Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173979 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Demba BA ve Gomez gibi golcülerimiz Fb deplasmanında sessiz kalmıştı ama Aboubakar reis bu maçla birlikte büyük maçların golcüsü olduğunu gösterecek "Ne ayaksınız la siz" temalı gol sevincini Kadıköy'de icra edecektir inşallah.

Amin..
:pray: :pray: :pray:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Efsane Yazdı Orda BEŞİKTAŞ!

Kalecisiz Koydu Orda BEŞİKTAŞ!

...........   Bozdu Orda BEŞİKTAŞ!

Kadıköy'ün EFENDİsi BEŞİKTAŞ!!!

Hoca Derbide Kerim ile baslamayi düşünüyormuş

Dogru karar :ok:

Hic değilse kenarda Hamle sansimiz olur , Cenk iyi bir Hamle oyuncusu olabilir Benfica macindaki gibi :tabe:

Dünkü Fikrimi de tekrarlayayim eger son 10 dakikaya yenik girersek , Atinci oyuna alip , Marceloyu ileri gönderelim.

Bunu sadece yenik olduğumuz maclarda degil Sikisan her macin son 10 dakikasinda uygulayabiliriz :bandit:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hoca Derbide Kerim ile baslamayi düşünüyormuş

Dogru karar :ok:

Hic değilse kenarda Hamle sansimiz olur , Cenk iyi bir Hamle oyuncusu olabilir Benfica macindaki gibi :tabe:

Dünkü Fikrimi de tekrarlayayim eger son 10 dakikaya yenik girersek , Atinci oyuna alip , Marceloyu ileri gönderelim.

Bunu sadece yenik olduğumuz maclarda degil Sikisan her macin son 10 dakikasinda uygulayabiliriz :bandit:
Derbiden sonra oynarsa Kerim ile alakalı düşüncelerini özellikle belirtmeni isteyeceğim senden Yunus Emre. Pozisyon bilgisi zayıf oyunculardan kurulu, saha içindeki dizilişi ve taktik disiplini zayıf olan Darıca tipi takımlara karşı oynamakla daha üst seviyede takımlara karşı oynamak aynı mı ;sadece yetenekle üst seviyedeki takımlara karşı başarı sağlamak mümkün mü ; Şenol Hoca'nın Kerim'in form durumuna , gelişimine etkisi ve bunun gibi birçok şeyi Fener maçında oynarsa irdeleriz genel olarak.

Çevrimdışı RevivaL

Cenk Abu q7 üçlüsünü kesin olarak görüyorum. Beck'in ve Tosic'in de 11'de çıkacağı düşünüldüğü zaman tek soru işareti Atiba ve Ozi'nin yanında olacak 3. kişinin kim olacağı.

Tolgay
İnler
Necip

Cenk Abu q7 üçlüsünü kesin olarak görüyorum. Beck'in ve Tosic'in de 11'de çıkacağı düşünüldüğü zaman tek soru işareti Atiba ve Ozi'nin yanında olacak 3. kişinin kim olacağı.

Tolgay
İnler
Necip
Hoca Kontrollu baslamayi düşünüyorsa Inler - Necip ikilisinden biri ile baslayip gidisata gore Tolagyi alacaktır

Ben hala israrla Kanatta Kerim ile baslamak gerektigini düşünüyorum , Cenk iyi bir hamle oyuncusu olur , kenardan geldiğinde daha etkili oluyor

Yada Cenkle başlayıp Kerimle de bitirebilir oda olumlu ama tam tersi daha iyi olacaktır

Derbiden sonra oynarsa Kerim ile alakalı düşüncelerini özellikle belirtmeni isteyeceğim senden Yunus Emre. Pozisyon bilgisi zayıf oyunculardan kurulu, saha içindeki dizilişi ve taktik disiplini zayıf olan Darıca tipi takımlara karşı oynamakla daha üst seviyede takımlara karşı oynamak aynı mı ;sadece yetenekle üst seviyedeki takımlara karşı başarı sağlamak mümkün mü ; Şenol Hoca'nın Kerim'in form durumuna , gelişimine etkisi ve bunun gibi birçok şeyi Fener maçında oynarsa irdeleriz genel olarak.
Kerim Geçen sezon Gs macinda gayet iyi oynamış mukemmel bir vuruşunu Muslera olaganustu bir sekilde çıkarmış ve yine ayni macta Törenin Golunde asisti yapmıştı

Hatirlatayim dedim :busted_cop:

Çevrimdışı furkankaya1903

Maçın hakemi hala belli değil... Bu tff mhk ne yapmaya çalışıyor ???

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 14:03:01 furkankaya1903 ]

Çevrimdışı sametbagan

Aslında fenerin favori gösterilmesi iyi oluyor.Bizim oyuncuların üzerindeli baskı azalıyor.Böyle maçlarda bizi saçma sapan yenilen erken goller hep bozuyor.Geçen sene fener maçı
Bu sene ki gs maçı benfica ilk yarı gençler ilk yarı hep çöp oldu.O yüzden mutlaka baskılı oynamalıyız fener  nasılsa topu bize verecek baskın atak yapıp mutlaka öne geçmeliyiz.
Golü bulup 5-10 dakika gol yemezsek oyunun yönü direk bize döner ve ordan farklı bi skorla çıkarız.

Çevrimiçi Samet Ç

Demba BA ve Gomez gibi golcülerimiz Fb deplasmanında sessiz kalmıştı ama Aboubakar reis bu maçla birlikte büyük maçların golcüsü olduğunu gösterecek "Ne ayaksınız la siz" temalı gol sevincini Kadıköy'de icra edecektir inşallah.

Amin..
Zaten büyük maçların golcüsü kanıtlamasına gerek yok.

Zaten büyük maçların golcüsü kanıtlamasına gerek yok.
Fb maci diyince Aklima Almeida geliyor :bandit:

Adam Fb maçlarında C.Ronaldo ya dönüşüyordu , Bos geçmiyordu hic :bandit:

Çevrimdışı ekrembaser

Fb maci diyince Aklima Almeida geliyor :bandit:

Adam Fb maçlarında C.Ronaldo ya dönüşüyordu , Bos geçmiyordu hic :bandit:

O almeida en kritik maçımızda 2-1 öndeyken karşı karşıya kaçırmış ferrari kırmızı yedikten sonra maçı 4-2 vermiştik ben almeidayla ilgili sadece o pozisyonu hatırlıyorum. :)

Çevrimdışı mylife1903

Supriz oyuncu lazim.

Hocayi gecen sezon hic elestirmiyorduk cok tutarliydi biraz dagildi erteleme maclsrindan sonra ama toparladi. Simdi de tolgay ve cenki hamle oyuncusu olarak tutabilir. Derbilerin kendi kahramanlari vardir insallah kerim olur bu. Karijmayi da ters kanatta kullanip senerle bogusturabilir hoca ya da olcayi atabilir senerin ustune

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben Arfa buraya gelirse tatile gelir zaten sikintili bir futbolcu antreman videolarini bakin Pariste adam hic profesyonel degil , seneye tatilden 10kg fazlayla gelir ondan sonra iki ay form almasini bekleriz.
Ntep , Gomez ve Tore gelsin super olur.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O almeida en kritik maçımızda 2-1 öndeyken karşı karşıya kaçırmış ferrari kırmızı yedikten sonra maçı 4-2 vermiştik ben almeidayla ilgili sadece o pozisyonu hatırlıyorum. :)
Ne güzel muhteşem bir yemek yemiş Türk kahvemi yudumluyordum üstüne bunu hatırlatman hoş oldu mu şimdi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Ne güzel muhteşem bir yemek yemiş Türk kahvemi yudumluyordum üstüne bunu hatırlatman hoş oldu mu şimdi?

Genelde rüyamda fener maçlarını gördüğümde bu pozisyonun çeşitli versiyonlarına görürüm her fener maçı kesin gelir aklıma almeidanın kulaklarını iyi bi çınlatırım. :) Afiyet olsun bu arada.
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 14:25:27 ekrembaser ]

Çevrimdışı emre_1978

Supriz oyuncu lazim.

Hocayi gecen sezon hic elestirmiyorduk cok tutarliydi biraz dagildi erteleme maclsrindan sonra ama toparladi. Simdi de tolgay ve cenki hamle oyuncusu olarak tutabilir. Derbilerin kendi kahramanlari vardir insallah kerim olur bu. Karijmayi da ters kanatta kullanip senerle bogusturabilir hoca ya da olcayi atabilir senerin ustune

Sürpriz oyuncular

Aboubakar
Quaresma
Fabri
Beck

:)

Fabri penaltı kurtaracak, Beck Aboubakar'a asist yapacak, Quaresma Kadıköy'de ilk golünü atacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok kritik bir maç değildi aslında.

22. haftada Trabzon'un 15, Fenerbahçe'nin 13 puan gerisinde çıktığımız, başarısız bir sezonun maçıydı.

Yalnız Almeida'nın Fener'e çok golünü hatırlamıyorum ben de.

3-3 berabere biten bir derbide 2 gol atmıştı, başka var mı?

Çevrimdışı ekrembaser

Çok kritik bir maç değildi aslında.

22. haftada Trabzon'un 15, Fenerbahçe'nin 13 puan gerisinde çıktığımız, başarısız bir sezonun maçıydı.

Yalnız Almeida'nın Fener'e çok golünü hatırlamıyorum ben de.

3-3 berabere biten bir derbide 2 gol atmıştı, başka var mı?

Süper finalde 1-0 kazandığımız maç

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Kerim Geçen sezon Gs macinda gayet iyi oynamış mukemmel bir vuruşunu Muslera olaganustu bir sekilde çıkarmış ve yine ayni macta Törenin Golunde asisti yapmıştı

Hatirlatayim dedim :busted_cop:
sen bana Kerimin ilk onbir başlayıpta iyi oynadığı tek maç söylesene.
Geçen seneki gs diyorsun o takımı birinci lig takımlarının bile hepsi yenerdi
adamların pozisyonu bırak atağı yoktu geçen sene hiç bir takım bizim ilk maçta
gs yi ezdiğimiz gibi ezici bir oyun oynamadı o nedenle kerim töre örnekleri yaparken
habire o maçı örneklemeyin. o maçta alt yapıdan oyuncu çıkartsak yıldız olurdu.
Bazen o kadar garip yorumlar yapıyorsunki hani başkası yapsa es geçeceğimde sen
futbolu bilen insansın neden bazı oyunculara bu kadar saplanıyorsun. Bunca zaman oynatmamışsın
darıca kim ya onun karşısında iyi oynadı diye fener deplasmanına süreceksin bu hem sana
zarar hemde oyuncuya zarar. Böyle bir maçta zar atmaya gerek varmı. fener gibi bir takıma
karşı varlık göstermeme ihtimali göstermesinden çok daha yüksek Kerimi oynatmak büyük
ihtimal harcamak olur.

Çevrimdışı Tolga

transfer yapılırsa şl için yapılır hiç şl de oynama şansı olmayan bir oyuncuyu alacağımızı hayal etmeyin bence.
Zaten gelmesini istemiyorum Necmi abi bize daha net işler yapacak bir kanat oyuncusu lazım da tabi devre arası öyle birini bulmak zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı furkankaya1903

Hakem Hüseyin Göçek
Konu kilit

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet mac sayfasinda Derbinin hakemi %99 Huseyin Gocek olur demiştim :busted_cop:

Tahminim doğru cikti Derbinin dudugu Huseyin Gocek :lol: :lol:

Çevrimdışı alimm

Hüseyin Göcek FB karnesi :  23 Maç 17G 5B 1M
Hüseyin Göcek Beşiktaş karnesi: 15Maç 8G 2B 5M
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: