Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153641 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Kaşıkla da hallederim ben  :money:

koğuşu da çiçek bahçesine çeviririz ziyaretçilerimiz çiçek tohumu ve bolbol saksı getirebilirler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Kaşıkla da hallederim ben  :money:
Kasikla yaptigin basyapitin videosunu koydum yahu

Çevrimdışı Gokhan-

@tuncaboylu şu aralar sanki ümidini kesmiş gibi abudan pek savunmuyor genel şeyediyor @Necmi desen geçenlerde gol atınca benim üzerime salmıştı abubakarı ama sonra o d şeyetmeye başladı. en sonunda dediğimize gelecekler... dublörünü göndermişler dublej montejjj diyecekler...

Kimse ne bitiriciliği konusunda arkasında durdu, ne aldığı paranın makul olduğunu söyledi kimsenin net bir hükmü yoktu(olumlu veya olumsuz manada) yani fiyat/performans konusunda.Arka çıkıldıysa da bu golcülüğüne değil oyun içi katkısınaydı.

Sen daha 3-5 maç  oynamış adamı gömmeye başladığın için insanlar sana siper aldı abi, kimse senin dediğin yere gelmiyor aslında.

Gerekli şans verildi, gerekli zaman geçti şu dakikadan sonra eleştirilebilir, insanların tepkisi bir kaç maçtan sonra "bundan yol olmaz" denmesine idi.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı sametbagan

Abu ayakkabi kutusunda paralari fransaya gotururken arkadan kandirildik, diye aglayanlar olabilir. @tuncaboylu kefenini giyip linc kalkismasini engellemeye gidecekmis abi
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Kimse ne bitiriciliği konusunda arkasında durdu, ne aldığı paranın makul olduğunu söyledi kimsenin net bir hükmü yoktu(olumlu veya olumsuz manada) yani fiyat/performans konusunda.Arka çıkıldıysa da bu golcülüğüne değil oyun içi katkısınaydı.

Sen daha 3-5 maç  oynamış adamı gömmeye başladığın için insanlar sana siper aldı abi, kimse senin dediğin yere gelmiyor aslında.

Gerekli şans verildi, gerekli zaman geçti şu dakikadan sonra eleştirilebilir, insanların tepkisi bir kaç maçtan sonra "bundan yol olmaz" denmesine idi.

aramızda görüş farkı var demek ki burdan bunu çıkarıyorum :bandit:
ben 10 dk izleyip hükme varmıştım @mylife1903 2 video izleyip gelmeden çok beklenti kasmayın mert dombran demişti. şimdi herkes aynı hükümde buluşuyorsa bence bir daha oyuncu analizi yapılacaksa şef skad mylife yardımcı skad da tangaz olarak bir organizasyon şeması şey edilebilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

Ben de destek kuvvet nerde kaldı diyordum.Aynı fikirdeyim şöyle ki gomez de gittiği takımda aynı performansı sergiliyor 11 maç 3 gol sadece ligde bu onun kötü
oyuncu olduğunu göstermez .Bizim gömücüler de şu an abouya aynen wolsburg taraftarının gomeze yaptığını yapıyor.Golmakinası aldık Çamaşır makinası çıktı diyolla. :D :D

Çevrimdışı Bishamon

Aboubakar bitirici bir adam değil bu gelmeden önce de belliydi.Bu adamın yaptığı iş stoperlerle boğuşmak kafa topu almak vb. Şmidi eğer kanatlarda bitirici adamlar olsa bu kadar göze batmazdı.Mesela Benfica maçında 4-3-3 tarzı oynadık ikinci yarı ve hem Cenk hem Abou çok iyi gözüktüler.Bu adam kanada mı atılıp ortaya golcü biri mi alınır yoksa ortada durup iyi bitirici bir kanat mı alınır bilmiyorum artık.Talisca bile derdimize deva olabilirdi şu son maçlarda.

Çevrimdışı mellfred

havadayken top'u vursa bitmişti iş 2-1 yenmiştik bugün.

bu pozisyondan ben de bahsettim ama fotoğrafı yoktu. topa havadayken değilde düşerken vuracaktı.  aynısını adana maçında da kaçırdı

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de destek kuvvet nerde kaldı diyordum.Aynı fikirdeyim şöyle ki gomez de gittiği takımda aynı performansı sergiliyor 11 maç 3 gol sadece ligde bu onun kötü
oyuncu olduğunu göstermez .Bizim gömücüler de şu an abouya aynen wolsburg taraftarının gomeze yaptığını yapıyor.Golmakinası aldık Çamaşır makinası çıktı diyolla. :D :D

Şaka maka Wolfsburg küme düşme adayı takımların başıdna görünüyor.

Sıradaki 2 maçları lig ikincisi ve lig üçüncüsü ile

Hamburg ve Bremen biraz silkinirlerse, 2 hafta sonra düşme hattında görürüz bunları.

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar bitirici bir adam değil bu gelmeden önce de belliydi.Bu adamın yaptığı iş stoperlerle boğuşmak kafa topu almak vb. Şmidi eğer kanatlarda bitirici adamlar olsa bu kadar göze batmazdı.Mesela Benfica maçında 4-3-3 tarzı oynadık ikinci yarı ve hem Cenk hem Abou çok iyi gözüktüler.Bu adam kanada mı atılıp ortaya golcü biri mi alınır yoksa ortada durup iyi bitirici bir kanat mı alınır bilmiyorum artık.Talisca bile derdimize deva olabilirdi şu son maçlarda.

kanada geçtiğinde oyuna küstüğünü gözlemleyen arkadaşlarımız var forumda. bknz. @Serhat Akkaya
taliscanın bitiriciliğini mumla arıyoruz...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu pozisyondan ben de bahsettim ama fotoğrafı yoktu. topa havadayken değilde düşerken vuracaktı.  aynısını adana maçında da kaçırdı
Ping var adamda beyin göz vücud koordinasyonu anlamında..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ping var adamda beyin göz vücud koordinasyonu anlamında..

türkçe yazın abi hımbıl işte türkçesi

Çevrimdışı Bishamon

kanada geçtiğinde oyuna küstüğünü gözlemleyen arkadaşlarımız var forumda. bknz. @Serhat Akkaya

Eto'o olsa küsemez.Cenk ortada oynadığında herkes oyuna küsüyor çünkü olmuyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gözlem değil açın maçı tekrar izleyin özellikle Abou'yu, gerçi yayında çok belli olmaz ama sahadaki vücut hareketleri, el kol hareketleri, koşmaması vs filan, bir kaç kişi uyardı maç içinde hatta.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Gözlem değil açın maçı tekrar izleyin özellikle Abou'yu, gerçi yayında çok belli olmaz ama sahadaki vücut hareketleri, el kol hareketleri, koşmaması vs filan, bir kaç kişi uyardı maç içinde hatta.

bunu tv.de yakalamak kolay değil tribündeki arkadaşlar daha sağlıklı değerlendirir bunun

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu pozisyon bizim önümüzde oldu.

Fotoğraftan (ve belki de TV'den) belli olmuyor, top kaleciye doğru kavisle gidiyordu.

O topa vurabilmek hiç kolay değil, ekstra bir atletizm ve harika bir timing gerekli.

Çok az santrafor o topa dokunabilir, sadece Ronaldo gole çevirebilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fotoğraftan (ve belki de TV'den) belli olmuyor, top kaleciye doğru kavisle gidiyordu.

O topa vurabilmek hiç kolay değil, ekstra bir atletizm ve harika bir timing gerekli.

Peki ya Nartallo?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ilginc olan ben arfa isteyen adamlarin karijmayi elestirmesi. Karijmayi elestiren adam ben arfa gelse ana avrat dumduz gider kruis kontrole alir 3. Kopruye kadar kufur dosenir.

Sene basintransfer basligini okuyorum bazen. Vander wiel noystatter falan offff bu herifleri daha yazilir yazilmaz gommusum. Allahi var bir @Necmi abi bu roman konusunda benimle hem fikirdi. Bos beles adamlar, skertel falan.

Elimizdekinin degerini bilelim elestirirken itleri overken de essekleri rahatsiz etmeyelim
Abi beni surekli atliyorsun :bandit: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

o topa tık die kafasını uzatacak 10 tane adamı 3 saniye de sayarım...

Çevrimdışı Gokhan-

aramızda görüş farkı var demek ki burdan bunu çıkarıyorum :bandit:
ben 10 dk izleyip hükme varmıştım @mylife1903 2 video izleyip gelmeden çok beklenti kasmayın mert dombran demişti. şimdi herkes aynı hükümde buluşuyorsa bence bir daha oyuncu analizi yapılacaksa şef skad mylife yardımcı skad da tangaz olarak bir organizasyon şeması şey edilebilir.

Ben demiştim demek futbolda risktir bana göre, bir topçu x bir takımda tutmazken bize gelir harikalar yaratabilir veya başka bir takımda iken çok iyi bir futbolcu iken bize gelip biz de dökülebilir.Demek istediğim 3-5 maç izlemekle bir futbolcunun  geleceğini göremessin haa bir tahminde bulunursun o tutar veya tutmaz.2 şıktan birini tutturmak pek matah bir şey değil bunu anlatmaya çalışıyorum.

Senin eleştirmeye başladığın 3-5 maçlık periyotta ortada pek parlak bir şey yoktu, o zaman senin dediğini herkes diyebilirdi, insanlar sadece bekleyip görmekten yanaydı :bandit: Oondan sonra kör olmayan,  çok az da futboldan anlayan biri geleceği konusunda gömebilir veya yolu açık diyebilir zaten.
Sizler "bir hiç bir futbolcu konusunda yanılmayız" diyorsunuz, ben de değil siz kralı gelse dahil yanılabilir diyorum.

Çevrimdışı tangaz

Abi beni surekli atliyorsun :bandit: :alala:

@mylife1903 beni de atlıyor burada bir sürü kişi free die roman yazarken ben yerden yere vuruyordum

Çevrimdışı tangaz

Ben demiştim demek futbolda risktir bana göre, bir topçu x bir takımda tutmazken bize gelir harikalar yaratabilir veya başka bir takımda iken çok iyi bir futbolcu iken bize gelip biz de dökülebilir.Demek istediğim 3-5 maç izlemekle bir futbolcunun  geleceğini göremessin haa bir tahminde bulunursun o tutar veya tutmaz.2 şıktan birini tutturmak pek matah bir şey değil bunu anlatmaya çalışıyorum.

Senin eleştirmeye başladığın 3-5 maçlık periyotta ortada pek parlak bir şey yoktu, o zaman senin dediğini herkes diyebilirdi, insanlar sadece bekleyip görmekten yanaydı :bandit: Oondan sonra kör olmayan,  çok az da futboldan anlayan biri geleceği konusunda gömebilir veya yolu açık diyebilir zaten.
Sizler "bir hiç bir futbolcu konusunda yanılmayız" diyorsunuz, ben de değil siz kralı gelse dahil yanılabilir diyorum.

böyle bir iletimiz mi var  :alala:
bir oyuncu orada tutar burada tutmaz kısmına katılıyorum ancak bir oyuncunun akar mı kokar mı olduğunu anlamak için einstein olmaya gerek yok 5 dk.da belli eder kendini...

Çevrimdışı tuncaboylu

Peki ya Nartallo?

Bir de Nartallo atardı.

Neyse, şakası bir yana Nartallo lafını çok duyuyorum bu aralar, İnönü'deki her maçını izledim kendisinin.

Gençler bilmez, tarif edeyim:

Kendisi Beşiktaş'a gelmiş en iyi kafa vuran santraforlardan biriydi.

Olivier Bierhoff'a denkti diyeyim, gözünüzde canlansın.

Nartallo'nun sıkıntısı ayaklarındaydı, sadece koşarken değil yürürken de büyük sıkıntı yaşıyordu sahada.

Pas falan zaten veremiyordu, ayağına gelen paslarda bariz bir denge sıkıntısı yaşıyordu.

Top tekniği sıradan bir nalburdan kötüydü, Ersan Martin'in daha radikaliydi.

Şimdi Aboubakar'la falan karşılaştıranlar var, izlememişler Nartallo'yu.

Boş muhabbet yani, gülüp geçin.

Çevrimdışı Gokhan-

böyle bir iletimiz mi var  :alala:
bir oyuncu orada tutar burada tutmaz kısmına katılıyorum ancak bir oyuncunun akar mı kokar mı olduğunu anlamak için einstein olmaya gerek yok 5 dk.da belli eder kendini...

Sıkı takipçinim, o minval de bir iletin vardı abi.

Hani o değildir, "ben futbolcudan çok iyi anlarım" olabilir.
Tamam hadi onu geçelim demedin var sayalım sana şöyle bir soru sorayım.
İlk geldiği zaman ki futbolunu beğenmeyip "bundan bir cacık olmaz" dedikten sonra seni yanıltan adam olmadı mı hiç?

Çevrimdışı tuncaboylu

o topa tık die kafasını uzatacak 10 tane adamı 3 saniye de sayarım...

Dediğim gibi stadda belli oluyordu, kolay ulaşılabilecek kavisle gelmedi top.

Çok atletik bir oyuncu değilsen, o topa kafayla dokunsan bile kalecinin kucağına indirirdin ancak.

Etiketler: