Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9174026 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Aboubakar : Fenerbahçe yi Bana Bırakın
Sezona tutuk başlayıp ardından kritik maçlarda attığı gollerle Beşiktaş'a hayat veren Aboubakar, şimdi gözüne Fenerbahçe'yi kestirdi. Derbiye özel olarak kendini hazırlayan ve antrenmanlar dışında da ekstra çalışmalar yapan Kamerunlu yıldız, “Bu zorlu karşılaşmada mücadele gücümüzü tümüyle sahaya yansıtabilmek için takım halinde özel hayatımıza dikkat ediyoruz ve kendimize çok iyi bakıyoruz” dedi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'tan Arjen Robben bombası!

Beşiktaş, Avrupa futbolunu sallayacak bir transfer için düğmeye bastı :busted_cop:

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkılması halinde büyük oynamayı planlayan Beşiktaş, geçtiğimiz sezon transferden sorumlu Erdal Torunoğulları aracılığı ile nabız yokladığı Arjen Robben için yeniden harekete geçiyor.

Bayern Münih’te yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından yeniden takıma dönen Hollandalı yıldızı Devler Ligi’ndeki gidişata göre transfer etmek isteyen Kartal’da mutlaka kanat oyuncusu isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in de transfere gözü kapalı onay verdiği belirtildi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisi kadrosu şekillendi

VERGİ SİSTEMİ KOZ OLARAK KULLANILACAK

Bayern Münih ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Arjen Robben transferinde bu kozu kullanmayı planlayan başkan Fikret Orman, yıldız oyuncudan alacaklarına karşılık devre arasında bonservisini almasını isteyecek.

Orman bunun yanı sıra şu anda yıllık 6,5 milyon Euro kazanan ama bu rakamın yüzde 47,5’luk kısmını vergiye bırakan 32 yaşındaki futbolcuya Türkiye’de kulüplere uygulanan vergi sistemini anlatıp eline çok daha fazla kazanacağı bir rakam sunacak.

Başkan Orman’ın Hollandalı yıldızın transferinde Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkılması halinde kazanılacak 6,5 milyon Euro’nun tamamını kullanmayı planladıkları da öğrenildi.

Öte yandan Orman ve kurmaylarının önümüzdeki günlerde Robben ve diğer listedeki futbolcuların menajerleri ile görüşmek için Avrupa’ya gideceği öğrenildi.

BAYERN MASAYA ÇAĞIRMADI: RIBERY İLE UZATTILAR, ROBBEN'İ ES GEÇTİLER

Başkan Fikret Orman’ın vazgeçemediği ve Siyah-Beyazlı formayı giydirmeyi hayal ettiği Arjen Robben, bu sezon Bayern Münih forması ile Bundesliga’da 7, Şampiyonlar Ligi’nde de 3 maça çıktı.

Oynadığı 10 karşılaşmada 4 kez ağları sarsan Robben, daha önce yaptığı açıklamada; “Münih’te çok mutluyum. Ailem de burada çok rahat. 2017’ye kadar sözleşmem var ve gönlüm kalmaktan yana. Tabi bazen futbolda bazı şeyler çok hızlı gelişebiliyor” demişti.

Ancak Bayern Münih kulübünün sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki Frank Ribery ile sözleşme uzatmasına karşın Robben ile hala masaya oturmaması oyuncu ile yollarını ayıracak şeklinde yorumlanıyor.

Habertürk
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

dün maçları falan takip etmedim ismaylll kırmızı görmüş bize karşı oynama ihtimali kalmamış büyük bir yıkım içindeyim kim koyacak şimdi başı haa kim koyacak  :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

dün maçları falan takip etmedim ismaylll kırmızı görmüş bize karşı oynama ihtimali kalmamış büyük bir yıkım içindeyim kim koyacak şimdi başı haa kim koyacak  :bawling:

O görevinin ilk kısmıydı.

Bugünkü antrenmanda da Hasan Ali'yi sakatlayıp, bize karşı sol beksiz çıkmalarını sağlayacak.  :tabe:

Çevrimiçi Kapkarakartal

İsmayilllllllllllllllllllllllll içerdemisin ?  :bandit:

Beşiktaş, Avrupa futbolunu sallayacak bir transfer için düğmeye bastı :busted_cop:

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkılması halinde büyük oynamayı planlayan Beşiktaş, geçtiğimiz sezon transferden sorumlu Erdal Torunoğulları aracılığı ile nabız yokladığı Arjen Robben için yeniden harekete geçiyor.

Bayern Münih’te yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından yeniden takıma dönen Hollandalı yıldızı Devler Ligi’ndeki gidişata göre transfer etmek isteyen Kartal’da mutlaka kanat oyuncusu isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in de transfere gözü kapalı onay verdiği belirtildi.

Bayern Münih ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Arjen Robben transferinde bu kozu kullanmayı planlayan başkan Fikret Orman, yıldız oyuncudan alacaklarına karşılık devre arasında bonservisini almasını isteyecek.

Orman bunun yanı sıra şu anda yıllık 6,5 milyon Euro kazanan ama bu rakamın yüzde 47,5’luk kısmını vergiye bırakan 32 yaşındaki futbolcuya Türkiye’de kulüplere uygulanan vergi sistemini anlatıp eline çok daha fazla kazanacağı bir rakam sunacak.

Başkan Orman’ın Hollandalı yıldızın transferinde Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkılması halinde kazanılacak 6,5 milyon Euro’nun tamamını kullanmayı planladıkları da öğrenildi.

Öte yandan Orman ve kurmaylarının önümüzdeki günlerde Robben ve diğer listedeki futbolcuların menajerleri ile görüşmek için Avrupa’ya gideceği öğrenildi.

Başkan Fikret Orman’ın vazgeçemediği ve Siyah-Beyazlı formayı giydirmeyi hayal ettiği Arjen Robben, bu sezon Bayern Münih forması ile Bundesliga’da 7, Şampiyonlar Ligi’nde de 3 maça çıktı.

Oynadığı 10 karşılaşmada 4 kez ağları sarsan Robben, daha önce yaptığı açıklamada; “Münih’te çok mutluyum. Ailem de burada çok rahat. 2017’ye kadar sözleşmem var ve gönlüm kalmaktan yana. Tabi bazen futbolda bazı şeyler çok hızlı gelişebiliyor” demişti.

Ancak Bayern Münih kulübünün sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki Frank Ribery ile sözleşme uzatmasına karşın Robben ile hala masaya oturmaması oyuncu ile yollarını ayıracak şeklinde yorumlanıyor.

Habertürk
Vergi dahil 6.5 milyon € alıyormuş

%47,5 vergi düşünce 3.4 milyon € falan alıyor

3.5 milyon € verelim gelsin is basi yapsın hemen :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada geçen seneki gibi psikolojik üstünlük yine Fener'e geçmiş, haberiniz olsun:  :lol:

http://www.fanatik.com.tr/2016/11/30/psikolojik-ustunluk-fenerbahce-de-1264943

Bayılıyorum şu psikolojik üstünlüğe ve hayatını sığ yazılarla kazanan adamların psikolog edasıyla bunu analiz etmesine.   :)

Bu arada geçen seneki gibi psikolojik üstünlük yine Fener'e geçmiş, haberiniz olsun:  :lol:

http://www.fanatik.com.tr/2016/11/30/psikolojik-ustunluk-fenerbahce-de-1264943

Bayılıyorum şu psikolojik üstünlüğe ve hayatını sığ yazılarla kazanan adamların psikolog edasıyla bunu analiz etmesine.   :)
Yinemi Psikolojik üstünlük ahahahaaa :kop:

Çevrimdışı tangaz

O görevinin ilk kısmıydı.

Bugünkü antrenmanda da Hasan Ali'yi sakatlayıp, bize karşı sol beksiz çıkmalarını sağlayacak.  :tabe:

işte o zaman içerdeyim mesajını net verir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

rivayete göre fb maçında deplasman tribününde bilet alanlar arasında ismayll de varmış. rahat rahat ooooo ismaylll köybaşı fenere koybaşı tezahüratı yapabilmek için atıldığına dair duyumlar varmış  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

rivayete göre fb maçında deplasman tribününde bilet alanlar arasında ismayll de varmış. rahat rahat ooooo ismaylll köybaşı fenere koybaşı tezahüratı yapabilmek için atıldığına dair duyumlar varmış  :D

Çok belli olmasın diye Fenerbahçe tribününe sokuyoruz onu bu maçta.

Rakip tribündeki ofsaytı, pardon ahengi, bozacak.

Çevrimdışı tangaz

Çok belli olmasın diye Fenerbahçe tribününe sokuyoruz onu bu maçta.

Rakip tribündeki ofsaytı, pardon ahengi, bozacak.

tosiç saplayınca dayanamaz ooo ismayll köybaşı fenere koybaşı die başlar bağırmaya bu mal sonra ağır dayak yer  :lol:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı mylife1903

tosiç saplayınca dayanamaz ooo ismayll köybaşı fenere koybaşı die başlar bağırmaya bu mal sonra ağır dayak yer  :lol:
Aksam aksam uyuz oldum herife, yapti ismaelligini. Ne guzel kaptan cikmissin iki uc tane gol at ilk11 yap derbi macta. Omkadar beyin enjekte ettirdi mahmut uslu buna, gene yetmedi. Eksisozlukte basligini okuyam da keyfim yerine gelsin, fbliler korumustur simdi ahaha

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sezon başındaki transfer döneminde Sosa'nn gitme ihtimali üzerine sıkça dile getirmiştim değeri o ara şimdikinin 2 katı daha azdı Ryad Boudebouz 14 maç 6 gol 3 asist takımının zaten 20 golü var ilaç olurdu ilaç.

[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 11:53:28 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı tangaz

Aksam aksam uyuz oldum herife, yapti ismaelligini. Ne guzel kaptan cikmissin iki uc tane gol at ilk11 yap derbi macta. Omkadar beyin enjekte ettirdi mahmut uslu buna, gene yetmedi. Eksisozlukte basligini okuyam da keyfim yerine gelsin, fbliler korumustur simdi ahaha

hiç keyfim yok reis ismayllsiz bir derbi kayıp bir derbidir. şimdi yenilince renkliler kaptansız çıktık yenilmemiz normal bize operasyon yapılıyor diyecekler  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

hiç keyfim yok reis ismayllsiz bir derbi kayıp bir derbidir. şimdi yenilince renkliler kaptansız çıktık yenilmemiz normal bize operasyon yapılıyor diyecekler  :bandit:
Yahu tffye biz basvursak, iptal edilse o kirmizi kart, magduruz yaaa
Senelerce bu tiple oynadik offf
Bir derbi keyfim vardi. Topu birakip 3 adim geri atip orta kesme kalkismalarini izleyecektim ismaelin, ofsayti bozmalarini, geri paslarini, cins cins top sisirmelerini, adami kanattan bindirirken arkadan seyretmesi ise paha bicilmez

Çevrimiçi Kapkarakartal

istiyorum :D

Bu iki cezayirliyi söyleye söyleye getirtcez  :icool:   Ryad Boudebouz ve Ghezal

Çevrimdışı OrhanAker

Bu iki cezayirliyi söyleye söyleye getirtcez  :icool:   Ryad Boudebouz ve Ghezal
Hazır kanat bakıyoruz ghezzal zorlanır umarım.Tabi o bizi istermi bilmiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bir derbi keyfim vardi. Topu birakip 3 adim geri atip orta kesme kalkismalarini izleyecektim ismaelin, ofsayti bozmalarini, geri paslarini, cins cins top sisirmelerini, adami kanattan bindirirken arkadan seyretmesi ise paha bicilmez

aslında ertelenebilir cezası temiz çocuk kötü niyeti yok ne yapıyorsa salaklığından yapıyor bence ertelenmeli cezası ama Dick ilk 11 garantisi veriyorsa  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

elin dicki oynatır mı abi sence İsmaelllli çözmüş adam neredeyse odunla kovalayacak  :evillol:

Çevrimdışı underworld

Ghezal'e bakınca hep aklıma töre geliyor o yüzden uzak dursun diyorum ama Ryan olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Harbiden Boyko da gelecek ama benim umudum var ondan
Ah be Sosa gitmeseydi ne iyi olurdu Oğuzhan la Pas Organizasyonu'nu Fevkalade yapıyorlardı
Dzsudzsak ı alma ihtimalimiz varsa oda takıma kazandırılmalı.
tek isteğim Gomez Töre sosa Devre arası gelsin ama imkansız gibi
Çok arıyoruz bu 3 lüyü.
Eminmisin :alala:
Geçen sene Sosanın katkısı muazamdı. Ama bu katkı senin dediğim şekilde pas organizasyonu değildi
aç geçen seneki tiki taka gollerimiz bak sosayı o gollerin neresinde göreceksin :D
bizim geçen seneki pas organizasyonu genel olarak ozi atiba olcay üçlüsü arasında geçerdi bazen buna
Töre katılırdı top son olarak Gomez yada ozi tarafından kaleye sokulurdu. ama pas organizasyonu dediğin oyun şekli içinde
göremeyeceğin iki oyuncu sosa ve quaresma olurdu. sosa oyunu direk topla driplink yapar bir iki adam geçer ya asist yapar yada
kendi atardı. Topu kendi getirmiyor illaki birilerinden pas alıyor ama kesinlikle o tiki takalar içinde olmuyordu bunlar.
gol ve asistlerine bak istersen Kaldıki Törenin nesini arıyorsun şu Beşiktaş taraftarının hayali kahraman yaratma
huyu artık bir kaybolsa iyi olur. Gerçekten emek vermiş olanlara yazık oluyor.

Çevrimdışı Gokhan-

Demba BA ve Gomez gibi golcülerimiz Fb deplasmanında sessiz kalmıştı ama Aboubakar reis bu maçla birlikte büyük maçların golcüsü olduğunu gösterecek "Ne ayaksınız la siz" temalı gol sevincini Kadıköy'de icra edecektir inşallah.

Amin..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Habertürk
birisi bu haberi yapana robbeni şlde oynatamayacağımızı söylemeli :D

Etiketler: