Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123468 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Rasim

Arkadaslar su koskoca Gazetelerin yaptiga haberlerden gina geldi yahu daha Sampiyonlar liginden ne kadar Para gelecek Besiktasa onu bile dogru dürüst yazamiyorlar Uefa nin sitesine girip dogru bilgi almak bukarmi zor  :akuma: ben yazayim burda dursun:

-Gruplara katilim Parasi: 12.7 milyon Euro
-Galibiyet Primi            :   1.5 milyon Euro
-Beraberlik Primi          :   0.5 milyon Euro
-son 16 tiya                 :   6.0 milyon Euro
-ceyrek final                :   6.5 milyon Euro
-Yari final                    :   7.0 milyon Euro
-Final (kaybeden)        :  10.5 milyon Euro
-Final (kazanan)          :  15.5 milyon Euro
ayrica Türkiyenin Temsilcisi TV (Marketpool) Yayin hakkindan 17 - 18 milyon Eoro alacak iki takimli katilsak paylasim %65 Sampiyona %35 Lig ikincisene göre yapiliyor.

Besiktasin alcagi Parayi hesaplarsak suana kadar:
12.7
2
1.5
17
Toplam: 33.2 milyon Euro Hakketmis durumda
bir Kiev galibiyeti arti Gruptan cikma bedeli arti 7.5 daha yazar. :biggrinking:
ayriyetten söyle bir madde var alinan beraberliklerdeki kaybolan 500.000 eurolar toplanip takimlara esit olarak paylastiriliyor :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu cezayirli oyunculara yüremek lazım iş var onlarda :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

bırakırsa müthiş olur aynen acayip iş yapar :)

satın alma opsiyonlu kiralarız yarım sezon yada 1 senelik :)

Seneye Töre'de döner :)

Quaresma,Brahimi,Töre,Aras

Bak şu kanatların güzelliğine :D

Yanlız bu kanatların her birine ayrı bir top vermemiz lazım.  :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Gençlerbirliğinide unutmamak lazım  hem inönü son maçta yaptıkları jest hemde
açık davet geldi stadlarında oynamamız için
Elazığspor aynı şekilde Elazığ Atatürk stadında oynayabilirsiniz demişti, Sarıyer stadında kupa maçı yapmıştık.

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Gokhan-

Başakşehir buyursun gelsin, son iki şampiyonluğumuz da ve stadımızın yapım aşamasında olduğu zamanlarda herkesten çok destekleri oldu, sağ olsunlar, var olsunlar.
Eğer diğer maçlarda olduğu gibi geriye düştüğü anlarda yerden kalkmazlarsa herhangi bir sıkıntı yaşanmaz ne hoca ne de takımları ama aynı şeyi tekrarlarlasa tepki görecekleri kesin.
Kendi adıma maç öncesinde veya sonrasında tribüne çağrılıp alkışlanmalarını isterim açıkcası.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Yanlız bu kanatların her birine ayrı bir top vermemiz lazım.  :evillol:

verelim be :D

Kanat dediğin adam biraz topla oynar takımı hücuma taşır çalım atar :D

Tabi gereksiz çalım değil geriye doğru değil ileri doğru :)

Standart çalım bile atamayan adamla olmuyor işte görüyoruz :D

Top'u bomba zannedip saniyesinde uzaklaşan adamla olmaz olmuyor :)

Accık da top tutsun kanatlar :)

Çevrimdışı Gokhan-

@Yunus Emre Dökmeci

Quaresma genç olsam 100 milyon € ederdim diyor, sen ne düşünüyorsun bu konuda  :evillol:

@Yunus Emre Dökmeci

Quaresma genç olsam 100 milyon € ederdim diyor, sen ne düşünüyorsun bu konuda  :evillol:

250 milyon € :D

Çevrimdışı Gokhan-

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başakşehir buyursun gelsin, son iki şampiyonluğumuz da ve stadımızın yapım aşamasında olduğu zamanlarda herkesten çok destekleri oldu, sağ olsunlar, var olsunlar.
Eğer diğer maçlarda olduğu gibi geriye düştüğü anlarda yerden kalkmazlarsa herhangi bir sıkıntı yaşanmaz ne hoca ne de takımları ama aynı şeyi tekrarlarlasa tepki görecekleri kesin.
Kendi adıma maç öncesinde veya sonrasında tribüne çağrılıp alkışlanmalarını isterim açıkcası.
Son 2 sampiyonluk :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Son 2 sampiyonluk :alala:

Evet
2008-2009 da Sivas'ı Sivas'ta yenmişlerdi, o maçtan sonra lider olmuştuk.

Geçen sene de Fb'ye saplamışlardı.

@Yunus Emre Dökmeci

Su formuna bakarsak doğru söylüyor oda biliyor Kariyeri boyunca bu kadar istikrarli olamadigini ve Buyuk hatalar yaptığını

Xhakalarin 50-60 , Rodrigezlerin 85 , Pogbalarin 110 milyon € etttigi Dunyada , Q7 suanki stili ve formuyla 25-26 yasinda olsa ederdi o parayi :)

Ronaldodan daha yetenekli oldugunu söylesek abartmis olmayız ..
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2016, 19:58:15 Yunus Emre Dökmeci ]

Evet
2008-2009 da Sivas'ı Sivas'ta yenmişlerdi, o maçtan sonra lider olmuştuk.

Geçen sene de Fb'ye saplamışlardı.
Tamam simdi hatırladım Ozaman Ibb idi tabi :D

Fenere 4-5 senedir surekli sapliyor zaten :kop:

Çevrimdışı Orhan_

Su formuna bakarsak doğru söylüyor oda biliyor Kariyeri boyunca bu kadar istikrarli olamadigini ve Buyuk hatalar yaptığını

Xhakalarin 50-60 , Rodrigezlerin 85 , Pogbalarin 110 milyon € etttigi Dunyada , Q7 suanki stili ve formuyla 25-26 yasinda olsa ederdi o parayi :)

25-26 yaşlarında akıllı bir Quaresma çok iyi para ederdi harbiden. Tam anlamıyla takım oyuncusu olsa bi de rakibin aklı tutulur ama işte... Yine de şu an bile Çin'e bizi tatmin edecek bir fiyata gidebilir.

25-26 yaşlarında akıllı bir Quaresma çok iyi para ederdi harbiden. Tam anlamıyla takım oyuncusu olsa bi de rakibin aklı tutulur ama işte... Yine de şu an bile Çin'e bizi tatmin edecek bir fiyata gidebilir.
Neymar - Ribery- Robben - Dimaria -Kaka - Bale gibi adamlar yetenek olarak yanina bile yaklasamaz bu bir gerçek

Mantalitesinden ve Kendi hatalarindan , disiplin sorunlarindan dolayi bu durumda yoksa Ne isi vardi Burada , Katarda , Portoda tum bunlara ragmen 27 milyon € bonservis odenmis bir oyuncu sonucta..

Ronaldo gibi 10 senedir Realde oynuyor olurdu suanki oyununu oynayip suanki gibi istikrarli.olsaydi , 30undan sonra kafasina dank etti bazi seyler :D :tabe:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2016, 19:56:44 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı arda

Yanlış.
Fiyat biçemiyorum diyecek  :D

Şimdi ama bence ne bileyim, gerçekten ama neyse ya bence gelmiş geçmiş izlemesi en zevkli futbolcu! Messi, Rivaldo, Ronaldo, Ronaldo Fenomen olan çıplak gözle izledim, Q7 top sektircem desin bilet alıp giderim :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Mehmet Demirkol:

"Yurtdışında izlediğim en iyi tribün olan Benfica'nın Teknik Direktörü bile Beşiktaş tribünlerinden bahsediyor. Benfica Teknik Direktörü bile Tribünleri söylüyorsa, bu doğrudur. Açık söyleyeyim, Avrupanın en büyük tribünü Beşiktaş tribünüdür!"

Liverpool’un efsane futbolcusu Dietmar Hamann, Beşiktaş’ın Benfica karşısında yaptığı geri dönüşü; 2005’te Şampiyonlar Ligi finalinde Milan’a karşı yaptıkları geri dönüşe benzetti. RTE kanalına konuşan Alman efsane, “Nasıl olağanüstü bir geri dönüş öyle… Her şey o efsane golle başladı. Tosun’dan harika vole, Quaresma’nın penaltısı ve ardından yaptığı rabona. O nasıl bir orta!… Aboubakar da bu topu gol yapmasını bildi”

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Elazığspor aynı şekilde Elazığ Atatürk stadında oynayabilirsiniz demişti, Sarıyer stadında kupa maçı yapmıştık.

+Elazigspor :tabe:

+23  :D

Bursa da memleketim sayılır Elazığ da ikisi de dolaylı olarak bizim yüzümüzden düştü. biri dostluk yapıyor biri düşmanlık.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı raichu

+23  :D

Bursa da memleketim sayılır Elazığ da ikisi de dolaylı olarak bizim yüzümüzden düştü. biri dostluk yapıyor biri düşmanlık.
niye bizim yüzümüzden kendi maçlarında işlerini görselerdi  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

anti-em içirelim tüm takıma otobüse binmeden yarım saat önce içilir yol boyu rahat edilir çocukluğumun kahramanıdır bu ilaç  :D

"uzun otobüs yolculuklarında tavsiye edilen, reçetesiz alınabilen bir ilaç. eğer yol çok uzun ve otobüs kokuyorsa bir tane yutmanız tavsiye edilir. bulantı önler ve kişiyi miskinleştirerek rahat yolculuk yapmasını sağlar.

ancak bu ilaç daha çok amacının dışında kullanımlara gebe kalmıştır. yüksek miktarda alındığında feci halüsünojen etkileri vardır. boyutu çok küçük olan bu ilaçtan 10 adet yutulması halinde halisünasyon etkiler kaçınılmaz olacak, kişi gördüğünü sandığı bir çok sanrı ile gerçek ile gerçek dışı yaşam arasında gidip gelecektir. fazla kullanım büyük tahribatlara yol açabilir. siz yinede çocukların ve müptezellerin uzanamayacağı yerlerde saklayınız."

deep note: artık reçeteyle satılıyormuş... (sarper hoca yazsın reçeteyi  :D )
Okuya okuya geliyorum gene de anlamadim ustat. Ne sacmanis olmus. Otobus tutmus.
Pirinci kaynatip yedireceksin yanina muz ve gazi kacmis koladir bu isin cozumu @tangaz reis.

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız Cenk orada olmasa ve orayı karıştırmasa Aboubakar o golü atamaz.
Yapılan ortalarda bizden iki topçunun birbirini engellediği durumlar oluyor.
Bu durumlarda, bir kişinin kafaya çıkarken diğerinin geriden gelmesi topun arada kaldığı durumlarda avantaj sağlıyor.
Bu baskıyı sağlayan atak başlangıçlarında hep Oğuzhan var. Artık zamanı geldi o geri dönüyor.
Devre arası Tolgay'ı 7 ye Valencia yada Fener'e verelim, biz iyi bir kanatla raketçiyi alalım..  :)
Raketci? Hmmmmm o kim @sozkul abi?

Etiketler: