Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115516 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yakında bende yunus emre 'nin Aboubakar şubesini açacam. #DELİABOU

Çevrimdışı alimm

Tercüman Halil uçarkene :D

tercüman olupta bu kadar kendini farkettiren başka bir meslektaşı varmıdır zannetmiyorum.. ayrıca seviliyor kerata..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Gokhan-

biz aslında gömücü değiliz kibarca mükemmelliyetçi denebilir  :iblush:

Abi o değişik ve ulaşılması zor bir kavram be, biz de isteriz takımın mükemmel olmasını ama herkesin yapısı farklı işte birileri gereğinden fazla gömerken birileri de gereğinden fazla pohpohluyor :)

Burada seni ve kabileni gömmüyorum yanlış anlaşılmasın, kendi silahınızla sizi vuramam.
Benim gibi toz kondurmayanlarada eleştirim var aslında.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Napoli için işlerin zorlaştığını belirten Sarri, "Bu geceki galibiyet veya beraberlik hiçbirşeyi değiştirmedi. Lizbon'dan puanla dönmek zorundayız. Beşiktaş bizi sandığımdan daha çok etkiledi. Isınmaya çıkarken Benfica 3-0 öndeydi. Bu akşam herhangi bir galibiyet bizi zirveye taşıyacaktı. Ancak maça çıkmadan önce Beşiktaş'ın durumu 3-3'e getirdiğini duyduk. Sanki maçı kaybetmemek için oynuyorlardı. Bizim de mentalitemizi bu seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Maç bitince resmen kafamızdan aşağıya soğuk sular döküldü." ifadelerini kullandı.

napoli hocası gene bizi övmüş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı alimm

Napoli için işlerin zorlaştığını belirten Sarri, "Bu geceki galibiyet veya beraberlik hiçbirşeyi değiştirmedi. Lizbon'dan puanla dönmek zorundayız. Beşiktaş bizi sandığımdan daha çok etkiledi. Isınmaya çıkarken Benfica 3-0 öndeydi. Bu akşam herhangi bir galibiyet bizi zirveye taşıyacaktı. Ancak maça çıkmadan önce Beşiktaş'ın durumu 3-3'e getirdiğini duyduk. Sanki maçı kaybetmemek için oynuyorlardı. Bizim de mentalitemizi bu seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Maç bitince resmen kafamızdan aşağıya soğuk sular döküldü." ifadelerini kullandı.

bize mi yürüyo ne yapyo bu adam  :alala:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Gokhan-

bize mi yürüyo ne yapyo bu adam  :alala:

Sarri iyi bir hoca'ya benziyor, Şenol Güneş sonrası biz de ona yürümeliyiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sarri iyi bir hoca'ya benziyor, Şenol Güneş sonrası biz de ona yürümeliyiz.
Şenol Güneş uzun yıllar kalsın, sonrasını düşünmeye gerek yok :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi son maç benfica napoli berabere bitsin bizde kazanıp 1.inci çıkalım bu saatten sonra bize bu yakışır  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne zaman 4.üncü yıldız gelir o zaman Şenol hoca gider  :iblush:

Çevrimdışı raichu

adamların kabusu olduk  :D

Çevrimdışı Gokhan-

Ben Şenol Hoca'nın emekli olana kadar biz de kalması taraftarıyım, fazlasıyla seviyor ve beğeniyorum kendisini.

Şenol hoca emekli olduktan sonra ihtimaller dahilinde değerlendirilebilir, yetenekli biri.

Çevrimdışı atalay

Devredeki İnler ve Cenk hamleleri yapılması gereken net değişikliklerdi. Nitekim İnler-Cenk bağlantısı pratikte verim verdi. Bulduğumuz ilk gol sonrasında ise savunma merkezini daha önde kurgulamaya başladık. Son bölümlerde de skorun da etkisiyle rakibi geriye itip, seken topları kazandık ve atak devamlılığı sağladık. Fakat Rui Vitoria'nın 45 dakika boyunca kendi sağ kanatlarına hamle yapmaması ve bu kadar geride boşluk bırakarak oynuyorken Cervi - Silva, Guedes - Samaris değişiklikleri ile oyun merkezlerini geriye çekmesi büyük fiyaskoydu.

Çevrimdışı tangaz

sarri, rui victoria, jorge jesus üçüne de yürünebilir ilerde. iyi hocalar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Ben Şenol Hoca'nın emekli olana kadar biz de kalması taraftarıyım, fazlasıyla seviyor ve beğeniyorum kendisini.

Şenol hoca emekli olduktan sonra ihtimaller dahilinde değerlendirilebilir, yetenekli biri.
Senol hoca icin en ideali bes sene ust uste sampiyon olup trabzonsporun basina gecmek.
Tsyi 1895 yil sonra sampiyon yapip trabzonspora baskan olmali.

Ayrica soyle istiyorum, tsnin son maci vodafone arenada bizi yenerse sampiyon olacaklar fb ile cekisiyorlar ve biz santrayla baslayip topu birakiyoruz ts golu atiyor ve al gulum ver gulum maci bitiriyoruz. Fb asigi gs ile bir olup agliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Riekerink dünkü maçı da bir analiz ederse sevinirim.

Kiev maçımızı Hollanda'dan analiz edecek muhtemelen.  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en iyisi jorge jesus abi  :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Senol hoca icin en ideali bes sene ust uste sampiyon olup trabzonsporun basina gecmek.
Tsyi 1895 yil sonra sampiyon yapip trabzonspora baskan olmali.

Ayrica soyle istiyorum, tsnin son maci vodafone arenada bizi yenerse sampiyon olacaklar fb ile cekisiyorlar ve biz santrayla baslayip topu birakiyoruz ts golu atiyor ve al gulum ver gulum maci bitiriyoruz. Fb asigi gs ile bir olup agliyor.

Abi ben de isterim memleketinin ve futbolculuk zamanlarında şampiyonluk yaşadığı takımı teknik direktörken de şampiyon yapmasını ama bunun için tek başına Şenol Güneş yetmez oraya.

Taraftarlarımızı da transfer etmeleri lazım, Trabzonspor'un en büyük düşmanı tribünlerini dolduran insanlar ve yerel basınlarıdır :)

Çevrimdışı tuncaboylu

hafta sonu atiba ya da Tolgay dinlendirilmeli

Bu önümüzdeki Başakşehir Fenerbahçe ve Kiev maçlarında kimseyi dinlendiremeyiz.

Hazır olan çıkıp oynayacak, dinlenme ondan sonra.

Çevrimdışı atalay

Derbide 2-0'dan geri dönmek, Napoli'de 3 kez öne geçmek, kötü oynarken kazabilmek. Olgunlaşmış bir takım var.

Benfica'ya karşı 3-0'dan geri dönmeyi de ekleyebiliriz. Mental olarak güçlü, sürekli oyunun içinde kalan, reaksiyon gösteren bir takım var. Öz güven ve rakiplere karşı mesaj açısından kıymetli.

Çevrimdışı Bishamon

Hepsi loser herifler ama  :D :D

Çevrimdışı Gokhan-

en iyisi jorge jesus abi  :bandit:

Jesus bence elit takımlardan birinin başına geçecek ilerde, yolu buralara düşmez gibi.

Çevrimdışı Berat

Kiev maçımızı Hollanda'dan analiz edecek muhtemelen.  :)

Advocaat'ı da onun yanına eklersek süper olacak.  :eyes

Çevrimdışı tuncaboylu

GG bu senenin açık ara net en kötü transferi, benim saatçi :D onu fersah fersah solladı..

Senni gömmeni bekliyordu, açılır o da şimdi.  :)

Çevrimdışı Bishamon

Etiketler: