Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171852 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Antonio Valencianin son durumu nedir , cok takip etmedim ?

Is yaparmı ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

@tangaz Abicim cok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama ben senin yerine oturacak kapasitete biri değilim.  :kop:

mütevazi bir gömücü adayı, en sevdiğim  :biggrinking:
gel bakayım sen şöyle sokul yamacıma ve dediklerimi harfiyen tekrarla, takıldığın zaman @Serhat Akkaya hemen bir ileti uzaklığında olacaktır. bu amansız yolculukta karşına @tuncaboylu ve @Necmi gibi engeller elbet çıkacaktır işte öyle zamanlarda da mylifesilin hemen sibiryada hazır kıta bekliyor olacaktır kendisine kartvizitimi vermen yeterli olacaktır  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Ivanovic icin anlasmaya varmisiz Haberturk'e gore.

Bir senedir yazdigim adam. Sagbek performansindan ziyade stopper mevkisinde acik ara ligin en iyisi olur.
Keşke doğru olsa

Çevrimdışı tangaz

Antonio Valencianin son durumu nedir , cok takip etmedim ?

Is yaparmı ?

yapmaz artık ilerde iş görmüyordu sağbeke evrilmişti her geçen gün geriye gitmeye dewam edecektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Keşke doğru olsa
O değilde her sene aldığımız adamların yerine adam bakıyoruz, seneye biz bu GG ve Ginlerle ne yapacağız diye şimdiden düşünüyoruz.. Beck'i hiç yazmadım bile tamam daha iyiye gidiyoruz ama demek ki o kadar aşağıdaymışız ki mevcutlar bile yeterli olmuyor..
Korku akıl katilidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

tüylerim diken diken oluyor
Şu hücum hattı bozuldu ya ömrümden 3 yıl gitti arkadaş.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 11:34:14 Erdem Ayaz ]

Çevrimiçi Samet Ç

O değilde her sene aldığımız adamların yerine adam bakıyoruz, seneye biz bu GG ve Ginlerle ne yapacağız diye şimdiden düşünüyoruz.. Beck'i hiç yazmadım bile tamam daha iyiye gidiyoruz ama demek ki o kadar aşağıdaymışız ki mevcutlar bile yeterli olmuyor..
GG ve İnler'e sıcak bakmamıştım yaşlı olmalarından dolayı üstüne birde kötü performans da gösterdiler seneye Atiba'da bitmiş olacak en az 5-6 transfer daha yapılması gerekiyor. Bu böyle devam eder her sene hala daha yetersiz bir kadromuz var Allah'tan ligimiz Avrupa'nın elit ligleri kategorisinde değil.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

mütevazi bir gömücü adayı, en sevdiğim  :biggrinking:
gel bakayım sen şöyle sokul yamacıma ve dediklerimi harfiyen tekrarla, takıldığın zaman @Serhat Akkaya hemen bir ileti uzaklığında olacaktır. bu amansız yolculukta karşına @tuncaboylu ve @Necmi gibi engeller elbet çıkacaktır işte öyle zamanlarda da mylifesilin hemen sibiryada hazır kıta bekliyor olacaktır kendisine kartvizitimi vermen yeterli olacaktır  :D

Eksik olma abicim . Elimden gelenin en iyisini yapmaya ve büyüklerime layık olmaya calıscam bu konuda  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

yaşa başa bakmamak gerek transferde deniyorda GG gibi fiziği iyice geriye giden adamlarda yaşa başa ilk öncelikli olarak bakılmalı bence bildiğin bütçenin çöpe gitmesi gibi bir durum söz konusu...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

GG ve İnler'e sıcak bakmamıştım yaşlı olmalarından dolayı üstüne birde kötü performans da gösterdiler seneye Atiba'da bitmiş olacak en az 5-6 transfer daha yapılması gerekiyor. Bu böyle devam eder her sene hala daha yetersiz bir kadromuz var Allah'tan ligimiz Avrupa'nın elit ligleri kategorisinde değil.

Seneye fair play'imiz bitiyo elimiz cok rahatlayacak , tek sevındıgım nokta bu.
Bu değirmen suyunun devam etmesi için bu yılda şampiyon olup CL ye gitmemız lazım.
Diğerleri 2-3 yıl daha debelensın dursun.

Çevrimdışı Kalyoncu

Eksik olma abicim . Elimden gelenin en iyisini yapmaya ve büyüklerime layık olmaya calıscam bu konuda  :kop: :kop: :kop:
Bundan sonra gömücülük faaliyetleri senin iki dudağının arasında hayırlı olsun Allah utandırmasın.

Çevrimdışı tangaz

lig giderek kötüleşiyor çöp duruma geldi iyice bakın başakşehir gibi uefada ön elemede havlu atan bir takım dahi futbolun temel birkaç doğrusunu yaparak ligde çok iyi bir puan ortalaması ile lider olabiliyor.

Çevrimdışı tangaz

biliyordum sendeki cevheri ilk gün farketmiştim ufak ufak ısınma turlarına çıkıyorsun gördüğüm kadarıyla hevesli olman güsel  :icool:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

biliyordum sendeki cevheri ilk gün farketmiştim ufak ufak ısınma turlarına çıkıyorsun gördüğüm kadarıyla hevesli olman güsel  :icool:

Bundan sonra gömücülük faaliyetleri senin iki dudağının arasında hayırlı olsun Allah utandırmasın.

Beni şımartıyorsunuz arkadaşlar  :biggrinking: @tangaz @Kalyoncu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet her sene şampiyon takım bu kadar transfer yapmamalı, Koskoca Real Madrid bile maksimum 2 tane transfer yapıyor parası mı yok? Hayır ihtiyacı yok kadro planlaması iyi. Biz o seneyi kurtarıp seneye tekrar planlama içine giriyoruz sonra tekrar sonra tekrar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Seneye fair play'imiz bitiyo elimiz cok rahatlayacak , tek sevındıgım nokta bu.
Bu değirmen suyunun devam etmesi için bu yılda şampiyon olup CL ye gitmemız lazım.
Diğerleri 2-3 yıl daha debelensın dursun.

bu doğru ama elimizde işe yaramayacak yaşlı bir sürü oyuncu olacak üzerine transfer yapılacak sonra bu adamlara maaş ödeyeceğiz sonra borç büyüyecek sonra gene batacağız sonra gene gene gene...

seneye işe yaramadıkları halde maaşlarını ödeyeceğimiz adamlar: rodolfo GG ginler q7 olcay veli beck boyko tolgea..........

Çevrimdışı Kalyoncu

bu doğru ama elimizde işe yaramayacak yaşlı bir sürü oyuncu olacak üzerine transfer yapılacak sonra bu adamlara maaş ödeyeceğiz sonra borç büyüyecek sonra gene batacağız sonra gene gene gene...

seneye işe yaramadıkları halde maaşlarını ödeyeceğimiz adamlar: rodolfo GG ginler q7 olcay veli beck boyko tolgea..........
Rhodolfo-Beck harici fitim hem Beck hem Gg giderse iki sağbek lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

İşimize yaramayacak oyuncular : GG, Olcay, Kerim, Veli, İnler, Aras

Yedek olabilecek oyuncular : Marcelo, Tosic, Rhodolfo, Beck, Ömer, Cenk, Quaresma, Tolga , Tolgay

İlk 11 oynayabilecek oyuncular ; Talisca , Aboubakar , Fabri , Adriano, Caner, Ozi, Talisca, Töre.

Kısacası seneye 2 stoper 1 sağ bek 1 ön libero 1 kanat oyuncusu almamız gerekecek. Talisca, Aboubakar ve Caner'in takımda kalacaklarını varsayıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Evet her sene şampiyon takım bu kadar transfer yapmamalı, Koskoca Real Madrid bile maksimum 2 tane transfer yapıyor parası mı yok? Hayır ihtiyacı yok kadro planlaması iyi. Biz o seneyi kurtarıp seneye tekrar planlama içine giriyoruz sonra tekrar sonra tekrar..

adamlar yaşı genç ve işe yarar transfer yaptıkları için böyleler, işe yarar transfer yapmasalarda sonuçta aldıkları adamlar hep genç oluyor. biz 2 tür adam alıyoruz ya yaşlılar ya da genç ama işe yaramazlar bu nedenle de transfer sayımız yüksek oluyor. şimdi bu yaz aldığımız fabri gg ginler caner adriano aras talişca abubakar listesinde fabri dışında NET faydalı diyeceğimiz adam yazamazsınız belki caner eklenebilirdi oda sezonu kapadı...

Çevrimdışı tangaz

Beni şımartıyorsunuz arkadaşlar  :biggrinking: @tangaz @Kalyoncu

bak ne kadar istekli olduğun belli işte  :D

ama

hemen havaya girme önünde uzun bir yol var daha  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Rhodolfo-Beck harici fitim hem Beck hem Gg giderse iki sağbek lazım.

ikisi de gitmeyeceği için seneye bolbol eleştirecek 2 sağ bekimiz olacak...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano Correa derbide uzaktan atacak, bu iletim burada dursun, çok fena hissediyorum  :eyes

Çevrimdışı tangaz

Adriano Correa derbide uzaktan atacak, bu iletim burada dursun, çok fena hissediyorum  :eyes

ağuzhan uzaktan saplayacak gibi olmasın sonra  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ağuzhan uzaktan saplayacak gibi olmasın sonra  :D
inşallah olmaz, Oğuzhan bu maçta da etkisiz kalırsa, iyice umudumu keseceğim abi :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Ömer Şişmanoğlu'nun oğlu olmuş, ikiz olmasa da yine güzel bir haber Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah rızkıyla, şansıyla gelmiştir şampiyonluğumuza katkı verecektir :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Etiketler: