Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120942 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Fabri, oyunun içinde ve karar verme mekanizması güçlü. Bu pozisyonlar dışında bu maçta ve bu zamana kadar gelen süreçte pozisyona dönüşmeden engellediği akınlar var. Kaliteli ön alan baskılarını kırabilecek bir kaleci. Takım arkadaşları da ona güven duyuyor. Fakat bazen öz güven/güven konusunu abartmamaları lazım. @OrhanAker @Necmi @tangaz @ONUR KOLCU @38life Bu sezon orta sahadan 4-5 kez geriye dönüp, birkaç kez göğüs hizasına pas attılar. Risk bölgelerindeki aşırı tekrar olumsuz sonuçlar yaratabilir. GB ve Napoli maçlarındaki hatalı çıkışları gibi.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2016, 16:59:23 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zaten maçta kiev karambolü yaşandı ama bu sefer girdi. son ana kadar direkler görevini yaptı ama oyuncularda iş yok
direk daha ne yapsın :bandit:
işte orada stoperlere ölümüne giydirdim Necmi abi dayanamadım 3 defa üst üste direkten döndü, uzaklaşmadı top bir türlü

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adam Beşiktaş taraftarının çoğunun kalp hastası olduğunu bilmiyor herhalde :bandit:
bir insanlada bu kadar oynanmazki o pozisyonlar hep önümde oldu. resmen kalbim sıkıştı
o arapas nerdeyse rakibin ayağına sürterek geçti topa dokunsa yanındakinin önüne düşer topu kaleden çıkarır.
taraftarın yarısını telef ederek :bandit:
Omrumden bir 5-10 sene gitmiştir heralde :bandit:

Ama Güven veriyor be abi , Cok Ozguveni yuksek ve soğukkanlı , Biz bu kaleciyi cok bekledik be abi

Su pozisyonlarda kalede Grande Capitano Tolgea olsaydi neler olurdu acaba dusunmek bile istemiyorum :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fabri, oyunun içinde ve karar verme mekanizması güçlü. Bu pozisyonlar dışında bu maçta ve bu zamana kadar gelen süreçte pozisyona dönüşemeden engellediği akınlar var. Kaliteli ön alan baskılarını kırabilecek bir kaleci. Takım arkadaşları da ona güven duyuyor. Fakat bazen öz güven/güven konusunu abartmamaları lazım. @OrhanAker @Necmi @tangaz @ONUR KOLCU @38life

Aynen bazı insanların görmediği başlamadan biten  çok pozisyon var top ceza sahasına  girer girmez öldürdüğü çok pozisyon var . ama  insan böylesine kritik maçlarda ister istemez o pozisyonları statta veya TV de izlerken hafif bi kalp sıkışması oluyor :) yoksa bende o şekilde yaparım kaleciliği :)

Çevrimdışı tangaz

tamam Fabri totosuna fazla güveniyor olabilir belki ama daha dikkatli olması lazım o iki kişinin arasından verdiği pası kafasını direklere vuraral kaleden çıkarabilirdi ve şimdi ispanyaya kadar kovalardık kendisini...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tamam Fabri totosuna fazla güveniyor olabilir belki ama daha dikkatli olması lazım o iki kişinin arasından verdiği pası kafasını direklere vuraral kaleden çıkarabilirdi ve şimdi ispanyaya kadar kovalardık kendisini...
Biraz daha garanti oynamalı haklısın abi o değilde Boyko'yu ne yapacağız biz  :bandit: Malaga'da 1 dk bile oynamamış

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biraz daha garanti oynamalı haklısın abi o değilde Boyko'yu ne yapacağız biz  :bandit: Malaga'da 1 dk bile oynamamış

Idrıs Kameni çok iyi oynuyor orda forma giyemez o.

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte Quaresma'nın yaptığı açıklamalar:

-100 MİLYON EURO EDERDİM-

Yaşının genç olması durumunda 100 Milyon Euro edeceğini ifade eden Ricardo Quaresma, "Hayatta zamanla bir şeyleri öğreniyorsun. Bazen kendi kendime düşünüyorum. Bazen şakayla karışık geçmişte bu futbolu oynasaydım, 'şu an genç olsaydım 100 milyon Euro ederdim' diyorum. Şu sıralar herkese 60-70 milyon Euro fiyat biçiliyor. İyi hissediyorum, kendime güvenim var ve bu yaşta, bu kadar iyi olacağımı hayal edemezdim. Tanrı'ya şükürler olsun ki fazla sakatlık yaşamadım ve bu noktaya gelmemde bunun da etkisi oldu. Her şey doğal olarak gelişti" dedi.

-SÖZLEŞMEMİ YENİLEMEYİ UMUYORUM-

Beşiktaş ile geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Portekizli oyuncu, "Bu sezon Beşiktaş ile sözleşmemin son senesi. Ne olacağını göreceğiz. Sözleşmemi yenilemeyi umuyorum, ancak ne olacağını bilemezsiniz. Futbolda bir sonraki adımı tahmin edemezsiniz" ifadelerini kullandı.

-BU KADAR ETKİSİZ BAŞLAMAYI BEKLEMİYORDUK-

Benfica karşılaşması ile ilgili ise Quaresma; "Benfica'nın oyunu beni şaşırtmadı, iyi bir hoca olan Rui Vitoria tarafından yönetilen iyi hazırlanmış bir takım gördüm. Rui Vitoria futbola ne kadar hakim olduğunu kanıtlamış biri. Maça bu kadar etkisiz başlamayı beklemiyorduk" diyerek sözlerini noktaladı.
Yasaklı Link

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon 30 maç oynarsa sözleşmesi otomatik olarak uzuyor.

Röportaj masabaşında yapılmış gibi geldi bana o yüzden.

Çevrimdışı tangaz

satarız yazın ya da kiralarız tekrar ama zarar hanesine yazacağımız kesin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Dynamo Kiev'e postalamak lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

Dynamo Kiev'e postalamak lazım

Kiev'in kalecileri cidden kötü, isteyebilirler bence.

2.5-3 milyonu kurtarsak, iyidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Büyük patladı, kimseye satamayız şu haliyle..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Bishamon

2-3 arası bişey atsınlar barii  :money:

Derlis Gonzalez ya da Yarmolenko ile takas + 5 milyon verelim

Çevrimdışı tuncaboylu

Cordoba da böyleydi, saçma sapan gol yediği de oluyordu bazen. (2-1 kazandığımız Akhisar maçı)

Ama bu tarz hareketler tribündeki taraftarı korkutsa da defansa güven verir, rakibin de baskı yapma konusundaki isteğini azaltır.

Arada iş kazası da olacak belki, ama kritik bir yerde olmazsa çok canımızı yakmaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu sezon 30 maç oynarsa sözleşmesi otomatik olarak uzuyor.

Röportaj masabaşında yapılmış gibi geldi bana o yüzden.
Röportaj Abola gazetesine verilmiş abi. Banada doğru gibi geldi.

Çevrimdışı panic13

Fabri, oyunun içinde ve karar verme mekanizması güçlü. Bu pozisyonlar dışında bu maçta ve bu zamana kadar gelen süreçte pozisyona dönüşemeden engellediği akınlar var. Kaliteli ön alan baskılarını kırabilecek bir kaleci. Takım arkadaşları da ona güven duyuyor. Fakat bazen öz güven/güven konusunu abartmamaları lazım. @OrhanAker @Necmi @tangaz @ONUR KOLCU @38life Bu sezon orta sahadan 4-5 kez geriye dönüp, birkaç kez göğüs hizasına pas attılar. Risk bölgelerindeki aşırı tekrar olumsuz sonuçlar yaratabilir. GB ve Napoli maçlarındaki hatalı çıkışları gibi.

Katılıyorum, bu maçta bile 2 net pozisyon çıkardı zamanında kalesinden açılarak (biri ilk yarının,diğeri 2. yarının sonu). Şunu da unutmamak lazım, kariyerinde ilk defa bu kadar düzenli ve üst düxey oynuyor. Şimdiye kadar çok oynama şansı da bulamamış, zaten geçen seneyi sakat geçirdi. Bu yıl staj senesi olarak düşünülebilir. ayrıca ŞL seviyesi için kabiliyetli olması kadar soğukkanlı ve lider kaleci lazım. Yenmeyecek golü yemiyor, bu yeterli. Soğukkanlılığı ve liderliği ise göz kamaştırıcı. bunu küçümsememek lazım.

Sambade'nin tavsiyesi ile alınmıştı galiba. Takıma en net katkısı Fabri oldu.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ilhan mansız

hep @Yunus Emre Dökmeci yüzünden, onun suçu  :D
adamın kötü çıkmasına mı üzülelim, Yunus Emre'nin burada 3 ay kafamızı şişirmesine mi 😀😀

Çevrimdışı tuncaboylu

Röportaj Abola gazetesine verilmiş abi. Banada doğru gibi geldi.

Demek Quaresma'nın sözleşmesindeki opsiyondan haberi yok.  :alala:

Belki sözleşmesi bittiğini zannettiği için epey faydalı oynuyor bu sene, kimse söylemesin de devam etsin bu şekilde.  :D

Mayıs sonunda söyleriz, sözleşmen uzadı diye.  :evillol:

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Necmi

Katılıyorum, bu maçta bile 2 net pozisyon çıkardı zamanında kalesinden açılarak (biri ilk yarının,diğeri 2. yarının sonu). Şunu da unutmamak lazım, kariyerinde ilk defa bu kadar düzenli ve üst düxey oynuyor. Şimdiye kadar çok oynama şansı da bulamamış, zaten geçen seneyi sakat geçirdi. Bu yıl staj senesi olarak düşünülebilir. ayrıca ŞL seviyesi için kabiliyetli olması kadar soğukkanlı ve lider kaleci lazım. Yenmeyecek golü yemiyor, bu yeterli. Soğukkanlılığı ve liderliği ise göz kamaştırıcı. bunu küçümsememek lazım.

Sambade'nin tavsiyesi ile alınmıştı galiba. Takıma en net katkısı Fabri oldu.
Şenol hoca çok istemiş geçen sene deniyor zaten geçen sene alınmış ama sakatlanınca
açıklayamadılar büyük ihtimal apar topar boykoyu aldılar hep @Yunus Emre Dökmeci  yüzünden geldi bunlar
başımıza.
İdare eder kaleci değil kesinlikle klas bir kaleci o kadar çok golü engellediki biz farketmiyoruz bile sakince çıkıyor
kesiyor atağı bize normal gibi geliyor aslında Tolga olsa topu kaleden çıkarırız. Şampiyonlar liginde bizi allah korudu tolgadan.

Çevrimdışı tangaz

Şenol hoca çok istemiş geçen sene deniyor zaten geçen sene alınmış ama sakatlanınca
açıklayamadılar büyük ihtimal apar topar boykoyu aldılar hep @Yunus Emre Dökmeci  yüzünden geldi bunlar
başımıza.
İdare eder kaleci değil kesinlikle klas bir kaleci o kadar çok golü engellediki biz farketmiyoruz bile sakince çıkıyor
kesiyor atağı bize normal gibi geliyor aslında Tolga olsa topu kaleden çıkarırız. Şampiyonlar liginde bizi allah korudu tolgadan.

lütfen Beşiktaşın oyuncusu hakkında böle ileri geri konuşmayalım, bu foruma yakışmıyor  :bandit:

Etiketler: