Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129750 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

depay için de yokluyabiliriz kiralık satın alma opsiyonlu.

Oyuncu everton'u tercih edebilir EPL ancak bizde şampiyonlar liginde devam edersek Quaresma'nında bizde olduğunu düşünürsek bizi seçebilir.

Olabilir. Quaresma bizde, Aboubakar bizde :) Depay da iyi olabilir. Yeterki kaliteli bir isim katılsın kadroya.

Çevrimiçi tolga1903

Bu mağlup olmuyoruz geyiği bi şekilde son bulmalı gerekirse yenilsin takım. Beraberliklere alışır olduk ve bir tane kritik maç kazanamadık üstelik kendi evimizde. Gs Başakşehir Kiev Napoli Benfica. Trabzonspor maçında da 20.dakikadan sonra 11 puanlı takıma mahkum oynadık Quaresma adamların en iyi futbolcusunu sakatlayana kadar. Rakip takım hocaları bizim takımı ezberlerken ön alan baskısıyla oyun bile kurdurmazken neden bizim rakiplere karşı alınmış herhangi bir önlemimiz veya planımız yok çok merak ediyorum. Bu takım şampiyonlar ligi oynuyor hala basit hata yapıyoruz bu kadar kolay top kaybı takım yok bizden başka, hücum pres yediğimizde yüreğimiz ağzımıza geliyor hala mı tecrübe kazanmadık?

Abdullah Avcı maçtan sonra açıklama yaptı Antalyaspor maçı çok daha zor olacak bu maçtan, Beşiktaş takım boyu en uzun takım hafta içinde bile bu kadar aciz duruma düşmediler mutluyuz gibi şeyler söyledi ve bu hoş değil. Umarım toparlanırız hafta sonu bizim için çok zor geçecek ligde belkide en iyi önde basan takımla oynayacağız ve ellerinde bugün olduğu gibi 3 kez karşı karşıya kaçırmayacak kalitede adamlar var. Umarım kazanan biz oluruz.

Çevrimdışı mellfred

forumda takıımı suçlayan çok kimseler var bunun yerine federasyona yüklenmenizi tavsiye ederim.
gruptan rakiplerimimizin hepsi pazar ya da pazartesi oynarken bizim bu gün oynatılmamız açıklanamaz bir saçmalıktıgr
adeta avrupada ülke adına mücadele etmek cezalandırılıyor. avrupa kupalarında var olmak bu lig için dezavantaj haline getiriliyor
benfica maçı gibi kırıcı bir maçtan sonra bu maçın pazara konmaması aymazıktır
yönetimin, üst perdeden bu duruma, suçlayarak,  itiraz etmesi gerekir
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 22:58:24 mellfred ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

forumda takıımı suçlayan çok kimseler var bunun yerine federasyona yüklenmenizi tavsiye ederim.
gruptan rakiplerimimizin hepsi pazar ya da pazartesi oynarken bizim bu gün oynatılmamız açıklanamaz bir saçmalıktıgr
adeta avrupa ülke adına mücadele etmek cezalandırılıyor. avrupa kupalarında var olmak bu lig için dezavantaj haline getiriliyor
yönetimin üst perdeden bu duruma suçlayarak  itiraz etmesi gerekir
Çok kötü bir planlama haklısın olaya sadece marketing olarak bakıyorlar, bu maç NŞA Pazar öğlen oynanmalıydı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Umarım Visca alınmaz ve taraftarlar olarak yanıldığımızı görmeyiz.

@38life Kardesım bence yanlıs düşünüyorsun, Begenemediğin Visca'yı Sevilla istedi ama ya Sevillada bir sıkıntı var yada sende ;)

Tabi ki üst düzey bir oyuncu değil ama bizim işimizi görüp TR standartlarında bir oyuncu.

Brahimi demişsin ama inan bana o iş Nasri işine döner. İnşallah gelirde ben yanılırım.

Sevgiler

Çevrimdışı 38life

Yıllarca hakemleri küfür ederek protesto ettik, hiçbir işe yaramadı. Artık küfürsüz protesto ediyoruz, işe yarıyor.

Çevrimdışı 38life

@38life Kardesım bence yanlıs düşünüyorsun, Begenemediğin Visca'yı Sevilla istedi ama ya Sevillada bir sıkıntı var yada sende ;)

Tabi ki üst düzey bir oyuncu değil ama bizim işimizi görüp TR standartlarında bir oyuncu.

Brahimi demişsin ama inan bana o iş Nasri işine döner. İnşallah gelirde ben yanılırım.

Sevgiler

Sevilla'nın parası mı yetmemiş peki Visca'yı almaya? Yoksa Visca mı Sevillayı beğenmemiş? :)

Çevrimdışı Gokhan-

Olcay kötü filan bi şekilde tekrar oynatmamız lazım forvetten kanat olmuyor.

Tek kanat quaresma olmuyor.

İdeal'a yakın kadro bu şekilde olmalı.

Fabri

Gökhan    Marcelo   Tosic    Adriano

Oğuzhan  Atiba

Quaresma         Tolgay       Olcay

Abuobakar

Fb maçına kesinlikle bu şekil de çıkmalıyız, Olcay her ne kadar formsuz olsa da Fb maçının önemini diğer bütün topçulardan iyi biliyor ve bu ruhu ortaya koyacaktır.
Cenk ise sonradan oyuna girdiğinde daha etkili oluyor, Fb'yi orada yenersek içerde kazanamadığımız Gs ve Başakşehir maçlarının puanlarını telafi etmiş oluruz.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mellfred

Sevgiler

visca iyi oyuncu ve beşiktaş'ta bu kanat  yoksunlunğunda a bir takas yoluyla kazandırılırsa büyük iştir

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sevilla'nın parası mı yetmemiş peki Visca'yı almaya? Yoksa Visca mı Sevillayı beğenmemiş? :)

Valla Kanki para konusunda anlaşamadılar diye biliyorum ben @38life
Aslı nedir sence ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Yıllarca hakemleri küfür ederek protesto ettik, hiçbir işe yaramadı. Artık küfürsüz protesto ediyoruz, işe yarıyor.

küfür edelim tribünler mi kapansın ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Fb maçına kesinlikle bu şekil de çıkmalıyız, Olcay her ne kadar formsuz olsa da Fb maçının önemini diğer bütün topçulardan iyi biliyor ve bu ruhu ortaya koyacaktır.
Cenk ise sonradan oyuna girdiğinde daha etkili oluyor, Fb'yi orada yenersek içerde kazanamadığımız Gs ve Başakşehir maçlarının puanlarını telafi etmiş oluruz.

Adaş , Cenk konusunda haklısın adam sonradan girdim mi cok iyi oluyo.

Olcay konusunda net bişey diyemicem adam sanırım küstü formaya .

Çevrimiçi tolga1903

adeta avrupa ülke adına mücadele etmek cezalandırılıyor. avrupa kupalarında var olmak bu lig için dezavantaj haline getiriliyor
yönetimin üst perdeden bu duruma suçlayarak  itiraz etmesi gerekir

Kusura bakmayın ama 1 gün erken oynamak şu maçın ilk yarım saati Başakşehir kalecisini görmememize engel olamaz. Takım ikinci yarı 75.dakikadan sonra oyundan düşer hep beraber karşı çıkarız haksızlığa ama Emre oyundan çıkana kadar ezilmemizi açıklamıyor bu haksızlık. Gökhan İnlerin şu performansı hafta içi oynadığı 45 dakika yüzündense işimiz zor abicim.

Çevrimdışı 38life

Valla Kanki para konusunda anlaşamadılar diye biliyorum ben @38life
Aslı nedir sence ?

Bence aslı şuna benzer birşeydir:

:D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

+1

Çevrimdışı 38life

küfür edelim tribünler mi kapansın ?

Yazdığım şeyi tekrar oku :D Küfür etmeyince işe yarıyor. Küfür etmek hiçbir işe yaramıyor aksine durumları daha da kötü hale getiriyor diyorum :D

Yazdığım şeyi tekrar oku :D Küfür etmeyince işe yarıyor. Küfür etmek hiçbir işe yaramıyor aksine durumları daha da kötü hale getiriyor diyorum :D

ben yanlış okumuşum :D

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş devre arasında hiçbir transfer yapmasa bile şampiyonluğa yürüyebilir. Bu bir gerçek. Ama iyi planlama ile hem işi sağlama alıp hemde takımı gelecek için daha iyi bir hale getirmek gerek.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bence aslı şuna benzer birşeydir:
:D

Visca önemli bir oyuncu onlar icin. Suanda cengiz ve Mossoro'dan daha iyi.

Tabi dediğin gibide olAbilir kardesım .
Alsak köşede dursa zor zamanlarda fena mı olur

Kusura bakmayın ama 1 gün erken oynamak şu maçın ilk yarım saati Başakşehir kalecisini görmememize engel olamaz. Takım ikinci yarı 75.dakikadan sonra oyundan düşer hep beraber karşı çıkarız haksızlığa ama Emre oyundan çıkana kadar ezilmemizi açıklamıyor bu haksızlık. Gökhan İnlerin şu performansı hafta içi oynadığı 45 dakika yüzündense işimiz zor abicim.

o kadar çok farkeder ki.

2 gün önce takım 3-0 dan 2.ci yarı maçı çevirmek için 3-3 getirmek için bütün enerjilerini sarfettiler.

Bunlarda insan hatırlarsanız bilic döneminde liverpool eledik penaltılarda 120 dk + penaltılar takım öldü içerdeki balıkesir spor la berabere kaldık :)

2 gün önce 3-0 geriye düştüğümüz maçta 2.ci yarı bütün enerjiyi harcadık 2 gün sonra bizim gibi ligin nağmalup fb-gs yi yenmiş takımı ile maç yaptık sonuç bu.

O yüzden biraz tff'ye sitem edin çarşamba maç yapanlar pazar-pazartesi oynuyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

Kalan maçlarımız...
Fenerbahçe (D), Bursa, Kasımpaşa (D), Gaziantep, Osmanlı (D)...
Kaç puan çıkar?
İyimser tahminim: 1+3+3+3+1 = 11

Başakşehir'in kalan maçları...
Antalya, Gençlerbirliği (D), Trabzon, Adanaspor (D), Kayseri...
Objektif tahminim: 3+3+3+3+3 = 15

Bizim bu adamlarla başa çıkabilmemiz için, savunma ikilisini tamamen değiştirmemiz, ileriye dönük orta saha oyuncusu almamız, bir de üstüne forvet bulmamız lazım. Devre arasında mümkün mü? Bence değil...

Bu seneye dair umudumu yavaş yavaş kaybediyorum...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

Kusura bakmayın ama 1 gün erken oynamak şu maçın ilk yarım saati Başakşehir kalecisini görmememize engel olamaz.
olur kardeşim yorgunluk öyle bir ağırlıktır ki "ben şuracıkta yatayım, varsın dünya yansın" dedirtir adama. bunu ağır işle iştigal herkes bilir
yorgunluk ve uykusuzluk insanın altından kalkamadığı yüklerdir.
yeri geliyor  barca cl dönüşünde celta vigodan 4 yiyor. bu elemanlar cyborg değiller   

Çevrimdışı 38life

Visca önemli bir oyuncu onlar icin. Suanda cengiz ve Mossoro'dan daha iyi.

Tabi dediğin gibide olAbilir kardesım .
Alsak köşede dursa zor zamanlarda fena mı olur

Fena olmaz ama daha iyisi gerekiyor bana göre. Burası Beşiktaş. Burada yapılan her olumsuz hareket göze batar. Büyük takımda oynamak her yiğidin harcı değildir. Siz şuan Başakşehirli Viscayı beğeniyorsunuz. Beşiktaşlı Visca'yı beğeneceğinizden pek emin değilim. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kalan maçlarımız...
Fenerbahçe (D), Bursa, Kasımpaşa (D), Gaziantep, Osmanlı (D)...
Kaç puan çıkar?
İyimser tahminim: 1+3+3+3+1 = 11

Başakşehir'in kalan maçları...
Antalya, Gençlerbirliği (D), Trabzon, Adanaspor (D), Kayseri...
Objektif tahminim: 3+3+3+3+3 = 15

Bizim bu adamlarla başa çıkabilmemiz için, savunma ikilisini tamamen değiştirmemiz, ileriye dönük orta saha oyuncusu almamız, bir de üstüne forvet bulmamız lazım. Devre arasında mümkün mü? Bence değil...

Bu seneye dair umudumu yavaş yavaş kaybediyorum...
  :kop: :kop:

Çevrimdışı 38life

olur kardeşim yorgunluk öyle bir ağırlıktır ki "ben şuracıkta yatayım, varsın dünya yansın" dedirtir adama. bunu ağır işle iştigal herkes bilir
yorgunluk ve uykusuzluk insanın altından kalkamadığı yüklerdir.
yeri geliyor  barca cl dönüşünde celta vigodan yiyor. bu elemanlar cyborg değiller   

Katılıyorum.

Ama bu itiraz maçtan önce edilmeliydi. Puanı kaybettikten sonra böyle bir itirazda bulunmak çok ciddiye alınmayacaktır.

Etiketler: