Daha önce yazdım bir takımda bu kadar formsuz adam olmaz aynı zamanda, bunda hocanın payı büyüktür diye ama bir geri dönüş alamadım kimsedim, o yüzden tekrar tekrar irdelemek istemiyorum.
iyide bu formsuzkul takım çapında oluyorsa zaten bilimsel olarak olması gereken bir şey
@atalay bunu daha iyi anlatır. Takımın formunun yükselme ve düşme periyodları vardır. Bizdeki sorun bu değil.
Hoca burda en son suçlanacak kişi bile değil. Avrupa kupası oynayan nerdeyse tüm oyuncularda ciddi düşüş
var bu konuda quaresmaya büyük saygı duyuyorum onda bu düşüş görünmedi. birde bunun üstüne kampı kaçıran bir sürü
yeni oyuncu var. Dahada ötesi bu takıma 10 oyuncu girdi hepsinin birbiriyle adaptasyonu var. Şimdi bu sürede bunlar
telafi edilirmiydi evet edilirdi. Ama edilememeside hocanın sorumluluğu değil anormal şekilde sakat verdik
ve sakatlıktan yeni dönen yeterli olmayan oyuncu sayısıda fazla ve bunun üstüne en yoğun ve sıtresli sezonu
geçiriyoruz. Birilerini her zaman suçlamak kolay işdir. Birini günah keçisi ilan edersin vicdanın rahat olursun.
bir iki oyuncu sakatlığı telore edilebilir ama sen ilk 11 den 6-7 oyuncundan uzun süreli faydalanamayacak şekilde
sakat veriyorsan bu ne öngörülebilir. nede önlemi alınabilir.