Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173948 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Var abi Rize maçı geçen sene deplasmandaki maç.
+Sivas maci vardi sanırım orda da Gomeze mukemmel bir asist yapip maci çözmüştü
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Form seviyesinin önemi yoksa Sergen'i çıkartalım madem :) Adam 3.lig kupa takımı maçındaki baskıyı kaldıramıyor deplasmanda Fener maçının baskısını nasıl kaldıracak?
Sıradan bir kupa maçıyla derbiyi aynı kefeye koyuyorsan boşuna konuşuyoruz demektir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Katılıyorum sana @Necmi abi kerim oynarsa eğer gsli sinan gümüşün durumuna düşer orda
Bence olcayla başlamalı gazı da vermeli hoca bu senin maçın hayatının maçını oyna falan diye gazlamalı
Gidişata göre cenkle yer değiştirir ikinci yarı kerim de aboubacarın yerine girer 80-85 de üçüncü değişikliği de tolgay veya oğuzhanın yerine
İnleri alarak yaparız olur biter.Ne kadar formsuz olurlarsa olsunlar böyle maçları tecrübeli adamlarla oynamak lazım .gs nin durumuna düşmek istemiyorsak eğer.
Düşünsene tolgay var inler var sen gidip necibi 11 çıkartyorsun kerimi oynatmak ta buna benzer hiçbir farkı yok.
Hala Olcay diyorsunuz ya inanamıyorum gercekten kafami duvarlara vurasim geliyor :s20: :s20:

Çevrimdışı tangaz

kırmızı görmediğimiz hiç bir derbide yenilmeyiz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sıradan bir kupa maçıyla derbiyi aynı kefeye koyuyorsan boşuna konuşuyoruz demektir. :)
2 GS maçında muhteşem işler çıkardı Olcay'da ben mi kaçırdım? Aynı şekilde oynadığı Şampiyonlar ligi maçlarında fark mı yarattı? Fener maçlarında 1 kere gol attı diye takımın en formsuz adamıyla maça çıkacaksak boşuna konuşuyoruz bencede :)
Korku akıl katilidir.

kanatsız oyna o zaman fenerin zaten bekleri yetersiz 4-5-1  5 linin sağına koyarsın quaresmayı o tek başına yeter serbest bırak onu oynayan tek kanadın varsa bir kanat defşirdiğin sürece on kişi kalıyorsun sahada zaten kimi koyarsan koy etkisiz kalıyor. onun yerine orta sahayı bir arttır. orta sahayı tut.  Orta sahalarına tam saha pres yaparsın pas yapamazlar. Bizim kaliteli ayaklarımız var. orta sahamız savunma yapabildiği gibi hücumuda iyi yapıyor. saldırdığımız anda hepsi hücum oyuncusuna dönüşebiliyor.
Biz ne düşünüyoruzki fener düşünsün bizi oynatmamayı.
Simdi aklima geldi hatta Benfica macindan sonra mac basligina da yamiztim

Oguzhan Benfica macinda sanki Geçen sezon Sosanin üstlendiği rolu ustlenmis gibiydi , Surekli ice ve Sol kanada katedip iceriye top kesti buna hic dikkat ettinmi @Necmi abi :alala:

Yine oyle bir taktik uygulayabiliriz Cenk-Ozi ikilisi orada iyi is cikarabilirler Benfica macindaki gibi :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

2 GS maçında muhteşem işler çıkardı Olcay'da ben mi kaçırdım? Aynı şekilde oynadığı Şampiyonlar ligi maçlarında fark mı yarattı? Fener maçlarında 1 kere gol attı diye takımın en formsuz adamıyla maça çıkacaksak boşuna konuşuyoruz bencede :)
Umarım Kerim ya da Ömer ile başlarız ve başarılı olurlar da ben yanılırım ama eldeki kanat oyuncularının verimsizliğinden ötürü en azından takım savunmasına katkısı açısından Olcay'ın oynamasını mantıklı gördüğümü söyledim. Yoksa Olcay muhteşem bir sezon geçiriyor diye bir iddia da bulunmadım.

Fb'nin en etkili tarafının sağ kanat olduğunu da hatırlatayım.

Çevrimdışı Tolga

Caner sakatlanmasaydı Adriano ile önlü-arkalı oynatırdık ne güzel işte böyle maçlarda Caner'i çok arıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Ayrıyeten Fb'nin maça  topu bize vererek başlayacağını düşünmüyorum, gol atmadan geri çekilmelerinin bir anlamı olmaz.

En başlarda baskılı oynamaya çalışacaklardır, golü bulana kadar bu baskıyı devam ettirirler, atamazlarsa bu ters teper biz atarız.

Yani ne yapıp edip ilk golü bizim bulmamız lazım, bu durumda Fb'nin tutunacak hiç bir dalı kalmayacaktır..
fener baskı yapamıyor öyle bir oyuncu yapısı yok biz ceza sahasına orta yaptırmayan bir takımız. yapılan ortaların çoğunu marcelo toplar toplayamadıklarındada rakibi bir şekilde bozar. Baskı yapamadığı için oyunu geride kuruyor. Bizim tek yapmamız gereken savunmada eksik yakalanmamak gerisini hücum oyuncularımız halleder.

Çevrimdışı Bishamon

Olcay veya Kerim başlarsa boşa giden başka bir ilk yarı olacaktır.Keza İnler de öyle.Herkes oyunu tutsun falan diyor da adam yanındaki adama bile pas atamıyor ve doğru düzgün faul bile yapmıyor.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kerim sonradan girip yorgun ve ağır kalmış defansın içinden geçmeli, madem elimizde kanat yok cenk de sonradan girsin diyoruz, o zaman kanatsız formasyona donmeliyiz ama böylesi önemli bi maçta taktik değişiklik ters teper mi emin değilim..

Hala ayni seyi savunuyorsunuz :alala:

Adam 3.cu lig takimina karsi bile sahada tek bir olumlu is yapamadi , Boyle bir macta nasil yapacak :alala:

Ayrica bu sezon hangi macta etkili oldu , Hangi macta takim savunmasına yardim etti de bu macta yapacak bunlari :alala:

Çevrimdışı Tolga

Fb topu bize verip 2. bölgede her zaman yaptğı gibi pres yapacaktır.

Kaptıkları topları da hızlı kullanarak kenarlara inip pozisyon arayacaktır. O yüzden savunmaya çabuk dönecek oyunculara ihtiyaç var.

Başakşehir maçında yediğimiz gol ortada. 4-5 pasta gol attılar. Fb de benzer bir taktikle oynamaya çalışacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner sakatlanmasaydı Adriano ile önlü-arkalı oynatırdık ne güzel işte böyle maçlarda Caner'i çok arıyoruz.

Maç içinde de çok arardık, Kadıköy'de 20. dakikada kırmızı kart görürdü.

Çevrimdışı sametbagan

Olcay'ı şu haliyle 2 dk bile oynatmam. Gazla oynayacaksa bir adam zaten bıraksın bu futbolu ya da maaş almasın hayrına oynasın.
Olcay oynamayınca mecbur cenk oynuyor sonra da ikinci yarı hamle şansımız azalıyor.Hem cenk yedekten gelince enteresan bir şekilde daha verimli oluyor.
Son maçlar pas oyununa geri döndük.Hem darıca maçları gibi maçlarla fener maçları gibi maçların konsantrasyonu farklı olur.Kimse anlatmasın profesyönellikten falan
dem vurmasın hepimiz çok iyi biliyoruz ki takımlar arasındaki siklet farkı yükseldikçe konsantrasyon da o derece yükseliyor

Beck-Adriano yapma ihtimali olabilir hocanın :)

Çevrimdışı Tolga

Hala ayni seyi savunuyorsunuz :alala:

Adam 3.cu lig takimina karsi bile sahada tek bir olumlu is yapamadi , Boyle bir macta nasil yapacak :alala:

Ayrica bu sezon hangi macta etkili oldu , Hangi macta takim savunmasına yardim etti de bu macta yapacak bunlari :alala:
Kim yapacak peki söyler misiniz sanki elimiz de müthiş kanat oyuncuları var da :)

Çevrimdışı Tolga

Maç içinde de çok arardık, Kadıköy'de 20. dakikada kırmızı kart görürdü.
Katılmıyorum tam da böyle maçların oyuncusu Caner. :)

Çevrimdışı Ömer Kaan

Beck-Adriano yapma ihtimali olabilir hocanın :)
Hayati bir hata olur, sanmıyorum yapacağını.

Çevrimdışı Gokhan-

fener baskı yapamıyor öyle bir oyuncu yapısı yok biz ceza sahasına orta yaptırmayan bir takımız. yapılan ortaların çoğunu marcelo toplar toplayamadıklarındada rakibi bir şekilde bozar. Baskı yapamadığı için oyunu geride kuruyor. Bizim tek yapmamız gereken savunmada eksik yakalanmamak gerisini hücum oyuncularımız halleder.

Farz edelim gene topu bize vererek başladılar, Şenol hoca tuzağa düşmez yine de abi, geriye düşmediğimiz sürece öyle gol atmak için cümbür cemaat saldıracağımızı beklemiyorum.Her maçta gol atmış takımız biz de onlar gibi kontrollü oynar bir şekil de sıkıştırırız zaten..

Fb'nin baskı kuramadığı zaten aşikar, zaten bugüne kadar kendi evlerindeki maçlarda bizi ilk dakikalarda baskı kurup attıkları erken gol sayesinde alt ediyorlardı.Bu yüzden sistemleri ekmeğimize yağ sürecek.

Ateş edecez ateş  :steamed:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Simdi aklima geldi hatta Benfica macindan sonra mac basligina da yamiztim

Oguzhan Benfica macinda sanki Geçen sezon Sosanin üstlendiği rolu ustlenmis gibiydi , Surekli ice ve Sol kanada katedip iceriye top kesti buna hic dikkat ettinmi @Necmi abi :alala:

Yine oyle bir taktik uygulayabiliriz Cenk-Ozi ikilisi orada iyi is cikarabilirler Benfica macindaki gibi :busted_cop:
dikkat ettim ama çok etkisiz oynadı ona sol kanat demeyelimde ortanın solu diyelim kutunun sol tarafında kaldı sürekli orda onun için saha bitiyordu :D
sol kanat demek kutuyla korner bayrağı arasını iyi kullanabilmek demektir. Bizde bunu yapan tek oyuncu GG birazda son zamanlar quaresma yapmaya başladı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay oynamayınca mecbur cenk oynuyor sonra da ikinci yarı hamle şansımız azalıyor.Hem cenk yedekten gelince enteresan bir şekilde daha verimli oluyor.
Son maçlar pas oyununa geri döndük.Hem darıca maçları gibi maçlarla fener maçları gibi maçların konsantrasyonu farklı olur.Kimse anlatmasın profesyönellikten falan
dem vurmasın hepimiz çok iyi biliyoruz ki takımlar arasındaki siklet farkı yükseldikçe konsantrasyon da o derece yükseliyor
Hangi maçta pas oyunu yaptık? Başakşehir? Adana? Darıca?
Korku akıl katilidir.

Hayati bir hata olur, sanmıyorum yapacağını.
Hocanin sagi solu hic belli olmuyor :bandit:

@Tolga nin da dedigi gibi Fenerin etkili kanadini savunmak icin bu taktiği uygulayabilir tekrardan :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılmıyorum tam da böyle maçların oyuncusu Caner. :)

Fener'den nasıl ayrıldığı belli, bize nasıl geldiği belli.

Adamın sahada ve tribünde göreceği psikolojik tacizi düşünsenize?

Zaten öfke kontrolü sorunu var kendisinde, hakem için en kolay hedef olurdu.

Daha maça çıkmadan önce kırmızı kart görenler listesine adını yazardı, çıkardığında da sadece dakikayı eklerdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fener'den nasıl ayrıldığı belli, bize nasıl geldiği belli.

Adamın sahada ve tribünde göreceği psikolojik tacizi düşünsenize?

Zaten öfke kontrolü sorunu var kendisinde, hakem için en kolay hedef olurdu.

Daha maça çıkmadan önce kırmızı kart görenler listesine adını yazardı, çıkardığında da sadece dakikayı eklerdi.
Aynen katılıyorum 10-20 dk dayanamadan kartı görürdü, İsmail'i sollardı :)
Korku akıl katilidir.

Etiketler: