Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164203 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lig tv maç saat 20 ye alınsın barca Real maçı var diye tffye başvurmuş umarım kabul edilmez maçların saat ve günü önceden belirlendi diye hiçbir talebimizi kabul etmiyolardı
Lig tv kafasına göre ayarlıyordu zaten şimdi iyice ince ayar çekmeye başlamış, parayı veren düdüğü çalar bu ülkede..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Oğuzhanla, Eslemle, Muhammedle oynayalım, yenilelim. Benim için problem yok. Türkiye Kupası umrumda bile değil.

Çevrimdışı Alper1903

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/803571787992858624

Ben yakin tarihte bu kadar (her gun) Turk takimini paylastiklarini hatirlamiyorum. Nazar degdirecekler desem de insanin hosuna gidiyor. Demek ki cumartesileri CL magazin yayini olsa hep bizi gosterecekler  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhanla, Eslemle, Muhammedle oynayalım, yenilelim. Benim için problem yok. Türkiye Kupası umrumda bile değil.
Geçen sene as kadroyla oynadık elendik bari bu sene gençleri oynatalım bir şeye benzesin en azından durumlarını görmüş oluruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ne kadar çok Beşiktaş düşmanı var arkadaş.

Şampiyonlar ligi sabah akşam Beşiktaş'ı paylaşıyor Beşiktaş şu kadar zamandır yenilmiyor.

Beşiktaş'ın stadı şöyle.

Quaresma çok etkili oyuncu diye.

Hem şampiyonlar liginde hem Türkiye liginde nağmalubuz bi Real Madrid bide biz varız.

Her maçta gol atan 3 takımdan biriyiz (Real,Beşiktaş,Leipzig)

Fair finansal zımbırtısına rağmen etkili transferler yapıyoruz yanlış transferlerimizde olmuyor değil oluyor yanlış transfer yapmayan takım yok dünyada.

Klüp borç batağından çıktı geldi sponsor doldu taştı her tarafımız diğer branşlarımızda da yükselişteyiz.

Renklilere,medya'ya,hakemlere herkese korku salmış durumdayız.

Türkiye'de bizim sayemizde futbol oynanmaya başlandı konuşulmaya başlandı.

Bizim sayemizde doğru işler yapılmaya başlandı bizden sonra rize,ts stadlarını hibrit yaptılar gs ve fb'de yapıcakmış galiba yeni sezonda.

Herkes'in kıskandığı bir klüp haline geldik.

Hakemleri,mhk,tff,medya,renkliler hepsini yenmeye başlamışken bide içimizde ki irlandılar çıktı geldi divanda'da var bunlardan tüpgaz'ın adamları :)

Alayınız gelsin farketmez Alayınıza trivela :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben yakin tarihte bu kadar (her gun) Turk takimini paylastiklarini hatirlamiyorum. Nazar degdirecekler desem de insanin hosuna gidiyor. Demek ki cumartesileri CL magazin yayini olsa hep bizi gosterecekler  :icool:
Quaresma'nın payı büyük bir pazarlama markası Avrupa için, Gomez olsaydı bu sene onuda bolca görürdük..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Geçen sene as kadroyla oynadık elendik bari bu sene gençleri oynatalım bir şeye benzesin en azından durumlarını görmüş oluruz.

Aynen öyle 3 ayda 60 dakika seyretmekle genç oyuncular hakkında yargıya varılmaz. Hem seyredelim görelim hem de onlar tecrübe kazansın varsa içlerinde birşey dışarı çıksın.

Çevrimdışı levitate

Allah aşkına Pelle'yi kiralayın ya gene menajerlerin eline düştük

Çok zor ama denesinler bari
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Iste ucuz mal alacak kadar zengin olmayacan abi
Değiliz zaten abi sıkıntı orada, pogba elinde patladı diyoruz ama ne patlaması adamlar forma satışlarından bonservis bedelini çıkartı üstüne bir de kar etti daha ne olsun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence de kiralasınlar @Yusuf Tekeli  buna çok sevinebilir  :evillol:
Korku akıl katilidir.

pelle deli para alıyor çinden gelmez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Güzel düşünce ama çok yüksek maaşı alamayız

Çevrimdışı Alper1903

Quaresma'nın payı büyük bir pazarlama markası Avrupa için, Gomez olsaydı bu sene onuda bolca görürdük..

Belki de 2. devre ust turda onun da paylasimini yaparlar belli mi olur abi  :D (sadece temenni tabi)

Çevrimdışı levitate

Gruptan çıkarsak şampiyonlar ligi falan deriz belki gelir :D Tabi o kadar parayı bırakıp buraya gelenin akıl sağlığından şüphe ederim :D
bipbipbupbup

Jelena Karleusa : "Beşiktaş taraftarları hiç merak etmeyin. Tosic bu hafta sonu en iyi oyuncu olacak. Söz veriyorum."

https://twitter.com/karleusastar/status/803571052622254080

Ooo yenge elleriyle hazırlıcak tosic'i derbiye :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

biz zengin bir kulübüz verebiliriz. drogba çinde yıllık 10 milyon kazanıyordu geldi gomez italyada deli para kazanıyordu getirdik pek ala pelleyi de getirebiliriz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

Andrija Zivkovic vardı bi ara Benfica'ya gitti en son oynuyor mu orada?

Oynamıyorsa onu da kiralayak :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Karijma olmasa paylasmazlar zaten. Marka fitbolcu adam

Çevrimdışı underworld

Pelle mi, alırım bir dal.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

biz zengin bir kulübüz verebiliriz. drogba çinde yıllık 10 milyon kazanıyordu geldi gomez italyada deli para kazanıyordu getirdik pek ala pelleyi de getirebiliriz.
Abi gomez > pelle diyorum o yüzden Gomez gelmeli

Çevrimdışı mylife1903

Gecen seneden beri millet karijmayi burda gomerken ne diyordum. Yemin ediyorum @Serhat Akkaya kendi kendimi seedecem, alintilayacam yani

Gomucuye cikti adimiz herkes gomerken burda karijmanin arkadinda bu adami uzmeyin, bakin besiktasin parayla yapilamauacak reklamini yapiyor, marka futbolcu uefa kura cekimine gonderilsin falan yazan ben degil miydim?

Aha gorduk iste. Heriflerin quaresma disinda saygi duydugu oyuncumuz yok, tanidiklari da yok.

Çevrimdışı tangaz

Abi gomez > pelle diyorum o yüzden Gomez gelmeli

cv evet ama son durumuna bakmak lazım ama adam avrupa şampiyonasında gomezden üstündü bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gecen seneden beri millet karijmayi burda gomerken ne diyordum. Yemin ediyorum @Serhat Akkaya kendi kendimi seedecem, alintilayacam yani

Gomucuye cikti adimiz herkes gomerken burda karijmanin arkadinda bu adami uzmeyin, bakin besiktasin parayla yapilamauacak reklamini yapiyor, marka futbolcu uefa kura cekimine gonderilsin falan yazan ben degil miydim?

Aha gorduk iste. Heriflerin quaresma disinda saygi duydugu oyuncumuz yok, tanidiklari da yok.
Haklısın abi ben de gömüyordum vurdumduymazlığından dolayı ama şu an avrupada birilerine say desek 3.oyuncuyu sayamazlar takımda o yüzden isimler önemli bilinirlik ve marka açısından, Gomez, Quaresma, İsmayeeeelll gibi adamlar önemli o yüzden  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bunun adı hat-trickkk  :claps:

Etiketler: