Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161881 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

hatta kendini satın alacak bi klüp bulsada hiç gelmese...

rakitsky,ntep mario... ben bu pakete fitim çok mu mütevazi oldummm :biggrinking:
valla rakitsky konusundada bir yerlerden duydum ciddi ilgilenildiğini ama
bana pek mantıklı gelmiyor devre arası almamız mümkün değil kaldıki kulübünün paraya ihtiyacı yok
shakterden oyuncu almak hiç kolay bir şey değil sözleşmesi bitse bile başkanları olmaz derse alamazsın
birde ne kadar iyi olursa olsun ukraynalı oyuncuların dışarda başarılı olma ihtimali çok düşük. Bu güne kadar tek örnek var Shevchenko
ben başka hatırlamıyorum diğerleri hep gittikleri takımlarda tutunamadılar silinip gittiler.

Çevrimdışı alimm

Mario deme. Efkar basıyor. :D

Bugün de Milan maçı özetinde Sosa'yı gördüm moralim bozuldu zaten.

Bahsettiğin üçlüyü alsak hiç bir taktik ilerleme göstermesek bile seviye atlar takım. Ntep'e pek sıcak bakmıyorum ama Rakitsky ile Mario yeter.
mario efkarlandırmayck adam değil gerçekten... ama sosa'nın fnere gelip rezil oluşunu gözlerimle görmek istyorumm..
 ayrıca ntep gelirse  :steamed:  sol tarafta gökkuşağı çıkar
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Orhan

3,5 bonservis 2de maaşla gelsin kadroda bulunsun 4-4-2 oynarken yada zorlu deplasmanlarda tek forvet kontra oynarken direkt yaz ismini tahtaya. ama 3,3lük eleman deel.
Abi abu tam kontra atak topcusu gibi.Aslinda defansini ileriye kuran takimlar icinde skintili olur. Yillik ucrette 2 den baslyip 2 bucuka kadar dagilim ýapilabilir 4 sene icin.
Bhramiyidr unutmayalim bu kadar takimiyla sorun yasiyorken Talisca tatifesi yapmaliyiz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ntep gelsin takima guc katar, Aboubakarla guzel anlasir. Aboubacar kalsin ama 3,5 cok 2 ye imza atsin.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

töre "transfer" olarak sayılmıyor değil mi abi hani geri dönüyor ya :D belki mario da sayılmaz oda asıl mekanına gelmiş olur.... malum kota sınrlı doldurmamak lazım  :D

öncelik transfer döneminde tamamlayamadığımız bölgeler olacak bu kesin
oralarda eksikliğimiz var. bunlar stoper ve kanat onun dışında forvet hattına bir takviye olabilir
ama bu düşeş olursa olur yoksa transfer yapmak için oyuncu alınmaz. bizim herkesin düşündüğünün aksine gol sorunumuz yok
bizdeki sıkıntı topu kutuya sokamamak bunuda kanat transferiyle yapabiliriz bu orta sahayıda haraketlendirir.
quaresma severler buna karşıda gelse quaresmaya bağımla kalmak bizim hücum gücümüzü bitirdi.
kutuya top sokamıyoruz hep ileri giden her top quaresmayla buluşmak zorunda kesinlikle quaresma dışında kullanılan her topa tepki
gösteriyor oyuncularda yılmaya başladı artık. sürekli ilerde top isteyen bir oyuncu var vermediğindede tepki gösteriyor.
bu iş böyle olmaz hücum gücümüz bitti resmen.

Çevrimdışı Orhan

Mario deme. Efkar basıyor. :D

Bugün de Milan maçı özetinde Sosa'yı gördüm moralim bozuldu zaten.

Bahsettiğin üçlüyü alsak hiç bir taktik ilerleme göstermesek bile seviye atlar takım. Ntep'e pek sıcak bakmıyorum ama Rakitsky ile Mario yeter.
Bu kadronun uzerine devre arasi bu ucluyu alirsak heleki Bhrami olursa Ntep yerine. Fenerlileri hayal bile edemiyorum. Yine basketbola sardiririz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gomez
Ntep.         Aboubakar.    Talisca
            Ozi.               Atiba.

Boyle oynasak nasil olur acaba?

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu ücret net hali zaten.

Brüt maaş bu, hatta yaklaşık 6M alıyor.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AigleBordeaux

Brüt maaş bu, hatta yaklaşık 6M alıyor.
Bizim icin yuksek maas almasi daha iyi Wolsburg daha kolay ikna olur adam orda 2,5 alsa Wolsburg yine kalsin kaliteli deneyimli bir oyuncu diyebilir ama 6M aliyorsa kuculmeye giden ve kotu performans veren Mario kurtulalim derler.

Çevrimiçi murat baltacı

Töre'yi ne yapacaksınız onu da anlamıyorum açıkçası adam hiç yok ortalıkta West Ham'da  forma şansı bulamamış doğru dürüst üstüne birde sakatlanmış fizik olarak bitik ne yani Töre devre arasında geri gelirse bizim kanat sorunumuz bitecek mi sanıyorsunuz ? O adam hem fiziki açıdan hemde mental açıdan bitmiş durumda. Sağlam bir sezon başı kampı ve psikolojik destek almadan hiçbir takıma faydalı olamaz.
Devre arası kerim ve aras yollanır töre yedek kontejanda bekler mutlaka brahimi ntep gibi katkı verecek bi kanat alınmalı veya sosa gibi kanat forvet arkası oynayan bi oyuncu alınmalı kanat varyasyonumuz q7,brahimi,töre olcay olmalı yoksa dediğin gibi töre ile sıkıntı çözülmez ama töre enteresan bi oyuncu baktın q7 fizik olarak düştü katkı vermiyo töre aklını başına alır seni şampiyonluğada götürebilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bizim icin yuksek maas almasi daha iyi Wolsburg daha kolay ikna olur adam orda 2,5 alsa Wolsburg yine kalsin kaliteli deneyimli bir oyuncu diyebilir ama 6M aliyorsa kuculmeye giden ve kotu performans veren Mario kurtulalim derler.

Wolfsburg es es küçülmeye gidecek,  ana sponsorları da VW (Volkswagen) baskı altında; medyaya göre VW bu paranın %30- %50'sini kısmayı planlıyormuş... Dediğin gibi bu durumda Gomez onlara bir hayli yük...
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2016, 02:56:44 'TaNeR' ]
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat baltacı

forvete yarım sezonluk etoda gelse iş görür yavaş yavaş toparlıyo kendini gomezden artısı olur eksisi olmaz takımda abouda varken eto alınmalı yoksa abou bizide çıldırtır gomezide :)

Ah sezon başı bu kadar gündeme gelmişken 1-2 milyonun hesabını yapmayacaktık şimdiye kadar parasını çıkarmıştı ligdede avrupadada daha rahat konumda olurduk abou iyi güzel koşuyo mücadele ediyoda topu içeri sokamıyo yanında eto gibi tecrübe kalite ve lider yönetici oyuncu olursa onunda performansı değişir belki.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Librarius

Bu bir kardesimizle tatsiz bir tartismamiz oldu. Biraz fevri davrandigimi farkettim. Kardesimizle olayi tatliya bagladik. Kendisinin Besiktasliligini sorgulamak gibi bir ayip icinde bulundum. Derdimiz Besiktas...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Bu bir kardesimizle tatsiz bir tartismamiz oldu. Biraz fevri davrandigimi farkettim. Kardesimizle olayi tatliya bagladik. Kendisinin Besiktasliligini sorgulamak gibi bir ayip icinde bulundum. Derdimiz Besiktas...
evet doğrusunu yapmışsınız. Beşiktaşlıların birbirini yaralaması kimseye fayda sağlamaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Devre arası kerim ve aras yollanır töre yedek kontejanda bekler mutlaka brahimi ntep gibi katkı verecek bi kanat alınmalı veya sosa gibi kanat forvet arkası oynayan bi oyuncu alınmalı kanat varyasyonumuz q7,brahimi,töre olcay olmalı yoksa dediğin gibi töre ile sıkıntı çözülmez ama töre enteresan bi oyuncu baktın q7 fizik olarak düştü katkı vermiyo töre aklını başına alır seni şampiyonluğada götürebilir.
Cl'de devam edersek Brahimi olmaz oynayamıyor çünkü

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Fransadan forvet brezilyadan stoper dedi.
Bakkaldan ekmek manavdan hiyar

Dinlemeyin su herifi, cakal karlos o seytanlik yapiyor.

Çevrimdışı mylife1903

töre pek istenmiyor diyeyim serbest bırakılırsa elbette bizim oyuncumuz yuvaya döner sokakta bırakmayızda.
ama gelsin diye bir girişim yapmayız ben görüşüldü diye biliyorum ama yarı ücretini geri istemiş ingilizler başkanda
münasip bir şekilde  :uhohu: cevap vermiş diye duydum
Emperyalist cakallar, sirtlanlar

EN iyi oyuncumuzu alip mundar ettiler, ustune yari parasini istiyorlar. Bu ingilizler zaten bir kendilerini akilli sanarlar, densiz herifler. Ulan oynatamadiniz adami, dunyanin en iyi 3oyuncusundan biriydi tore, simdi satamayiz, mali kullandiniz, iade yapiyorsunuz sadece parasini degil, tazminatta odeyeceksiniz.

Heriflere bak, kendi istedikleri gibi bitirdiler transferi, riske girmediler. Tore patlama yapsaydi gulup, puro yakacaklardi, ucuza kapayacaklardi. Mundar ettiler, yarisini ver, diyor, de get lan, bas git.

Bunun baskanini falan doverdim ben, tam dayaklik, iki fiske de gerzek bilice vururdum, kume dusecek herif

Çevrimdışı mylife1903

Mario Gomez yakın zamanda tekrar döneceğim diyordu bundan iyi fırsat olmaz gelsin hemen başlasın. Üstün alman teknolojisi ürünü maç sonu açıklamaları bile özlenirmi bir adamın.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Das auto gibi, der mario

Ulan ne marioymus, deli mario gelseydi bunlari hic konusmuyorduk tabi, abu bakar iyi cocuk, sempatik ama aradigimiz santrafor degil. Iyi de futbolcu ama pahali, lukus bizim icin. Bize boyle daha bir 1.5 milyona oynyacak bir oyuncu lazim, ha abu bu paraya razi olursa kalsin.

Burada dedik ama portoda 20 gol atamayan adam bizim ligde 10 golu zor gecer, dedik. Ligin 3te biri bitti herifin 2 golu var yaziylan iki. O iki golu omer de atardi adanaya falan.

Çevrimdışı mylife1903

bu aslında hala fenerbahçe çok güçlü diye etrafa mesaj verme ve karşısındakini sindirme
politikası ama bu bizim yönetime sökmez. Burda uzun zamandır güç dengelerinin değiştiğinden bahsediyorum.
bunlar işte bunun farkındalar şimdilik küçük insanlara yok biz hala güçlüyüz mesajı vermeye çalışıyorlar belki kendi
tabanlarını ikna edebilirlerde gerisi hikaye eski fener ve aziz olsa maçtan bir kaç gün önce fener biletlerinin satışları durdurulup onlara
ceza kesilirmiydi. Adamlar bitti ya resmen konu dışı oldular. Gülüp geçin.
@Necmi abi konu disi deme ya.  Gobek adim benim, guucme gitti, fransiz kaldilar deseydin iyiydi ince mesaj olurdu, sarilarin kardesligine gonderme olurdu, gs ile daha iyi anlasirlar diye gelistirip, kari koca olarak kultur farki yasamazlar simdi bir yatakta diye oldurucu darbeyi vuraraktan finishi gecerdin bir boy farkla

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

son yıllardaki en önemli maçımız yarın, kazanıp çıkmamız lazım. Çok heyecanlıyım :S
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

EssiLor

• Ziyaretçi

yanılıyorsun ne etoo nede quaresma 40 yaşına kadar falan oynayamaz istersen sahada tutarsın tabi
quaresma şu anda bile çok şey kaybetmiş eski quaresma değil iki sene en fazla oynar sonra veda eder.
gomez kendine bakıyor alman disiplini ve makine düzeniyle çalışıyor. ama göründüğü gibi üst seviye ligde bir şey yapamıyor.
ama bizim ligde 2-3 sene daha oynar. Etoo antalyada oynuyor ama Beşiktaş antalya değil unutma sıradan bir takımda oynamakla
istim üzerinde olan bir takımda olmak aynı şey değildir bunu ne yapabilir ancak yaşayarak görmek gerekiyor.
Disiplin le Bir insanın 40 yaşına kadar oynamasının ne alakası var abi ?
Bu tamamen futbolcu nun bünyesi ile ilgili bi durum
Nasıl beslendiğiyle ilgili bi durum
Ne yani Etoo kendine bakmıyor mu ?
Bak 36 yaşına gelmiş hala golleri saydırıyor
Bünyesi kaldırırsa 40 yaşına kadar oynar Tamamen bünye ile alakalı bi durum
Kimi oyuncu vardır bünyesi kaldırdığı halde.32-33 yaşında da bırakabilir futbolu o ayrı bişey ama çok nadir görülür.
Etoo 40 a kadar oynar diye düşünüyorum.
Ve alırsak da büyük iş yapmış oluruz.

Etiketler: