@Necmi abi yapma, sahada yoktu adam, top alamadi biraz defanstan top cikardi hic bisi yapmadi objektif bakarsak. Sanki sahada yoktu. Daha etkili olurdu, cinslik yapardi top kullanirdi falan. O son dakika asisti kurtardi onu iyi mezar yapardi o performans.
Cok siki tuttular falan filan onlar baska, azicik ilk yari agirligini koymasi lazimdi cunku benfikanin saygi duydugumtek oyuncuydu. Oguzhan efendinin buna pas atmamasini falan da bu mac ozelinde fazla tirtiklamayacam.
Elin benfikasi, oguzhani, tolgayi falan filan takmiyor iste.
Bilemiyorum simdi gomsem millet cikacak gol asist falan ama standart oyun ici katkisi bile yoktu benfika macinda ha sonuca katkisi vardi hatta vhatta defansa katkisi vardi.
katkıdan bahsetmiyorum hırs ve maça asılma iyiydi insan canlı izlerken hissediyor oyuncuyu.
kötü olabilir katkıda sunamayabilir ama sahaya yüreğini koymak başka bir şey quaresma istedi maçı
geri kalan performansı beni pek ilgilendirmiyor. eski maçlardaki ego yoktu üzerinde paylaşımcıydı.
eskidende bir şey yapmıyordu her topa gidiyor sürekli topu kendine atsın diye oyunculara baskı yapıyor
ve bütün topları alıp eziyordu. ozi girdikten sonra oyuna bu böyle olmayacak dedim iki maçtırda böyle olmuyor
bütün toplar ona gitmiyor buna bağlı çok fazla ortada görünmüyor ama işte bu noktadan sonra az buluştuğu için
etkili oluyor. harcamıyor pozisyonları forvetler toparlanmaya başladı artık her şey farklı olacak ozi devralır orta sahadaki
top dağıtımını ve ilerde forvetlerimiz daha çok topla buluşur. quaresmanın krallığı bitiyor hücumda
hem takım hemde quaresma daha etkili olacak artık. quaresmanın şahsi oynaması forvetleri oyundan soğutmuştu