Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164325 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Fbnin hali les yahu adamlar kagni gibi oynuyor. O sikertel ve rvpnin ikinci yaridaki pozisyonu olmasa sana katilirdim. Defansi saglam tutacaksan sifir pozisyon vereceksin sifir. Adamlarin 1.5 pozisyonu var. bizim yok. O sikertelin vurdugu tavana takilsaydi cok baska seyler konusuluyordu suan.

Kendi sahalarında oynarken ve 4 puan gerideyken, 1 pozisyona da girsinler bir zahmet.

Bakmayın medya şişirmesine, Galatasaray maçında da doğru düzgün pozisyonları yoktu bunların.

3 attıkları Akhisar maçında 3, 5 attıkları Rize maçında 6 şutları bulmuş kaleye.

İçeride kapanan takımlara çok puan verecekler, Galatasaray'dan erken kopabilirler şampiyonluk yarışında.

Çevrimdışı sametbagan

Salı günü kievi yenelim buralar mis gibi olur herkes pambık gibi olur.Kimsede ne sinir kalır ne stres o yüzden kievi kesinlikle ve kesinlikle yenmeliyiz.
Çünkü Napoli Benficaya handikap yapar ve bizim galibiyetten başka şansımız yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

hava şartlarının etkileyeceği takımları karıştırmışsın sanki. bizde hiç kısmet yok fener geçen sene şubatta moskovaya gitti güllük gülistanlık hava vardı biz aralık başı kieve gidiyoruz kar buz fırtına. bu maçta gol atmamız gerçekten zor olacak...

Ya Emenike hayatının en iyi sezonlarını Spartak Moskova'da geçirdi, defansın hata yapacağı hava şartları bu tarz oyuncular için büyük nimet.

Çevrimdışı mylife1903

Ahahajaj abi yetenek nasıl 10 anca 5 6 olur.
Yok yok cok yetenekli cocuk. Kazma olsa porto alir mi. Herif ronaldinho calimi yapiyo rabona falan yapiyo. Hizi fena degil domuz gibi guclu. Normal futbolcu eksigi cok. En onemli eksigi oyun bilgisi ve pingi. Herifin pingi yuksek bi de cok para aliyo

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine muhteşem senaryolar uydurmuşsun muhteşem golcümüz için :) Dinamo Kiev de zaten ilk defa oynayacak bu soğuklarda oyuncuları alışık değil kış koşullarına :D

Sen bir ara Aboubakar'ın sahadayken attığımız golleri hesaplıyordun, o istatistik ne oldu?  :lol: :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kendi sahalarında oynarken ve 4 puan gerideyken, 1 pozisyona da girsinler bir zahmet.

Bakmayın medya şişirmesine, Galatasaray maçında da doğru düzgün pozisyonları yoktu bunların.

3 attıkları Akhisar maçında 3, 5 attıkları Rize maçında 6 şutları bulmuş kaleye.

İçeride kapanan takımlara çok puan verecekler, Galatasaray'dan erken kopabilirler şampiyonluk yarışında.
Abi sen lütfen yorum yapma ya şu kopma konusunda kime kopar dediysen ensemizde :) Totem yapıcam artık sayende..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

hüGOLmedya olaydı o dahi 5 golü geçmişti şimdiye  :bandit:
Hoc hatirlamak istemiyorum ama goldemek bile daha cok atardi. Kanser katsayisi da ayni

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen bir ara Aboubakar'ın sahadayken attığımız golleri hesaplıyordun, o istatistik ne oldu?  :lol: :lol:
Tabelaya bakınca net bişi göremiyorum :) 3.3 milyon euro verdiğimiz adamı bu istatistikle mi hesaplayacağız?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Abi sen lütfen yorum yapma ya şu kopma konusunda kime kopar dediysen ensemizde :) Totem yapıcam artık sayende..
Basaksehiri de kopartsa ya onlari da ensemize alalim

Çevrimdışı tangaz

Ahhaa gitarciylan heyecanlaniyorduk be abi ask, intikam, ihtiras, kavga gurultu oluyordu. Bu mac cok sakin gecti tam 90. Da cakmalik macti. Sessizce cikardik sigaramizi yakip.
Fb zaten gerilimden beslenen degisik bir model, baktilar sahada geremiyorlar ay tribunde germeye ugrasti.

necip oyuna 15 dk erken girseydi alırdık maçı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Kim ensemizde yahu.  :bandit:

Kadıköy deplasmanından dönmüşüz, 4 puan önlerindeyiz.

Önümüzde 21. haftadaki Galatasaray derbisine kadar zor deplasmanımız yok.

Serhat cidden senin yaşadığın evreni ziyaret etmek istiyorum bazen.

Hani böyle Fringe'deki gibi göklerde zeplinlerin olduğu, SSCB'nin yıkılmayıp ABD'yle dostluk yaşadığı evren.   :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Tabelaya bakınca net bişi göremiyorum :) 3.3 milyon euro verdiğimiz adamı bu istatistikle mi hesaplayacağız?
Fb gibi rekor ifat edelim. Mesela besiktasin attigi iki golu de a harfi ile baslayan takimlara atmis ilk ve tek oyuncusu

Çevrimdışı sametbagan

Fbnin hali les yahu adamlar kagni gibi oynuyor. O sikertel ve rvpnin ikinci yaridaki pozisyonu olmasa sana katilirdim. Defansi saglam tutacaksan sifir pozisyon vereceksin sifir. Adamlarin 1.5 pozisyonu var. bizim yok. O sikertelin vurdugu tavana takilsaydi cok baska seyler konusuluyordu suan.
Sikertelin pozisyonu duran toptan rpv nin ki belki sayılabilir akan oyunda bırak ta o kadar olsun adamların kaleyi bulan topu yok ben de memnun değilim ama senin dediğin gibi
de çok kötü değildik.Dediğim gibi kiev maçı bizim için çok daha önemli hatta Külüp tarihinin en önemli maçı

Çevrimdışı onur_U

yarın ki maça tolgay atiba inler ile çıkacağımızı (hatta inler yerine necip bile olabilir) ve oğuzhan'ın hamle oyuncusu olacağını düşünüyorum..maalesef oğuzhan'ın fizik durumunu çok iyi görmüyorum. bu sene tam randımana ulaşamadı. iyi bir kanat oyuncumuz olsa cenk'te hamle oyuncusu olabilirdi ama sanıyorum hem abou hem cenk sahada olacak. hava şartlarını düşününce erken gelecek bir gol muhteşem olur. haydı hayırlısı...
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2016, 10:35:01 onur_U ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kim ensemizde yahu.  :bandit:

Kadıköy deplasmanından dönmüşüz, 4 puan önlerindeyiz.

Önümüzde 21. haftadaki Galatasaray derbisine kadar zor deplasmanımız yok.

Serhat cidden senin yaşadığın evreni ziyaret etmek istiyorum bazen.

Hani böyle Fringe'deki gibi göklerde zeplinlerin olduğu, SSCB'nin yıkılmayıp ABD'yle dostluk yaşadığı evren.   :lol: :lol: :lol:
Yahu biriyle 3 puan biriyle 4 puan fark var 1 maça bakar, sanki 7-8 puan fark var da benim haberim yok.. Hangimiz hangi evrende yaşıyoruz acaba? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu biriyle 3 puan biriyle 4 puan fark var 1 maça bakar, sanki 7-8 puan fark var da benim haberim yok.. Hangimiz hangi evrende yaşıyoruz acaba? :)

12 haftada 20 puan fark mı atacaktın adamlara?  :alala:

Fenerbahçe 2 derbiyi içeride oynadı. Feyenoord maçı dönüşü haftaya Antalya'ya kaybetse(ki yüksek olasılık), biz Bursa'yı yendiğimiz an şampiyonluk yarışından kopuyor.

Pamuk ipliğine bağlı adamlar.

Galatasaray daha uzun süre peşimizde götürebilir Fener'den. Bu cümlenin nesi yanlış?  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Ya Emenike hayatının en iyi sezonlarını Spartak Moskova'da geçirdi, defansın hata yapacağı hava şartları bu tarz oyuncular için büyük nimet.

yanlış bir örnek oldu. şimdi şöyle düşün seni 20 sene africaya salsak sonra 2-3 sene karabüke ardından da moskovaya ve cebinede 2,5 milyon euro kemiksiz para koysak  :naughty: hayatının en mutlu günlerini yaşarsın yahuu mutlu adam verimli adam ondan sonra ver allah ver  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

yanlış bir örnek oldu. şimdi şöyle düşün seni 20 sene africaya salsak sonra 2-3 sene karabüke ardından da moskovaya ve cebinede 2,5 milyon euro kemiksiz para koysak  :naughty: hayatının en mutlu günlerini yaşarsın yahuu mutlu adam verimli adam ondan sonra ver allah ver  :evillol:

Valla ne tarz motivasyonlarla oynadı bilmiyorum da, herif gol kralı oluyordu o kısır Rus Ligi'nde.  :evillol: :evillol:

Özetlerini izlerdim, karlı buzlu sahada defansın arkasına atılan topları yakalayıp atardı golleri hep.

CL'de bile 3 gol atmış hatta.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

12 haftada 20 puan fark mı atacaktın adamlara?  :alala:

Fenerbahçe 2 derbiyi içeride oynadı. Feyenoord maçı dönüşü haftaya Antalya'ya kaybetse(ki yüksek olasılık), biz Bursa'yı yendiğimiz an şampiyonluk yarışından kopuyor.

Pamuk ipliğine bağlı adamlar.

Galatasaray daha uzun süre peşimizde götürebilir Fener'den. Bu cümlenin nesi yanlış?  :bandit:
Olasılıklar üzerine konuşuyorsun hep, Kendi evimizde gs ı yenemedik başakşehiri de ligin ikinci yarısında işlerin bu kadar iyi gideceğini kim söyleyebilir? Onlar kaybetmelerine rağmen bizim arkamızdalar biz kaybetmememize rağmen farkı açamadık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Bisi etmedi yahu problem o, azicik etkin olmasi lazim. Boyle kieve 2 bursaya iki tane atarsa kanaat notunu yukseltiriz.

13 mac iki gol ligde. Ismailin de iki gol var :super:
Yapar abisi yapar sen  acık başını okşa acık sev pohpohla gerisi gelir kafanı yorma :D

Çevrimdışı tangaz

Sikertelin pozisyonu duran toptan rpv nin ki belki sayılabilir akan oyunda bırak ta o kadar olsun adamların kaleyi bulan topu yok ben de memnun değilim ama senin dediğin gibi
de çok kötü değildik.Dediğim gibi kiev maçı bizim için çok daha önemli hatta Külüp tarihinin en önemli maçı

kulüp tarihinin en önemli maçı değil almanyada oynadığımız chelsea maçından bir farkı yok hatta daha geridedir ve kievden 5 yediğimiz şampiyon kulüpler kupası çeyrek finali deel sıralama da 3. sırada bence. geçmişi çabuk unutuyorsunuz balık hafızalılar sizi  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Olasılıklar üzerine konuşuyorsun hep, Kendi evimizde gs ı yenemedik başakşehiri de ligin ikinci yarısında işlerin bu kadar iyi gideceğini kim söyleyebilir? Onlar kaybetmelerine rağmen bizim arkamızdalar biz kaybetmememize rağmen farkı açamadık..

Yahu neyi anlamak istemiyorsun Serhat, sabah sabah uğraştırıyorsun beni?  :bandit:

Olasılıktan bahsetmiyorum sana, realiteden bahsediyorum:

Adamlar 2 derbiyi de içeride oynamış ve 4 puan arkamızdalar işte.

Haftaya da perşembe oynayacakları Avrupa Kupası dönüşü ligin en formda takımlarından birine deplasmana gidiyorlar.

Sonra Gençlebirliği ve Trabzonspor deplasmanı, kıllı maçlar.

Medyadaki maymunlar olayı gündeme getirmiyorlar, ama Fenerbahçe bizi yenemeyerek çok büyük yara aldı yarışta.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu neyi anlamak istemiyorsun Serhat, sabah sabah uğraştırıyorsun beni?  :bandit:

Olasılıktan bahsetmiyorum sana, realiteden bahsediyorum:

Adamlar 2 derbiyi de içeride oynamış ve 4 puan arkamızdalar işte.

Haftaya da perşembe oynayacakları Avrupa Kupası dönüşü ligin en formda takımlarından birine deplasmana gidiyorlar.

Sonra Gençlebirliği ve Trabzonspor deplasmanı, kıllı maçlar.

Medyadaki maymunlar olayı gündeme getirmiyorlar, ama Fenerbahçe bizi yenemeyerek çok büyük yara aldı yarışta.
Ben de diyorum ki iki takımda berbat durumda, birisi oyuncuların maaşını ödeyemiyor iç çekişmeler içinde diğeri teknik direktör değiştirmiş lige berbat başlamış sen ikisini de yenemedin. Bu benim için başarı değildir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı worns

Transfer için adı geçen oyunculara hatta kenar forvet rotasyonunu genişletmek için Töre'nin dönüşüne tavım ama santrafor alınacaksa Moukandjo ya da benzer profilde bir oyuncu hata olur.

Avrupalı golcü fark yaratır bizim takımda. Arayacağımız birinci özellik ne hız ne teknik kapasite olmalı. Güvenilir santraforda bunlar ikincil özellikler hatta bizim seviyemizde hiç olmasa da olur. Bize mental olarak güçlü, iyi pozisyon alan, güçlü, sakin, bitirici bir adam lazım. (Direk Gomez'i tarif etmiş gibi oldum) Bunlar olsun gerekiyorsa 2 metre top süremesin, bizde iş yapacaktır. İyi bir santrafor kenar oyuncularına da imkan yaratır. Aboubakar'da bu özellik de yok, kolay marke ediliyor.

Anlattığım özelliklerin tümüne sahip bir oyuncuyu Gomez'in dönme olasılığı yoksa bulamayız. O seviyede bizim alabileceğimiz başka oyuncu yok. Ama bu olmuyorsa patlayıcı, yetenekli, dengesiz Afrika-Portekiz-Güney Amerika'lılarla ilgilenileceğine bazı özellikleri zayıf ama golcü özellikleri taşıyan oyunculara yönelmek gerekir. Doğu Avrupa'ya bakılabilir. Nemanja Nikolic gibi oyuncular var. Makedon Ilija Nestorovski var. Palermo batarken bile gol atabiliyor. Sergio Pelissier, Alessandro Matri gibi eskimiş İtalyanlar bile bir devrede 10 gol atar TSL'de. Nerdeyse 37'lik Maccarone diyeceğim. Gekas'ı unutmayın. TSL dışında hiç bir yerde sağlam golcü muamelesi görmemişti.

Bir de West Ham'ın Töre gibi gözden çıkarttığına dair haberler gelen Simone Zaza var. Pahalı bir oyuncu ama gözden düştü. 20 mil opsiyonu vardı. West Ham devre arası onu da postalama peşinde. 1.5 yıllık kiralık anlaşılabilir.

Çevrimdışı sametbagan

Maalesef tolgay oğuzhan ikilisi ile  olmuyor ikisi biraz lüks çünkü ikisi de aynı özelliklere sahipler hemen hemen nasıl inler atiba olmuyorsa tolgay oğuzhan da olmuyor.
İkisi de ne şut çekiyor ne kutuya giriyor orta sahada iyiler ama ceza sahası önünde ve içinde hep yanlış tercihler yapıyorlar.Oğuzhan bu konuda tolgaydan 1 adım önde
ama o da 10 numara da oynayamıyor o yüzden biz bu tolgayı satıp yerine 10 numara ve kanat özellikli orta saha almalıyız mutlaka

Etiketler: