Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123224 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu tarz mesajlar konu dışına yelken açıyor, haberin olsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:lol:
@Yusuf Tekeli miknatisi yahu.
@tuncaboylu seni muhabet gafed anons ediyoruz sen neden gelmiykn o basliga. Yoksa yoksa beni banladin mi?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

niye bizim yüzümüzden kendi maçlarında işlerini görselerdi  :bandit:

"dolaylı"

üstelik bursa "dolaylı olarak" sayemizde şampiyon oldu.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

SSCB'den alacağım tek şey yazdıkları romanlar olur :) Bir de başka şeyler var ama şu an konumuz o değil  :D
Valla tavsiye etmem romanlar da hersey guZel zaten oyle romanlarda kalsin. Kitap falan okumam ben zaten de hani duydugumu soyluyorum roman konusunda. Ha o baska seylere bulasmaniZi tavsiye etmiyorum

Çevrimdışı raichu

"dolaylı"

üstelik bursa "dolaylı olarak" sayemizde şampiyon oldu.
bu bakış açısıyla bursanın küme düşmesine ve şampiyon olmasına 17 takım dolaylı yoldan etki etmiş olur sadece beşiktaş değil  :)
zaten sonuçlara rakipler ne kadar etki ediyorsa o takım işini o kadar yapamamış demektir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:lol:
@Yusuf Tekeli miknatisi yahu.
@tuncaboylu seni muhabet gafed anons ediyoruz sen neden gelmiykn o basliga. Yoksa yoksa beni banladin mi?

Güç geçmiyor ki namımız bir mesajda daha yürümesin :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Avrupa destanlarımız da hep şiir gibi be :icool:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bu bakış açısıyla bursanın küme düşmesine ve şampiyon olmasına 17 takım dolaylı yoldan etki etmiş olur sadece beşiktaş değil  :)
zaten sonuçlara rakipler ne kadar etki ediyorsa o takım işini o kadar yapamamış demektir

he kardeşim en çok sen biliyorsun en büyük sensin

adamlar memleketim Elazığ ı unutmamış diye alıntıladım Bursa ile Elazığ ın farkını yazdım aldın konuyu boş beleş bir yere getirdin sana tavsiyem git başkasıyla gereksiz polemiğe girip mesaj kas bu iş için uygun biri değilim.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Gokhan-

Yalnız Adriano 3. gol de durduğu yer ve attığı pas ile büyük katkı sağlamış.

Bir an İsmail'i düşündüm, sonra düşündüğüm için kendime kızdım, ardından Fb düşünsün dedim.

İsmail'in gidişinin verdiği mutluluk Pascal'ın 2. gelişinin verdiği mutluluktan daha fazla yansıması olmuştur bünyeme..  :lol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir an İsmail'i düşündüm, sonra düşündüğüm için kendime kızdım, ardından Fb düşünsün dedim.

İsmail'in gidişinin verdiği mutluluk Pascal'ın 2. gelişinin verdiği mutluluktan daha fazla yansıması olmuştur bünyeme..  :lol:

Valla ben de düşündüm bunu o pozisyonu tekrar izleyince :D

Çevrimdışı Bishamon

Penaltıda ortayı o yaptı  :D

Çevrimdışı raichu

he kardeşim en çok sen biliyorsun en büyük sensin

adamlar memleketim Elazığ ı unutmamış diye alıntıladım Bursa ile Elazığ ın farkını yazdım aldın konuyu boş beleş bir yere getirdin sana tavsiyem git başkasıyla gereksiz polemiğe girip mesaj kas bu iş için uygun biri değilim.
@BJKTÜRK23
şu cevabı vermeni gerektirecek ne yazdığımı anlayamıyorum
yurdum insanı işte tartışırken kullanabildikleri kelime cephanelikleri ve sabırları o kadar azaldı ki 2 cümlede kadar sürüyor racon kemeye başlamaları
yazdığımı zerre anlamamışsın ve alakasız ithamlar da bulunmuşsun
saygısızlık yapmadan konuşamamandan hangimizin "boş beleş" olduğu oratada

edit:boş beleş diye bana hitap etmemişsin yanlış okumuşum o konuda özür dilerim
onun dışında yazdıklarımın arkasındayım
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2016, 22:24:23 raichu ]

Çevrimdışı Gokhan-

Penaltıda ortayı o yaptı  :D

Büyük oyuncu, büyük tecrübe atalay'ın dediği gibi o kadar başarıya rağmen kazanma iştahını kaybetmemesi ve hala hırslı olması da çok büyük şans bizim için.Hani İsmail'den sonra @mylife1903 abi bile geçseydi oraya hiç birimiz hayır demezdik, ondan daha fazla katkı vereceğine de emindik ama gidip Adriano gibi adamla doldurduk. :)

@Yusuf Tekeli Malesef hiç birimiz unutamayacaz İsmael'i, böyle en güzel anlarda kabus gibi çökecek üstümüze hayali  :evillol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ntep'in sözleşmesi bitiyormuş ocakta ucuza alabiliriz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Büyük oyuncu, büyük tecrübe atalay'ın dediği gibi o kadar başarıya rağmen kazanma iştahını kaybetmemesi ve hala hırslı olması da çok büyük şans bizim için.Hani İsmail'den sonra @mylife1903 abi bile geçseydi oraya hiç birimiz hayır demezdik, ondan daha fazla katkı vereceğine de emindik ama gidip Adriano gibi adamla doldurduk. :)

@Yusuf Tekeli Malesef hiç birimiz unutamayacaz İsmael'i, böyle en güzel anlarda kabus gibi çökecek üstümüze hayali  :evillol:

Ben İsmail'i güzel hatırlıyom ya :D

Vurma vurma ismail geliyo hemen aklıma :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ntep'in hamamlarııı sallanır külhanlarıııı :ishock:

Çevrimdışı sozkul

Osmanli stadi ile karıştirdi galiba :lol:

Bende hafızam ne kadar zayıf diye düşünüyordum, sağolsun tuncaboylu sayesinde sevindim.
Bir ayrıntı daha var tabiiki, bir kaç kulüp istanbul dışında oynamak istememişti, ilk kabul eden trabzon'du öyle olunca diğerleri erkekliğe bok sürmemek için mecburen kabul ettiler..

Çevrimdışı cursedofdragon

ocak değil haziran :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

Yanlış yerlere çekmeyin de Aboubakar'ın ten rengi çok hoşuma gidiyor :D Siyah renkler hep birbirine benzese de Siyahın 1001 tonu vardır. Pastel bir tonda rengi var Aboubakar'ın. Keşke zenci olsaydım be :D

Çevrimdışı onurturan

Liverpool’un efsane futbolcusu Dietmar Hamann, Beşiktaş’ın Benfica karşısında yaptığı geri dönüşü; 2005’te Şampiyonlar Ligi finalinde Milan’a karşı yaptıkları geri dönüşe benzetti. RTE kanalına konuşan Alman efsane, “Nasıl olağanüstü bir geri dönüş öyle… Her şey o efsane golle başladı. Tosun’dan harika vole, Quaresma’nın penaltısı ve ardından yaptığı rabona. O nasıl bir orta!… Aboubakar da bu topu gol yapmasını bildi”
Hangi kanala vermis röportajı anlamadim suan benim televizyonumdaki kanallarin %99 unun adı o zaten..

Çevrimdışı alimm

Yanlış yerlere çekmeyin de Aboubakar'ın ten rengi çok hoşuma gidiyor :D Siyah renkler hep birbirine benzese de Siyahın 1001 tonu vardır. Pastel bir tonda rengi var Aboubakar'ın. Keşke zenci olsaydım be :D

:alala: :alala:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kalyoncu

Hangi kanala vermis röportajı anlamadim suan benim televizyonumdaki kanallarin %99 unun adı o zaten..
Cenk Tosun gibi gelişine voleyi vurdu gol oldu. :)

Etiketler: