Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140392 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mavi Tuna

Gs ve Başakşehir beraberliklerinin hiç iyi yanı yok. Birisini 2-0 dan geriye çevirdim diğerinde zorlu bir maçtan çıktım 1-1 iyidir skor dersen kendini avutursun. Polyannalığa gerek yok iki maçı da yenmeliydik, fenere yenilelim sesim çıkmazdı bu iki maçı kazandıktan sonra.
Geriye düşüp geri dönmek önemli ama esas olan  işi o duruma sokmamak. Bu biz de alışkanlık haline gelmeye başladı. Takımın illa ki ortaya karakter koyması için geriye düşmemesi gerekiyor.  Bir, iki, üç defa çevirdik ama her zaman bu böyle olmaz. Özellikle ligin ikinci yarısı çok çetin geçecek.

Bu sene doğru oyunu oynayamiyoruz maalesef. Rakipler orta sahayı rahat geçiyor, kanat organizasyonları yeterli değil. Stoperler geriden iyi oyun kuramıyor. 18 yayı civarından inisiyatif alıp şut atan oyuncumuz yok. Takım tam olarak verimli hale gelemedi. Normal de 12 haftada bunları konuşuyor olmamız bile bir noktada düşündürücü.  Elimiz yüreğimiz de maç izliyoruz.

Hocanın ve takımın ciddi bir toparlanmaya ihtiyacı var. Potansiyelli bir takımımız var ama istenilen seviyeye şu aşamaya kadar gelmiş olmamız gerekiyordu.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Geçen sene oyun akışkanlığımızı sağlayan en öenmli 2 oyuncu eleştirsek te Olcay ve Sosa'ydı.
Ayrıca ileride oynayan Gomez sadece net vuruşları değil, pas istasyonu olmak ya da arkadaşlarına alan açmak için çok doğru yerlere doğru zamanda koşular yapıyordu.

Bu sene oyun akışkanlığımız hiç yok, zaten topsuz oyunu bilen oyuncu sayımızın da yeterli olmadığını düşünüyorum.
Bunun üzerine defanstan top çıkarmak için Atiba ya da Tolgay'ın defansa kadar gelmesi takım boyumuzu uzatıyor.

Öncelikle almamız gereken oyuncu lider özellikli ayağı iyi bir stoper.
Rangnick, Atınç'ın fiziğine güvenerek futbolu da ben öğretirim diye düşündü ama çabuk vazgeçti. Ki o Leipzig şu an lider.

Alabiliyorsak devre arası formayı unutan P

Çevrimdışı 38life

Fener maçında ilk mağlubiyetimizi alır, kendimize geliriz... Ondan sonra galibiyet serisine başlarız Allahın izniyle.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
25 Temmuz 2016, 21:29:44 »
ŞL temposunun mental ve fiziksel yıpratıcılığı farklıdır. Lige de yansır. Minumum 50 maçlık planlamada tüm bölgelerin kadro mühendisliği doğru kurgulanmalı. Güven aralığı yüksek oyuncular gerek.

Oyunsal eleştirilerim dışında mental ve fiziksel yorgunluk kabul edilebilir. Üstelik Benfica maçı gibi mental açıdan yorucu - Başakşehir gibi fizik kalitesi yüksek ve saha içi geometrisi belli bir seviyenin üzerinde bir takım ile yumuşak geçişin olmadığı bir maç oynamak zor. Fakat öngörüsü kolay taktiksel önlemleri alamamak ve kadro mühendisliğindeki sıkıntılar skordan bağımsız önemli sorunlar. 

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezonun ilk yarısında 10 puan kaybetmiştik. Yani 41 puanla ilk yarıyı lider kapatmıştık.

Bu sezon da şimdiye kadar 8 puan kaybettik. Osmanlı maçını da katarsak önümüzdeki 5 maçta sadece Fb maçında puan kaybı yaşayabiliriz diye düşünüyorum.

Yani 17. Hafta sonunda en kötü 40-41 puan da olma ihtimalimiz yüksek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geriye düşüp geri dönmek önemli ama esas olan  işi o duruma sokmamak. Bu biz de alışkanlık haline gelmeye başladı. Takımın illa ki ortaya karakter koyması için geriye düşmemesi gerekiyor.  Bir, iki, üç defa çevirdik ama her zaman bu böyle olmaz. Özellikle ligin ikinci yarısı çok çetin geçecek.

Bu sene doğru oyunu oynayamiyoruz maalesef. Rakipler orta sahayı rahat geçiyor, kanat organizasyonları yeterli değil. Stoperler geriden iyi oyun kuramıyor. 18 yayı civarından inisiyatif alıp şut atan oyuncumuz yok. Takım tam olarak verimli hale gelemedi. Normal de 12 haftada bunları konuşuyor olmamız bile bir noktada düşündürücü.  Elimiz yüreğimiz de maç izliyoruz.

Hocanın ve takımın ciddi bir toparlanmaya ihtiyacı var. Potansiyelli bir takımımız var ama istenilen seviyeye şu aşamaya kadar gelmiş olmamız gerekiyordu.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
Dünkü Başakşehir'in bize karşı oynadığı topun yarısını biz oynayamadık bu sene bizden çok daha mı iyi kadroları var? Hayır, biz geriye giderken onlar ileriye gitmişler. Hocanın aklındaki planın ne olduğunu bilmiyıorum ama mylife in dediği gibi hoca inanılmaz formsuz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Rasim

Fener maçında ilk mağlubiyetimizi alır, kendimize geliriz... Ondan sonra galibiyet serisine başlarız Allahın izniyle.
ben yenilecegimize ihtimal vermiyorum hoca alacaktir o maci :D
Beşiktaş!

Çevrimdışı alimm

direk fener maçıyla galibiyet serisine başlasak ya... bence fner i çok abartmaya gerek yok.. hakm artniyetli olmadığı sürece o maçta galibiyete yakın olan taraf bizizz..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Dünkü Başakşehir'in bize karşı oynadığı topun yarısını biz oynayamadık bu sene bizden çok daha mı iyi kadroları var? Hayır, biz geriye giderken onlar ileriye gitmişler. Hocanın aklındaki planın ne olduğunu bilmiyıorum ama mylife in dediği gibi hoca inanılmaz formsuz..
Hocanın kafasında Şampiyonlar liginin çok fazla yer kapladığını düşünüyorum hele ki Trabzonsporla gruptan çıkamamak onu baya etkilemiş bence, bu da konsantrasyonunu bozuyor galiba

Çevrimiçi levitate

Hoca kafayı şampiyonlar ligiyle bozdu ve ligi unuttu bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı OrhanAker

Bu sene oynadığımız 5 kritik maçı yazdım kendi evimizdeki (Kupa maçınıda bunların içinde sayıyorum) hiç birini kazanamadık geçen sene derbi merbi dinlemeyip vurup geçiyorduk, bu sene bu kadar öndeysek diğer takımların çok ama çok kötü olmasının bir payı var. Hadi Şampiyonlar ligini geçelim o asıl hedef değil bana görede ama kupada ve ligde vurup geçmeliydik..

GS Kupa maçı
Kiev maçı
GS Lig maçı
Benfica maçı
Başakşehir maçı
Benfica haricinde katılıyorum.Beni en çok rahatsız eden şey skorlardan ziyade sahadaki oyun.
Formasyon ile oynarsın başka oyuncuları denersin belki bir kaç isim yürür gider seni rahatlatır ama ezberlerin dışına hiç çıkmıyoruz buda korkutuyor beni.Kaldı ki uzun zamandır çekiyoruz bu sancıyı.

Çevrimiçi Necmi

Yazdik ama @atalay ne olacagini. Bile bile lades ondan sinirleniyorum. Hocanin benfika macinda da inanilmaz defolari vardi bu macta da gs macinda da. Inter ya da genclerbirligi taraftari olsaydik simdi yeni gelen hocanin neler yapmasi gerektigini konusuyorduk.
Senol gunes formsuz son zamanlarda iyi hazirlanmiyor maclara. Ben spor yazari olsaydim benfika macindan sonra cok fena yapardim. Trappattoni gibi cildirtirdim senol gunesi.

hiç bir şey yapamazdın  :D  Hocanın arkasında hem yönetim hemde Beşiktaş taraftarı var.
Taraftar kendi gömmeyi sever ama basına gömdürmez. öyle bir şey yapmaya kalkanı 1-2 saatte buna
pişman ederler :evillol: @mylife1903

Çevrimdışı 38life

Fener maçından sonra 26 şubatta oynanacak Gs maçına kadar puan kaybetmeyiz. (İnşallah)

Çevrimdışı 38life

Fener maçından sonra 26 şubatta oynanacak Gs maçına kadar puan kaybetmeyiz. (İnşallah)

Çevrimdışı Ömer Kaan

Önümüzdeki Fenerbahçe ve Kiev maçları bana geçen seneki Sporting-Gs maçlarını hatırlatıyor bakalım bu sene kritik donemde nasıl reaksiyon gösterecegiz

Çevrimdışı OrhanAker

Bursada muhtemelen başak maçına benzer.Birde karabük var sıkıntı olabilecek.

Çevrimdışı ekrembaser

Bursada muhtemelen başak maçına benzer.Birde karabük var sıkıntı olabilecek.

Karabük'ün topçular da Afrika kupasında troere yatabare bi tane daha vardı

Çevrimdışı OrhanAker

Traore önemli eksik olur bir tek oyunculardan ziyade igorun anlayışı bize ters gelecek büyük ihtimal.Şimdiden kestirmek zor belki biz oyunu geliştirebiliriz o zamana kadar.

Çevrimdışı LuceGel

Afrika maçları 5 şubatta finalle bitiyor maç 12 şubat,Osmanlı maçımız 15 ocak bu işimize geliyor adamların 3 oyuncusu gidiyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

hep atladığınız bir şey var geçen senenin kadrosunu övüyorsunuzda o kadro şlde süzgeç olurdu.
kimse bunun farkında değil ligde iş yapabiliyordu ama yenilmeyede açık bir kadroydu pas oyunları
hücum baskısı şampiyonluğu getirdi. Peki şl yi geçtim ligde bu sene o başarı olacakmıydı. Bunu kimse
irdelemiyor. Ne yani rakipler aptalmı bizim oyun tarzımızı öğrenemedilermi. Kaç malubiyet almıştık geçen sene
5 mi. Bu sene takıma oyunun iki yönünü oynatmak gerekiyordu yoksa şl de hiçde iyi şeyler olmazdı.
lig başladığından beride şenol hocanın yaptığı geride direnç sağlamak evet takım namağlup buda şansa
gelen bir şey değil demekki hoca yapmak istediklerini iyi yapıyor takım yenilmesi zor bir takım oldu.
Sıkıntı ileri uç oyuncularının formsuzluğu. geçen seneki oyun şeklimizi çözen rakipler bizi ilerde durdurabiliyor.
ama gerideki direncimizide aşamıyorlar. şl dede ligdede geride oyun murarak rakibi uyutuyoruz ha bazı maçlarda bir iki gol
yiyoruz ama taktik şimdilik işe yarıyor. ikinci yarı uyuyan rakibe ani saldırıp bir iki gol kıstırıp maçı alıyoruz
yada gol yemişsek beraberliği kurtarıyoruz. Rakip çözemiyor oyun tarzımızı o nedenle saldırdığımızda Napoli Benfica
gs dağıldı ikinci yarılar. ama kievi dağıtamadık başakşehirde dağılmadı çünkü makine düzeninde oynuyor bunlar
oyun disiplininden taviz vermiyorlar. Grupdan çıkarsak dominant takımlara karşı oynayacağız ve çok etkili oyunlar
olacak bu oyun tarzımıza uyacak bir stoper ve kanat oyuncusu gelecek bu transferler olursa zaten takım kalite olarak
level atlayacaktır. Caner hariç ikinci yarı sakatta kalmaz. Takım gruptan çıkarsa görevinide tamamlamış olacak ondan
sonrası şl için büyük beklenti olmayacak sıtresi biter. Takım zevk alarak oynamaya başlar. Panik yapmaya gerek yok
bu seneyide 80 puan üstü kolaylıkla bitiririz. Bizden başka bu puanlara kimsenin ulaşak kadrosu yok rahat olun tadını
çıkarın kötü oynuyor dediğimiz takım yoluna namağlup devam ediyor. Kötümüz buysa iyi halimizi düşünün rakipler
bunu düşünüyor ve her geçen gün biraz daha tırsıyorlar.
Daha şimdiden gelecek senenin korkusu sardı milleti çünkü takım sürekli üstüne koyuyor. millet gelecek seneyi
düşünmek istemiyor. Unutmayın gelecek sene transfer sınırlamamız kalkıyor ve avrupada başarı isteyen bir yönetim var.
bir anda herşey düzelmez adım adım üstüne koyarak gitmek gerekiyor bir taraftan eldeki kadroya tecrübe kazandırıp
diğer taraftan zayıf yerlere takviye yaparak bir kaç senede avrupanın en iyileri arasına girmemiz işten bile değil
elbet sancılar olacak geçiş dönemleri böyle olur tarihe tanıklık ediyorsunuz birazda tadını çıkartın. İlerde çocuklarınıza
torunlarınıza anlatacaksınız bu günleri detaylarda boğulmayın büyük resmi görmeye çalışın çünkü ilerde anlatacağınız
büyük resim olacak geçmiştede yenilmez MAF kadrosuna kolay gelmemiştik o zamanda onun için ne sabırlar gösterildi
ne kibritler çakıldı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gapıcı Fabriyi sevmeye başladım

Çevrimdışı EMİR EMRE

hep atladığınız bir şey var geçen senenin kadrosunu övüyorsunuzda o kadro şlde süzgeç olurdu.
kimse bunun farkında değil ligde iş yapabiliyordu ama yenilmeyede açık bir kadroydu pas oyunları
hücum baskısı şampiyonluğu getirdi. Peki şl yi geçtim ligde bu sene o başarı olacakmıydı. Bunu kimse
irdelemiyor. Ne yani rakipler aptalmı bizim oyun tarzımızı öğrenemedilermi. Kaç malubiyet almıştık geçen sene
5 mi. Bu sene takıma oyunun iki yönünü oynatmak gerekiyordu yoksa şl de hiçde iyi şeyler olmazdı.
lig başladığından beride şenol hocanın yaptığı geride direnç sağlamak evet takım namağlup buda şansa
gelen bir şey değil demekki hoca yapmak istediklerini iyi yapıyor takım yenilmesi zor bir takım oldu.
Sıkıntı ileri uç oyuncularının formsuzluğu. geçen seneki oyun şeklimizi çözen rakipler bizi ilerde durdurabiliyor.
ama gerideki direncimizide aşamıyorlar. şl dede ligdede geride oyun murarak rakibi uyutuyoruz ha bazı maçlarda bir iki gol
yiyoruz ama taktik şimdilik işe yarıyor. ikinci yarı uyuyan rakibe ani saldırıp bir iki gol kıstırıp maçı alıyoruz
yada gol yemişsek beraberliği kurtarıyoruz. Rakip çözemiyor oyun tarzımızı o nedenle saldırdığımızda Napoli Benfica
gs dağıldı ikinci yarılar. ama kievi dağıtamadık başakşehirde dağılmadı çünkü makine düzeninde oynuyor bunlar
oyun disiplininden taviz vermiyorlar. Grupdan çıkarsak dominant takımlara karşı oynayacağız ve çok etkili oyunlar
olacak bu oyun tarzımıza uyacak bir stoper ve kanat oyuncusu gelecek bu transferler olursa zaten takım kalite olarak
level atlayacaktır. Caner hariç ikinci yarı sakatta kalmaz. Takım gruptan çıkarsa görevinide tamamlamış olacak ondan
sonrası şl için büyük beklenti olmayacak sıtresi biter. Takım zevk alarak oynamaya başlar. Panik yapmaya gerek yok
bu seneyide 80 puan üstü kolaylıkla bitiririz. Bizden başka bu puanlara kimsenin ulaşak kadrosu yok rahat olun tadını
çıkarın kötü oynuyor dediğimiz takım yoluna namağlup devam ediyor. Kötümüz buysa iyi halimizi düşünün rakipler
Daha şimdiden gelecek senenin korkusu sardı milleti çünkü takım sürekli üstüne koyuyor. millet gelecek seneyi
düşünmek istemiyor. Unutmayın gelecek sene transfer sınırlamamız kalkıyor ve avrupada başarı isteyen bir yönetim var.
bir anda herşey düzelmez adım adım üstüne koyarak gitmek gerekiyor bir taraftan eldeki kadroya tecrübe kazandırıp
diğer taraftan zayıf yerlere takviye yaparak bir kaç senede avrupanın en iyileri arasına girmemiz işten bile değil
elbet sancılar olacak geçiş dönemleri böyle olur tarihe tanıklık ediyorsunuz birazda tadını çıkartın. İlerde çocuklarınıza
torunlarınıza anlatacaksınız bu günleri detaylarda boğulmayın büyük resmi görmeye çalışın çünkü ilerde anlatacağınız
büyük resim olacak geçmiştede yenilmez MAF kadrosuna kolay gelmemiştik o zamanda onun için ne sabırlar gösterildi
ne kibritler çakıldı.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı 38life

direk fener maçıyla galibiyet serisine başlasak ya... bence fner i çok abartmaya gerek yok.. hakm artniyetli olmadığı sürece o maçta galibiyete yakın olan taraf bizizz..

Duygusal insanları severim :)

Çevrimdışı alimm

ne kibritler çakıldı.

ocak ayı için düşünülen mevkiiler içerisinde stoper de mi var ??
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

ocak ayı için düşünülen mevkiiler içerisinde stoper de mi var ??

stoper başta geliyor :D

Etiketler: