şöyle 4 5 atsak ne güzel olur , sinirlerimi zıplattı sabah sabah

Kıl olunacak bir şey söylememiş ki.  :alala:

Taraftarımızın destekleyeceğini umuyorum falan demiş, adamların lig maçlarına bile 5-6 bin kişi geliyor. Bu maçta stadda 2-3 bin Kiev'li bile olmayacaktır.

Ülkemizi temsil ediyoruz, bu konumda olmamamız gerekirdi, kazanmak için oynayacağız zart zurt.

Klişe açıklamalar işte.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bırak Allah aşkına Mehmet ali sen avcunun içindeki kızdan tlf numarasını dahi alamıyorsun  :bandit:
Abi kız nişanlıydı ve telefonun şarjı bitti açılmadı ama hıyarlık bende haklısın kafaya yazardım o numarayı normalde

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Evet. Tsi 22.45
Eyvallah. Maçı TRT veriyor galiba rahat seyrederiz. Bi yandan da diğer maça bakayım diyorum gidişat nasıl diyerekten ama aynı saat nasıl olur bilemedim. Gerçi tv'den seyrederken bi yandan da laptoptan da diğer maça bakarım artık. İnternetten bir link bulabilir miyiz acaba ?
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2016, 11:28:55 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi kız nişanlıydı ve telefonun şarjı bitti açılmadı ama hıyarlık bende haklısın kafaya yazardım o numarayı normalde

Nişanlı kızın peşine düşme zaten. :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Kıl olunacak bir şey söylememiş ki.  :alala:

Taraftarımızın destekleyeceğini umuyorum falan demiş, adamların lig maçlarına bile 5-6 bin kişi geliyor. Bu maçta stadda 2-3 bin Kiev'li bile olmayacaktır.

Ülkemizi temsil ediyoruz, bu konumda olmamamız gerekirdi, kazanmak için oynayacağız zart zurt.

Klişe açıklamalar işte.
"Beşiktaş'ın yıldız oyuncuları olduğunu söylemek güç. Quaresma birkaç yıl önce yıldız olarak gösterilebilirdi.

İki takımın güçleri eşit."

+ ilk maçta ki açıklamalar , hal ve hareketler

çok ukala kendini bi halt zanneden birisi , ben çok gıcık oldum bu adama , atalım 4 5 fena mı olur :D

Etiketler: