Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173327 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Ayrıca sezon başı İnler kötü transfer diyordum bitmiş diyordum.Herkes yok süper adam vs vs diyordu.Şu an en fazla kazanan Türk oyuncu İnler ve katkısı çok az

Çevrimdışı tangaz

GG ve İnlere laf ediyorsunuz sonra 33 yaşında fiziken iyice düşmüş Ivanoviçi istiyorsunuz sizi anlamak zor  :D

ivanoviçin fiziken düştüğüne katılmıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ivanoviçin fiziken düştüğüne katılmıyorum.

adamın chelseade sezon maç sayıları 41-43-45-48-49-50-53-59 (sıralama ardışık yıllara göre değildir) epl.de bu sayıda maç oynayacaksın ama fiziğin bitik  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

adamın chelseade sezon maç sayıları 41-43-45-48-49-50-53-59 (sıralama ardışık yıllara göre değildir) epl.de bu sayıda maç oynayacaksın ama fiziğin bitik  :alala:

Adamı Abrahamovic baskısıyla oynatıyolardı Conte biraz yumruğunu koydu zaten kadrodan çıkarıp formasyon değiştirince şu an hiç kaybetmiyorlar...Adamlarn bir çok maçını izledim çoğunda Ivanovic leş gibi oynuyordu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stoperlerin yaşı sorun olmaz zaten abi 3 sene kafadan oynar hemde bayağı katkısı olur, bir de sağ beki yedekler hatta orada da  elimizdekilerden  daha iyi performans verir abi  : :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Adamı Abrahamovic baskısıyla oynatıyolardı Conte biraz yumruğunu koydu zaten kadrodan çıkarıp formasyon değiştirince şu an hiç kaybetmiyorlar...Adamlarn bir çok maçını izledim çoğunda Ivanovic leş gibi oynuyordu.

adamı sağbek değil stoper için düşünüyoruz conte 3lüde ivanoviçi oynatırsa adam leşe döner ivanoviç 4lü savunmada başarılı biri, her oyuncunun özeli farklıdır burada yere göğe koyamadığımız zago ronaldo ikilisi 4lüde tandem oynayınca ronaldo leş ötesi görünüyordu luce 3lüye döndü mecburen, hayatında ilk ve son defa, ronaldoyu sarkık libero oynattı ve adam parladı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Beni gören 'Oğuzhan derbiyi alacağız, değil mi?' diye soruyor"

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup LİG TV’ye derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

Özyakup ”Her maça yenmek için çıktık. Bu maçda da öyle olacak” dedi. Oğuzhan Özyakup LİG TV’ye verdiği özel röportajda şunları söyledi:

”Derbinin havası biraz farklı.Büyük maçlar.Ama şöyle bir şey var.Bu hafta içi kupa maçı vardı.Orada oynayan kadroyla dinlenen kadro diyelim birlikte ilk kez dün idmana çıktık .Sonunda her maça 3 puan almak için çıkıyoruz.

Bu da üç puanlık bir maç ama tabii ki derbinin havası, maçın önemi bizim camia için farklı.Çok sakin biriyimdir.Her maça aynı şekilde hazırlanırım. Derbi olsun Şampiyonlar Ligi olsun her maça aynı şekilde hazırlanırım. Ama tabi derbi heyecanı o belki şu an yok ama maç günü farklı oluyor. Her yerde derbi konuşuluyor. Gören ‘Oğuzhan derbiyi alacağız’ değil mi diye soruyor.

Fenerbahçe-Beşiktaş Galatasaray arasındaki maçları bütün dünya konuşuyor.Her maça 3 puan almak için çıkıyoruz.Çok zor bir maç olacağını da biliyoruz. Fenerbahçe belki baskılı başlamak ister. Sonuç da rakiplerimiz de artım bizim ne kadar iyi bir takım olduğumuzu ve bize alan verdikleri zaman ne kadar etkili futbol oynayabildiğimizi biliyor. Evde olsun deplasmanda olsun ne kadar tehlikeli olduğumuzu herkes biliyor.Rakibimiz de ona göre önlemini alacaktır. Bize alan verirler ise faydalanırız. Belki iki takım da başlarda bekler.

İlk başlarda yavaş başlar bilemiyorum. Taraftarlarımız var heyecan var. Şu anda puan farkı var .Ben bizim takımı avantajlı görüyorum.Her maça yenmek için çıkıyoruz.Bu maça da öyle çıkacağız”

Haber Kaynağı: Ligtv
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

adamı sağbek değil stoper için düşünüyoruz conte 3lüde ivanoviçi oynatırsa adam leşe döner ivanoviç 4lü savunmada başarılı biri, her oyuncunun özeli farklıdır burada yere göğe koyamadığımız zago ronaldo ikilisi 4lüde tandem oynayınca ronaldo leş ötesi görünüyordu luce 3lüye döndü mecburen, hayatında ilk ve son defa, ronaldoyu sarkık libero oynattı ve adam parladı.

3lü savunmada oynamak daha kolay ama.Yandan bekler gelince 5li savunmaya dönüyor.

Çevrimdışı tangaz

3lü savunmada oynamak daha kolay ama.Yandan bekler gelince 5li savunmaya dönüyor.

yandakiler gidipde gelemeyince kabak çiçeği gibi açılıyorsun ama 3lü daha kolaysa neden dünyada o kadar az takım 3lüyü kullanıyor herkes zoru mu seviyor???

Çevrimdışı alimm

Ivanovic icin anlasmaya varmisiz Haberturk'e gore.

Bir senedir yazdigim adam. Sagbek performansindan ziyade stopper mevkisinde acik ara ligin en iyisi olur.
ivanovic'i bende isterim fakat biz marcelo'nun yerinden ziyede yanına adam almalıyız... pepe!! rakitsky!!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maden sektörüyle bağlantın nedir, Serhat abi :D
Uzaktan bağlantım var :) Direk bağlantım yok  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı alimm

Ocak'ta sözleşmesi bitecek olanlar , şu 4'ünü alıp arkamıza yaslanalım keyif yapalım derim.  :biggrinking:

Bacary Sagna - Manchester City
Fernando Torres - Atletico Madrid
Daniele De Rossi - Roma
Antonio Valencia - Manchester United
Lucas Leiva - Liverpool
Zlatan İbrahimovic - Manchester United
Arjen Robben - Bayern Münih
Pablo Zabaleta - Manchester City
Thiago Silva - PSG
Mehmet Ekici - Trabzonspor
Branislav İvanovic - Chelsea
Jesus Navas - Manchester City
Alessio Cerci - Atletico Madrid
Taison - Shakhtar Donetsk
Pepe - Real Madrid
Lichtsteiner - Juventus
Per Mertesacker - Arsenal

o ki hediye paketi olacak Psg Thiago Silva'yı verse kafiii...

Çevrimdışı alimm

Devre arasında muhakkak adam akıllı bi forvet lazım
Gt7 gelirse bir tane daha kanat lazım 2 kanat gerek
Kalinic iyi ama onu göndermeler gomez gelir inşallah.

biri forvet mi istedi... hem de en adam akıllısından...

https://twitter.com/besmacivar/status/770619218169589760

Çevrimdışı sametbagan

cha cha gelse dahi asla eskisi gibi olmayacak, en azından benim gözümde. 100 tane de gol kaçırsa şampiyonluk sayısını da kaçırsa aboubakarı gomeze tercih ederim. kimse Beşiktaşla oynayamaz...
:claps: :claps:

Çevrimdışı mylife1903

biri forvet mi istedi... hem de en adam akıllısından...

https://twitter.com/besmacivar/status/770619218169589760
Mert dombra bosuna dememisim, videosunu bile yapmislar dombrali

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne Sosa, Ne Gomez ne de Töre.
Hepsi tercihini yaptı ve bizde tercihimizi yaptık.

Bu saatten sonra hiçbiri gelmesin.

Sosa : terör dedi gitti.
Gomez : vizyon reis
Töre : En iyi anlaştığım hocanın yanına gidiyorum dedi.

Hiçbiri nasıl sevildiğinin farkına varamadı, bu saatten sonra gitsinler₁!

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı Bishamon

yandakiler gidipde gelemeyince kabak çiçeği gibi açılıyorsun ama 3lü daha kolaysa neden dünyada o kadar az takım 3lüyü kullanıyor herkes zoru mu seviyor???

Uygulaması zor olduğu için olabilir mi? 4lü savunmada da bekler ileri çıkıyor geri gelmeleri zor oluyor.Kontralara karşı 2 stoper oynamak mı zor yoksa 3 stoper mi?

Çevrimdışı sametbagan

Bakıyorum da gene komşunun tavuğu kaz görünürmüş geyikleri başlamış ivanoviç falan.Hemide rus ukraynalı falan bizde tutmaz diyen arkadaşlar güzelleme yapmış
Gelsin 3 maç sonra zaten bu rus ukrayna eşrafından kimse tutmaz bizde diye başlarlar gömmeye .Biraz elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım hem çok yaşlı kadro olduk
hem yaşı geçmiş adamlara güzellem yapıp kendimizle çelişmeyelim.Bana kalırsa futbolcunun yaşı önemli değil fiziği yeterli olduktan sonra şöyle ki ligimizde başarılı
olan takımların 11 lerinde genelde 30 yaş üstü oyuncular ağırlıklıymış neden tecrübe birde olaya böyle bakmak lazım değilmi abiler kardeşler :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bakıyorum da gene komşunun tavuğu kaz görünürmüş geyikleri başlamış ivanoviç falan.Hemide rus ukraynalı falan bizde tutmaz diyen arkadaşlar güzelleme yapmış
Gelsin 3 maç sonra zaten bu rus ukrayna eşrafından kimse tutmaz bizde diye başlarlar gömmeye .Biraz elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım hem çok yaşlı kadro olduk
hem yaşı geçmiş adamlara güzellem yapıp kendimizle çelişmeyelim.Bana kalırsa futbolcunun yaşı önemli değil fiziği yeterli olduktan sonra şöyle ki ligimizde başarılı
olan takımların 11 lerinde genelde 30 yaş üstü oyuncular ağırlıklıymış neden tecrübe birde olaya böyle bakmak lazım değilmi abiler kardeşler :D
Ivanovic? Rus? Ukrayna?
Korku akıl katilidir.

Ivanovic ----> Sirp degil mi :alala:

Çevrimdışı sametbagan

İvanoviç sırp ama memleketinden çok yaş sorunu var bence bize daha çok sol tarafta oynayabilen biri lazım yoksa ben mi yanılıyorum.

Çevrimdışı sametbagan

sakin arkadaşlar evet sırp  memleketinden çok sorun yaşı ve oynadığı yer bize sağ değil sol stoper lazım oyun kurabilen elimizdekilerden iyi olmadıktan sonra almanın da bir mantığı yok bence

Çevrimdışı mylife1903

Ivanovic? Rus? Ukrayna?
Tosiclen ikisi moskova esrafindandir, din kardesleridir yahu

Ayrica o ivanovic iyi futbolcu olsa raketciyi keser milli takimda

Etiketler: