"Dick iyi bir antrenör ve ekibi de sağlam." dedin, ona cevap verdim.
Dic'kin sağlamlık bir şeyi yok, herif Aatıf'ı UEFA kadrosuna bildirmediğini unutacak kadar uçmuş durumda.
Sene başında Riekerink Bey güzellemeleri yapılıyordu, adamda bir numara olmadığı ortaya çıktı.
Simdi de Dick Bey güzellemeleri yapılıyor, bunun da ortaya çıkması iç sahada alınacak 2 golsüz beraberliğe ya da deplasmanda alınan 1-0'lık mağlubiyetten sonra başlayacak.
Benim görüşüme göre sağlam çünkü bunu oturtacak nedenler var. Sezon başında gelmişsin rezil, bir birini yiyen bir takım almışsın. Adam akıllı kamp yok, CL de saf dışı kalmışsın. İlk haftalar kötü skorlar var. 11.hafta geldiğinde rüzgarı bir şekilde tersine çevirmişsin ve şampiyonluk yarışına bir şekilde katılmışsın.
Fenerbahçe iyi bir takım değil ama Dick iyi toparladı şansı, hakem faktöleri bunlar da var tabi ki ama ne çok hafife almak gerek ne de çok büyütmek. Türkiye de işlerin nasıl döndüğünü biliyoruz mutlaka iki sarışın kardeşlerden birisi son haftalara kadar yarışın içimde olacaktır.
Bizim de hatalarımız yok değil. Galatasaray'a iki maç verdik, Gençler maçında beleş bir puan bıraktık. Fark koyacağımız maçları 1 farklı aldık bu da diğer tarafta bir cesaret oluşturuyor. Çıkacağız Kadıköy de vurup geleceğiz ki rüzgar biraz terse essin.
Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.