Gs ve Başakşehir beraberliklerinin hiç iyi yanı yok. Birisini 2-0 dan geriye çevirdim diğerinde zorlu bir maçtan çıktım 1-1 iyidir skor dersen kendini avutursun. Polyannalığa gerek yok iki maçı da yenmeliydik, fenere yenilelim sesim çıkmazdı bu iki maçı kazandıktan sonra.
Geriye düşüp geri dönmek önemli ama esas olan işi o duruma sokmamak. Bu biz de alışkanlık haline gelmeye başladı. Takımın illa ki ortaya karakter koyması için geriye düşmemesi gerekiyor. Bir, iki, üç defa çevirdik ama her zaman bu böyle olmaz. Özellikle ligin ikinci yarısı çok çetin geçecek.
Bu sene doğru oyunu oynayamiyoruz maalesef. Rakipler orta sahayı rahat geçiyor, kanat organizasyonları yeterli değil. Stoperler geriden iyi oyun kuramıyor. 18 yayı civarından inisiyatif alıp şut atan oyuncumuz yok. Takım tam olarak verimli hale gelemedi. Normal de 12 haftada bunları konuşuyor olmamız bile bir noktada düşündürücü. Elimiz yüreğimiz de maç izliyoruz.
Hocanın ve takımın ciddi bir toparlanmaya ihtiyacı var. Potansiyelli bir takımımız var ama istenilen seviyeye şu aşamaya kadar gelmiş olmamız gerekiyordu.
Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.