Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171984 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

bu atinci nerede buyutmusler, fasulye sirigi gibi cocuk

Viking genleri var o çocukta saçları falan da uzun yanlış yerde doğmuş o.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Yeterki saçma erken bir gol yemeyelim. Yoksa bizim için rahat maç olur.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Gokhan-

Yarın Olcay oynayacak Yunus  :bandit:

Anadolu takımı olsa oynatmazdım ama bu maçta Olcay ruhunu da verir, canını da bu konu da beni yanıltacağını düşünmüyorum.

İkinci yarı da Cenk ve Kerim gibi oyuncularla hamle yapabilir hoca.

bu adam elbet bir maçta açılacak da, o maç olmaz, bu maç olmaz dersen sittin sene oynayamaz.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Olcay mi :nerd:

Olcay su haliyle birak 11 i , ilk 18 i bile göremez

Ya Cenk ya Kerim oynayacak yada diger ihtimal gerceklesecek -----> Beck solbek -----> Adriano Sol ön
Buyuk mac buyuk oyuncularla ve iyi oyuncularla kazanilir. Dogru kadro cikacagiz, guvenilir adamlar oynayacak ve en onemlisi herkes yerinde oynayacak. Kadro bir suprizi kaldirir. Ben olsam kerim suprizimyapar, tedirgin ederdim rakibi. Kerim de zaten tedirgin etmekten baska bisi yapamazdi

Çevrimdışı onurturan

Ahan da bu 1000. Sayfaya yaziyorum fenerliler mactan sonra ağlayacak cok pis yenecez onları :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

Yarın cenkle başlarsak eğer ömeri de 18 e almak gerekiyor.o zaman
                            Fabri
beck     marcelo      tosic            adriano
                           atiba
             tolgay                   oğuzhan
Q7                                             Cenk
                          aboubacar

Yedekler : Mr Tolga , Rodolfho , gg , necip ,inler , kerim , olcay ,     

Kadro muhtemelen bu şekilde olacak eğer ömer 18 e alınırsa ya olcay ya kerim kadro dışı kalacak

Çevrimdışı mylife1903

Ahan da bu 1000. Sayfaya yaziyorum fenerliler mactan sonra ağlayacak cok pis yenecez onları :bandit:
Pis yenmeyelim yahu cok agliyorlar sonra. Boyle koyup koyup gecelim 3-0. Uc olsun ki cikarmasi guc olsun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Buyuk mac buyuk oyuncularla ve iyi oyuncularla kazanilir. Dogru kadro cikacagiz, guvenilir adamlar oynayacak ve en onemlisi herkes yerinde oynayacak. Kadro bir suprizi kaldirir. Ben olsam kerim suprizimyapar, tedirgin ederdim rakibi. Kerim de zaten tedirgin etmekten baska bisi yapamazdi
Sener gibi hem hizli hemde Dengesiz adamin karsina Olcay veya Adriano yerine Kerim gibi dripling ve adam eksiltme ozelligi olan Kerimi koymak son derece mantikli bence Abi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bunlardan mi bahsediyorsunuz abiler :D

Çevrimdışı sametbagan

Kerimi orda çiğ çiğ yerler gs maçında hakem sinan gümüşe bir kart verdi aynı  hareketi  şinayder  de yaptı hakem arkasını dönüp gitti.Kerimi de böyle sindirirler
Futbolcular arasında bir tabir var papaz topçu diye işte olcay o kategoriye giriyor.O yüzden ben direk Olcayla başlarım net.

Çevrimiçi Samet Demir

yarın hem R.Madrid hemde Beşiktaş'ım vuracak kırbacı ...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Essekler adam olur fb adam olmaz vardi benim hatirladigim

yarın hem R.Madrid hemde Beşiktaş'ım vuracak kırbacı ...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
#HalaMadrid

#Forza Beşiktaş

#Forza Cr7

#Forza Q7

:super: :ok:

Çevrimdışı benyv-

Son derbilerde hep saçma sapan erken goller yedik. Bu maçta umarım biz atarız, atarsak gerisi gelir. İlk başta gol yiyince sürekli çıkarmaya çalışıyoruz, kendi oyunumuzu da oynayamıyoruz psikolojik baskıdan dolayı. İyi oynamasına oynarız da, saçma sapan geriye düşmeyelim yeter ki.

Çevrimdışı cursedofdragon

1000.ci sayfada benimde mesajım olsun :D

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Aynen.  Özellikle ilk manşet harika.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Son derbilerde hep saçma sapan erken goller yedik. Bu maçta umarım biz atarız, atarsak gerisi gelir. İlk başta gol yiyince sürekli çıkarmaya çalışıyoruz, kendi oyunumuzu da oynayamıyoruz psikolojik baskıdan dolayı. İyi oynamasına oynarız da, saçma sapan geriye düşmeyelim yeter ki.
İnşallah.  İlk golü biz bulursak çocuklarınızı tv'den uzaklaştırın zaten. Ondan sonra veryansın veryansın +18.

Çevrimdışı Berat

İnşallah.  İlk golü biz bulursak çocuklarınızı tv'den uzaklaştırın zaten. Ondan sonra veryansın veryansın +18.

Ayrı bir kanser sebebimiz de attıktan sonra hemen gol yemek. Sabırlı, sakin olmalıyız.

Napoli maçında 2 dakika sabredebilir miyiz dedim Hamsik çaresiz bıraktı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 18:44:50 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sametbagan

Başlarken baskıya karşı baskı uzun oynadığımız zaman dönen topları almak ve en önemlisi yüksek yüzdele kaleyi bulmak en önemli konular
Geçen sene de yaslanınca saçma sapan goller yedik bu sene de biz fener gibi defans yapamıyoruz.O yüzden kesinlikle orta üçüncü bölgeye gelmeden
Fenerin ataklarını sonlandırmalıyız ki tehlike yaşamayalım.

Çevrimiçi Necmi

Artık penaltılarımız veriliyor rakiplere de maçlarımızda haksız penaltı verilmiyor konusu geçmiş gece bunun güçlenmemizle alakası yok himmetçilerin₁ at koşturamaması ile alakalı. kesin bilgi NET...
etkisi var elbette ama yüzde yüz belirleyici değil nedenlerden biri sadece
geçen seneki şampiyonluğumuzda unutulmaması gerekir birileri at koştururken oldu.
fetö operasyonu yazın yapıldı.
Kaldıki güç dediğin şey yumurtadan çıkmaz. Bu o kadar geniş bir şeyki mozaik gibi bir sürü parça birleşip
bütünü oluşturuyor. iki senedir sosyal medyayı en etkin ve bilinçli kullanan taraftarız.
çok iyi yönetilen bir kulüp olduk yönetim artık camiayada hakim ekonomik olarak herkes düşerken biz
yükselişe geçtik güçlü isen bir tarafın zayıflarken diğer tarafların onun açığını kapatır
birde gerçekten tehditkar bir taraftar var bunu bilinçli ne istediğini bilen ve bunu almasınıda bilen
kültürlü ekonomik güca sahip bir taraftar birde kapitalin sevdiği marka bir taraftar popiler duyarlı
kaos bataklığına batmış ve insanlar tarafından nefret edilen ülke futboluna resmen can simidi olduk
işin en önemli kısmı bizimde futbol pazarının çok önemli bir müşterisi olduğumuzu gösterdik
birde bizi engelleyen siyasi kalkanlar zayıflayınca baskın şekilde ortaya çıktık
gücün yoksa baskı kalksa bile bir şey yapamazsınki @tangaz  doğru şartları bir araya getirmen gerekir
mesela ts örneği normal koşullarda fetönün etkisizleştirilmesi onları zıplatmalıydı neden yapamadılar
onları kaç yıldır kim doğruyordu. Çünkü onlarda bizdeki iç dinamik atıl güç yok
hayat o kadar basit değil tek dinamikle belirlenmez

Hoca Antrenmanlarda Rhodofoyu deniyormuş , Mac günü son kararini verecekmis eger Hazir görürse

Tandemde Marcelo - Rhodo yapıp Tosici Sol beke  çekip Adrianoyu da sol açıga koyacakmış

Aman diyim hocam sakin ole bisey yapma :pray: :pray:

Çevrimiçi Necmi

Ya gazete okusalar ne olacak?

Geçen sene bu takım o algı yapanları eze eze bakkala yollamadı mı?

Geçen sene başında Fenerbahçe transferlerle şampiyon ilan edilmişti, 42 bin kombine satılmıştı, maçlarımız ertelenince psikolojik üstünlük ele geçmişti, farkı 8 yapalım paniklesinler haberleri havada uçuyordu.

Hepsini üst üste koya koya geçtik.

Üstelik camiada uzunca süredir şampiyon olamama stresi, hocada Fenerbahçe'ye defalarca şampiyonluk kaptırma travması ve takımda Avrupa'da başarısız olma burukluğu varken geçtik.

Dikkate almayın bu zırvaları o yüzden, işimize bakalım.
ama yaptın @tuncaboylu  fenerle girilen şampiyonluk yarışlarında
baskın olan biziz gs ile karıştırma bunu fener son 40 yılda yarışta bizi bir veya iki defa geçmiştir
emin ol biz daha fazla geçmişizdir.
Fenerliler hiç bir zaman bizimle şampiyonluk yarışına girmek istemezler her ne kadar itiraf etmeselerde
biz onlara bayağı korku veriyoruz. Ergenleri bilmez ama yaşı ileri olanlar bizi bayağı iyi bilirler.
daha eski zamanlardada zaten fener Beşiktaş rekabeti vardı

Çevrimdışı cursedofdragon

Hoca Antrenmanlarda Rhodofoyu deniyormuş , Mac günü son kararini verecekmis eger Hazir görürse

Tandemde Marcelo - Rhodo yapıp Tosici Sol beke  çekip Adrianoyu da sol açıga koyacakmış

rhodolfo,marcelo tandemi çok yavaş kalır savunma arkasına atılan her top tehlike olur kaldı ki tosic sol bek oynuyamıyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kim dedi bunu Yunus Emre ? Nerde okudun ?

İnsallah öyle birsey yoktur ya. Tosic sol acık'ta yapamıyor  başlamadan mağlubuz demektir.

Etiketler: