Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156169 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu haberlerde çıkıp görmek istediği futbolcuyu söyleyen kazazede veya hasta gençlerin acaba dilekleri yerine geliyormudur ya demin bir küçük kardeşimiz çıktı Show haberde Beşiktaş'lı kazada tek bacağını kaybetmiş tek dileği Q7 ile tanışmakmış. @Necmi
Bir cogu gerçekleşiyor , Kulup haberdar olursa Maca bile davet ediyor , Tabi bu haberleri Futbolcularin ve kulubun resmi hesaplarına da yazmak gerekiyor cok daha etkili oluyor o şekilde..

Sosyal medyanin gücünu kullanmak lazim.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Muhattaaassam sol ayayiylaann, baraja carptirma feynki atti. Bu golden sonra bir oyuncu ilk11 baslamalidir. Bak gomuyorsun diyorsunuz, ismaeli gomdum gomdum kullerinden dogdu herif. Bizim macta sol tarafi otaban yapar. Cok korkuyorum oynayacak diye hatta titriyorum

Bu da ayrı bir konu, İsmail bizi satıp gittiği için hala kızgınım ve rakipte çekindiğim topçuların en başında geliyor umarım bizim maçta oynamaz Lens, Volkan falan hikaye eğer ismail oynarsa 5'lerler bizi.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cursedofdragon

İnş Adriano oynayabilir Fb maçında

Lens oynayabilecek durumda mi bilen var mi ?

Adriano oynamazsa Beck oynar , Orada Lens te olsa Volkan da olsa Becki Patates eder :by2:

lens oynuyabilecek deniyorda sow formda van persie formda lens'i nereye koyucak ?

Muhattaaassam sol ayayiylaann, baraja carptirma feynki atti. Bu golden sonra bir oyuncu ilk11 baslamalidir. Bak gomuyorsun diyorsunuz, ismaeli gomdum gomdum kullerinden dogdu herif. Bizim macta sol tarafi otaban yapar. Cok korkuyorum oynayacak diye hatta titriyorum
:evillol: :evillol: :lol:

Tribünlerin sürekli GG'ye oynayacağını varsayarak ve Şenol Güneş'in de bunu düşünerek Beck'i oynayatacğını düşünüyorum. Kiev deplasmanında da GG oynar.

O da bir taktik işte taraftar gökhan ile uğraşırken biz oyunumuzu oynucaz taraftar gerilecek.

lens oynuyabilecek deniyorda sow formda van persie formda lens'i nereye koyucak ?
Hepsi oynasa da Sow oynamasa daha iyi herifin bosu yok bize :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

ölü bamyadır o :D  :evillol:
Simdi bunlar ismaeli koyacak yer bulamiyorlar ama ismaeli bunlar tanimiyor. 6sene on koltuktan izledik yahu malimizi biliyoruz biz.

Simdi olacak olan soyle. Fb baskili baslar ismael ofsayti bozar takariz, fb olmayan penaltidan skoru esitler, tam ilk yari biterken ismail bir topu direk ceza sahasinin ustune uzaklastirir tek pasi kontrol eden abu golu yapar. Ikinci yari sonlara dogru olmayan faulden bir yan top yeriz golu. Tam mac boyle bitecek derken karijmanin iceri kestigi topu kafasiyla kaleciye oynamak isteyen ismael koybasi topu kendi aglari ile bulusturur, golun santrasi yapilmaz.

Bizim taraftarlar da kadikoyu ismail koybasi ismail koybasi tezahuratiyla inletir.

Fb taraftari ikiye bolunur yarisi ismaili gomerken, kalanlari ismailin milli futbolcu oldugunu, tempolu oldugunu anlatmaya calisir.

Bu da ayrı bir konu, İsmail bizi satıp gittiği için hala kızgınım ve rakipte çekindiğim topçuların en başında geliyor umarım bizim maçta oynamaz Lens, Volkan falan hikaye eğer ismail oynarsa 5'lerler bizi.
Oynasin oynasinda Quaresma bi içinden gecsin Isonun :icool:

Simdi bunlar ismaeli koyacak yer bulamiyorlar ama ismaeli bunlar tanimiyor. 6sene on koltuktan izledik yahu malimizi biliyoruz biz.

Simdi olacak olan soyle. Fb baskili baslar ismael ofsayti bozar takariz, fb olmayan penaltidan skoru esitler, tam ilk yari biterken ismail bir topu direk ceza sahasinin ustune uzaklastirir tek pasi kontrol eden abu golu yapar. Ikinci yari sonlara dogru olmayan faulden bir yan top yeriz golu. Tam mac boyle bitecek derken karijmanin iceri kestigi topu kafasiyla kaleciye oynamak isteyen ismael koybasi topu kendi aglari ile bulusturur, golun santrasi yapilmaz.

Bizim taraftarlar da kadikoyu ismail koybasi ismail koybasi tezahuratiyla inletir.

Fb taraftari ikiye bolunur yarisi ismaili gomerken, kalanlari ismailin milli futbolcu oldugunu, tempolu oldugunu anlatmaya calisir.

abi  güzel senaryoda  güvenemiyorum yani :D

Benfica maçında aksakallı dedin bitti bu iş 3-0 dedin 30.cu dakikada 3-0 oldu :D

Çevrimdışı mylife1903

Bozuk saat bile günde iki kere doğru gösteriyor yani çok ta şeyapmamak lazım :icool:
Senin abunun gol dakikalarina da bakalim yahu ayni saatlerde olmasin

Çevrimdışı Berat

:kop: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

abi  güzel senaryoda  güvenemiyorum yani :D

Benfica maçında aksakallı dedin bitti bu iş 3-0 dedin 30.cu dakikada 3-0 oldu :D
3 u gorunce sevincten benfikayi sormadik iste meger 3-3mus olay. Onun robot resmi var ama ben bi ruyalanacam ona

Çevrimdışı Gokhan-

Abi yüzüne konuş  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahahajajajj abi öldürdün ya beni

Çevrimdışı mylife1903

Abi yüzüne konuş  :icool:
Bir ismael deel tabi

Ismaili ivan dragonun apolluyu yaptigi gibi yapabilirim ama abu olunca daha bi raki1 mucadelesi olur gibi hakem karariylan.
Futbol sahasinda tirstigim tek adam en sevdigim futbolculardan biri olan toftingdi

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Gokhan-

Bir ismael deel tabi

Ismaili ivan dragonun apolluyu yaptigi gibi yapabilirim ama abu olunca daha bi raki1 mucadelesi olur gibi hakem karariylan.
Futbol sahasinda tirstigim tek adam en sevdigim futbolculardan biri olan toftingdi

Danimarka'lı  eni boyuna denk sarı oğlan değil miydi abi o.

Haaa resimde ki de Tofting'miş benim aklımda hep saçlı hali kalmış.
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2016, 20:12:14 Gokhan- ]

Çevrimdışı mylife1903

Danimarka'lı  eni boyuna denk sarı oğlan değil miydi abi o.
He ortasahada 5metrekare yer kaplardi yanina gravesini de koydugunda offf ataturk baraki

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir ismael deel tabi

Abi bu ne yahu insan değil bu moralim bozuldu :evillol:

Çevrimdışı sametbagan

Birincisi abou sadece benim değil ikincisi elmayla armutu kıyasladın ya helal diyorum sana
Elinizden gelse adamı taksimdeki saat satan kavruk tenli kardeşlerimize benzetecen ya neyse
Siz gömücüler alıngan şirin serhat hariç sen neşeli şirin ve bilmiş şirin @tangaz her yanlış yorum size elektrik yol ve su olarak geri gelecektir.

Çevrimdışı sametbagan

Gol oldu galiba
ama kendi kalene çünkü aynı takımdayız unuttun galiba  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Birincisi abou sadece benim değil ikincisi elmayla armutu kıyasladın ya helal diyorum sana
Elinizden gelse adamı taksimdeki saat satan kavruk tenli kardeşlerimize benzetecen ya neyse
Siz gömücüler alıngan şirin serhat hariç sen neşeli şirin ve bilmiş şirin @tangaz her yanlış yorum size elektrik yol ve su olarak geri gelecektir.
Forumu kotu okumaktan sifir @sametbagan tipe(burda t9 basmisim tipe falan olmayacak- sana yazilacakti ne sacma tablet bu), eylulde butunlemeye beklerim. Kavruk tenli saatci benzetmesi yapilmisti hemi de alingan sirin tarafindan yahu.

Benzetmezi yapildi, moderasyonu alindi, esprisi yapildi, hatta capsi bile yapildu yahu

[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2016, 20:23:43 mylife1903 ]

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı Mavi Tuna

Doğru oyun formatı ve rakibi iyi analiz edersek bu maçtan puan ya da puanlar çıkarırız.

Fenerbahçe iyi değil ama Dick doğru formatı oynatıyor. Bazen takımını süper olmasına gerek yok doğru formasyon ile Türkiye şartlarında bir çok takımı rahatlıkla yenebilirsin. Şu anda kazandıları için her şey süt liman. Dünki açıklamalar bile bunun bir belirtisi. Hem Dick hem Uslu fikstür önemli değil deyip laf çakıyor. Adamlar havlu atacakken lige ortak oldular. Bizim bu maç özelinde kayıp etsek bile çok etkilenmeyiz ama Feneri yenersek onlar sendeler. Bu maç bu açıdan önemli. Kendilerine olan güveni düşürmek adına ve sürekli iç saha vurgularını yıpratmak adına bu maçı çiddi anlamda kazanmamız gerekiyor. Tabi bu maçı biz kazanırsa takım özgüveni adına çok iyi bir gelişme okur. 12 yıldır Kadıköye yenemediğin adamları yenmiş olursun ve oyuncular taraftarın gözünde farklı bir noktaya da gelir.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Etiketler: