Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9160339 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Hoca formsuz bence ve bazı şeyleri göremiyor bunuda başka alanlara çekerek atlatmaya çalışıyor, yönetimin yapacağı açıklamaları yapmaması lazım o topa girmesi gereken Beşiktaş basın sözcüsüdür, futbolcuların eline ya zaten çok yorgunuz hoca da öyle diyor diye koz veriyorsun böyle konuşarak.

Nasıl bu yeterli mi?  :D
İşin içine kepçe girmediği müddetçe problem yok  :)
Kürek iyidir , güzeldir .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş falan bahane, Hıncal da farkındaki bu sene Galatasaray'ın son şansı.

Avrupa'ya katılamadıkları ve kombine satamadıkları sene 60 milyon euro maaş ödemesi yapıyorlar, bu sene CL'ye kalamazsa Galatasaray 4-5 sene belini doğrultamaz ve sıra takımı olarak kalır.

Dikkate almaya değmez o yüzden, boşverin gitsin.
Ne Aspor u ne türevlerini dinliyor okuyor alıyor takip ediyorum, kafam rahat burada birileri yazdıkça o böyle demiş şu şöyle demiş diye duyuyorum, dediğin gibi dikkate almaya değmez, görmezden gelmek en güzel cevap..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Harbi çok komik görsen hepsi muhteşem süper star :) Olmadı futbolcu çocukları için ayrı bir kategori açsınlar oraya hoca atasınlar :D

Hoca olarak da eski futbolcularımızdan birinin oğlunu koyarız hem, güzel bir sinerji olur.

Çevrimdışı OrhanAker

Fenerbahçe maçında hasan ali,şener,souza ve topala doğru baskı yapmak ve kanatlarla bağlantılarını kesmek lazım bu isimler en fazla top kullanan dörtlü.
Güzel yerleşip doğru yerde pres yaparsak fenerbahçeyi baya zorlarız çünkü başka oynayacakları bir oyun yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca olarak da eski futbolcularımızdan birinin oğlunu koyarız hem, güzel bir sinerji olur.
Türkiye'de muhteşem bir potansiyel var ama yıllardır bunu göremeyip  tek bir adım atmayan hükümetler ve devlet sporun şu an ki halinin en büyük sorumlusudur. İspanya'nın nüfusu kaç ki her alanda başarılı (Basketbol, Futbol,Tenis, Motorsporları, Bisiklet) atletler oyuncular çıkartabiliyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Fener maçında yerleşim sorunu yapmazsak rahat bir galibiyet alırız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fener maçında yerleşim sorunu yapmazsak rahat bir galibiyet alırız...
Niye herkes bu rahat lafını kullanıyor?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Türkiye'de muhteşem bir potansiyel var ama yıllardır bunu göremeyip  tek bir adım atmayan hükümetler ve devlet sporun şu an ki halinin en büyük sorumlusudur. İspanya'nın nüfusu kaç ki her alanda başarılı (Basketbol, Futbol,Tenis, Motorsporları, Bisiklet) atletler oyuncular çıkartabiliyor..

ispanyanın 50 milyon falan nüfusu var abi daha kötü bi ülkeden örnek ver  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ben şahsen totem deniyorum  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben şahsen totem deniyorum  :D
Seni ayrı tutuyorum o zaman bir daha rahat lafını ciddi olarak kullananlara sopayla dalıcam çünkü :) Geçen yazdım, çocuk Benfica'ya üç atarız dört atarız diyor bir de her maç tribünde olan birisi bu maçtan sonra yakalayamadım yakalasaydım fena yapacaktım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ferdinand zamanıdnaki tezahurattan ötürü belki de.

Müjde Müjde size.

Ferdinant'tan müjde size.

Zarif sağlam esnek öper.

Rahat öper.

Müjdeee.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ferdinand zamanıdnaki tezahurattan ötürü belki de.

Müjde Müjde size.

Ferdinant'tan müjde size.

Zarif sağlam esnek öper.

Rahat öper.

Müjdeee.
Madida'ydı o :)
Doğru ilk hali Ferdinand'dı. Ama öper yerine koyar diyorlardı sanırım :) Sonradan evrim geçirdiyse bilemem :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih_

Kiew maç biletleri satışa çıktımı bilen varmı.

Çevrimdışı tangaz

bireysel hatalarla çok derbi puanı/ları kaybettik son yıllarda umarım bireysel hatanın olmadığı bir maç olur bizim için, fenerliler de bol bol bireysel hata yapsınlar mümkünse ellerini korkak alıştırmasınlar  :D

Çevrimdışı panic13

günaydın arkişler,

Fener maçını rahat alırız, sallarız 3-5 tane.

dün sormuştum, cvp gelmemiş idi; Nartallo'nun Petrol Ofisinde oynerken, top kendi ceza sahası içinde oynanırken hakemin düdük çaldığını sanıp, topu elleri ile kaldırmak sureti ile penaltıya sebep olması olayını hatırlayanlar fav.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş falan bahane, Hıncal da farkındaki bu sene Galatasaray'ın son şansı.

Avrupa'ya katılamadıkları ve kombine satamadıkları sene 60 milyon euro maaş ödemesi yapıyorlar, bu sene CL'ye kalamazsa Galatasaray 4-5 sene belini doğrultamaz ve sıra takımı olarak kalır.

Dikkate almaya değmez o yüzden, boşverin gitsin.

hıncal dünya tarihinin en çakal en sinsi spor yazarıdır. mesela Beşiktaş çok kötü giderken bize bir övgüler bir methiyeler öyle böyle değil amacı bırakın kötü giden kötü gitsin uyanmasınlardır, şayet iyi gidiyorsak da biyerlerden karıştırayım çomak sokayımdır amacı şimdi de hocadan vurmaya çalışıyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

Madida'ydı o :)
Doğru ilk hali Ferdinand'dı. Ama öper yerine koyar diyorlardı sanırım :) Sonradan evrim geçirdiyse bilemem :D

Koyar ayıp oluyor, öpmek sevgiyle gerçekleştirilen bir eylem.  :D

Fener'i seve seve yeneceğiz.  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi dikkatli oku o zaman olmadı mı bir daha oku c.tesi maç sonundan başlayarak bir daha oku.  haa 3e kadar sayabiliyorsan ona yapabileceğim bişey yok  :bandit:
Sen, ben, o abi. Ahah ipligimiz pazara cikti abi dorduncuyu bulsakda daltonlari olustursak mesela ben en iriniz olarak avarel dalton olurdum, serhat en tersimiz olarak joe dalton olurdu

Ya da mfo
Ben kel kontejyanindan mazhar olurdum
Sakin olan sen ozkan
Serhat da fuat olurdu
Bu yeni yazdigimiz sarkiyi okurdum

Peki peki anladik
Sen neymissin be abi a a a

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız altyapıda amma torpil dönüyor ha, herkes oğlunu yerleştirdi.  :)
Amokachininkiler ne yapiyor acaba

Çevrimdışı mylife1903

Derbiyi kazandıracakların başında Şenol Hoca geliyor. Sizin gömücü grup kimi gömdüyse o hafta iyi işler çıkardı Serhat. Hafiften hocaya da biraz dokundurmak lazım.
Hocayi ekskavatorle gomenler var ama elisi hep revacta, dikkat cekiyor. Fenni gomucuyuz hand made calisiyoruz.

Hoca formsuz bence ama toparlanacaktir. Biraz da sanki keyfi yok adamin. Yardimci lazim mesela zago

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Hoca formsuz bence ve bazı şeyleri göremiyor bunuda başka alanlara çekerek atlatmaya çalışıyor, yönetimin yapacağı açıklamaları yapmaması lazım o topa girmesi gereken Beşiktaş basın sözcüsüdür, futbolcuların eline ya zaten çok yorgunuz hoca da öyle diyor diye koz veriyorsun böyle konuşarak.

Nasıl bu yeterli mi?  :D
Basin sozcusu kim bu kulubun?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burayı herkes okuduğu için yazıyorum E spor dünyasına Türkiye'de belkide dünyada ilk giriş yapan spor takımıydık ama bu sene hiç bir takımla anlaşmadık bizim aksimize Fenerbahçe ve GS bu sene birer takım satın alarak lige ve E-Spor dünyasına giriş yaptılar, öncü bir takım olarak başladığımız işi yarım bırakmak Beşiktaş'a yakışmadı, bir çok ünlü futbol ve spor kulübü 76'ers, Schalke, PSG gibi takımlar bu arenaya giriş yapmışken bizim sessiz kalmamız hoş değil, umarım bireysel bir çabanın yerine yönetim düzeyinde bir önem verilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burayı herkes okuduğu için yazıyorum E spor dünyasına Türkiye'de belkide dünyada ilk giriş yapan spor takımıydık ama bu sene hiç bir takımla anlaşmadık bizim aksimize Fenerbahçe ve GS bu sene birer takım satın alarak lige ve E-Spor dünyasına giriş yaptılar, öncü bir takım olarak başladığımız işi yarım bırakmak Beşiktaş'a yakışmadı, bir çok ünlü futbol ve spor kulübü 76'ers, Schalke, PSG gibi takımlar bu arenaya giriş yapmışken bizim sessiz kalmamız hoş değil, umarım bireysel bir çabanın yerine yönetim düzeyinde bir önem verilir..
Pektemek'in 1 sezonluk maaşına Avrupa'da ses getirecek kadro kurulur ve muhteşem bir popülarite elde edilir genç nesil arasında, Dünya futboldan ibaret değil yeni akım e spor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

sanal spor mu olur yahuu  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Onları safları sıklaştırırken biz yazın transfer döneminde geç kaldık ve 2 bölgeyi(Stoper ve kanat) eksik kapattık, takım iyiyken bunları söyleyince gömücü oluyoruz ama gerçekler bu, vurup geçeceksin gözlerinin yaşına bakmadan. Devre arasında 3-5 e bakmadan sağlam transferler yapılmalı ikinci yarı çok daha çetin geçecek, biz her zaman sahada kazanan taraf olduk ve öyle olmaya devam etmeliyiz en azından şu 2-3 senelik süreçte.
3e 5e bakmadan nasıl yapacağımızın çözümünüde verseydin keşke.
ffp de olduğumuzumu unuttun yoksa laf olsun beri gelsin diyemi konuşuyorsun.

Etiketler: