Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163786 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Eger maddi durumumuz yeterliyse yada bonservisi ucuza kapatirsak leblebicinin arkasinda yedek bekleyebilir.Forvette de cag atlamaliyiz bence Gomez,Abu,Cenk ates eder.

3,5 bonservis 2de maaşla gelsin kadroda bulunsun 4-4-2 oynarken yada zorlu deplasmanlarda tek forvet kontra oynarken direkt yaz ismini tahtaya. ama 3,3lük eleman deel.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

ts sonrası hiç seyretmedim ama geçen sene 23 maç 11 gol mü ne istatistik yapmış eleman aklımı karıştırmadı değil yanii
Son durumunu bende bilmiyorum izlemek lazım tabi. Ama bana Ts'de verdiği hava olumlu gelmedi

Çevrimdışı alimm

fransadan şayet kanat forvet alacaksak eski ts.li majeed warisi alalım
ben ntep gelsin isterim... forma nosu da hazır...27  :sevinc :sevinc
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

Son durumunu bende bilmiyorum izlemek lazım tabi. Ama bana Ts'de verdiği hava olumlu gelmedi

deli wahidin takımında kim doğruydu ki bu doğru görünsün :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

deli wahidin takımında kim doğruydu ki bu doğru görünsün :D
Böyle bir gerçek de var tabi  :D

Çevrimdışı Orhan

Napoli benficadan daha iyi takım, bence yenilmezler beraberlik yetiyor napoliye bizim kazanmamız lazım o yüzden.
Napoli Benficayi 3ler.Iddaa da Besiktasla Benficaya basicam gozum kapali. :D
Edit:Pardon Napoli olacakti.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2016, 02:08:18 Orhan ]

Çevrimdışı Necmi

Federasyondaki Beşiktaşlılar
Yıldırım Demirören
Cengiz zülfikaroğlu
Hüsnü güreli güldürdü gece gece aziz yıldırım.
Bu arada buna bakarken Fulyayı peşkeş çektiği Yaşar aşçıoğluda yönetim kurulunda.
gülün geçin tribüne oynamak bu güçlerini kaybetmiş diktatörler vardır ya işte azizde böyle
kendisini hala eski gücünde sanıyor ama bütün herkes bir hiç olduğunu görüyor.

Çevrimdışı worns

Kamil Grosicki, Waris ya da Ntep'ten daha faydalı olur bence. Fransa'da gayet başarılı oldu.

Çevrimdışı tangaz

gülün geçin tribüne oynamak bu güçlerini kaybetmiş diktatörler vardır ya işte azizde böyle
kendisini hala eski gücünde sanıyor ama bütün herkes bir hiç olduğunu görüyor.

o listedeki isimlerin başta yd olmak üzere ankara tarafından nasıl tutulduğunu hatta özel olarak atandığını göremeyecek kadar salak biri bu aziz

Çevrimdışı tangaz

Kamil Grosicki, Waris ya da Ntep'ten daha faydalı olur bence. Fransa'da gayet başarılı oldu.

bak bu da mantıklı üstelik ligi ülkeyi kültürü iyi biliyor uyum sorunu yaşamaz

Çevrimdışı alimm

kamil zaten fransadaki şampiyonada da farkettiriyordu kendini... mantıklı....

Çevrimdışı Necmi

töre "transfer" olarak sayılmıyor değil mi abi hani geri dönüyor ya :D belki mario da sayılmaz oda asıl mekanına gelmiş olur.... malum kota sınrlı doldurmamak lazım  :D

töre pek istenmiyor diyeyim serbest bırakılırsa elbette bizim oyuncumuz yuvaya döner sokakta bırakmayızda.
ama gelsin diye bir girişim yapmayız ben görüşüldü diye biliyorum ama yarı ücretini geri istemiş ingilizler başkanda
münasip bir şekilde  :uhohu: cevap vermiş diye duydum

Çevrimdışı worns

o listedeki isimlerin başta yd olmak üzere ankara tarafından nasıl tutulduğunu hatta özel olarak atandığını göremeyecek kadar salak biri bu aziz

Aziz bir yerlere el atmak şöyle dursun kendi koltuğunu kaybetmeye doğru gidiyor. Bana kalsa hiç gitmesin derim, Aziz'li Fb her zaman olumludur bizim için ama göstergeler Fb'de bir yönetim değişikliğine işaret ediyor.

Çevrimdışı Bishamon

Kamil kucuk takim oyuncusu ise yaramaz tek ozelligi hizi arada sacma sapan sutlar cikariyor iste stoch gibi

Çevrimiçi Samet Ç

Mantıklı Sivas'ta oynarken de beğeniyordum kendisini

Çevrimdışı worns

töre pek istenmiyor diyeyim serbest bırakılırsa elbette bizim oyuncumuz yuvaya döner sokakta bırakmayızda.
ama gelsin diye bir girişim yapmayız ben görüşüldü diye biliyorum ama yarı ücretini geri istemiş ingilizler başkanda

:D :D Yarı ücretini hayatta geri vermeyiz. Maaş yükünden kurtulurlar sadece.

Bence gelsin. Keza sezon sonunda satamayacağımız belli oldu. Sonuçta bizim oyuncumuz. İyice futboldan uzaklaşmadan gelip biraz kendini toplasın. Hala çıkış yapablecek yaşta ve yeteneği var.

Çevrimdışı tangaz

iyi geceler beyler

paka pakaaa  :bye:

Çevrimdışı alimm

hatta kendini satın alacak bi klüp bulsada hiç gelmese...

rakitsky,ntep mario... ben bu pakete fitim çok mu mütevazi oldummm :biggrinking:

Çevrimdışı Kalyoncu

Mario Gomez yakın zamanda tekrar döneceğim diyordu bundan iyi fırsat olmaz gelsin hemen başlasın. Üstün alman teknolojisi ürünü maç sonu açıklamaları bile özlenirmi bir adamın.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

bu aslında hala fenerbahçe çok güçlü diye etrafa mesaj verme ve karşısındakini sindirme
politikası ama bu bizim yönetime sökmez. Burda uzun zamandır güç dengelerinin değiştiğinden bahsediyorum.
bunlar işte bunun farkındalar şimdilik küçük insanlara yok biz hala güçlüyüz mesajı vermeye çalışıyorlar belki kendi
tabanlarını ikna edebilirlerde gerisi hikaye eski fener ve aziz olsa maçtan bir kaç gün önce fener biletlerinin satışları durdurulup onlara
ceza kesilirmiydi. Adamlar bitti ya resmen konu dışı oldular. Gülüp geçin.

Çevrimdışı alimm

Mario Gomez yakın zamanda tekrar döneceğim diyordu bundan iyi fırsat olmaz gelsin hemen başlasın. Üstün alman teknolojisi ürünü maç sonu açıklamaları bile özlenirmi bir adamın.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öyle 3,3 ler olmaz artık... asgari ücret +full akbil...

şaka bi yana 2,5 ideal bence..

Çevrimdışı Kalyoncu

Aziz bir yerlere el atmak şöyle dursun kendi koltuğunu kaybetmeye doğru gidiyor. Bana kalsa hiç gitmesin derim, Aziz'li Fb her zaman olumludur bizim için ama göstergeler Fb'de bir yönetim değişikliğine işaret ediyor.
Taraftar istediği kadar debelensin kongre her türlü aziz yıldırımı seçer.

Çevrimdışı worns

hatta kendini satın alacak bi klüp bulsada hiç gelmese...

rakitsky,ntep mario... ben bu pakete fitim çok mu mütevazi oldummm :biggrinking:

Mario deme. Efkar basıyor. :D

Bugün de Milan maçı özetinde Sosa'yı gördüm moralim bozuldu zaten.

Bahsettiğin üçlüyü alsak hiç bir taktik ilerleme göstermesek bile seviye atlar takım. Ntep'e pek sıcak bakmıyorum ama Rakitsky ile Mario yeter.

Çevrimdışı 'TaNeR'

aziz yıldıvım : fedarasyonda ki bütün Beşiktaş'lılar gidecek demiş maçta.

Yarın dan itibaren büyük savaş başlayacak demiş.

Aziz Yıldırım ağlıyor...

twitter.com/HaberKartali/status/805539794939998209
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kalyoncu

öyle 3,3 ler olmaz artık... asgari ücret +full akbil...

şaka bi yana 2,5 ideal bence..
5.5 alıyor Wolfsburgdan :)

Etiketler: