Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173955 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sen bana Kerimin ilk onbir başlayıpta iyi oynadığı tek maç söylesene.
Geçen seneki gs diyorsun o takımı birinci lig takımlarının bile hepsi yenerdi
adamların pozisyonu bırak atağı yoktu geçen sene hiç bir takım bizim ilk maçta
gs yi ezdiğimiz gibi ezici bir oyun oynamadı o nedenle kerim töre örnekleri yaparken
habire o maçı örneklemeyin. o maçta alt yapıdan oyuncu çıkartsak yıldız olurdu.
Bazen o kadar garip yorumlar yapıyorsunki hani başkası yapsa es geçeceğimde sen
futbolu bilen insansın neden bazı oyunculara bu kadar saplanıyorsun. Bunca zaman oynatmamışsın
darıca kim ya onun karşısında iyi oynadı diye fener deplasmanına süreceksin bu hem sana
zarar hemde oyuncuya zarar. Böyle bir maçta zar atmaya gerek varmı. fener gibi bir takıma
karşı varlık göstermeme ihtimali göstermesinden çok daha yüksek Kerimi oynatmak büyük
ihtimal harcamak olur.
Yahu abi elimizde kanat yok baska ne yapalim

Hem Abou hemde Cenki sahaya surelim hamle oyuncusu olarak kimi süreceğiz sahaya Olcayi mi :alala:

Tamam senin dedigin olsun Hem Cenk hem Abouyla baslayip Kerimi Hamle oyuncusu olarak kullanalım
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Aslında fenerin favori gösterilmesi iyi oluyor.Bizim oyuncuların üzerindeli baskı azalıyor.Böyle maçlarda bizi saçma sapan yenilen erken goller hep bozuyor.Geçen sene fener maçı
Bu sene ki gs maçı benfica ilk yarı gençler ilk yarı hep çöp oldu.O yüzden mutlaka baskılı oynamalıyız fener  nasılsa topu bize verecek baskın atak yapıp mutlaka öne geçmeliyiz.
Golü bulup 5-10 dakika gol yemezsek oyunun yönü direk bize döner ve ordan farklı bi skorla çıkarız.
tek taktikleri geri çekilip hızlı oyuncularla kontraya çıkmak olan bunun için topu rakibe kolayca veren bir takıma karşı baskılı oynamak saniyesinde dörtlük olacağın bir maça davetiye çıkartmaktır. Kaldıki stoperlerinde yavaş birde tosiç olacak geride on kişi kalma ihtimalinde yüksek olur.
Adamların hücumcu orta sahaları yok zaten o nedenle topu savunmacılarla kapıp uzun paslarla forvetlerle buluşturma çabasındalar başka bir çözümleride yok kontrollü oyun oynayıp orta sahalarını öne çıkarttığın anda onları kendi silahlarıyla vurursun fener savunması çok kötü onları orta sahalarından koparttığın anda sudan çıkmış balık gibi oluyor
başarılı olmaları nerdeyse dört stoper iki bekle oynamaları yüzünden baskın oynasan ne olur topu gider onlara teslim edersin en mantıklısı kontrollü oynayıp ilk golü atabilmek ondan sonra fenerin savunma kurgusu dağılır. Saldırmak zorunda kalır o zaman farka bile gidebileceğimiz maç olur. sow emenike lens volkan bunların tamamı geniş alan oyuncusu dar alanda hiç bir şey yapamazlar ilerde basıp bunlara geniş alan bırakırsan bitersin. Bu şekilde oynadık bir brumayla baş edemedik. Bunların hiç biride bruma gibi çaylak değil. Vermeyeceksin o alanı
kontrollü oynayacaksın beraberlik senin için iyi sonuç onlarda ilk planda kontrollü oynar ama sonra taraftar baskısı başlar iter onları üstümüze ileri uçları ne kadar hızlıysa gerileride o kadar yavaş bırakalım bakalım abou ile nasıl baş edecekler :D

Çevrimdışı Tolga

Hüseyin Göçek şova hazırlıklı olun. Fb kaybetmesin diye herşeyi yapacak. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Çok kritik bir maç değildi aslında.

22. haftada Trabzon'un 15, Fenerbahçe'nin 13 puan gerisinde çıktığımız, başarısız bir sezonun maçıydı.

Yalnız Almeida'nın Fener'e çok golünü hatırlamıyorum ben de.

3-3 berabere biten bir derbide 2 gol atmıştı, başka var mı?
Q7 bekiri iki kere yatırıp soldan arka direğe kesip bunuda at artık demişti. Almeida Ziegler ve Volkanı topla birlikte içeri sokmuştu kötü bir kafa vuruşuydu. Direk gözünün önüne gelmiştir :)

tek taktikleri geri çekilip hızlı oyuncularla kontraya çıkmak olan bunun için topu rakibe kolayca veren bir takıma karşı baskılı oynamak saniyesinde dörtlük olacağın bir maça davetiye çıkartmaktır. Kaldıki stoperlerinde yavaş birde tosiç olacak geride on kişi kalma ihtimalinde yüksek olur.
Adamların hücumcu orta sahaları yok zaten o nedenle topu savunmacılarla kapıp uzun paslarla forvetlerle buluşturma çabasındalar başka bir çözümleride yok kontrollü oyun oynayıp orta sahalarını öne çıkarttığın anda onları kendi silahlarıyla vurursun fener savunması çok kötü onları orta sahalarından koparttığın anda sudan çıkmış balık gibi oluyor
başarılı olmaları nerdeyse dört stoper iki bekle oynamaları yüzünden baskın oynasan ne olur topu gider onlara teslim edersin en mantıklısı kontrollü oynayıp ilk golü atabilmek ondan sonra fenerin savunma kurgusu dağılır. Saldırmak zorunda kalır o zaman farka bile gidebileceğimiz maç olur. sow emenike lens volkan bunların tamamı geniş alan oyuncusu dar alanda hiç bir şey yapamazlar ilerde basıp bunlara geniş alan bırakırsan bitersin. Bu şekilde oynadık bir brumayla baş edemedik. Bunların hiç biride bruma gibi çaylak değil. Vermeyeceksin o alanı
kontrollü oynayacaksın beraberlik senin için iyi sonuç onlarda ilk planda kontrollü oynar ama sonra taraftar baskısı başlar iter onları üstümüze ileri uçları ne kadar hızlıysa gerileride o kadar yavaş bırakalım bakalım abou ile nasıl baş edecekler :D
Katiliyorum :ok: :ok:

Bu baglamda Orta alanda Atibanin yaninda Inler veya Necip ikilisinden biri ile baslamak daha mantikli olur gibi gözüküyor

Çevrimdışı Tolga

Derbi de Beck ve Tolgay oynar diye düşünüyorum.

Gökhan Gönül'ü ve Gökhan İnler'i kupa maçında oynatmazdı yoksa Şenol Hoca.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Katiliyorum :ok: :ok:

Bu baglamda Orta alanda Atibanin yaninda Inler veya Necip ikilisinden biri ile baslamak daha mantikli olur gibi gözüküyor
Başakşehir maçında başladık gördük halen niye İnler ve Necip'te ısrar ediyoruz ki? Türkiye kupasında da gördük İnler ve Necip'i? Nedir bu çift ön libero sevginiz? Sanki kanatlarımızda çok iyi top tutan adamlarımız var da orta sahayı 2 ön libero ile dolduruyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

gs yi ezdiğimiz gibi ezici bir oyun oynamadı o nedenle kerim töre örnekleri yaparken
futbolu bilen insansın neden bazı oyunculara bu kadar saplanıyorsun. Bunca zaman oynatmamışsın
darıca kim ya onun karşısında iyi oynadı diye fener deplasmanına süreceksin bu hem sana
zarar hemde oyuncuya zarar. Böyle bir maçta zar atmaya gerek varmı. fener gibi bir takıma
karşı varlık göstermeme ihtimali göstermesinden çok daha yüksek Kerimi oynatmak büyük
ihtimal harcamak olur.
Var abi Rize maçı geçen sene deplasmandaki maç.

Çevrimdışı sametbagan

ihtimal harcamak olur.
Katılıyorum sana @Necmi abi kerim oynarsa eğer gsli sinan gümüşün durumuna düşer orda
Bence olcayla başlamalı gazı da vermeli hoca bu senin maçın hayatının maçını oyna falan diye gazlamalı
Gidişata göre cenkle yer değiştirir ikinci yarı kerim de aboubacarın yerine girer 80-85 de üçüncü değişikliği de tolgay veya oğuzhanın yerine
İnleri alarak yaparız olur biter.Ne kadar formsuz olurlarsa olsunlar böyle maçları tecrübeli adamlarla oynamak lazım .gs nin durumuna düşmek istemiyorsak eğer.
Düşünsene tolgay var inler var sen gidip necibi 11 çıkartyorsun kerimi oynatmak ta buna benzer hiçbir farkı yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Katılıyorum sana @Necmi abi kerim oynarsa eğer gsli sinan gümüşün durumuna düşer orda
Bence olcayla başlamalı gazı da vermeli hoca bu senin maçın hayatının maçını oyna falan diye gazlamalı
Gidişata göre cenkle yer değiştirir ikinci yarı kerim de aboubacarın yerine girer 80-85 de üçüncü değişikliği de tolgay veya oğuzhanın yerine
İnleri alarak yaparız olur biter.Ne kadar formsuz olurlarsa olsunlar böyle maçları tecrübeli adamlarla oynamak lazım .gs nin durumuna düşmek istemiyorsak eğer.
Düşünsene tolgay var inler var sen gidip necibi 11 çıkartyorsun kerimi oynatmak ta buna benzer hiçbir farkı yok.
Olcay'ı şu haliyle 2 dk bile oynatmam. Gazla oynayacaksa bir adam zaten bıraksın bu futbolu ya da maaş almasın hayrına oynasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Takım savunması açısından Olcay'ın oynaması mantıklı olabilir. Fakat kupa maçındaki Olcay'ı gördükten sonra da ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcay'ı şu haliyle 2 dk bile oynatmam. Gazla oynayacaksa bir adam zaten bıraksın bu futbolu ya da maaş almasın hayrına oynasın.
Olcay'ı çok sevmeme rağmen bende böyle düşünüyorum. Olcay'ın başarılı olacağı bir oyun oynamıyoruz ama onunda kendine bir çeki düzen vermesi lazım. Olcayla başlamak o kanatı heba etmek demektir. Gs maçında Gg ile Olcay kanadı otoban oldu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takım savunması açısından Olcay'ın oynaması mantıklı olabilir. Fakat kupa maçındaki Olcay'ı gördükten sonra da ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Olcay fiziken ve kafa olarak bitmiş durumda, koşamıyor bile ve bu son kupa maçına özgü bişi değil sene başından beri böyle o yüzden maceraya gerek yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay'ı çok sevmeme rağmen bende böyle düşünüyorum. Olcay'ın başarılı olacağı bir oyun oynamıyoruz ama onunda kendine bir çeki düzen vermesi lazım. Olcayla başlamak o kanatı heba etmek demektir. Gs maçında Gg ile Olcay kanadı otoban oldu.
Fener GS'a göre çok daha iyi kontra atağa çıkıyorken kafası futboldan başka bi yerde olan adamla maçı direk rakibe vermiş olursun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Olcay fiziken ve kafa olarak bitmiş durumda, koşamıyor bile ve bu son kupa maçına özgü bişi değil sene başından beri böyle o yüzden maceraya gerek yok.
Elde oyuncu da yok Cenk de ilk 11 başladığı maçlarda orada verimsiz oluyor.

Bazen koca devre bitiyor adını bile duymadığım oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Yahu abi elimizde kanat yok baska ne yapalim

Hem Abou hemde Cenki sahaya surelim hamle oyuncusu olarak kimi süreceğiz sahaya Olcayi mi :alala:

Tamam senin dedigin olsun Hem Cenk hem Abouyla baslayip Kerimi Hamle oyuncusu olarak kullanalım
kanatsız oyna o zaman fenerin zaten bekleri yetersiz 4-5-1  5 linin sağına koyarsın quaresmayı o tek başına yeter serbest bırak onu oynayan tek kanadın varsa bir kanat defşirdiğin sürece on kişi kalıyorsun sahada zaten kimi koyarsan koy etkisiz kalıyor. onun yerine orta sahayı bir arttır. orta sahayı tut.  Orta sahalarına tam saha pres yaparsın pas yapamazlar. Bizim kaliteli ayaklarımız var. orta sahamız savunma yapabildiği gibi hücumuda iyi yapıyor. saldırdığımız anda hepsi hücum oyuncusuna dönüşebiliyor.
Biz ne düşünüyoruzki fener düşünsün bizi oynatmamayı.

Q7 bekiri iki kere yatırıp soldan arka direğe kesip bunuda at artık demişti. Almeida Ziegler ve Volkanı topla birlikte içeri sokmuştu kötü bir kafa vuruşuydu. Direk gözünün önüne gelmiştir :)
Bazi oyuncuların belli oyun aliskanliklari var

Mesela Quaresma Ortalarının cogunu araka direge kesiyor Almeida bunu iyi bildiği icin cok Gol atti arka direkte

Gomez ilk zamanlar bunu cozemedi ortalar hep bosa gitti sonrasinda Anladi durumu ve arka direge hareketlenmeye basladi ve Catir Catir atmaya basladi kafa Gollerini :bandit:

Cenkte bu durumu az cok bıliyor , Birileri bu durumu Aboubakara da anlatmalı.

Duran toplarda uzun adamlarimiz hemen Arka direge yoneliyor mesela Gelen topu iceri indirmek icin Ozellikle duran toplarda Aboubakarin tam Ortada kutuda olmasi lazım :busted_cop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Elde oyuncu da yok Cenk de ilk 11 başladığı maçlarda orada verimsiz oluyor.

Bazen koca devre bitiyor adını bile duymadığım oluyor.
Kerim'i oynatsın, Ömer'i oynatsın en azından pres etkinliği açısından. Cenk hamle oyuncusu olsun, sonra maçı değiştirecek adam bulamıyoruz kenardan gelecek oyun sıkıştığında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Kerim'i oynatsın, Ömer'i oynatsın en azından pres etkinliği açısından. Cenk hamle oyuncusu olsun, sonra maçı değiştirecek adam bulamıyoruz kenardan gelecek oyun sıkıştığında.
Valla ne Kerim ne de Ömer böyle maçları kaldıracak seviyede değil.

Kupa maçında goller atmış olsa da böyle bir maçta direk ilk 11'e koymak mantıklı olmaz.

Böyle maçları, baskıyı kaldırabilecek ve daha önce bu tarz maçlara çok çıkmış oyuncularla oynamak lazım. :)

Başakşehir maçında başladık gördük halen niye İnler ve Necip'te ısrar ediyoruz ki? Türkiye kupasında da gördük İnler ve Necip'i? Nedir bu çift ön libero sevginiz? Sanki kanatlarımızda çok iyi top tutan adamlarımız var da orta sahayı 2 ön libero ile dolduruyoruz.
Benfica maçında da Tolgay - Ozi - Atiba yaptık az daha Tarihi fark yiyorduk bunu da atlamayalim

Kontrollu baslamak her zaman iyidir boyle maclarda

Çevrimdışı Gokhan-

Zaten büyük maçların golcüsü kanıtlamasına gerek yok.

Eeee ben kanıtlasın mı diyorum? Büyük maçlarda gol attığını bildiğim için böyle bir şey yazdım zaten.

ŞL'de iş yaptı, Gs'yi boş geçti sıra bu maçta.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Duymamis olayim 3.cu lig takimina karsi bile Hicbir sey yapamayan adamla Baslamak Maca direkt 10 kişi baslamak anlamina gelir
.
Olcayin bu sezon sure aldigi hangi macta Takim savunmasina yardim ettiğini gördün :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla ne Kerim ne de Ömer böyle maçları kaldıracak seviyede değil.

Kupa maçında goller atmış olsa da böyle bir maçta direk ilk 11'e koymak mantıklı olmaz.

Böyle maçları, baskıyı kaldırabilecek ve daha önce bu tarz maçlara çok çıkmış oyuncularla oynamak lazım. :)
Form seviyesinin önemi yoksa Sergen'i çıkartalım madem :) Adam 3.lig kupa takımı maçındaki baskıyı kaldıramıyor deplasmanda Fener maçının baskısını nasıl kaldıracak?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Ayrıyeten Fb'nin maça  topu bize vererek başlayacağını düşünmüyorum, gol atmadan geri çekilmelerinin bir anlamı olmaz.

En başlarda baskılı oynamaya çalışacaklardır, golü bulana kadar bu baskıyı devam ettirirler, atamazlarsa bu ters teper biz atarız.

Yani ne yapıp edip ilk golü bizim bulmamız lazım, bu durumda Fb'nin tutunacak hiç bir dalı kalmayacaktır..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Tolga

Derbi de Aboubakar'ı iyi kullanmak lazım. Topu ileri de bir şekilde tutacaktır o yüzden arkasında oynayacak oyuncuların da ona yakın oynayıp onu yalnız bırakmaması lazım.

Bazen Aboubakar o kadar yalnız kalıyor ki indirdiği topları direk rakip topluyor atak yemeye başlıyoruz.

Etiketler: