Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161730 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi önemi yok, hiç süre almayanlar oynatacak zaten

olay o değil kış mevsiminde dahi çok geç saatlerde maç yapılmasını doğru bulmuyorum ben yazın sıcak dersin akşam iyidir dersin eyvallah da kışın çok saçma
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

olay o değil kış mevsiminde dahi çok geç saatlerde maç yapılmasını doğru bulmuyorum ben yazın sıcak dersin akşam iyidir dersin eyvallah da kışın çok saçma

Saat 14 : 00 de oynasınlar çok mu zor , Başakşehirin maçı birazdan başlayacak Amasya güzel bi şehir inşallah kazanırlar..

Türkiye de fazla bilinmeyen nadide güzel şehirilerimizden birisidir.

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahçe maçında hasan ali,şener,souza ve topala doğru baskı yapmak ve kanatlarla bağlantılarını kesmek lazım bu isimler en fazla top kullanan dörtlü.
Güzel yerleşip doğru yerde pres yaparsak fenerbahçeyi baya zorlarız çünkü başka oynayacakları bir oyun yok.
fenerimi zorlarız :alala:
bizim kulübede oturanlar bile o saydığın isimlerden daha kaliteli
onlar bizi zorlasın adamlar ölmüş ölüyü diriltmeye uğraşıyorlar.
Kazansalar bile bir yol olmadığını biliyorlar. Tek çıkar yolları Beşiktaşın kırılması
bir samsun faciası daha yaşaması başka türlü Beşiktaşı durduramayacaklarının
farkındalar. onlar bile TRde Beşiktaşı yenebilecek bir takım olmadığını iyi biliyorlar.
başka yollardan durdurma derdindeler ama buda artık olması imkansız Beşiktaşı artık kıramazlar
zayıf yanımız kalmadı en önemlisi ekonomik güçtü Beşiktaş artık onlardan bu yöndede daha
güçlü ne yapalım sistem bu şekilde kurulmuş parasal gücün varsa karşında kimse duramaz
iki senedir Basının hakemlerin sana olan tavrı nasıl değişti. eskiden derbi öncesi Beşiktaş taraftarı
tepki gösterirde alal acale fenerin bilet satışları durdurulup ceza kesilebilirmiydi. Yada
eskiden olsa quaresma o haraketten sonra sarı almadan kurtarırmıydı bırakın haraketi olmasa bile sarı
gösterecek bir bahane bulurlardı. biz iki senedir o kadar 3 sarılı kilit oyuncumuz varken hiç
eksik düşmedik.
artık Beşiktaş taraftarınında kendisini bir sorgulaması lazım bu ülke kapitalist ve kapitalistlerde kapitali sever
ve kapital bizde gücü elinde tutuyorsan onu son noktasına kadarda kullanırsın
bunun renkliler çoktan farkına vardılar birde biz varsak olay çözülecek.
basit bir örnek adamların en önemli derbi bileti 107 liradan satılıyor. ve hala boşluklar
var bizim sıradan maç biletlerimiz o paradan satışa çıkıyor ve dakikalar içinde tükeniyor.
işte bu bir pastadır öylecene ortada dururken herkesin ağzını sulandırır. Bilmediğiniz
bir şey basının rengi yoktur. Geçen sene biz fenerle çarpışırken ve fener kaybetme durumunda
çok şey kaybedecekken nerdeydi o renkli basın fenerin askerleri gıkları bile çıkmadı.
neden çünkü ordaki piyonlar sadece patronları ne derse onu yapar. Patronlarıda pastanın kokusunu aldı.
turkuaz grubu çıkan yasaklama kararından sonra ortalığı normalde ateşe verirdi ama sesleri bir iş günüyle
sınırlı kaldı sonra dön geri yaptılar şimdi şirin görünmek için yırtınıyorlar. canlı yayın haklarını aldıkları
basket maçımıza muhabir gönderemediler sütüdyodan yayın yapıp komik duruma düştüler genede gıkları
çıkmadı.
Yönetim bu işi iyi yapıyor bu senenin sloganı efendi Beşiktaş aslında uslu anlamında değil biz bu ligin sahibiyiz
tek gücüyüz demek bunu sürekli kafaya çakıyorlar Bu ligi biz yönetiyoruz diyorlar.
sportif başarı taraftar için önemli üst ligde bunun önemi yok orda önemli olan güçtür.
renkliler bırakın bizi başakşehir osmanlı gibi takımların bile gerisinde kaldılar. bunların sinyalini sürekli veriyorlar.
Artık atın kafanızdan renkli fobisini onlar öldü artık üzerlerine toprak atılıyor.
lig yeniden şekilleniyor ve biz en öndeki koltuğa oturduk. ayakta kalanlar düşünsün.

Çevrimdışı tangaz

Saat 14 : 00 de oynasınlar çok mu zor , Başakşehirin maçı birazdan başlayacak Amasya güzel bi şehir inşallah kazanırlar..

Türkiye de fazla bilinmeyen nadide güzel şehirilerimizden birisidir.

hatta bölgenin en yeşil şehirlerinden biri sanırım. 2011 yılında amasya kiraz festivalinden bir koli export kiraz hediye gelmişti hayatımda yediğim en iyi kirazdı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hatta bölgenin en yeşil şehirlerinden biri sanırım. 2011 yılında amasya kiraz festivalinden bir koli export kiraz hediye gelmişti hayatımda yediğim en iyi kirazdı...

Amasya ' şeftali , elma , kiraz falan bunlar zaten çok güzel olur. ordan aldığın şeftaliyi elinle direk ortadan ikiye rahatlıkla ayırırsın suyu falan akmaz..

Ayrıca şehrin tam göbeginden yeşil ırmak geçiyor , ırmak kenarı evlerinin kattığı bi hava .. Zaten çok tarihi bi şehir.

O bölge ' nin en yeşil yeri benim memleket tokat / erbaa olması lazım. Adam eksen yetişir topraklar çok verimli.

Çevrimiçi Necmi

Niye herkes bu rahat lafını kullanıyor?
çünkü artık herkes rahat da ondan kaybetsen ne olur kaybettiğin bir şey yok.
Beşiktaş taraftarı Artık eziklikten çıkıyor
günü değil bütünü yaşıyoruz. Çıkar oynarız kazanırsak koyar cebimize 3 puanı yolumuza devam ederiz
yok yenildikmi bir sonraki maça bakarız kaybımız yok Esas önemli olan kiev maçı.
Artık derbi fobisi kalmıyor eskisi gibi yenelimde sonra ne olursa olsun mantığı bitti
bu ligde 76 puanı geçen şampiyon olur. al o puanlarıda kimden alırsan al.

Çevrimdışı tangaz

Amasya ' şeftali , elma , kiraz falan bunlar zaten çok güzel olur. ordan aldığın şeftaliyi elinle direk ortadan ikiye rahatlıkla ayırırsın suyu falan akmaz..

Ayrıca şehrin tam göbeginden yeşil ırmak geçiyor , ırmak kenarı evlerinin kattığı bi hava .. Zaten çok tarihi bi şehir.

O bölge ' nin en yeşil yeri benim memleket tokat / erbaa olması lazım. Adam eksen yetişir topraklar çok verimli.

sivasta bulunduğum dönem tokata ve erbaa epey gitmiştim. tokat kebabımı güzel sivas kebabı mı  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maçta absürt bir şey olmazsa Bu Fenerbahçe bizi yenemez.
Şener , kjaer ve Skrtel hattı bence bomba savunma arkalarına atacağımız toplarla çok etkili olmamızı bekliyorum, eğer üstümüze gelirlerse enteresan bir skorla kazanabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Seni ayrı tutuyorum o zaman bir daha rahat lafını ciddi olarak kullananlara sopayla dalıcam çünkü :) Geçen yazdım, çocuk Benfica'ya üç atarız dört atarız diyor bir de her maç tribünde olan birisi bu maçtan sonra yakalayamadım yakalasaydım fena yapacaktım :)
yanlışmı demiş 3 atmadıkmı. :alala:
bunda garip olan ne var sen kalkıp avrupa sıralamasında 9. sırada olan bir takıma
3 atabileceğine inanıyorsan bu kötü değil iyi bir şey. Bu senin futbolda geldiğin yeri gösterir.
Demekki atabiliyormuşuz şimdi artık yememeyide öğreneceğiz her şey adım adım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sivasta bulunduğum dönem tokata ve erbaa epey gitmiştim. tokat kebabımı güzel sivas kebabı mı  :D

Sivas kebabını çok önce yemiştim tadını şimdi kıyas yapacak kadar hatırlamıyorum 14 yaşında falandım , mesela ben patlıcan sevmeyen birisiyim ama tokat kebabında tadı Et den daha lezzetli oluyor çok güzel bişey :) herkese tavsiye ederim ...

Yazın gittiğimde Sivas kebabını kesinlikle tadacagım tekrardan.. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çünkü artık herkes rahat da ondan kaybetsen ne olur kaybettiğin bir şey yok.
Beşiktaş taraftarı Artık eziklikten çıkıyor
günü değil bütünü yaşıyoruz. Çıkar oynarız kazanırsak koyar cebimize 3 puanı yolumuza devam ederiz
yok yenildikmi bir sonraki maça bakarız kaybımız yok Esas önemli olan kiev maçı.
Artık derbi fobisi kalmıyor eskisi gibi yenelimde sonra ne olursa olsun mantığı bitti
bu ligde 76 puanı geçen şampiyon olur. al o puanlarıda kimden alırsan al.
Bence 82 puanla şampiyon olacağız, şimdiden buraya yazıyorum Necmi abi 24 galibiyet 10 beraberlikle 82 puanla şampiyon olacağız

Çevrimdışı tangaz

Sivas kebabını çok önce yemiştim tadını şimdi kıyas yapacak kadar hatırlamıyorum 14 yaşında falandım , mesela ben patlıcan sevmeyen birisiyim ama tokat kebabında tadı Et den daha lezzetli oluyor çok güzel bişey :) herkese tavsiye ederim ...

Yazın gittiğimde Sivas kebabını kesinlikle tadacagım tekrardan.. :)

aslında neredeyse aynılar ama sivaslılar kebap bizim der tokatlılar ise bizim der ve diğer şehrin kendisinden çaldığını iddia ederler ve tatlı tatlı çekişirler o bakımdan şey ettim  :D

Çevrimiçi Necmi

hıncal dünya tarihinin en çakal en sinsi spor yazarıdır. mesela Beşiktaş çok kötü giderken bize bir övgüler bir methiyeler öyle böyle değil amacı bırakın kötü giden kötü gitsin uyanmasınlardır, şayet iyi gidiyorsak da biyerlerden karıştırayım çomak sokayımdır amacı şimdi de hocadan vurmaya çalışıyor...
iyi ya işte bize kazma kürek daldığına göre demekki korkutuyoruz o zaman doğru yoldayız :D
istediği yerden vurmayı deneyebilirler. Biz arkalarında durduğumuz sürece yapabilecekleri bir şey yok
anca havladıklarıyla kalırlar. Bir söz vardır havlayan köpek ısırmaz denir. Havlayan köpek korkuyor demektir.
korkmasa sessizce gelip paçandan kapar :D

Çevrimdışı tangaz

Bence 82 puanla şampiyon olacağız, şimdiden buraya yazıyorum Necmi abi 24 galibiyet 10 beraberlikle 82 puanla şampiyon olacağız

pazar günü aynı şeyi ben de düşündüm sanırım 82 puanda kalacağız gibi yanii hatta ben iç sahada 17de 17 yapmayı ümidediyordum ama bu hususta hayal kırıklığı yaşıyorum, senin de kulaklarını çınlattım pazar günü ben 17de 17 derken sen abi yapamayız o kadar falan diyordun sene başında o diyalog aklıma geldi ve kulaklarını çınlattım  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aslında neredeyse aynılar ama sivaslılar kebap bizim der tokatlılar ise bizim der ve diğer şehrin kendisinden çaldığını iddia ederler ve tatlı tatlı çekişirler o bakımdan şey ettim  :D

Abi tokat ve sivas zaten neredeyse aynı iklim kebap ortak olsun sıkıntı yok :)

Bu arada hafta sonu ki maçı hiç düşünmüyorum ben aklım Kiev maçında.. Topçular biraz dinlensin kafası rahat çıksın maça fb bizimle en iyi berabere kalır..

benfica ve başakşehir ile berabere kaldı diye bu takımın kusurlu olduğunu düşünmüyorum , devre arasına bu şekilde gitmek önemli takviyelerle takım zaten güçlenecek eksik yerlerimiz çok bariz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence 78 puanla şampiyon oluruz.

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydın
Öncelikle dün için yazdıklarımdan benim gibi alınan olduysa kusura bakmayın.
Benim de zayıf yanım da bu çabuk kızıyorum belki söylenenler çok doğru belki gömenler çok haklı
Ama konu Beşiktaş olunca pisleşiyorum gözüm kimseyi görmüyor tekrar kusura bakmayın bilmeden kimseyi kırdıysam :)

Çevrimdışı OrhanAker

fenerimi zorlarız :alala:
bizim kulübede oturanlar bile o saydığın isimlerden daha kaliteli
onlar bizi zorlasın adamlar ölmüş ölüyü diriltmeye uğraşıyorlar.
Kazansalar bile bir yol olmadığını biliyorlar. Tek çıkar yolları Beşiktaşın kırılması
bir samsun faciası daha yaşaması başka türlü Beşiktaşı durduramayacaklarının
farkındalar. onlar bile TRde Beşiktaşı yenebilecek bir takım olmadığını iyi biliyorlar.
başka yollardan durdurma derdindeler ama buda artık olması imkansız Beşiktaşı artık kıramazlar
zayıf yanımız kalmadı en önemlisi ekonomik güçtü Beşiktaş artık onlardan bu yöndede daha
güçlü ne yapalım sistem bu şekilde kurulmuş parasal gücün varsa karşında kimse duramaz
iki senedir Basının hakemlerin sana olan tavrı nasıl değişti. eskiden derbi öncesi Beşiktaş taraftarı
tepki gösterirde alal acale fenerin bilet satışları durdurulup ceza kesilebilirmiydi. Yada
eskiden olsa quaresma o haraketten sonra sarı almadan kurtarırmıydı bırakın haraketi olmasa bile sarı
gösterecek bir bahane bulurlardı. biz iki senedir o kadar 3 sarılı kilit oyuncumuz varken hiç
eksik düşmedik.
artık Beşiktaş taraftarınında kendisini bir sorgulaması lazım bu ülke kapitalist ve kapitalistlerde kapitali sever
ve kapital bizde gücü elinde tutuyorsan onu son noktasına kadarda kullanırsın
bunun renkliler çoktan farkına vardılar birde biz varsak olay çözülecek.
basit bir örnek adamların en önemli derbi bileti 107 liradan satılıyor. ve hala boşluklar
var bizim sıradan maç biletlerimiz o paradan satışa çıkıyor ve dakikalar içinde tükeniyor.
işte bu bir pastadır öylecene ortada dururken herkesin ağzını sulandırır. Bilmediğiniz
bir şey basının rengi yoktur. Geçen sene biz fenerle çarpışırken ve fener kaybetme durumunda
çok şey kaybedecekken nerdeydi o renkli basın fenerin askerleri gıkları bile çıkmadı.
neden çünkü ordaki piyonlar sadece patronları ne derse onu yapar. Patronlarıda pastanın kokusunu aldı.
turkuaz grubu çıkan yasaklama kararından sonra ortalığı normalde ateşe verirdi ama sesleri bir iş günüyle
sınırlı kaldı sonra dön geri yaptılar şimdi şirin görünmek için yırtınıyorlar. canlı yayın haklarını aldıkları
basket maçımıza muhabir gönderemediler sütüdyodan yayın yapıp komik duruma düştüler genede gıkları
çıkmadı.
Yönetim bu işi iyi yapıyor bu senenin sloganı efendi Beşiktaş aslında uslu anlamında değil biz bu ligin sahibiyiz
tek gücüyüz demek bunu sürekli kafaya çakıyorlar Bu ligi biz yönetiyoruz diyorlar.
sportif başarı taraftar için önemli üst ligde bunun önemi yok orda önemli olan güçtür.
renkliler bırakın bizi başakşehir osmanlı gibi takımların bile gerisinde kaldılar. bunların sinyalini sürekli veriyorlar.
Artık atın kafanızdan renkli fobisini onlar öldü artık üzerlerine toprak atılıyor.
lig yeniden şekilleniyor ve biz en öndeki koltuğa oturduk. ayakta kalanlar düşünsün.
Abi sadece tek maç özelinde bakmıştım ben olaya bambaşka bir yerlere gitmiş :D
Ben sadece yapabildiklerini yazdım futbol rakiple oynanır gerekli önemi vermen lazım.çıkalım oynayalım onlar bize önlem alsın demek biraz kolaya kaçmak bence :) Başakşehir maçında gördük orta saha da hiç bir hazırlık yapılmamış emre çıkana kadar felç olduk.
kaldı ki bizde iyi oynamıyoruz :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkese günaydın
Benim de zayıf yanım da bu çabuk kızıyorum belki söylenenler çok doğru belki gömenler çok haklı
Ama konu Beşiktaş olunca pisleşiyorum gözüm kimseyi görmüyor tekrar kusura bakmayın bilmeden kimseyi kırdıysam :)

Ben o tip durumlarda artık heskes içini boşaltana kadar buralarda görünmemeye gayret ediyom , BJK 2 - 3 hafta kaybetse uğramam heralde buralara.

Çevrimiçi Necmi

Yine klasik kimi transfer edelim nasıl yapacağımızın çözümünü de verseydiniz keşkeciler gelmiş ben de sizi bekliyordum :) farkındayım FFP'de olduğumuzun sağır sultan biliyor ben ucuz etin yahnisi olmasın diyorum neden her mesajımı deccal görmüş insan gibi karşılıyorsun? :)
elinde harcayacak 3 yokken 3e 5e bakmamak bomboş bir konuşmadır @Serhat Akkaya
her mesajın altı boş kalınca insan otomatikman yönleniyor. Bak FFP de olduğumuzu sağır sultan bile biliyormuş ama sen daha öğrenememişsin.
senin söylediklerin yanlış şeyler değil ama bazen doğruları yapmak içinde şartlar gerekiyor bu şartlara
ulaşamadığındada zar atarsın belki düşeş gelir en kötü dübeş veya dörtcar gelme ihtimali var.

Çevrimdışı tangaz

Abi tokat ve sivas zaten neredeyse aynı iklim kebap ortak olsun sıkıntı yok :)

Bu arada hafta sonu ki maçı hiç düşünmüyorum ben aklım Kiev maçında.. Topçular biraz dinlensin kafası rahat çıksın maça fb bizimle en iyi berabere kalır..

benfica ve başakşehir ile berabere kaldı diye bu takımın kusurlu olduğunu düşünmüyorum , devre arasına bu şekilde gitmek önemli takviyelerle takım zaten güçlenecek eksik yerlerimiz çok bariz.

tokat sivasa nazaran baya ılıman kalır iklim hiç aynı değil. ben de fener maçını çok önemsemiyorum da kiev maçında klasik bir beşiktaş finishi görmekten ne yalan söyleyim tırsıyorum. devre arası önemli takviye kısmından emin değilim devre arası kolay kolay önemli isim bulmak kadroya katmak zor iş ancak şu olur da tutarsa bilemem mesela interde gabigol die genç bir brezilyalı kanat var adamlar 30 milyona aldılar oynatmıyorlar alırsın bunu 1,5 yıl kiralık yetiştirip vereyim size dersin adam da çıkar katkı verir amenna onun dışında takımında oynayan adamı koparmak zor oynamayanlarda istisnalar dışında etkisizler zaten ya da geniş rotasyonda takımları bırakmak istemiyorlar falan filan...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tokat sivasa nazaran baya ılıman kalır iklim hiç aynı değil. ben de fener maçını çok önemsemiyorum da kiev maçında klasik bir beşiktaş finishi görmekten ne yalan söyleyim tırsıyorum. devre arası önemli takviye kısmından emin değilim devre arası kolay kolay önemli isim bulmak kadroya katmak zor iş ancak şu olur da tutarsa bilemem mesela interde gabigol die genç bir brezilyalı kanat var adamlar 30 milyona aldılar oynatmıyorlar alırsın bunu 1,5 yıl kiralık yetiştirip vereyim size dersin adam da çıkar katkı verir amenna onun dışında takımında oynayan adamı koparmak zor oynamayanlarda istisnalar dışında etkisizler zaten ya da geniş rotasyonda takımları bırakmak istemiyorlar falan filan...

İşte abi Gabigol , Gökhan Töre , Brahimi bide dün sevilla lı stoper den bahsedilmişti . Ben topçuyu bilmiyorum ama bilenler iyi diyor , bu tip fırsatları yakalayıp eksik yanlarımızı yama yapmamız lazım..

İnsanları birazda tefirgin eden TS , Antalya , Adanaspor ve aklıma gelmeyen maçlarda skor olarak ve oyun olarak üstün durumdaylen 4 - 5 - 6 yapmamamız ve bu durum apaaçık forvet daha doğrusu son vuruş bitiriş kısmında sorun yaşadığımızı gösteriyor..

Abobubakar ı severim ama Şampiyonluğa giden takımın forveti bitirecek olay bu kadar basit.

* Bu arada Aynen abi sivas aşırı soğuk Türkiye ' nin en soğuk şehri olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Herkese günaydın

gel buraya  :D

off yaa hemen pes ettin şöyle dişli bir tartışmacı kalmadı bi ara @tuncaboylu mücadele ediyordu ama o da balıkhapı stoklarını tüketip inzivaya çekildi  :bandit:

Çevrimdışı panic13

elinde harcayacak 3 yokken 3e 5e bakmamak bomboş bir konuşmadır @Serhat Akkaya
her mesajın altı boş kalınca insan otomatikman yönleniyor. Bak FFP de olduğumuzu sağır sultan bile biliyormuş ama sen daha öğrenememişsin.
senin söylediklerin yanlış şeyler değil ama bazen doğruları yapmak içinde şartlar gerekiyor bu şartlara
ulaşamadığındada zar atarsın belki düşeş gelir en kötü dübeş veya dörtcar gelme ihtimali var.

@Necmi abi FFP işinin bir de denk bütçe boyutu var. UEFA ile anlaşmamızın sadece bonservis şartı kalkıyor. Önümüzdeki sezon da denk bütçe şartını sağlamamız gerekiyor. Allah göstermesin, bu yıl şampiyon olamaz ve USD 55 milyonu bulan gelirden mahrum kalırsak belki yine bonservissiz ve uygun transfer peşinde koşacağız. Allah'tan başkan tüccar adam... İstediğin kadar kağıt üzerinde başarılı ol, USD 400 milyon borçla gelir kalemin olmadıktan sonra burnunu dışarıya çıkaramazsın.

Ayrıca, mesele 3-5'e bakma iyisini al meselesi değil sadece, bize 2 net+1 opsiyon adam lazım: Stoper+Kanat+Net golcü. "3'e 5'e bakmadan" alacağımız adam için serbestse en az EUR 4-5 milyon, kontratlı ise en az EUR 6-7 milyon bonservis ödememiz gerek. Kaldıki yurtdışındaki algımız bayağı bozuldu, iyi oyuncuların çok ucuza geleceğini de düşünmüyorum. 2-3 pozisyona vereceğimiz değil EUR 10 milyon, EUR 5 milyon bile büyük para. Bu hesapları iyi yapmak lazım.

Herkes, başta Serhat, kulübümüz için en iyisini istiyor. Kaldı ki Serhat'ın, Tangaz'ın, mylife1903'ün eleştirileri genelde doğru noktalar. Ama bazen içinde bulunduğumuz şartları ıskalıyoruz gibi geliyor bana.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Herkese günaydın
Sen mi pislestin allaala @tangaz reis ne diyo bu @sametbagan gozum gormuyor diyor. Tartismaya bilen girmemisti cocuk.
Alinmis neden alinmissa.

Yahu @sametbagan neden alindin guzel kardesim. Biz nesemizi bulmaliyiz burda disarida hayat acimasiz besiktas disinda

Etiketler: