Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121122 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

bir şey daha muslera tolga tarzında kaleci çizgi kalecisi geriye çekilip topun gelmesini bekliyor
ve refleksleri sayesinde güzel kurtarışlar yapıyor ama riskli rakip sürekli pozisyona giriyor
fabri pozisyon oluşmadan müdahale ediyor. Bir şey yaptığı görünmüyor ama çok daha fazla güven veriyor defansa.

Çevrimdışı Kalyoncu

Demek Quaresma'nın sözleşmesindeki opsiyondan haberi yok.  :alala:

Belki sözleşmesi bittiğini zannettiği için epey faydalı oynuyor bu sene, kimse söylemesin de devam etsin bu şekilde.  :D

Mayıs sonunda söyleriz, sözleşmen uzadı diye.  :evillol:
Yeni bir sözleşme istediği içinde söylemiş olabilir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

lütfen Beşiktaşın oyuncusu hakkında böle ileri geri konuşmayalım, bu foruma yakışmıyor  :bandit:
:utan

Çevrimdışı alimm

Biraz daha garanti oynamalı haklısın abi o değilde Boyko'yu ne yapacağız biz  :bandit: Malaga'da 1 dk bile oynamamış
rakitsky transferinde takas olark kullanılsınn.. bir taşla kuş sürüsü.... :super: :super:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2016, 17:11:14 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Röportaj Abola gazetesine verilmiş abi. Banada doğru gibi geldi.

Araştırmacı arkadaşınız tuncaboylu röportajın 2 bölümünü buldu gazetenin sitesinde.  :) :)

https://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=pt&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.abola.pt%2Fnnh%2Fver.aspx%3Fid%3D642542&sandbox=1
https://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=pt&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.abola.pt%2Fnnh%2Fver.aspx%3Fid%3D642567&sandbox=1

Sözleşme muhabbeti hiç geçmemiş bu sayfalarda.

"Yine de fiziksel basılan gazetede olabilir" diyerek, düzeltme hakkımı baki tutayım.

Çevrimdışı tangaz

Yeni bir sözleşme istediği içinde söylemiş olabilir.

öyle zaten, gücüm kuvvetim yerinde gençken şimdiki kadar formda olsam 100 milyonluk adamdım ipini koparana 60-70 ödüyor kulüpler bana da 100 verirlerdi demiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

rakitsky transferinde takas polark kullanılsınn.. bir taşla kuş sürüsü.... :super: :super:

hepimiz burada raketçiyi istiyoruz ama ben sscb pasaportu nedeniyle tırsmıyor değilim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu röportaj hususuna çok ara verildi @Necmi abinin röpoprtajını ne zaman okuyacağız  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hepimiz burada raketçiyi istiyoruz ama ben sscb pasaportu nedeniyle tırsmıyor değilim...
SSCB'den alacağım tek şey yazdıkları romanlar olur :) Bir de başka şeyler var ama şu an konumuz o değil  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

SSCB'den alacağım tek şey yazdıkları romanlar olur :) Bir de başka şeyler var ama şu an konumuz o değil  :D

sorma zaten dolar 3,46yı da geçmiş 100 dolar iyi para oldu  :evillol:

Çevrimdışı alimm

ben bide 1,80 olmasından tırsıyorumm...

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol hoca çok istemiş geçen sene deniyor zaten geçen sene alınmış ama sakatlanınca
açıklayamadılar büyük ihtimal apar topar boykoyu aldılar hep @Yunus Emre Dökmeci  yüzünden geldi bunlar
başımıza.
İdare eder kaleci değil kesinlikle klas bir kaleci o kadar çok golü engellediki biz farketmiyoruz bile sakince çıkıyor
kesiyor atağı bize normal gibi geliyor aslında Tolga olsa topu kaleden çıkarırız. Şampiyonlar liginde bizi allah korudu tolgadan.
Neymiş o zaman taraftarda çok müdahil olmayacakmış bu konulara. Eleştiriyi dozajında yapması gerekiyormuş. Atiba,Fabri,Yalçın,Tosic,Ersan(satılması),Quaresma.
Bu oyuncularda çuvalladık :)

Çevrimdışı tangaz

ben bide 1,80 olmasından tırsıyorumm...

stoper için fazla güdük haklısın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Baressi ve Cannavaro 1.76 ydı.. Çok o gözle bakmasak iyi olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı alimm

kısa stoperler ya üst düzey oluyorlar ya da sıradan... bizim standardımızda pek yokk  :alala: :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

@cursedofdragon ve @38life bir şeyler alıyorlardı oradan, onlara da sor istersen.  :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne zaman izlesem Raketçi hücumda bir ortasaha oyuncusu gibi yay civarında. Çizgiye basmayı çok yanlış anlamış 18'in çizgisine basıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tamam vurmayin Yav Öldüm :evillol: :evillol:

Napalim bende yanildim bu sefer

Ben bir Boyko da birde Kerimde yanildim onun haricinde kime destek verdiysem kimi istediysem tuttu

Bize gelmelerini istemedigim baska takimlarin aldigi oyuncular ellerinde patladı , Bknz ; Ozan - Serdar Aziz - Topal ilk aklima gelenler :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anladık çok mutsuzsun 4 kere atmışsın :)

Hahahahhaha Forum hata verdi gönderirken ama  göndermiş silemiyom da :)

Çevrimdışı Orhan

Rakiysky,Behrami,Gomez geri donsun birde Taliscanin bonservisi Allah askina cok mu sey istiyorum ya :iblush: :naughty:

Kendi liginde 900 dakikada 5 gol yiyen takıma, 32 dakikada 3 gol attık. :busted_cop:

Şampiyonlar Ligi kariyerindeki 15. maçında 9. golünü, Benfica karşısında Beşiktaş’a 3-3’lük beraberliği getiren golü atarak yaşayan Vincent Aboubakar, karşılaşma sonrasında çok önemli bir detayı açıkladı.

Aboubakar “Ailem, bu maçı izlemek için stada geldi. Onlara Benfica maçı öncesi galibiyet ve gol sözü vermiştim. Birçok pozisyonda istediğimi yapamadım. Ancak attığım golde top Quaresma’ya geldi ve kale önüne doğru koştum. Kendisi Porto’dan beri tanıyorum. İşte gol de böyle bir pozisyonun sonunda geldi. Ondan sonra formamı çıkartıp, aileme koştum. Galibiyet gelmedi ama gol sözünü tuttuğum için mutluyum” yorumunu yaptı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Etiketler: