Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115306 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

olcay şahan mı :)

Kenarda birisi daha var o kim çözemedim sanki 2 Olcay var orda :D

Bu arada bahsettiğim isim Gökhan Gönül.

Çevrimdışı cursedofdragon

vay be çoktan Beşiktaş'ımın maçı geldi 1 gün sonra tekrar maç hemide vodafone arena'da :D

Çevrimdışı Tolga

Mayke deme mayke deme

Simdi @Çağrı ile @Tolga nin kalbine inecek

Adamlar 2 senedir burada Mayke sayıklıyor :D :D
Mayke adamdır :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Mayke adamdır :bandit:

yine mi çıktı bu mayke :D

1 harfle kurtarıyor mayke değilde mayk olsa yataklarda üreyen böcük anlamına geliyor :D

Çevrimdışı Tolga

yine mi çıktı bu mayke :D

1 harfle kurtarıyor mayke değilde mayk olsa yataklarda üreyen böcük anlamına geliyor :D
Bu sefer ben çıkarmadım :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Mayke uzun süredir oynamıyormuş nesi var sakat falan mı?

başakşehir maçında maçı ilk yarı kopartabilirsek koparmalıyız 2-0 3-0.
takım benfica maçında çok yoruldu 60.ci dakikadan sonra dökülürüz skor avantajını ele geçirdikten sonra bol bol pas yaparız :)

Çevrimdışı Gokhan-

Kenarda birisi daha var o kim çözemedim sanki 2 Olcay var orda :D

Bu arada bahsettiğim isim Gökhan Gönül.

Takım içeri doğru giderken en arkada Gökhan Gönül vardı, o alkışlayarak yürüyordu diğerleri kılını bile kıpırdatmadı, hatta takıma da seslendi ama kimse oralı olmadı.Gittikleri yerde de ya Olcay ya da içeri girmediyse Şenol Hoca taraftara gidin demiştir.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 38life

Takımı tribünlere yönelten birisi var orda, dikkat.

http://www.59saniye.com/besiktas-taraftarinin-skor-3-0-iken-takimi-tribunlere-cagirmasi/

Bu konuya forumda değinmeyi unuttum ama dün de benim dikkatimi çekmiş ve arkadaşlarla bolca muhabbetini yapmıştık bunun. Hatta Oğuzhana baya kızmıştım. Oğuzhan bu kafayla kaptan falan olamaz. Gökhan Gönül Caner gibi etrafa gülücük saçmıyor diye sakin, fazla gülmeyen birisi diye ona soğuk bakanlar var. Halbuki adamın kralıdır Gökhan. Karakterdir.

Çevrimdışı Orhan

:bandit:

Ozaman dun ve bugun yazdigim mesajlarin %90 ini okumamışsın :)
:D :D Necmi abi hakli. Ama konusulmayi yazilmayi sonuna kadar hak ediyor.Kiev macindan sonra Quaresmayi elestirmeyi biraktim kariyerinin en iyi oyununu oynuyor buyuk futbolcu buyuk marka.Insallah bozmaz kendini cunku ilk haftalar faciaydi.

Çevrimdışı Mehmet57

Atiba'nin veliahti Levante'de oynayan 22 yasindaki Kolombiyali Jefferson Lerma.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

takımı tribünlere yönelten Ali Naibi

O diğer sakallı o muymuş..

Çevrimdışı FARUK

O diğer sakallı o muymuş..

trtspor da maçın tekrarında gördüm tivibu reklama girmişti
Ali naibi aboubakarı çeviriyor ilk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı FARUK

Erdoğan Arıkan'dan maçın tamamı;

https://openload.co/f/jynth4vNHoY

ilk yarı bittigi anda kesmemişse bu linkte görüntü olması lazım

burada ozi ile aboubakara söylüyor  43:40 tan itibaren
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2016, 03:29:19 FARUK ]

Çevrimdışı Bishamon

Erdoğan Arıkan'dan maçın tamamı;

https://openload.co/f/jynth4vNHoY

Bunu keşke 3 GB'lık dosyayı indirmeden önce görseydim  :lol: :lol:

Bunu keşke 3 GB'lık dosyayı indirmeden önce görseydim  :lol: :lol:

farketmez arşivin zararı olmaz bu rus tamam türk de tamam skysports alman spiker galiba oda tamam de.

şu bein sports fransızın sunduğunu bulabileniniz varmı ?

fransız spiker de çok efso anlatmış.

Çevrimdışı mylife1903

Bu fotoğrafi alıp cerceveleteceksin :)

Marka olmak , Dunya yildizi olmak böyle birşey
Ahahaha stadin duvarina boyasinlar bu fotografi. Ulan yazihhhhh yagmurda islanmis gucuk bir gedi yavrusu pozu vermis benfikali dopdepici. La yaaazih

Çevrimdışı mylife1903

ikinci yarı genede iyiydi ama ilk yarı harbi felaketti.
ama oyunu bırakmayan takımı ateşleyen unsurlardan biriydi akşam maçı çok
istedi. zaten en büyük sorunu bu bir maçı çok isterse korkacaksın  iyi şeyler yapamazsa
iş karta kadar gidiyor. Dün agrasif değildi. buda ikinci yarı oyuna iyi etki etmesini sağladı.
egoist olmayınca keyifle izleniyor.
@Necmi abi yapma, sahada yoktu adam, top alamadi biraz defanstan top cikardi hic bisi yapmadi objektif bakarsak. Sanki sahada yoktu. Daha etkili olurdu, cinslik yapardi top kullanirdi falan. O son dakika asisti kurtardi onu iyi mezar yapardi o performans.
Cok siki tuttular falan filan onlar baska, azicik ilk yari agirligini koymasi lazimdi cunku benfikanin saygi duydugumtek oyuncuydu. Oguzhan efendinin buna pas atmamasini falan da bu mac ozelinde fazla tirtiklamayacam.
Elin benfikasi, oguzhani, tolgayi falan filan takmiyor iste.
Bilemiyorum simdi gomsem millet cikacak gol asist falan ama standart oyun ici katkisi bile yoktu benfika macinda ha sonuca katkisi vardi hatta vhatta defansa katkisi vardi.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yapma, sahada yoktu adam, top alamadi biraz defanstan top cikardi hic bisi yapmadi objektif bakarsak. Sanki sahada yoktu. Daha etkili olurdu, cinslik yapardi top kullanirdi falan. O son dakika asisti kurtardi onu iyi mezar yapardi o performans.
Cok siki tuttular falan filan onlar baska, azicik ilk yari agirligini koymasi lazimdi cunku benfikanin saygi duydugumtek oyuncuydu. Oguzhan efendinin buna pas atmamasini falan da bu mac ozelinde fazla tirtiklamayacam.
Elin benfikasi, oguzhani, tolgayi falan filan takmiyor iste.
Bilemiyorum simdi gomsem millet cikacak gol asist falan ama standart oyun ici katkisi bile yoktu benfika macinda ha sonuca katkisi vardi hatta vhatta defansa katkisi vardi.
katkıdan bahsetmiyorum hırs ve maça asılma iyiydi insan canlı izlerken hissediyor oyuncuyu.
kötü olabilir katkıda sunamayabilir ama sahaya yüreğini koymak başka bir şey quaresma istedi maçı
geri kalan performansı beni pek ilgilendirmiyor. eski maçlardaki ego yoktu üzerinde paylaşımcıydı.
eskidende bir şey yapmıyordu her topa gidiyor sürekli topu kendine atsın diye oyunculara baskı yapıyor
ve bütün topları alıp eziyordu. ozi girdikten sonra oyuna bu böyle olmayacak dedim iki maçtırda böyle olmuyor
bütün toplar ona gitmiyor buna bağlı çok fazla ortada görünmüyor ama işte bu noktadan sonra az buluştuğu için
etkili oluyor. harcamıyor pozisyonları forvetler toparlanmaya başladı artık her şey farklı olacak ozi devralır orta sahadaki
top dağıtımını ve ilerde forvetlerimiz daha çok topla buluşur. quaresmanın krallığı bitiyor hücumda
hem takım hemde quaresma daha etkili olacak artık. quaresmanın şahsi oynaması forvetleri oyundan soğutmuştu

Good morning how are you millet :D  :evillol:

Etiketler: