Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154990 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de Nartallo atardı.

Neyse, şakası bir yana Nartallo lafını çok duyuyorum bu aralar, İnönü'deki her maçını izledim kendisinin.

Gençler bilmez, tarif edeyim:

Kendisi Beşiktaş'a gelmiş en iyi kafa vuran santraforlardan biriydi.

Olivier Bierhoff'a denkti diyeyim, gözünüzde canlansın.

Nartallo'nun sıkıntısı ayaklarındaydı, sadece koşarken değil yürürken de büyük sıkıntı yaşıyordu sahada.

Pas falan zaten veremiyordu, ayağına gelen paslarda bariz bir denge sıkıntısı yaşıyordu.

Top tekniği sıradan bir nalburdan kötüydü, Ersan Martin'in daha radikaliydi.

Şimdi Aboubakar'la falan karşılaştıranlar var, izlememişler Nartallo'yu.

Boş muhabbet yani, gülüp geçin.
İki dk eğlenemeyecek miyiz? Ne bu ciddiyet? Ayrıca nalburlara hakaret etmen hiç hoş olmamış..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

@mylife1903 beni de atlıyor burada bir sürü kişi free die roman yazarken ben yerden yere vuruyordum

Ben de diyordum nöstaderden bir şey olmaz diye...kariyerinde hiç kimse bonservis vermemiş, sözleşmesini uzatmamış adam tam kontrat oyuncusu vasat kelimesinin karşılığı

Çevrimdışı tuncaboylu

İki dk eğlenemeyecek miyiz? Ne bu ciddiyet? Ayrıca nalburlara hakaret etmen hiç hoş olmamış..

Havada bir manipülasyon kokusu alıyorum.  :bandit: :bandit:

Hakaret mi etmişim nalburlara?  :alala:

Ayrıca benim de nalbur arkadaşlarım var.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok ilginçtir ki, Balotelli dışında sene başında bizimle adı geçen hiç bir santrafor iyi performans sergilemiyor.

Gomez, Remy, Bony, Mbokani; hepsi tırt bir sezon geçiriyorlar.

Balotelli de hızlı başladı ama arkası kesildi.

Hiç bir maçın 7+ bitmediği bir iddia kuponunda 7+ maç bulmaya çalışmışız gibi hissediyorum şu anda.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu pozisyondan ben de bahsettim ama fotoğrafı yoktu. topa havadayken değilde düşerken vuracaktı.  aynısını adana maçında da kaçırdı

Abi maç özetinde izlemen lazım top'u havadayken kafasıyla yere doğru vurması gerekiyordu yere düşünce hemen volkan babacan çıktı kapattı açıyı.

Havadayken yere doğru titse bugün 2-1 yenmiştik.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada derbi haftasına girdik.

Yarından itibaren "Beşiktaş'ta kriz", "Beşiktaş'ta büyük şok" ve "Fenerbahçe'ye müjde", "Fenerbahçe'ye iyi haber" başlıklarını görmeye hazır olun.  :D

Tamamına yakını yalan olacak, dikkate almayın derim ben.  :tabe:

Çevrimdışı Berat

Talisca Portekiz basınına Aralık ortasında döneceğini söylemiş.

Yarından itibaren "Beşiktaş'ta kriz", "Beşiktaş'ta büyük şok" ve "Fenerbahçe'ye müjde", "Fenerbahçe'ye iyi haber" başlıklarını görmeye hazır olun.  :D

başladı zaten bir sürü görüyorum facede :)

[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2016, 17:36:39 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mellfred

Abi maç özetinde izlemen lazım top'u havadayken kafasıyla yere doğru vurması gerekiyordu yere düşünce hemen volkan babacan çıktı kapattı açıyı.

yeniden baktım kanaatim değişmedi :uyucam: top havadayken pozisyona uzak, ancak düşerken yaklaşmış. belki uçarak vurabilirmiş ama bu çocuk o topa gitmeye üşenir  :uyucam:

yeniden baktım kanaatim değişmedi :uyucam: top havadayken pozisyona uzak, ancak düşerken yaklaşmış. belki uçarak vurabilirmiş ama bu çocuk o topa gitmeye üşenir  :uyucam:

O yüzden şu derbi,kiev maçları bitsin bursa maçından itibaren forvete ömer'i yerleştirelim :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen.

Dediğim gibi önümüzde oldu pozisyon, çok saçma bir toptu.

Benim bulunduğum yerde bir kişi bile homurdanmadı bu pozisyondan sonra.

Çevrimdışı BlackEagle26

Derbide oynayacak hiçbir futbolcu Darıca maçında oynamaz/oynamamalı diye düşünüyorum oynamaz değil mi ?

Derbide oynayacak hiçbir futbolcu Darıca maçında oynamaz/oynamamalı diye düşünüyorum oynamaz değil mi ?

rhodolfo,tosic oynamalı bence kupa maçında maç ritimlerinden uzaklaştılar iyice 2'si.

Derbide 2'sinede ihtiyacımız olabilir  adriano sakatlanırsa sol bek'e tosic stoper'e rhodolfo geçer.

Maça Gökhan-Marcelo-Tosic-Adriano başlarız derbiye normalde bir aksilik olmazsa :)

Çevrimiçi Necmi

aramızda görüş farkı var demek ki burdan bunu çıkarıyorum :bandit:
ben 10 dk izleyip hükme varmıştım @mylife1903 2 video izleyip gelmeden çok beklenti kasmayın mert dombran demişti. şimdi herkes aynı hükümde buluşuyorsa bence bir daha oyuncu analizi yapılacaksa şef skad mylife yardımcı skad da tangaz olarak bir organizasyon şeması şey edilebilir.
arkadan okuyarak geliyorum her kes dediğin 3 kişi çok mesaj atınca çok kalabalık olmuyor  :bandit: @tangaz

Çevrimiçi Necmi

kanada geçtiğinde oyuna küstüğünü gözlemleyen arkadaşlarımız var forumda. bknz. @Serhat Akkaya
taliscanın bitiriciliğini mumla arıyoruz...
kanada geçtiğini gözlemleyen arkadaşlar yanlış gözlemlemiş ama Benfica maçında kanat falan oynamadı Cenk direk kanat olarak girdi hatta maç sonu açıklamasındada şenol hoca nasıl oynaması gerektiğini söyledi sürekli gidip üzerlerine baskı yapmamı istedi dedi

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

o topa tık die kafasını uzatacak 10 tane adamı 3 saniye de sayarım...
tv den mi bakarak sayarsın mesela fabrinin üstünden aşıp kaleye yönelen topu siz tv de sakince izlemişsinizdir ama o top öyle bir geldiki herkes koş diye bağırdı yüreğimize iniyordu tam bizim önümüzde oldu o olay.
bazen tvden özetlere bakıyoruz nasıl kaçmış bu diyoruz ama aslında kalenin dibinden bakıyoruz o topu yakalamak mümkün değil. orda oyuncuyu görüyorsun hamlesini yüz haraketlerini kaçan goldeki tepkisini Abounun attığı uzaktan golde tvden bakıyorsun topun akışını görüyorsun biz o topa vurduğunda kalede gördük topun gidişini falan görmedik mesela resmen ateş etti Cenkin vuruşlarıda öyle mesela mermi gibi vurur topa filelere çarptıktan sonra algılarsın.
Çok gömmüşsünüz başakşehir maçında ama orda ilk yarı atınçla bütün düzenimiz bozuldu bir tane topu oyuna sokamadı. ilk yarı fıtık etti. Öyle saçma sapan geri paslar verdiki bir süre sonra tribünler bile tepki vermeye başladı. Fabriden bile fırça yedi. Fabriyi ençok topla buluşan adam yaptı resmen. Başak maçı öylesine bir maçtı en kötü maçımız böyle olsun

Çevrimiçi Necmi

basına gerek yokki burda başladılar bile gömmeye

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

basına gerek yokki burda başladılar bile gömmeye
Dikkatimi çekti benimde, fener düşünsün en kötü beraberlik diyorum ben Necmi abi :)

İddaa oranları belli olmuş.

fenerbahçe 1.70
Beraberlik 3.20
Beşiktaş 3.30

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fenerbahçe 1.70
Beraberlik 3.20
Beşiktaş 3.30
1.70 mi tamam süper Fb kazanamaz demek bu oran

Çevrimdışı Gokhan-

fenerbahçe 1.70
Beraberlik 3.20
Beşiktaş 3.30

Oynayanların içinde patlayacak o 1.70..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Rasim

Evet bu haftanin Anlam ve önemine binaen Profil fotomu degistiriyorum Hayırlı uğurlu olsun :biggrinking:

Forza Japon bayrağı :bandit: :super:
su japon bayragi konusunu bir anlatsanizda bizde anlasak :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı sametbagan

Artık aramızdaki çekişmeyi bırakıp derbiye odaklanmalıyız.Mesela hangi kadro bizi dirençli yapar.
Beklerimizde gg adriano beck üçlüsünden hangi ikisi oynarsa daha dirençli oluruz.
Orta sahada atiba ozi mi necip atiba mı inler atibamı olmalı
Sol uçta cenk mi olcay mı hangisi olmalı?

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 beni de atlıyor burada bir sürü kişi free die roman yazarken ben yerden yere vuruyordum
Yok abi kimseyi atlamiyorum sadece @Necmi abi direkt beni referans gostererek bu roman noystateri gommustu, mehmet topaldan daha duz diye ona gonderme yapiyordum, gudumlu fuzeylen

Yoksa van der wiel, sikertel, noystater cok isteyen vardi burda gereksiz diyen az insandik bir tane de o nikuli mi ne fifili vardi para para para hayatinin sarkisi olan.

Daha bu ben arfaya guzellemeler yapanlar vardi, okuyom ben eski basliklari bos adamim ama bir tunca boylu gibi dislerim keskin deel

Hatta necmi abinin devamli anlattigi atiba hikayesi icin iki sene oncenin transfer basliklarini da okumustum, cok bomba oralar iyiki forumda degilmisiz @tangaz atibayi gonderenler, cins cins adamlar tramsfer etmisler falan super comedy club

Etiketler: