Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131490 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kalan maçlarımız...
Fenerbahçe (D), Bursa, Kasımpaşa (D), Gaziantep, Osmanlı (D)...
Kaç puan çıkar?
İyimser tahminim: 1+3+3+3+1 = 11

Başakşehir'in kalan maçları...
Antalya, Gençlerbirliği (D), Trabzon, Adanaspor (D), Kayseri...
Objektif tahminim: 3+3+3+3+3 = 15

Bizim bu adamlarla başa çıkabilmemiz için, savunma ikilisini tamamen değiştirmemiz, ileriye dönük orta saha oyuncusu almamız, bir de üstüne forvet bulmamız lazım. Devre arasında mümkün mü? Bence değil...

Bu seneye dair umudumu yavaş yavaş kaybediyorum...
Geçen hafta leş Rize çelmeyi takiyordu bunlara son dakikalarda yemeseler. Küçük maçlara motive olmaları kolay değil ve bence bizim 5te 5 yapmamız başakşehir in yapma ihtimalinden çok çok daha yüksek

Çevrimdışı ekrembaser

Kalan maçlarımız...
Kaç puan çıkar?

Bizim bu adamlarla başa çıkabilmemiz için, savunma ikilisini tamamen değiştirmemiz, ileriye dönük orta saha oyuncusu almamız, bir de üstüne forvet bulmamız lazım. Devre arasında mümkün mü? Bence değil...

Osmanlı'nın yarısı yok bizim maçta talisca dönmüş olacak artı büyük ihtimal transferlerimiz olacak o yüzden ben oraya 3 yazarım

Çevrimdışı 38life

Kalan maçlarımız...
Kaç puan çıkar?

Başakşehir'in Gençlerbirliği deplasmanından "puan alma" ihtimali %10

Çevrimdışı Ömer Kaan

Başakşehir'in Gençlerbirliği deplasmanından "puan alma" ihtimali %10
Antalya form tuttu bence onlar da 1 puanla dönerler

Çevrimdışı cursedofdragon

Kalan maçlarımız...
Kaç puan çıkar?

çok iyimser olmuş bu.

Osmanlıspor maçı sezonun 2.ci yarısının ilk maçı adamların takımının yarısı afrika kupasına gidicek umar'ı,N'diayesi filan sen 1 puan yazmışsın :)

Ayrıca başakşehir gençlerbirliğinden 3 puan alırsa zaten şampiyon başakşehir olsun :)

Çevrimdışı atalay

Beck'in bu maçta dört tane majör hatası var. Fabri'nin kurtarışı sonrası hatasını telafi etse de Cengiz'in ilk pozisyonunda bozduğu ofsayt, yine Cengiz'in ikinci pozisyonunda göğsü ile indirmeye çalışırken yaptığı servis, Visca'nın Batdal'a çıkardığı top öncesi atılan pas anında bozduğu ofsayt ve sonrasında rakibe vuruş önceliği tanıması, Cengiz'in enfes derin pasında Mossoro'yu Marcelo ile beraber arkalarına kaçırmaları. Golde ise geri dönerken Cengiz'in koşusuna karşılık veremedi. Fakat bu makul bir durum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok iyimser olmuş bu.

Osmanlıspor maçı sezonun 2.ci yarısının ilk maçı adamların takımının yarısı afrika kupasına gidicek umar'ı,N'diayesi filan sen 1 puan yazmışsın :)

Ayrıca başakşehir gençlerbirliğinden 3 puan alırsa zaten şampiyon başakşehir olsun :)

başakşehir max 10 puan alır oradan  :evillol: bizde 12 ya da 13  :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sarısın gelinler kuduruyor, ağızlarından köpükler geliyor.

İyi ki vermedi Q7ye sarı kart. Beter olun . Yıllarca çaldıgınız puanlara sayın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beck'in bu maçta dört tane majör hatası var. Fabri'nin kurtarışı sonrası hatasını telafi etse de Cengiz'in ilk pozisyonunda bozduğu ofsayt, yine Cengiz'in ikinci pozisyonunda göğsü ile indirmeye çalışırken yaptığı servis, Visca'nın Batdal'a çıkardığı top öncesi atılan pas anında bozduğu ofsayt ve sonrasında rakibe vuruş önceliği tanıması, Cengiz'in enfes derin pasında Mossoro'yu Marcelo ile beraber arkalarına kaçırmaları. Golde ise geri dönerken Cengiz'in koşusuna karşılık veremedi. Fakat bu makul bir durum.
Cengiz Sol ayaklı mı, eğer öyleyse tekte direk içine yaptığı vuruş muazzam

Çevrimdışı Berat

Maçtan saatler geçti hala sinirim geçmedi. Maçı pazar gününe koymayanlara mı yoksa milyonuncu kez çöp olan ilk yarıya mı serzenişte bulunayım bilemedim. İç sahamızdaki kilit maçların hiçbirini kazanamadık, son darbeyi vuramıyoruz 'winner' eksikliği çok bariz. Oyun kurduğu söylenen Marcelo nasıl oyun kuruyor ben onu da anlamıyorum.

1 sene bana defans çalıştırsalar Atınç'tan daha iyi bir stoper olurum, kafa topu hariç bir yetkin özelliği yok. Hoca takıldı ŞL sevdasına, ligde uçup gidiyor puanlar. Geniş kadromuz filan da yok, formsuz ve sakat oyuncularımız fazla.

başakşehir'in en büyük avantajı bizle maçını şampiyonlar ligi dönüşü oynaması oldu.

Milli aradan sonra filan oynamış olsaydık saplar geçerdik.

Fazla büyütmeyin gözünüzde.

2.ci yarısı var daha bu işin ligden düşenler olucak adam ölümüne oynucak.

Hakem'leri var hakemler başakşehir'in gitmesini istemez taraftarı yok decoder satmışlığı yok vs.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sarısın gelinler kuduruyor, ağızlarından köpükler geliyor.

İyi ki vermedi Q7ye sarı kart. Beter olun . Yıllarca çaldıgınız puanlara sayın.

Q7'ye sarı tamam ama, Mossoro atılmalıydı bence 2 tane dirseği var, ayrıca sürekli vakit geçirdi  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maçtan saatler geçti hala sinirim geçmedi. Maçı pazar gününe koymayanlara mı yoksa milyonuncu kez çöp olan ilk yarıya mı serzenişte bulunayım bilemedim. İç sahamızdaki kilit maçların hiçbirini kazanamadık, son darbeyi vuramıyoruz 'winner' eksikliği çok bariz. Oyun kurduğu söylenen Marcelo nasıl oyun kuruyor ben onu da anlamıyorum.

1 sene bana defans çalıştırsalar Atınç'tan daha iyi bir stoper olurum, kafa topu hariç bir yetkin özelliği yok. Hoca takıldı ŞL sevdasına, ligde uçup gidiyor puanlar. Geniş kadromuz filan da yok, formsuz ve sakat oyuncularımız fazla.
hayırlısı @Berat sinirlenme sakin ol  :evillol: stopersiz oynuyoruz, Gomez'i devre arasında kiralayalım mı  :busted_cop:

hayırlısı @Berat sinirlenme sakin ol  :evillol: stopersiz oynuyoruz, Gomez'i devre arasında kiralayalım mı  :busted_cop:

sen şu profil fotonu eskisine çevirsene beck koydun ilk defa adam geldiğinden beri kötü oynadı :D

Totem yapıyorduk ne güzel o kırmızılı fotonu koy :D

Çevrimdışı Ömer Kaan

başakşehir'in en büyük avantajı bizle maçını şampiyonlar ligi dönüşü oynaması oldu.

Milli aradan sonra filan oynamış olsaydık saplar geçerdik.

Fazla büyütmeyin gözünüzde.

2.ci yarısı var daha bu işin ligden düşenler olucak adam ölümüne oynucak.

Hakem'leri var hakemler başakşehir'in gitmesini istemez taraftarı yok decoder satmışlığı yok vs.
+ ikinci yarı lig sertlesecek küme düşme hattındaki her puana altın gözüyle bakan takımlar sampiyonluk stresine girmis bir basaksehirden takır takır puan koparır

Çevrimdışı Berat

Allah rızası için stoper, kanat ve Gomez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sen şu profil fotonu eskisine çevirsene beck koydun ilk defa adam geldiğinden beri kötü oynadı :D

Totem yapıyorduk ne güzel o kırmızılı fotonu koy :D
Olmaz atiba yapayım bu aralar formsuz düzelir belki

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayır şunu anlamıyorum. Fenerbahçe'yi yenmek neden zor mesela? Doğru bir argüman sunmuyorsunuz. "Bu oyun ile zor". Bu kadar basit mi yani. Biz kötü oynadık bugün eyvallah geçen seneye göre daha iyi sayilmayiz bu da doğru. Peki Fener çok mu harika top oynuyor? Kötü halimiz Benfica'ya Napoli'ye Başakşehir'e kaybetmiyor. Fener bu 3 takımdan da kötü futbol oynuyor. Tek avantajları kendi sahalarında olması.

Argüman falan sorma, o kelimeyi duyunca devreleri yanar onun.  :D

Çevrimdışı Bishamon

Tamam Beck kötüydü ama taraftarın tepkileri çok seviyesizceydi.Her topu alışında homurdanmalar vardı.Çarşamba günkü Benfica maçıyla fersahlarca fark vardı taraftar profili olarak.Ayrıca GG'de girdiği hata yaptı ve iptal olmasa gole sebebiyet vermiş olacaktı.

Bunun dışında takım yorgundu kötü oynadık önümüzdeki hafta boyunca iyi dinlenip fb maçında %100 oynamamız gerekiyor.Kadıköyde pozisyon bulurlarsa affetmezler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Allah rızası için stoper, kanat ve Gomez.
Gruptan çıkarsak stoper alırız

Çevrimdışı tuncaboylu

Ulan delirdim bu akşam sinirden
Küplere bindim vallahi
3 senedir yenemiyoruz Şunları sağı solu yumruklamamak için zor tuttum kendimi
Kafayı yemek üzereyim
Takım çok kötü
Kanat ve Forvet Lazım Defans Lazım
Bu kadro ile bu sene şampiyon olabileceğimizi zannetmiyorum
Geçen seneki Hücum hattı nın % 2 si bile yok
Ah Sosa Töre Gomez ah
Cidden takım çok kötü.

Geçen sene yenmedik mi 2-0?  :alala:

Çevrimdışı Bishamon

Geçen seneki saçma sapan Akhisar maçından beri evimizde yenilmiyoruz

Çevrimdışı tuncaboylu

Şuanki Hücum Hattımız geçen senenin Hücum Hattının 100 gömlek Altında
En büyük sorunumuz bu
Pozisyona girmekte zorlandığımız gibi pozisyonları gole çevirmekte de bir okadar zorlanıyoruz.

Geçen sene Avrupa Ligi'nde 6 maçta 7 gol atarken(3'ü İskenderBey'e), bu sene CL'de 5 maçta 9 gol attık.

Çevrimdışı Berat

Cenk'i kazandığımızı düşündük ama sonradan girince etkili olduğu anlaşılmalı iyice. Olcay <-> Aboubakar değişikliğine ne denir?

@Mehmet Ali C. Sorun da orda zaten, "çıkarsak" alırız. 5 yıl 19 stoper..

Çevrimdışı Orhan_

Bu mağlup olmuyoruz geyiği bi şekilde son bulmalı gerekirse yenilsin takım. Beraberliklere alışır olduk ve bir tane kritik maç kazanamadık üstelik kendi evimizde. Gs Başakşehir Kiev Napoli Benfica. Trabzonspor maçında da 20.dakikadan sonra 11 puanlı takıma mahkum oynadık Quaresma adamların en iyi futbolcusunu sakatlayana kadar. Rakip takım hocaları bizim takımı ezberlerken ön alan baskısıyla oyun bile kurdurmazken neden bizim rakiplere karşı alınmış herhangi bir önlemimiz veya planımız yok çok merak ediyorum. Bu takım şampiyonlar ligi oynuyor hala basit hata yapıyoruz bu kadar kolay top kaybı takım yok bizden başka, hücum pres yediğimizde yüreğimiz ağzımıza geliyor hala mı tecrübe kazanmadık?

Abdullah Avcı maçtan sonra açıklama yaptı Antalyaspor maçı çok daha zor olacak bu maçtan, Beşiktaş takım boyu en uzun takım hafta içinde bile bu kadar aciz duruma düşmediler mutluyuz gibi şeyler söyledi ve bu hoş değil. Umarım toparlanırız hafta sonu bizim için çok zor geçecek ligde belkide en iyi önde basan takımla oynayacağız ve ellerinde bugün olduğu gibi 3 kez karşı karşıya kaçırmayacak kalitede adamlar var. Umarım kazanan biz oluruz.

En sinir bozucu olan şey de bu. Adam gevrek gevrek Beşiktaş'ı sindirdiklerini açıkladı ve sinir bozucu olan kısmı haklı olması. Napıyorsun Şenol Hocam? Takım bu kadar plansız olabilir mi? Ne yaptığımız hücumu anlıyorum ne yaptığımız defansı. Herhangi bir takım baskı kurduğu zaman o topu şişirmekten başka bir şey yapamaz olduk. Bu oyuncu kalitesi ile açıklanamaz. Ne Trabzon ne de Başakşehir bizden daha kaliteli bir kadroya sahip değil.

Ayrıca fikstürü ayarlayanların iş bilmezliği ya da kötü niyetleri bizi etkiliyor ama biz sıkışık bir fikstür içinde değilken oyunumuz farklı mı oluyor? Aynı golden peş peşe 6-7 tane yiyen kaç tane takım var? Biz aynı golleri yemekten sıkılmadık.

Benfica geri dönüş, Gs geri dönüş, Başakşehir geri dönüş... Elimizdeki Napoli, Kiev maçlarında da geri dönüşlere izin verdik. Kilit maç kazanamaz oldu takım. Bu tehlikeyi görmezden gelmek olmaz. Napoli hariç kazandığımız büyük maç var mı? Hoca'nın kendine gelmesi lazım artık. Başakşehir bizden daha kompakt, daha bilinçli bir takım. Bu kabul edilemez.

Etiketler: