Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123977 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

ocak değil haziran :)
Zaten ondan ucuza dedim haziranda rakip çok olur kulüple anlaşıp ocakta gelsin ligde coşar. , Aboubacar iknaya yardımcı olur .
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı onurturan

Başakşehiri yenmemiz lazim cok stresliyim normalde maca giderken metroda yasadigim karin agrisi aksamdan basladi benfica macinda alnan bir puan cok daha buyuk anlam kazanicak insallah kotu oyun olsa bile 3 puan aliriz..
Bizim gecen sene Basaksehirden yedigimiz 1.golun aynisini fenere attilar bu adamlar tesadufi degil harbi harbi top oynuyorlar fabriye atibaya becke guvenim sonsuz insallah diger oyuncularimiz cok yorgun dusmezler 2. yarı..

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir köpek gibi gebereceksin anton :D

Bağırmıyacaktın anton artık ağzının yerini biliyorum :D

Bu bubam için bu anam için bu bütün malatya serdarlığı için :D

İyi geceler arkadaşlar yarın başakşehir'e böyle böyle saplıcaz inşallah :D  :evillol:

Çevrimdışı onurturan

Yanlış yerlere çekmeyin de Aboubakar'ın ten rengi çok hoşuma gidiyor :D Siyah renkler hep birbirine benzese de Siyahın 1001 tonu vardır. Pastel bir tonda rengi var Aboubakar'ın. Keşke zenci olsaydım be :D
Abou asil zencilerden sanatsal bi rengi var karakalem calismasi gibi öyle appiah gibi hyundainin metalik siyahı gibi deel daha çok audinin mat siyahı gibi efsanevi :D

Çevrimiçi Necmi

İyi geceler arkadaşlar yarın başakşehir'e böyle böyle saplıcaz inşallah :D  :evillol:

yarın derken :alala:

Çevrimiçi Necmi

Abou asil zencilerden sanatsal bi rengi var karakalem calismasi gibi öyle appiah gibi hyundainin metalik siyahı gibi deel daha çok audinin mat siyahı gibi efsanevi :D
zenci kelimesi ırkçı bir kelimedir. her ne kadar bizde böyle kullanılmıyor olsa bile

Çevrimdışı onurturan

bi gol atip öne gecerlerse Acele etme papaz efendi diye bağıralim yankılı..

yarın derken :alala:

bugün işte anlayıverin saat'in 12'yi geçtiğinin farkında değilim :)

bi gol atip öne gecerlerse Acele etme papaz efendi diye bağıralim yankılı..

papaz mapaz bize sökmez :D

Bizim Ömer'in babası var :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yanlış yerlere çekmeyin de Aboubakar'ın ten rengi çok hoşuma gidiyor :D Siyah renkler hep birbirine benzese de Siyahın 1001 tonu vardır. Pastel bir tonda rengi var Aboubakar'ın. Keşke zenci olsaydım be :D
Bu benimde dikkatimi çekti

Simsiyah degil , Melez gibi de degil bunlarin ortasi da değil :alala:

Cok degisik boyle Mat bir rengi var yakışıyor adama , Adamda 3 kiloda baklava var zaten :bandit:

Valla ben kendim esmer olduğum icin Sarisin severim

Fenerde Zenci sever :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Fener demişken Japon bayraklari hazirmi arkadaşlar :busted_cop:

Çevrimdışı Gokhan-

Gs'li taraftarlar (taraftar dedikleri 300-500 kişi) ikinci yarı öncesinde takımlarını tribüne çağırarak destek vermiş  :lol:

Özendikleri anlaşılmasın diye de soyunma odasına girerken değil, ikinci yarıya başlarken yapmışlar :)

Ben bu kadar özgün ve takımına bağlı taraftar görmedim çok fena duygulandırdılar beni, özendim, imrendim resmen. :ebebe:
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 01:33:03 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı onurturan

zenci kelimesi ırkçı bir kelimedir. her ne kadar bizde böyle kullanılmıyor olsa bile
Cok padon agzimdan kacti  :iblush:

Gs'li taraftarlar (taraftar dedikleri 300-500 kişi) ikinci yarı öncesinde takımlarını tribüne çağırarak destek vermiş  :lol:

Ben bu kadar özgün ve takımına bağlı taraftar görmedim çok fena duygulandırdılar beni, özendim, imrendim resmen. :ebebe:
Adamlarin butun hayati hirsizlik , ozenti ve kibir uzerine kurulu ben hayatimda bu kadar haysiyetsiz igrenc bir camia görmedim

Çevrimdışı onurturan

Adamlarin butun hayati hirsizlik , ozenti ve kibir uzerine kurulu ben hayatimda bu kadar haysiyetsiz igrenc bir camia görmedim
maçtan önce de sessiz tezahurat yapmislar 3 defa ırkçılığa hayir sonra 1 dakika boyunca Sarı Aslan  :kop:

Çevrimdışı Gokhan-

maçtan önce de sessiz tezahurat yapmislar 3 defa ırkçılığa hayir sonra 1 dakika boyunca Sarı Aslan  :kop:

Yok bu konu da söz söyletmem onlara, nerdeyse her maçta yapıyor onlar sessiz tezahuratı  :lol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

Zenci Türkçe'de ırkçı bir kelime değildir, zenc kökü Farsça siyahtan geliyordu okuduğum kadarıyla. Küfürlü, aşağılayıcı kelimelerle birlikte kullanılmadığı sürece de herhangi bir ırkçı anlam taşımıyor dilimizde. Zenci kelimesinin kötü anlama geldiğini düşünmek tamamen algı ile alakalı abi.

Çevrimdışı Savaş

Brahimi diyosunuz da beyler şuan ayağında bu şekilde top tutacak ikinci adam lüks bizim için :)

Quaresma varken Brahimi'yi de kaldırmaz benim bünye. Ha Quaresma'yı devre arası veririz Çin'e eyvallah. Yoksa zaten sözleşme uzaticaz Quaresma'yla sene sonu.

Gerçi yaşlanıyor artık. Seneye istemese de daha fazla paslı oynayacak ama olsun. Quaresma varken Brahimi lüks.

Benim söz hakkım olsa Lens döndükten sonra salça olalım derim. Lens fena. Lens iyi. Lens olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

Ntep'in hamamlarııı sallanır külhanlarıııı :ishock:

hele hele hele hele hele Ntep lim Gel yanıma bonservissizim  :ishock: :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı onurturan

Elbet fenere düşer kaçakçının yolları  :evillol:

Çevrimdışı arda

Özendikleri anlaşılmasın diye de soyunma odasına girerken değil, ikinci yarıya başlarken yapmışlar :)

Çok fena saçmalıyorlar artık :D Feda'yla dalga geçerken bunlar GururLAN derken Efendi'yle iyice şirazeleri kaydı renklilerin. Bir anda PR medya yönetimi populer konu olup çıktı! De Jong çocukluktan beri renkliydim dedi :D Her hafta içi kurmaylarla basın toplantısı! ulen akşam Die Meister Die Besten Les grandes équipes The champions çalacaz adamlar hala abidik gubidik 1 saat ekrandalar :D hele bide ofsayta felan girmediler mi off :D ya, diğerinde başkan adayı başkanın talimatıyla Iphone üzerinden adaylığını açılıyo felan :D komik işler bunlar ama memleketimiz hakkaten cennet spor mizah için cevherler barındırıyo da konvansiyonel egemen medyamızın mizahı fotomaçın pençesi kadar ona yapacak bişey yok daha! Zamanı var..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Cok padon agzimdan kacti  :iblush:
kötü niyetle söylemediğini biliyorum ama sonra kullanılır bu. Burda espiri ile yazılmış bir şey bile
ilerde sosyal medyada bizim ırkçı ilan edilmemize sebep olur.

Çevrimdışı arda

Çevrimiçi Kapkarakartal

Gene uyku haram gene günlerden BeşiktAŞK.  :bandit:

Etiketler: